Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 112
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Masės auginimo programos
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#301 2007-12-22 14:45
Re: Masės auginimo programos
varanas rašė:
jei darai 2 pratimus tada geriau lygiagretes gale. Jei 1 (tarkim fullbody) tai gali viena diena spaudima kita lygiagrete.
2 nenormalus - man negaila kad tu spaudimo fanas, nezinia gal nieko per trefke nedarai tik spaudima, nes panasi filosofija.
dar be to kur logika posaki ,,man spaudimas labiau panasus su spaudimu" totaliai nusisnekejai
pirma, tu rasai, kad lygiagretes ir spaudimas panasus pratimai,,,o as rasau, kad Tu neteisus ir spaudimas jau panasesnis i spaudima
nenent tada nesusisnekejom..
antra, cia jau pjauni konkreciai kur nors mano loga matei treiningo?..jauciu, kad ne..tai nebesvaik ir nekomentuok nesamoniu..darau spaudima su stanga, tada spaudima kampu su hanteliais, tada lygiagretes ir gale plesyma...
jai nori kazka pasakyt, tai pasiskaityk visa tema, o ne is oro ateik ir kazka kritikuok
Neprisijungęs
- MTYSON
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-09-23
- Žinutės: 119
- Atsiliepimai: 0
#302 2007-12-22 16:00
noreciau paklausti,as kilnoju stanga,ir kilnoju stanga,ant pakelto siek tiek suoliuko,kuo tie pratimai skiriasi?
ar kiti raumenys isijunge,ar tie patys tiek ten tiek ten?
Neprisijungęs
- BadSanta
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-05
- Žinutės: 347
#303 2007-12-22 16:03
MTYSON rašė:
noreciau paklausti,as kilnoju stanga,ir kilnoju stanga,ant pakelto siek tiek suoliuko,kuo tie pratimai skiriasi?
ar kiti raumenys isijunge,ar tie patys tiek ten tiek ten?
Ant pakelto akcentuojamas krutines virsus
Neprisijungęs
- varanas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-05-26
- Žinutės: 116
#304 2007-12-22 16:14
ai krc turim savo nuomone, ir prie jos liksim manau darai 4 pratimus krutinei pagal mane tai vel per daug, ir dauguma kas taip daro neiko nepasiekia, bet gal tu augi ir taip. Cia nesvarbu visi zmones skirtingi ir panasiai taip kad
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#305 2007-12-27 09:16
varanas rašė:
ai krc turim savo nuomone, ir prie jos liksim manau darai 4 pratimus krutinei pagal mane tai vel per daug, ir dauguma kas taip daro neiko nepasiekia, bet gal tu augi ir taip. Cia nesvarbu visi zmones skirtingi ir panasiai taip kad
nemanau, kad pratimu kiekyje esme, o pakartojimu skaiciuje..
jei vienas darys 4x8, 4x8 ir 4x8
ir as 3x10, 3x10, 2xmax, 2x10, nemanau, kad didziulis skritumas
..be to, as nevarau sausai
Neprisijungęs
- AudriusSa
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-12-09
- Žinutės: 7
#306 2007-12-27 13:42
Sveiki,
Turiu toki klausimeli... Ar krutinei ne per daug 4 pratimai ? Pradzioi programoje buvau pasidares 3 pratimus, bet poto isidejau dar viena... Buvo toki :
Stangos spaudimas gulint
Hanteliu spaudimas kampu
Plesimas
Dabar isidejus dar 1 gavos taip :
Stangos spaudimas gulint
Hanteliu spaudimas kamp
Pulloveris
Plesimas
Jei keisti i 3 tai kuri geriau isimti ar Pulloveri ar Plesima ? Kuris pratimas vertingesnis ?
Neprisijungęs
- Gw
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-11-10
- Žinutės: 261
#307 2007-12-27 16:12
Kuriam laikui uztenka is pagrindinio puslapio 3 dienu splito programos? ir kai pabaigi vel is naujo?
