Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

Boomshaker
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-10-18
Žinutės: 443
Atsiliepimai: 0

#126 2010-01-04 23:31

Re: Traumos ir jų profilaktika

atletas525 rašė:

nu cia geras straipsnis ir visgi OZ buvo teisus geriau daryti ATG nei paprastus squat.Pradesiu ir as nuo kitos savaites daryt squat atg bet man labai traska keliai ir paskui skauda virsutine dali tai nzn gal uzsirist tuos raiscius nzn kaip jie vadinas ar daryt taip?

Tam straipsni zmogus sake, kad ispradziu dare su raisciais, o paskui viena diena be raisciau (juos pamirso) ir jam vistiek sekes gerai daryti pritupimus. Dar ten toj svetainej yra straipsniu daug geru kaip taisyklingai squotus daryt tai gal pirmiausia technika atidirbk su raisciais, o po to be ju bandyk.

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#127 2010-01-04 23:49

atletas525 rašė:

nu cia geras straipsnis ir visgi OZ buvo teisus geriau daryti ATG nei paprastus squat.Pradesiu ir as nuo kitos savaites daryt squat atg bet man labai traska keliai ir paskui skauda virsutine dali tai nzn gal uzsirist tuos raiscius nzn kaip jie vadinas ar daryt taip?

numesk svori ir mokinkis technika... paziurek ta video kur imeciau, ten bus daug fintu kur net namie galesi pasibandyt... pats 2 metus lievai pratupinejau, tai persiorentuot labai sunku... plius svoriai krenta apie 40kg bent man, bet kojas pakerta zymiai labiau...

Tiesa del raisciu, nebesvaik tik... nenaudok nieko is tokiu nesamoniu, jie skirti tik vienam rep ir tai varzybose, trenkese su jais tik bedu prisidarysi...

Paskutinį kartą taisė OZ (2010-01-04 23:50)

Neprisijungęs

atletas525
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-09-26
Žinutės: 143

#128 2010-01-05 13:13

jo manau imsiu maza svori is pradziu ir pratinsiuos prie technikos,o tame video tai pastebejau ten labai pratempineja raumenis visus smarkiai

Neprisijungęs

komunistas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 13

#129 2010-01-28 11:32

Nebesportuoju jau daugiau negu 1 men, nes kazkas blogai yra su peciu. Man jis buvo isnires pries du metus, bet iki tol viskas budavo gerai. Tai viena karta sugalvojau uzsimesti daugiau negu priklauso ir kazkas net biski sutraskejo pety, iskart nutraukiau treniruote. Tepiau tepalus ir dejau kompresus, nebeskauda, bet kai keliu nors ir 5 kg jauciasi nedidelis skausmas. Ir taip jau daugiau negu menesis yra. Daktaras kaip visalaika nieko nepasake, nesportuok ir praeis. Bet tai jau tiek laiko praejo ir vistiek tas pats. Netgi kriauses nebegaliu padauzyt, nes irgi po treniruotes skauda. Gal kam yra kas panasaus nutike ?

Neprisijungęs

nenormalus
Dažnas senbūvis
Vietovė: klp-pnv-vln
Registravosi: 2007-05-28
Žinutės: 5521
Atsiliepimai: 8

#130 2010-01-28 11:41

komunistas rašė:

Nebesportuoju jau daugiau negu 1 men, nes kazkas blogai yra su peciu. Man jis buvo isnires pries du metus, bet iki tol viskas budavo gerai. Tai viena karta sugalvojau uzsimesti daugiau negu priklauso ir kazkas net biski sutraskejo pety, iskart nutraukiau treniruote. Tepiau tepalus ir dejau kompresus, nebeskauda, bet kai keliu nors ir 5 kg jauciasi nedidelis skausmas. Ir taip jau daugiau negu menesis yra. Daktaras kaip visalaika nieko nepasake, nesportuok ir praeis. Bet tai jau tiek laiko praejo ir vistiek tas pats. Netgi kriauses nebegaliu padauzyt, nes irgi po treniruotes skauda. Gal kam yra kas panasaus nutike ?

man buvo kairys petys panires biski..su 130kg kai darai spaudima uz galvos, tai zn, nelygiai atsisesk biski ir susivarysi..tai ilgai buvo, visada jautesi, bet vistiek sportavau, priprates buvau smile irgi negalejau musti kaire ranka letenu, kriauses..dabar jau pusmetis kazkur sio pratimo isvis nedarau ir visiskai praejo skausmas..

