Puslapiai: 1 … 23 24 25 26 27 … 376
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Kreatinas
- Diskas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-13
- Žinutės: 780
- Atsiliepimai: 0
#601 2007-11-11 14:35
Re: Kreatinas
Spdz rašė:
Norejau paklaust yra didelis skirtumas ar as gersiu melynosiom,vynuogem ar zaliosiom?
Skirtumo nebus.
Neprisijungęs
- Spdz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-05-29
- Žinutės: 295
#602 2007-11-11 14:38
Geret kas kreatina trans-x .Kaip ji vartojot ?
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#603 2007-11-11 14:51
Spdz rašė:
Geret kas kreatina trans-x .Kaip ji vartojot ?
nu aš nesuprantu ar ant pakuočiu paskaityt nesugebat..? šiaip vartot kaip eilinį kitą kreatiną
Neprisijungęs
- Trigrashis
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-06
- Žinutės: 82
#604 2007-11-11 16:22
bakaz rašė:
Asmeniskai as daugiau monohidrato nebepirksiu Uztenka man, jau 2sav+ kaip nebevartoju monohidrato jegu nesumazejo, bet svoris isvis vietoj stovi... Dabar visas vanduo jauciu isbego, valgau istisa diena kas 2val, sportuoju visas jegas atiduodamas, o svoris ne is vietos, sakyciau net i minusa einu. Kitas produktas bus kre-alkalyne'as
Koki kretina vartojai ir kaip? man idomu
o taj ko tu nori sustojes vartot kreatina? svorio kad nenukristu?
Neprisijungęs
- Trigrashis
- Kalbus dalyvis
#605 2007-11-11 16:23
Diskas rašė:
Spdz rašė:
Norejau paklaust yra didelis skirtumas ar as gersiu melynosiom,vynuogem ar zaliosiom?
Skirtumo nebus.
O taj kreatina geriausia gerti su vynuogiu sultimis? ar geriau su kokiu pienu ar seip su kuo?
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#606 2007-11-11 16:53
Trigrashis rašė:
Diskas rašė:
Spdz rašė:
Skirtumo nebus.
O taj kreatina geriausia gerti su vynuogiu sultimis? ar geriau su kokiu pienu ar seip su kuo?
su vynuogiu sultim arba su vandeniu + dextroze.... su pienu? jei nebijai pratryst..pirmyn
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
#607 2007-11-11 16:55
Trigrashis rašė:
bakaz rašė:
Asmeniskai as daugiau monohidrato nebepirksiu Uztenka man, jau 2sav+ kaip nebevartoju monohidrato jegu nesumazejo, bet svoris isvis vietoj stovi... Dabar visas vanduo jauciu isbego, valgau istisa diena kas 2val, sportuoju visas jegas atiduodamas, o svoris ne is vietos, sakyciau net i minusa einu. Kitas produktas bus kre-alkalyne'as
na šiaip man neužkaupia kreatinas vandens, ir baigus vartot svoris nekrenta...o ant jėgos tai tikrai gerai užneša
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#608 2007-11-11 19:40
jaigu daleiskim as vartoju HP tai yprasto kreatino vartot nereik????
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
#609 2007-11-11 19:49
Trigrashis rašė:
bakaz rašė:
vartojau best body 500g seip tokio nepirkciau, bet is draugo uz 20lt gavau, tai ir paemiau. Kiek esu vartojes monohidratu tai visi +- 2kg vandens uzkaupia, ir bent vienas kilas is ju visada lieka baigus vartot Bet tiesiog blogas jausmas kai atiduodi visas jegas ir netai kad auga svori, o jis tau net mazeja ir nesvarbu kad taip ir turi but baigus vartot. Bet jau geriau nekaupia vandens tai nebus ko ir prarast. Dabar baigiu 2sav pertrauka ir nuo siandien pradejau kre-alkalyne naudot ziuresim kaip sitas veiks
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#610 2007-11-11 19:49
TZR rašė:
Trigrashis rašė:
Diskas rašė:
Skirtumo nebus.O taj kreatina geriausia gerti su vynuogiu sultimis? ar geriau su kokiu pienu ar seip su kuo?
su vynuogiu sultim arba su vandeniu + dextroze.... su pienu? jei nebijai pratryst..pirmyn
Tai, kad turbūt nepratrystu, būna gi jo ir gaineriuose ir juos su pienu daug kas maišo ir nieko.