Neprisijungęs
- andrukas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-12-07
- Žinutės: 162
#308 2007-12-27 16:30
AudriusSa rašė:
Sveiki,
Turiu toki klausimeli... Ar krutinei ne per daug 4 pratimai ? Pradzioi programoje buvau pasidares 3 pratimus, bet poto isidejau dar viena... Buvo toki :
Stangos spaudimas gulint
Hanteliu spaudimas kampu
Plesimas
Dabar isidejus dar 1 gavos taip :
Stangos spaudimas gulint
Hanteliu spaudimas kamp
Pulloveris
Plesimas
Jei keisti i 3 tai kuri geriau isimti ar Pulloveri ar Plesima ? Kuris pratimas vertingesnis ?
As ir taipat darau krutine. Spaudimas gulint, poto
darau kampa, o po kampo darau plesima+puloveri
iskarto padares plesima, darau puloveri
Neprisijungęs
- Gw
- Dažnas dalyvis
#309 2007-12-27 19:57
as tai spaudimas horizantaliai , kampu , hanteliu spaudimas zemyn galva ir arba plesimas arba puloveris
Neprisijungęs
- Ramaskinis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-12-27
- Žinutės: 6
#310 2007-12-27 22:58
Patarkit kaip geriau pakoreguoti mano programa
Antradienis (Krutine, tricepsas)
1. Stangos spaudimas horizontaliai (5x12,10,8,6,6)
2. Stangos spaudimas kampu (4x12,10,8,8)
3. Plesimas ant horizontalaus (kaitalioju ir kampu) (4x10)
4. Nautilus (3x12)
5. Spaudimas siaurai su stanga (5x12,10,8,6,6)
6. Prancuziskas (4x12,10,8,8)
7. Pasilenkus rankos tiesimas nuo alkunes (4x10)
8. Atsispaudimai ant suoliuko (3xmax)
Ketvirtadienis ( Nugara, bicepsas)
1. Prisitraukimai (3x8)
2. Troso trauka vertikaliai placiai prie kaklo (kaitalioju su trauka prie krutines) (4x12,10,8,8)
3. Hantelio trauka (4x10)
4. Horizantalus troso traukimas siaurai prie pilvo (4x12,10,8,8)
5. Stovint su stanga (5x12,10,8,8,6)
6. Lari Skotas su hanteliais po viena ranka (4x10)
7. Sedint su hanteliais (4x10)
8. Nuo kelienio (3x12)
Sestadienis (Kojos, Peciai)
1. Štangos spaudimas pečiams (kaitalioju su Štangos spaudimas pečiams už galvos) (4x12,10,8,8)
2. Hantelių kėlimas į šalis (4x10)
3.Hantelių kėlimas į priekį (4x10)
4.stangos trauka prie smakro (4x12,10,8,8)
5.Hantelių spaudimas pečiams (4x10)
6.Kojų tiesimas sėdint (4x15,12,10,10)
7.Pritūpimai (4x12,10,8,8)
8.Kojų lenkimas gulint (4x15,12,10,10)
9.Įtūpstai su hanteliais (3x10)
10. Blauzdos sedint (3xmax)
Pirmadieni,Treciadieni,Penktadieni sportuoju thai boksa. Man 22m. Ugis 181cm, svoris 85kg. Noriu uzaauginti daug raumenu mases. Nenaudoju jokiu papildu nieko,tik labai daug valgau kokius 5kart per diena, patarkit profesionalai ar imanoma kaska pasiekti su tokia programa? ar vis del to reikes ivaryt siek tiek chemijos?