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-01-11
Žinutės: 177

#131 2010-01-28 14:05

komunistas rašė:

as pats pasiboksuoju tai paskysiu ,kad peties traumos neisgydysi maisus dauzydamas, duok pilna ramybe petims t .y. kuri laika daryk tik kojas , ir nugara lengvai gal dar truputi rankas .jokiu spaudimu ar plesimu nei peciam nei krutinei. ir dar tau reikia stiprinti toki rotator cuff. tai raumuo kuris dirba tarsi zastikaulio suktukas jei mes rankas laikome sulenktas 90 laipsn. ir alkunes prie sonu,o tada dilbius vedame atgal, alkunes  vis dar prie sonu. karoce tas raumenelis siaip nesivysyo pakankamai kad ir kaip spaudimus darai ,o nuo dideliu svoriu tas sliekas tik trukineja. pats su jais prisikankines nemazai. skaudet pradedavo pakelus uz galvos spaudima iki 90. tekdavo daryti tame pratime pertraukas  ir vel pradeti nuo mazu.

Neprisijungęs

komunistas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 13

#132 2010-01-28 15:36

Dekui uz info turbut reikes biski pailset.

Neprisijungęs

Cumi
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-02-18
Žinutės: 4

#133 2010-02-18 23:32

gerai ,kad radau sia tema ,kaip matau kazkas ismano tai ,man skauda va sita vieta ,isbandziau fastum ir histalgan ,bet praeina tik keliom minutem tas skausmas ,bet veliau atsinaujina ,is tiesu ,tai kai as normaliai ranka laikau ,man neskauda ,bet jau kai reik darba atlikt (as ranku lenkikas) pradeda ta vieta skaudet...

http://img197.imageshack.us/img197/3369/arm20muscles2020superfi.jpg

Neprisijungęs

Captain Anabolic
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-10-14
Žinutės: 1633
Atsiliepimai: 2

#134 2010-02-18 23:49

Cumi rašė:

gerai ,kad radau sia tema ,kaip matau kazkas ismano tai ,man skauda va sita vieta ,isbandziau fastum ir histalgan ,bet praeina tik keliom minutem tas skausmas ,bet veliau atsinaujina ,is tiesu ,tai kai as normaliai ranka laikau ,man neskauda ,bet jau kai reik darba atlikt (as ranku lenkikas) pradeda ta vieta skaudet...

http://img197.imageshack.us/img197/3369 … uperfi.jpg

gali buti sanario uzdegimas, kreipkis pas daktarus, tie fastum geliai ir t.t., nepades, cia reikia leidziamu.

Neprisijungęs

Cumi
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-02-18
Žinutės: 4

#135 2010-02-19 13:47

Diagnoze: Raisciu patempimas
Gydymas: Lioton 1000

Neprisijungęs

Mindaugas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-11
Žinutės: 1283

#136 2010-03-02 13:23

cia mano koja.. fotosopo nenaudojau.. big_smile

http://img203.imageshack.us/img203/8392/p1010008az.jpg

http://img192.imageshack.us/img192/347/p1010011at.jpg

Paskutinį kartą taisė krepsas (2010-03-02 13:26)

Neprisijungęs

AŠEN
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2009-11-12
Žinutės: 715

#137 2010-03-02 14:11

Traktorius pervaziavo? yikes ar kam i galva spyrei? big_smile ne o jaj rimtaj taj kas nutiko?