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#611 2007-11-11 19:51
bakaz rašė:
Trigrashis rašė:
bakaz rašė:
o taj ko tu nori sustojes vartot kreatina? svorio kad nenukristu?vartojau best body 500g seip tokio nepirkciau, bet is draugo uz 20lt gavau, tai ir paemiau. Kiek esu vartojes monohidratu tai visi +- 2kg vandens uzkaupia, ir bent vienas kilas is ju visada lieka baigus vartot Bet tiesiog blogas jausmas kai atiduodi visas jegas ir netai kad auga svori, o jis tau net mazeja ir nesvarbu kad taip ir turi but baigus vartot. Bet jau geriau nekaupia vandens tai nebus ko ir prarast. Dabar baigiu 2sav pertrauka ir nuo siandien pradejau kre-alkalyne naudot ziuresim kaip sitas veiks
pats vartoju sita ir tikslei galiu pasakyt kad jokio vandens tau neuzkaups,biski gruzas nes apimtims atsiliepia
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
#612 2007-11-11 19:57
sporcmenas-2 rašė:
bakaz rašė:
Trigrashis rašė:
o taj ko tu nori sustojes vartot kreatina? svorio kad nenukristu?vartojau best body 500g seip tokio nepirkciau, bet is draugo uz 20lt gavau, tai ir paemiau. Kiek esu vartojes monohidratu tai visi +- 2kg vandens uzkaupia, ir bent vienas kilas is ju visada lieka baigus vartot Bet tiesiog blogas jausmas kai atiduodi visas jegas ir netai kad auga svori, o jis tau net mazeja ir nesvarbu kad taip ir turi but baigus vartot. Bet jau geriau nekaupia vandens tai nebus ko ir prarast. Dabar baigiu 2sav pertrauka ir nuo siandien pradejau kre-alkalyne naudot ziuresim kaip sitas veiks
pats vartoju sita ir tikslei galiu pasakyt kad jokio vandens tau neuzkaups,biski gruzas nes apimtims atsiliepia
Taip ir nesupratau apie kuri tu cia kalbi best body ar kre-alkalyne? Jei apie alkalyne tai as ta ir pats zinau, ziuresiu kaip jegai veiks. Naudosiu pora menesiu sita, o seip tikslas butu per 2men nuo 60kg iki 70kg darbini spaudimo peciams pasiekt.
Paskutinį kartą taisė bakaz (2007-11-11 19:59)
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#613 2007-11-11 19:59
bakaz rašė:
sporcmenas-2 rašė:
bakaz rašė:
vartojau best body 500g seip tokio nepirkciau, bet is draugo uz 20lt gavau, tai ir paemiau. Kiek esu vartojes monohidratu tai visi +- 2kg vandens uzkaupia, ir bent vienas kilas is ju visada lieka baigus vartot Bet tiesiog blogas jausmas kai atiduodi visas jegas ir netai kad auga svori, o jis tau net mazeja ir nesvarbu kad taip ir turi but baigus vartot. Bet jau geriau nekaupia vandens tai nebus ko ir prarast. Dabar baigiu 2sav pertrauka ir nuo siandien pradejau kre-alkalyne naudot ziuresim kaip sitas veikspats vartoju sita ir tikslei galiu pasakyt kad jokio vandens tau neuzkaups,biski gruzas nes apimtims atsiliepia
Taip ir nesupratau apie kuri tu cia kalbi best body ar kre-alkalyne? Jei apie alkalyne tai as ta ir pats zinau, ziuresiu kaip jegai veiks.
apie kre-akaline,nu nezinau as jy kartu su malatu vartoju gaunas gan neblogas efektas
Neprisijungęs
- Domantas [E-inferno]
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-06
- Žinutės: 80
#614 2007-11-12 09:11
kas vartoje universal kretina? ar gerai veikia?
Neprisijungęs
- Diskas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-13
- Žinutės: 780
#615 2007-11-12 09:29
Domantas [E-inferno] rašė:
Taip pat kaip ir kiti.
