Puslapiai: 1 … 28 29 30 31 32 … 89
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Treniruočių programos
- JOSKE JAN
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-13
- Žinutės: 36
- Atsiliepimai: 0
#726 2008-08-05 21:57
Re: Treniruočių programos
jamada rašė:
JOSKE JAN rašė:
jamada rašė:
konsultuokis su treneriu Dtai kad as airijoj ir nemoku angliskai normaliai, tai kaip as galiu konsultuotis su treneriu??D
nedirbk jokių pecd dekų ir t.t. tokie pratimai yra tik raumenų įvairumui. pradžiai daryk elementarius pratimus su štanga ir hanteliais.
kaip suprast ramenu ivairumui? nu as mazdauk pasidares kad 2pratimai y diena butu krutiniai nes reik pastambint krutine biski... o pecd dek tipo raso visur kad labai gerai veikia krutine...
Neprisijungęs
- JOSKE JAN
- Naujas dalyvis
#727 2008-08-05 22:12
ir kam yra prie stangos stumimo suoliuko galo padaryta kojom pasidet kai stumi. as visados stumiu kojas padejas ant zemes kuo geriau padejus kojas ant suoliuko
nu aiskiau nemoku paaiskint
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#728 2008-08-06 12:30
JOSKE JAN rašė:
jamada rašė:
JOSKE JAN rašė:
tai kad as airijoj ir nemoku angliskai normaliai, tai kaip as galiu konsultuotis su treneriu??Dnedirbk jokių pecd dekų ir t.t. tokie pratimai yra tik raumenų įvairumui. pradžiai daryk elementarius pratimus su štanga ir hanteliais.
kaip suprast ramenu ivairumui? nu as mazdauk pasidares kad 2pratimai y diena butu krutiniai nes reik pastambint krutine biski... o pecd dek tipo raso visur kad labai gerai veikia krutine...
veikia krūtinę, nes tas pratimas krūtinei. bent aš niekada taip nedaryčiau. mano programoj būtų pratimai tik su štanga ir hanteliais + skersinis ir lygiagretės. esi pradedantis- užtenka paprastų pratimų. na man sunku išaiškinti dabar tau.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#729 2008-08-06 12:32
JOSKE JAN rašė:
ir kam yra prie stangos stumimo suoliuko galo padaryta kojom pasidet kai stumi. as visados stumiu kojas padejas ant zemes kuo geriau padejus kojas ant suoliuko
nu aiskiau nemoku paaiskint
kojas padėjus ant suolelio stuburas yra prisiglaudęs prie suolo + jei dar "išrieti nugarą" vadinama spaudimas su kėdute. pats taip nedarau, nors visi sako, kad tipo taip lengviau stumti.
Neprisijungęs
- JOSKE JAN
- Naujas dalyvis
#730 2008-08-06 15:15
jamada rašė:
JOSKE JAN rašė:
jamada rašė:
nedirbk jokių pecd dekų ir t.t. tokie pratimai yra tik raumenų įvairumui. pradžiai daryk elementarius pratimus su štanga ir hanteliais.kaip suprast ramenu ivairumui? nu as mazdauk pasidares kad 2pratimai y diena butu krutiniai nes reik pastambint krutine biski... o pecd dek tipo raso visur kad labai gerai veikia krutine...
veikia krūtinę, nes tas pratimas krūtinei. bent aš niekada taip nedaryčiau. mano programoj būtų pratimai tik su štanga ir hanteliais + skersinis ir lygiagretės. esi pradedantis- užtenka paprastų pratimų. na man sunku išaiškinti dabar tau.
a nu jau suprantau ka nori pasakyt,dekui uz paaiskinimus
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#731 2008-08-06 21:21
JOSKE JAN rašė:
jamada rašė:
JOSKE JAN rašė:
kaip suprast ramenu ivairumui? nu as mazdauk pasidares kad 2pratimai y diena butu krutiniai nes reik pastambint krutine biski... o pecd dek tipo raso visur kad labai gerai veikia krutine...veikia krūtinę, nes tas pratimas krūtinei. bent aš niekada taip nedaryčiau. mano programoj būtų pratimai tik su štanga ir hanteliais + skersinis ir lygiagretės. esi pradedantis- užtenka paprastų pratimų. na man sunku išaiškinti dabar tau.