Neprisijungęs

Mindaugas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2008-02-11
Žinutės: 1283

#138 2010-03-02 17:00

krepsinis, ciurna trakstelejo.. skaudejo biski.. mad

Neprisijungęs

AŠEN
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-11-12
Žinutės: 715

#139 2010-03-22 13:54

Sveiki.. Ka patarsit ka daryt, net nezinau nuo ko man taip..
Zinot ant rieso tas kauliukas toks yra isorinej pusiai, man ji ziauriai skauda, negaliu siukiot rankos, hantelio negaliu kelt.. gal kas jau esat susidure? ka daret? ka man patarsit? hmm

Neprisijungęs

Kazkas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-05-18
Žinutės: 49

#140 2010-04-02 14:14

kai dariau mirties trauka, per paskutini priejima vieno pakartojimo metu pajutau kad nugara netaisiklingai laikiau. is pradziu neskaudejo po dvieju dienu truputi pradejo skaudet, poto sekancia diena teko greitai pajudet poto vos galejau batus apsimaut net vaiksciojant skaudejo. dbr truputi praejo. skausmas ne per pati stuburo viduri bet per kokius5-7cm i sona nuo stuburo, gal kamnors yrda taip buve? arba zinot kas galetu but. aciu

Neprisijungęs

kurgitu
Atletas :)
Registravosi: 2009-09-30
Žinutės: 2892
Atsiliepimai: 12

#141 2010-04-02 15:04

Kazkas rašė:

kai dariau mirties trauka, per paskutini priejima vieno pakartojimo metu pajutau kad nugara netaisiklingai laikiau. is pradziu neskaudejo po dvieju dienu truputi pradejo skaudet, poto sekancia diena teko greitai pajudet poto vos galejau batus apsimaut net vaiksciojant skaudejo. dbr truputi praejo. skausmas ne per pati stuburo viduri bet per kokius5-7cm i sona nuo stuburo, gal kamnors yrda taip buve? arba zinot kas galetu but. aciu

man taip pat yra dabar ir buvo panasiai kaip tau dariau mirties trauka su 160kg ir kazkas ne taip buvo nes uz poros dienu pradejo mausti nugara ,tai as viskius kremus sildancius tepiau ir dariau nugaros  raumenu tempimo pratimus ,tai man padeda bet dabar mirties traukai tai max.darua tik sdu 120kg geriau daugiau kartu bet nesukelent skausmo ,kazkada vel didinau iki 140 kg vel tas pats pasikartojo ,tai geriau palaukti kol praeis ,daryti nuo romeniskos kedes atsilenkimus nugarai ir bus viskas ok .kitaip gali dar pajungti pilates pratimus nugarai ,nugaros apatines dalies raumenu sutvirtinumuj .
sekmes.

Neprisijungęs

Kazkas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-05-18
Žinutės: 49

#142 2010-04-02 15:19

kurgitu rašė:

Kazkas rašė:

man taip pat yra dabar ir buvo panasiai kaip tau dariau mirties trauka su 160kg ir kazkas ne taip buvo nes uz poros dienu pradejo mausti nugara ,tai as viskius kremus sildancius tepiau ir dariau nugaros  raumenu tempimo pratimus ,tai man padeda bet dabar mirties traukai tai max.darua tik sdu 120kg geriau daugiau kartu bet nesukelent skausmo ,kazkada vel didinau iki 140 kg vel tas pats pasikartojo ,tai geriau palaukti kol praeis ,daryti nuo romeniskos kedes atsilenkimus nugarai ir bus viskas ok .kitaip gali dar pajungti pilates pratimus nugarai ,nugaros apatines dalies raumenu sutvirtinumuj .
sekmes.

aciu uz patarimus, reikes isbandyti smile

Neprisijungęs

KLaudas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2010-01-17
Žinutės: 88

#143 2010-04-02 15:44

darydamas pritupimus su stanga po paskutines trefkes jauciu skausmus nugaros apacioj, tai nusprendziau pritupimus pakeist legpresu ir dabar galvoju, kiek cia man laiko taip daryt, kad vel nepradetu skaudet, sakyciau menesi maziausiai reik pailset nuo pritupimu, ka manot ?