Neprisijungęs
- Arnius
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-16
- Žinutės: 299
#311 2007-12-27 23:06
na blogiau nebus manau , bet seip programoi tai labai daug pratimu
Neprisijungęs
- wazoon
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-11-04
- Žinutės: 33
#312 2007-12-28 20:42
Na ka gi, pasibaige mano 3 dienu splito 3 menesiu "galiojimo laikas". Tiesa, su juo sportavau viso puse metu: 3 men priesh metus ir 3 men siemet. Manau sutiksit, kad dabar pats laikas permainoms Turiu keleta klausimu del naujos programos kurimo. Noriu itraukti i naujaja programa visus bazinius pratimus, taciau nezinau ar ja kurti 1) nuo nulio: galbut pripaisant prie tu baziniu pratimu dar kelis izoliuotus ir visa tai darant full body pagrindu (kaitalioti tiktai pratimu tvarka ir izoliacinius pratimus) ar 2) senaji 3 dienu splita papildyti visais baziniai pratimais - ish nugaros dienos metant koki treniruokli nugarai ir vietoi jo ikishant stangos trauka pasilenkus ar/ir prisitraukimus ir t.t. su kitomis raumenu grupemis. Taigi, visishkai nauja full body programa vs. splitas su itrauktais visais baziniais pratimais kiekvienai raumenu grupei + jame nuo seno buve izoliaciniai pratimai. 22 metai, 179 cm, 68kg
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#313 2007-12-30 22:13
wazoon rašė:
Na ka gi, pasibaige mano 3 dienu splito 3 menesiu "galiojimo laikas". Tiesa, su juo sportavau viso puse metu: 3 men priesh metus ir 3 men siemet. Manau sutiksit, kad dabar pats laikas permainoms Turiu keleta klausimu del naujos programos kurimo. Noriu itraukti i naujaja programa visus bazinius pratimus, taciau nezinau ar ja kurti 1) nuo nulio: galbut pripaisant prie tu baziniu pratimu dar kelis izoliuotus ir visa tai darant full body pagrindu (kaitalioti tiktai pratimu tvarka ir izoliacinius pratimus) ar 2) senaji 3 dienu splita papildyti visais baziniai pratimais - ish nugaros dienos metant koki treniruokli nugarai ir vietoi jo ikishant stangos trauka pasilenkus ar/ir prisitraukimus ir t.t. su kitomis raumenu grupemis. Taigi, visishkai nauja full body programa vs. splitas su itrauktais visais baziniais pratimais kiekvienai raumenu grupei + jame nuo seno buve izoliaciniai pratimai. 22 metai, 179 cm, 68kg
perdaug nesigilinau čia, bet imk šitą
pirmadienis/trečiadienis/penktadienis.
1. spaudimas gulint. 3x6-10
2. spaudimas virš galvos. 3x6-12
3. pritūpimai.3x6-12
4. mirties trauka.3x6-15
5. trauka pasilenkus.3x6-10
6. trauka link smakro stovint.3x6-12
taip daryk ir bus ok viskas. aš panaškiai dariau. gerai progresavo. 2-3 mėnesius taip daryk, gerai valgyk ir po šios programas darymo paiilsėk biški. savaitę ar dvi.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#314 2007-12-31 11:08
jamada rašė:
wazoon rašė:
3. pritūpimai.3x6-12
4. mirties trauka.3x6-15
taip daryk ir bus ok viskas. aš panaškiai dariau. gerai progresavo. 2-3 mėnesius taip daryk, gerai valgyk ir po šios programas darymo paiilsėk biški. savaitę ar dvi.
Jau antra karta žmogui duodi savo kurybos programa, viena kart jau sakiau kas joje blogai, tai nesikartosiu daugiau, o wazoon patarsiu iš pagrindinio puslapio pasiimt waterburio programa. O jamadai dar karta palinkėsiu neklaidint žmonių.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#315 2008-01-01 19:28
studentas rašė:
jamada rašė:
wazoon rašė:
3. pritūpimai.3x6-12
4. mirties trauka.3x6-15
taip daryk ir bus ok viskas. aš panaškiai dariau. gerai progresavo. 2-3 mėnesius taip daryk, gerai valgyk ir po šios programas darymo paiilsėk biški. savaitę ar dvi.Jau antra karta žmogui duodi savo kurybos programa, viena kart jau sakiau kas joje blogai, tai nesikartosiu daugiau, o wazoon patarsiu iš pagrindinio puslapio pasiimt waterburio programa. O jamadai dar karta palinkėsiu neklaidint žmonių.