čia tam, kad įsitikintum
Krūtinė yra sudaryta iš dviejų pagrindinių dalių didžiojo ir mažojo krūtinės raumens. Stimuliuoti krūtinę užtenka dviejų pagrindinių judesių: spaudimo ir plėšimo. Jeigu nori savo treniruotės rakto tai spaudimai. Kuo didesnį svorį gali paspausti, tuo daugiau krūtinės ląstelių užverbuoji į darbą. Nėra jokių pakaitalų štangos, hantelių spaudimams ar lygiagretėms. Tai yra branduoliniai pratimai, kurie būtinai turi būti įtraukti į jūsų treniruotę. Palik visus lyno suvedimus ir pec deckus pieštukiniams sąnariams, tikri vyrai treniruojasi tikrais svoriais. Nebūtina visų šių pratimų išmesti iš savo treniruočių, tačiau neskirk jiems labai didelio dėmesio.
Neprisijungęs
- JOSKE JAN
- Naujas dalyvis
#732 2008-08-07 00:32
jamada rašė:
JOSKE JAN rašė:
jamada rašė:
čia tam, kad įsitikintum
Krūtinė yra sudaryta iš dviejų pagrindinių dalių didžiojo ir mažojo krūtinės raumens. Stimuliuoti krūtinę užtenka dviejų pagrindinių judesių: spaudimo ir plėšimo. Jeigu nori savo treniruotės rakto tai spaudimai. Kuo didesnį svorį gali paspausti, tuo daugiau krūtinės ląstelių užverbuoji į darbą. Nėra jokių pakaitalų štangos, hantelių spaudimams ar lygiagretėms. Tai yra branduoliniai pratimai, kurie būtinai turi būti įtraukti į jūsų treniruotę. Palik visus lyno suvedimus ir pec deckus pieštukiniams sąnariams, tikri vyrai treniruojasi tikrais svoriais. Nebūtina visų šių pratimų išmesti iš savo treniruočių, tačiau neskirk jiems labai didelio dėmesio.
dekui uz info
o as gerai darau kad po kelis pratimus tam paciam raumeniui darau? pvz lyno trauka is priekio o paskui is nugaros arba stangos stumima ant tiesaus suoliuko o paskui kampu? arba bicepsa ant platformos o paskui su bloku juk is esmes tai tas pats pratimas ir tam paciam raumeniui ar yra koke nauda ar as be reikalo daurau du pratimus tam paciam raumeniui?
Paskutinį kartą taisė JOSKE JAN (2008-08-07 00:44)
Neprisijungęs
- JOSKE JAN
- Naujas dalyvis
#733 2008-08-07 01:21
dar gal kas galit patart ar apsimoka gert kreatina su aminu,seip as nenoriu mases o kreatinas ir aminas girdejau kad labai dauk duoda mases,aisku jeigu bus ramenu mase tai gerai bet jei man tie kg kuriuos priauksiu su kreatinu ir aminu bus riebalai tai tada sud.....
Neprisijungęs
- TeneX
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-02-04
- Žinutės: 910
#734 2008-08-07 09:37
Pratimus darai nebereikalo.
O tie papildai tikrai neduos tau masės, ypač riebalo. Nuo kretino nebent vandens raumenyse gali būt, bet ne problema čia..
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#735 2008-08-07 09:59
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 22:30)
Neprisijungęs
- vynelis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-12
- Žinutės: 8
#736 2008-08-12 10:57
sveiki, treniravausi kelis menesius. padariau pertrauka dviejų menesiu, dabar vel pradesiu . ar galiu pradeti nuo sios programos?
http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=235
butu idomu suzinoti, kas labiausiai db tiktu man.
aciu.
Paskutinį kartą taisė vynelis (2008-08-12 11:00)
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#737 2008-08-12 17:29
vynelis rašė:
sveiki, treniravausi kelis menesius. padariau pertrauka dviejų menesiu, dabar vel pradesiu . ar galiu pradeti nuo sios programos?
http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=235
butu idomu suzinoti, kas labiausiai db tiktu man.
aciu.