Neprisijungęs

kurgitu
Atletas :)
Registravosi: 2009-09-30
Žinutės: 2892
Atsiliepimai: 12

#144 2010-04-02 15:51

KLaudas rašė:

darydamas pritupimus su stanga po paskutines trefkes jauciu skausmus nugaros apacioj, tai nusprendziau pritupimus pakeist legpresu ir dabar galvoju, kiek cia man laiko taip daryt, kad vel nepradetu skaudet, sakyciau menesi maziausiai reik pailset nuo pritupimu, ka manot ?

as taip pat galvoju kad menesy maziausia ,o jai po menesio viskas gerai tai pradek nuo pritupimu nepilnu ,ir jai esi aukstas tai yra patarimas daryti pritupimus laikant stanga priekyje ,nes aukstiem yra sunkiau daryti pritupimas neapkaraunat nugaros raumenu apatines dalies ,uztat patarimas daryti laikant stanga priekyje.
sekmes sporte .

Neprisijungęs

Virgismens
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-07-10
Žinutės: 23

#145 2010-07-14 22:59

Sveiki.

Dešimtoj klasej zaidem prepsini. Sokau del kamuolio. Ir tuomet po kojom atriedejo is kazkur darvienas kamuolys. Desinia koja padejau besileisdams ant kamuolio. Peda pasisuko sonu ir ant zemes nusileidau. Ciut paeit galejau. Pas daktara nuejau i gipsa sudeja. Taip ir baiges. Tik va lipant laiptais peda traska. Atrodo kad kazkas lieciasi. Pvz peda i prieki ir atgal mankstinu taip pat traska. Jei peda pakreipiu i sona ir peda vel pradedu manksint i prieki ir atgal, tai niekas netraska. Vienas zinau suparasiutu soko taip pat ant kreivos pedos nusileido, taip pat traska. Gal yra budas nuo sios traumos isigydyt? smile

Paskutinį kartą taisė Virgismens (2010-07-14 23:00)

Neprisijungęs

HRS
Dažnas senbūvis
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-03-11
Žinutės: 4143
Atsiliepimai: 8

#146 2010-07-14 23:12

Virgismens rašė:

Sveiki.

Dešimtoj klasej zaidem prepsini. Sokau del kamuolio. Ir tuomet po kojom atriedejo is kazkur darvienas kamuolys. Desinia koja padejau besileisdams ant kamuolio. Peda pasisuko sonu ir ant zemes nusileidau. Ciut paeit galejau. Pas daktara nuejau i gipsa sudeja. Taip ir baiges. Tik va lipant laiptais peda traska. Atrodo kad kazkas lieciasi. Pvz peda i prieki ir atgal mankstinu taip pat traska. Jei peda pakreipiu i sona ir peda vel pradedu manksint i prieki ir atgal, tai niekas netraska. Vienas zinau suparasiutu soko taip pat ant kreivos pedos nusileido, taip pat traska. Gal yra budas nuo sios traumos isigydyt? smile

big_smile nykstys

Neprisijungęs

tomas445
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-06-26
Žinutės: 2

#147 2010-07-18 22:40

Sveiki. Turiu vieną bėda - Kreiva nugara... Gal žinot kokių pratimų kad pavyktų ją kaip nors "ištiesinti"?

Neprisijungęs

Miracle
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2010-03-30
Žinutės: 1399
Atsiliepimai: 3

#148 2010-07-19 12:00

tomas445 rašė:

Sveiki. Turiu vieną bėda - Kreiva nugara... Gal žinot kokių pratimų kad pavyktų ją kaip nors "ištiesinti"?

lankstumo pratimai. Kabejimas ant skersinio.

Paskutinį kartą taisė Miracle (2010-07-19 12:00)

Neprisijungęs

Slayer
Naujas dalyvis
Registravosi: 2006-09-01
Žinutės: 30

#149 2010-07-19 17:24

Paziurejau daug ivairiu potrauminiu tepalu yra, bet kuri jus patartumet esant raumens issekimui?

Neprisijungęs

100
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-05-31
Žinutės: 105

#150 2010-07-19 18:06

Slayer rašė:

Paziurejau daug ivairiu potrauminiu tepalu yra, bet kuri jus patartumet esant raumens issekimui?

pirma karta girdziu apie tepalus raumens issekimui gydyti. gal gali placiau? ka tu laikai raumens issekimu, kokie simptomai?

Paskutinį kartą taisė 100 (2010-07-19 18:07)

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net