nieko niekas neklaidina pagrindiniam puslapyje ''š'' programos.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#316 2008-01-01 20:09
Matosi kiek nusimanai apie sporta.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#317 2008-01-01 20:28
studentas rašė:
nusimau neblogai apie sportą . bėje žodis sportas nereikšia tik kulturizmas tai tiek . bėje kiek esu matęs tokių pasakymų yra programa ten 4 pratimai fullbody. ir sako dirba visi raumenys o pečioams yra vienas pratimas spaudimas virš galvos. ir dirba tik priekinė delta ir sako dirba pečiai ir daugiau nereikia pratimų pečiams. čia utiutiu nusišnekėjims didžiausias. ir dar sako fullbody pagal tokią programa dirbat už pusmečio ar metų disproporcijos būtų. krc ir dar sako aš neišmanau tai tiek. neturiu laiko čia daugiau plėstis.
Paskutinį kartą taisė jamada (2008-01-01 20:31)
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-07-22
- Žinutės: 1552
#318 2008-01-01 21:50
jamada rašė:
studentas rašė:
nusimau neblogai apie sportą . bėje žodis sportas nereikšia tik kulturizmas tai tiek . bėje kiek esu matęs tokių pasakymų yra programa ten 4 pratimai fullbody. ir sako dirba visi raumenys o pečioams yra vienas pratimas spaudimas virš galvos. ir dirba tik priekinė delta ir sako dirba pečiai ir daugiau nereikia pratimų pečiams. čia utiutiu nusišnekėjims didžiausias. ir dar sako fullbody pagal tokią programa dirbat už pusmečio ar metų disproporcijos būtų. krc ir dar sako aš neišmanau tai tiek. neturiu laiko čia daugiau plėstis.
Tai jeigu pagal tave atsirastų disproporcijos, tai kam tada siūlai?
Dirbant tokia programa, kurioje nėra jokių periodizacijos požymių, greitai persitreniruosi ir neprogresuosi.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#319 2008-01-02 10:43
jamada rašė:
studentas rašė:
Norėjai protingai pašnekėt, bet nepavyko, pasižiurėk į savo programa sudėjai visus bazinius pratimus kiek žinai ir fsio, jau full-body. Nenoriu aiškint perdaug, tokie kaip tu vistiek nesupranta, tiesiog negaliu žiurėt kaip naujokui toki š*** kiši, kartais geriau susilaikyt nuo patarinėjimų, protingiau atrodai. Ar duodamas žmogui programa prisiimi, bent dalį atsakomybės, turbūt kad ne.
Neprisijungęs
- kestas76
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-02
- Žinutės: 2
#320 2008-01-02 12:24
neklausyk tu ubagu.noreciau i juos paziureti kaip atrodo.galiunai su 38cm.bicepsais.zodziu taip;treniruote mazdaug 1val.dvi raumenu grupes ir 4 pratimai per treniruote.geras apsilimas.baziniai pratimai.taisiklinga technika.paskutiniai pakartojimai gali buti su partnerio pagalba.3serijos5-8pakartojimai.aisku rezimas mityba,papildai pagal galimybes.kiekviena treniruote stenkis padaryti vis daugiau negu buvo pries tai.arba svori padidink arba pakartojimus 1-2kartus.viena raumenu grupe treniruok 1 karta per savaite.krutineidaryk spaudima ant tiesaus ir nuozulnaus suolelio,nugarai trauka pasilenkus placiai ir prisitraukimus...zodziu po du bazinius pratimus bet taip su atsidavimu.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#321 2008-01-02 12:40
kestas76 rašė:
neklausyk tu ubagu.noreciau i juos paziureti kaip atrodo.galiunai su 38cm.bicepsais.zodziu taip;treniruote mazdaug 1val.dvi raumenu grupes ir 4 pratimai per treniruote.geras apsilimas.baziniai pratimai.taisiklinga technika.paskutiniai pakartojimai gali buti su partnerio pagalba.3serijos5-8pakartojimai.aisku rezimas mityba,papildai pagal galimybes.kiekviena treniruote stenkis padaryti vis daugiau negu buvo pries tai.arba svori padidink arba pakartojimus 1-2kartus.viena raumenu grupe treniruok 1 karta per savaite.krutineidaryk spaudima ant tiesaus ir nuozulnaus suolelio,nugarai trauka pasilenkus placiai ir prisitraukimus...zodziu po du bazinius pratimus bet taip su atsidavimu.