Pradek sportuoti pagal ta ir ziurek kaip jauties. Ar perdaug pervarksti ir ar jauti pratimus.
Sportuodamas kelis menesiu, poto padarydamas keliu menesiu pertrauka manau pats zinai, kad dideliu rezultatu tiketis butu naivu.
Jai sieki priaugti svorio - jis ateina praleidziant laika virtuveje, ne sporto saleje.
Neprisijungęs
- UsūrinėBezdžionĖ
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-06-21
- Žinutės: 202
#738 2008-08-14 22:04
sveiki gal galetut pasakiti kaip reiketu treniruoti kojas namu saligomis turint tik stanga ir hantelius ACIU...
P.S. PAMIRSAU PAKLAUSTI gal kokia treniruociu programa parekomenduosit zmoguo kuris sveria 71 kg ugis apie 190cm
Paskutinį kartą taisė UsūrinėBezdžionĖ (2008-08-14 22:08)
Neprisijungęs
- TeneX
- Dažnas senbūvis
#739 2008-08-14 23:16
UsūrinėBezdžionĖ rašė:
sveiki gal galetut pasakiti kaip reiketu treniruoti kojas namu saligomis turint tik stanga ir hantelius ACIU...
P.S. PAMIRSAU PAKLAUSTI gal kokia treniruociu programa parekomenduosit zmoguo kuris sveria 71 kg ugis apie 190cm
Nu tai pritūpimai, pasistiebimai su štanga, įtūpstai su hanteliais/štanga.
O treniruočių programa niekuom nesiskirs ar tu 71 ar tu 80 kg sversi, tai pasiimk iš pagrindinio puslapio sau labiau tinkančią programą ir pirmyn
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#740 2008-08-15 12:40
UsūrinėBezdžionĖ rašė:
Su tuo ką turi galima tokia treniruotę sudėlio:
1) Pritūpimai arba pritūpimai iš priekio
2) Mirties trauka tiesiom kojom arba rumuniška mirties trauka
3) Įtupstai arba kokie pritūpimai viena koja
4) Pasistiebimai viena koja arba pasistiebimai su štanga
Ir praktiškai visai nebloga treniruotė būtų.
Neprisijungęs
- Kar0li5
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-08-25
- Žinutės: 30
#741 2008-09-03 21:28
Sveiki visi Pradesiu rimtai sportuoti nuo kitos savaites, esu mazdaug apsisprendes,pagal kuria programa dirbsiu.
Noreciau sulaukt komentaru, patarimu,korekciju galbut .
Pirmadienis: sunki treniruotė nugara/krūtinė
Antradienis: laktato treniruotė + kardio 20-30 min
Trečiadienis: poilsis
Ketvirtadienis: sunki treniruotė kojos
Penktadienis: laktato treniruotė + kardio 20-30 min
Šeštadienis: (sportas namu salygomis, pvz presas, bicepsai,pritupimai)
Sekmadienis: poilsis
Pirmadienis:
A1. Pagrindinis krūtinės pratimas (hantelių spaudimas, hantelių spaudimas kampu ir t.t.)
4-6 pakartojimai
Jokio poilsio (arba 10 sek. pakeisti pratimui)
A2. Pagalbinis krūtinės pratimas (plėšimas, puloveris ir pan.)
6-8 pakartojimai
Pailsime 2 minutes ir einame toliau...
B1. Pagrindinis nugaros pratimas (prisitraukimai su svoriu, štangos/hantelių trauka ir pan.)
4-6 pakartojimai
Jokio poilsio
B2. Pagalbinis nugaros pratimas
6-8 pakartojimai
2 minutės poilsio, tada grįžtam prie A1. Kartojame viską 5-6 kartus.
Antradienis:
RATAS A (12-15 pakartojimų)
A1. Horizontalus spaudimo pratimas
A2. Keturgalvio pratimas
A3. Horizontalus traukos pratimas
A4. Dvigalvio pratimas
A5. Presas
Kaip įmanoma mažiau poilsio, ratą atlikti 3 kartus.