Neprisijungęs
- Patarejas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-11-12
- Žinutės: 19
#616 2007-11-12 11:01
Labai gera creatino formule Cell Tech, Muscle Tech firmos. Sudėtyje 7 rūšių kreatinas: kreatino monohydratas, bevandenis kreatinas, dikreatino malatas, kreatino alfa-ketogliutaratas, Creakic TM (ta pati formulė, kaip ir Crekice), kreatino pirogliutamatas ir trikreatinas HCA. Nu zodziu tikrai geras dalykelis ir rezultatai nerealus.
Neprisijungęs
- neo
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-21
- Žinutės: 76
#617 2007-11-12 11:18
Patarejas rašė:
Labai gera creatino formule Cell Tech, Muscle Tech firmos. Sudėtyje 7 rūšių kreatinas: kreatino monohydratas, bevandenis kreatinas, dikreatino malatas, kreatino alfa-ketogliutaratas, Creakic TM (ta pati formulė, kaip ir Crekice), kreatino pirogliutamatas ir trikreatinas HCA. Nu zodziu tikrai geras dalykelis ir rezultatai nerealus.
ziuriu muscle tech reklamuoji
Neprisijungęs
- Patarejas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-11-12
- Žinutės: 19
#618 2007-11-12 12:06
neo rašė:
Patarejas rašė:
taj pac vartoju kaj pries varzybas ruosiuosiu, taj man gerai jis...
Neprisijungęs
- neo
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-21
- Žinutės: 76
#619 2007-11-12 12:12
Patarejas rašė:
neo rašė:
Patarejas rašė:
taj pac vartoju kaj pries varzybas ruosiuosiu, taj man gerai jis...
KREATINAS PRIES VARZYBAS? turbut pirma ir yra firma kuria vartoji ? pabandyk ultimate tada manau uz ta muscle tech kokia 3 kartus geresne
Neprisijungęs
- Spdz
- Dažnas dalyvis
#620 2007-11-12 18:41
Rekomenduojama vartoti: įkrovos periode (pirmos 5 dienos) vartoti mažą arba didelę porciją 2 kartus per dieną (atsibudus ryte ir po treniruotės). Palaikymui, 1 kartą per dieną po treniruotės arba 1 kartą atsibudus (netreniruočių dienomis). Sudėtyje yra dideli kiekiai aktyvių medžiagų, todėl didelę porciją skiesti mažiausiai 0,9 litro vandens ir vartoti daug skysčių visą dieną. Mažesnę porciją galima sumaišyti su proteino kokteiliu.
Cia tran-x creatinas.Kiek girdejau tai geriausia vartoti 5g ryte 5po treniruotes? ar tai tiesa ?
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#621 2007-11-12 19:23
Spdz rašė:
Rekomenduojama vartoti: įkrovos periode (pirmos 5 dienos) vartoti mažą arba didelę porciją 2 kartus per dieną (atsibudus ryte ir po treniruotės). Palaikymui, 1 kartą per dieną po treniruotės arba 1 kartą atsibudus (netreniruočių dienomis). Sudėtyje yra dideli kiekiai aktyvių medžiagų, todėl didelę porciją skiesti mažiausiai 0,9 litro vandens ir vartoti daug skysčių visą dieną. Mažesnę porciją galima sumaišyti su proteino kokteiliu.
Cia tran-x creatinas.Kiek girdejau tai geriausia vartoti 5g ryte 5po treniruotes? ar tai tiesa ?
ziuriu varai cia kaip tikras prekybos agentas:D
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#622 2007-11-12 19:24
Domantas [E-inferno] rašė:
pirk kita,daug kam jis neduoda beveik jokio arba isvis neveikia;)
Neprisijungęs
- Trigrashis
- Kalbus dalyvis
#623 2007-11-12 19:50
e rimtai o su kiek vynuogiu sulciu skiest ta creatine monohydrate american muscle?? ? ?
Neprisijungęs
- Spdz
- Dažnas dalyvis
#624 2007-11-12 19:58
Nrml kas atsakykit i mano klausima
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
#625 2007-11-12 19:59
Trigrashis rašė:
e rimtai o su kiek vynuogiu sulciu skiest ta creatine monohydrate american muscle?? ? ?
nusipirk maksimoj geriasu glukozes puse kilo,ir varyk viens prie triju
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 23 24 25 26 27 … 376
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Kreatinas