Ubagais gal nereikia nieko vadint, pats irgi neaišku kiek pasiekes esi, prie kompo atrodo vien kulturistai sėdi, tik gatvėj kažkodėl nelabai tokių matosi. Šiaip tai suntinku su tavo nuomone kuo paprastesnė programa tuo geriau, nieko nereikia išradinėt, pagrindiniai baziniai pratimai ir pastoviai didinami darbiniai svoriai viskas ko reikia.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#322 2008-01-02 13:04
3F rašė:
jamada rašė:
studentas rašė:
Tai jeigu pagal tave atsirastų disproporcijos, tai kam tada siūlai?
Dirbant tokia programa, kurioje nėra jokių periodizacijos požymių, greitai persitreniruosi ir neprogresuosi.
aš 2-3 mėnesius sportuoju pagal vieną programą . jus prisiskaitot žiūriu perdaug ir savo teroriją kišat kitiems. esu išbandęs tą programą ir tikrai geriau nei tos jūsų iš pagrindinio puslapio,. visokie pratimai su lynais ar darkokiom nesąmonėm, gerai baigem .vsio paką
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#323 2008-01-02 13:06
studentas rašė:
jamada rašė:
studentas rašė:
Norėjai protingai pašnekėt, bet nepavyko, pasižiurėk į savo programa sudėjai visus bazinius pratimus kiek žinai ir fsio, jau full-body. Nenoriu aiškint perdaug, tokie kaip tu vistiek nesupranta, tiesiog negaliu žiurėt kaip naujokui toki š*** kiši, kartais geriau susilaikyt nuo patarinėjimų, protingiau atrodai. Ar duodamas žmogui programa prisiimi, bent dalį atsakomybės, turbūt kad ne.
aš bent patariu žmogui, o tu jį kaip sakant pasiunti na..... pasimt programą iš pagrindinio puslapio. nu nežinau ar taip reiktų daryt. bėje norėčiau pamatyt, kokią tu programą jam pasiūlytum . duotum tokią programą kur krūtinė daroma kartu su bicu, kaip kažkuris iš jūsų moderatorių kažkada mačiau davėt .
Paskutinį kartą taisė jamada (2008-01-02 13:08)
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#324 2008-01-02 13:33
Aš bent neduodu savo kurybos programų, pagarindiniam puslapy yra labai įvairių programų, kai kurias esu ir pats išbandes ir nieko blogo negaliu pasakyt apie jas. Aš pokolkas logiškai stengiuosi galvot, vienoj dienoj atlik pritupimus, m trauka ir štangos trauka pasilenkus, nesiūlyčiau niekam, totalus nugaros tiesemūjų raumenų pertreniravimas, norėčiau pažiurėt kaip tu atlieki štangos trauka po m traukos, arba imi vaikiška svori arba darai visas suklypes, paskui ir skundžiasi, kad stuburus skauda, spaudimo pratimai irgi žiauriai užakcentuoti, nugara pabaigai palikta kai jau visai nėra jėgų, tai ar taip turi atrodyt tvarkinga programa. Siūlyčiau ir tau daugiau pasiskaityt.
Neprisijungęs
- Gw
- Dažnas dalyvis
#325 2008-01-04 22:21
As manau kad nieko gero nera is tos mases
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 112