RATAS B (15-20 pakartojimų)
B1. Vertikalus spaudimo pratimas
B2. Keturgalvio pratimas
B3. Vertikalus traukos pratimas
B4. Dvigalvio pratimas
B5. Presas
RATAS C - NEBŪTINAS(15-20 pakartojimų)
C1. Bicepso pratimas
C2. Blauzdų pratimas
C3. Tricepso pratimas
C4. Presas
C5. Izoliacinis pečių pratimas
Kardio 20-30 min ant begimo takelio (pulsa taikysiu ~115/min)
Ketvirtadienis:
Keturgalvis ir dvigalvis.
Ta pati logika tinka ir kojų treniravimui (pagrindinis + pagalbinis pratimas supersete):
pritūpimai su štanga
pritūpimai laikant štangą iš priekio
svorio spaudimas kojomis
kojų tiesimas ir lenkimas treniruoklyje -manau kad reiks rinktis kazka is sito ir derint
Penktadienis:
Tas pats kas ir antradieni.
Kokios nuomones?
Neprisijungęs
- Sharkys
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-24
- Žinutės: 71
#742 2008-09-05 20:17
jei tikslas degint riebalus tj pades
Neprisijungęs
- cybersport
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-05
- Žinutės: 3
#743 2008-09-05 23:48
gal kas galetu parasiti programa masei,jeskojau radau daugibe programu bet neziau kuri tiktu man. Man 15 m. mano ugis 174 cm svoris 60 kg. Is anksto aciu.
Neprisijungęs
- TeneX
- Dažnas senbūvis
#744 2008-09-06 08:36
cybersport rašė:
gal kas galetu parasiti programa masei,jeskojau radau daugibe programu bet neziau kuri tiktu man. Man 15 m. mano ugis 174 cm svoris 60 kg. Is anksto aciu.
Jeigu pats nežinai, kuri tiktų tau, tai iš kur kiti gali žinoti...?
Neprisijungęs
- Kar0li5
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-08-25
- Žinutės: 30
#745 2008-09-06 10:31
Gal kas galetu pakomentuot mano programa, kokie jos trukumai? dekui
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#746 2008-09-06 11:40
cybersport rašė:
Visos pagrindiniam puslapy masei jei tik normaliai valgysi.
Neprisijungęs
- Sakso
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-07
- Žinutės: 2
#747 2008-09-07 23:32
Sveiki,man 14 metu..ugis 169cm..sworis 67 kg..sportuoju 1.5 metu~ ....ir wiska pats..tajgi noreciau suzinoti kokia man sportavimo programa pritaikyti...noriu priaugti daugeu mases...
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#748 2008-09-08 20:45
Sakso rašė:
Sveiki,man 14 metu..ugis 169cm..sworis 67 kg..sportuoju 1.5 metu~ ....ir wiska pats..tajgi noreciau suzinoti kokia man sportavimo programa pritaikyti...noriu priaugti daugeu mases...
esant tokių metų reikia izoliacinius pratimus atlikti po 3, 4 serijas po 10-15 pakartojimų. bazinius pratimus daryti tik tai su savo svoriu. kaip prisitraukimai, pritūpimai, atsispaudimai lygiagretės ir t.t.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#749 2008-09-09 18:46
jamada rašė:
Sakso rašė:
esant tokių metų reikia izoliacinius pratimus atlikti po 3, 4 serijas po 10-15 pakartojimų. bazinius pratimus daryti tik tai su savo svoriu. kaip prisitraukimai, pritūpimai, atsispaudimai lygiagretės ir t.t.
Man atrodo izoliaciniai bus didesnis peilis sanariam, geriau pagrinde paziniai pratimai ir visa dėmesį skirti technikai ir nesiplėšyt su dideliais svoriais.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#750 2008-09-10 21:51
studentas rašė:
jamada rašė:
Sakso rašė:
Man atrodo izoliaciniai bus didesnis peilis sanariam, geriau pagrinde paziniai pratimai ir visa dėmesį skirti technikai ir nesiplėšyt su dideliais svoriais.
na tai sakau neimti didelių svorių. 14 metų manau jau gali tikrai bicą, tricą ir išvedimus visokius daryti su nedideliu svoriu. svarbu, kad protą turėtų.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 28 29 30 31 32 … 89
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Treniruočių programos