Puslapiai: 1 … 22 23 24 25 26 … 188
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Treniruočių pratimai, atlikimo technika
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#576 2008-02-16 11:21
Re: Treniruočių pratimai, atlikimo technika
System rašė:
nenormalus rašė:
System rašė:
Geraiu yra palikti pora cm iki krūtines ne dėl to kad raumuo visada yra įsitempęs bet dėl to kad nuleidimas iki galo kenkia pečių sanariam.
kava irgi kenkia
ir duona juoda
..nepazistu ne vieno, kuriam butu pakenkeNa papraščiausiai nuleidžiant iki galo yra neteisinga atlikimo technika nes judesys gaunasi nenatūralus todėl kad be svorio o pvz. su kokiu pagaliu tokios padėties nepasieksi. Na jei nepakenkė tai labai gerai nes man tai labai jaučiasi kai darau pilnai nuleisdamas.
zinai, kiekvienam savo
as pvz mirties traukos negaliu daryti..nu zn, kiekvienas turi savo kuna ir geriausiai zino, kas jam gerai, kas ne
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#577 2008-02-16 11:35
System rašė:
nenormalus rašė:
System rašė:
Geraiu yra palikti pora cm iki krūtines ne dėl to kad raumuo visada yra įsitempęs bet dėl to kad nuleidimas iki galo kenkia pečių sanariam.
kava irgi kenkia
ir duona juoda
..nepazistu ne vieno, kuriam butu pakenkeNa papraščiausiai nuleidžiant iki galo yra neteisinga atlikimo technika nes judesys gaunasi nenatūralus todėl kad be svorio o pvz. su kokiu pagaliu tokios padėties nepasieksi. Na jei nepakenkė tai labai gerai nes man tai labai jaučiasi kai darau pilnai nuleisdamas.
Aš kiek darau tai visada stengiuosi kuo stipriau įtempt nugarą, mentes kuo daugiau suglaust ir šiektiek išsiriest, taip sumažėja judesio amplitudė ir nejaučiu jokio diskonforto pilnai nuleisdamas iki krutinės.
Neprisijungęs
- System
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-25
- Žinutės: 169
- Atsiliepimai: 0
#578 2008-02-16 13:00
studentas rašė:
System rašė:
nenormalus rašė:
kava irgi kenkia
ir duona juoda
Aš kiek darau tai visada stengiuosi kuo stipriau įtempt nugarą, mentes kuo daugiau suglaust ir šiektiek išsiriest, taip sumažėja judesio amplitudė ir nejaučiu jokio diskonforto pilnai nuleisdamas iki krutinės.
Nu tai matai mūsų technika spaudimo skiriasi tu spaudi powerlift'iškai o aš paprastai nesuglaudžiu menčių ir neriečiu nugaros. Ir nebandau pripiršt niekam savo nuomonės tiesiog sakau kas man yra geriausia ir gal dar kam nors padės.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#579 2008-02-16 14:37
System rašė:
studentas rašė:
System rašė:
Na papraščiausiai nuleidžiant iki galo yra neteisinga atlikimo technika nes judesys gaunasi nenatūralus todėl kad be svorio o pvz. su kokiu pagaliu tokios padėties nepasieksi. Na jei nepakenkė tai labai gerai nes man tai labai jaučiasi kai darau pilnai nuleisdamas.Aš kiek darau tai visada stengiuosi kuo stipriau įtempt nugarą, mentes kuo daugiau suglaust ir šiektiek išsiriest, taip sumažėja judesio amplitudė ir nejaučiu jokio diskonforto pilnai nuleisdamas iki krutinės.
Nu tai matai mūsų technika spaudimo skiriasi tu spaudi powerlift'iškai o aš paprastai nesuglaudžiu menčių ir neriečiu nugaros. Ir nebandau pripiršt niekam savo nuomonės tiesiog sakau kas man yra geriausia ir gal dar kam nors padės.
Viskas gerai, aš irgi tik pasakiau kas man geriausia.
Neprisijungęs
- chuliganas69
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-30
- Žinutės: 24
#580 2008-02-16 19:14
Gal galit paaiskint kaip tiksliai darosi "Štangos trauka prie pilvo" nes man nelabai gaunasi ar as kazka netaip darau. dq is anksto
Neprisijungęs
- andrukas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-12-07
- Žinutės: 162
#581 2008-02-17 21:04
chuliganas69 rašė:
Gal galit paaiskint kaip tiksliai darosi "Štangos trauka prie pilvo" nes man nelabai gaunasi ar as kazka netaip darau. dq is anksto
Tu sita turejai omeny ?
Neprisijungęs
- varanas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-05-26
- Žinutės: 116
#582 2008-02-18 15:47
ką daryt, biški užprogresavo rankos, priaugau 1,5 cm ant žąsto, atrodo jau geriau, bet labai bico vidinė dalis tik matos, o išorinės atrodo visai nėra. Lievai atrodo. Ką daryt. Skiriasi kai darai tiesia ir EZ štanga???
Neprisijungęs
- Arnius
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-16
- Žinutės: 299
#583 2008-02-18 18:25
EZ skirta isoriniam bicui
Neprisijungęs
- varanas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-05-26
- Žinutės: 116
#584 2008-02-18 20:52
o gerai, nes kaip tik dabar su EZ darau, tai gal išeis kažkas iš to
Neprisijungęs
- Baciulis
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-01-15
- Žinutės: 98
#585 2008-02-21 20:52
Norejau paklaust bet nzn ar cia toi temoi nu bet paklausiu. O pwz kuo skiresi: Štangos spaudimas kampu Ir Štangos spaudimas ?
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#586 2008-02-21 20:59
Baciulis rašė:
Norejau paklaust bet nzn ar cia toi temoi nu bet paklausiu. O pwz kuo skiresi: Štangos spaudimas kampu Ir Štangos spaudimas ?
štangos spaudimas kampu kai suolelis yra pakeliamas 45 laipsnių kampu ir tuomet labiau apsikrauna krūtinės viršus.
Neprisijungęs
- Baciulis
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-01-15
- Žinutės: 98
#587 2008-02-21 21:02
jamada rašė:
Baciulis rašė:
štangos spaudimas kampu kai suolelis yra pakeliamas 45 laipsnių kampu ir tuomet labiau apsikrauna krūtinės viršus.
Girdejau kad kazkas sake kad tipo Štangos spaudimas kampu augina papus o Štangos spaudimas ant ligio suolelio ligina apacia ar kazkas panasaus..
Neprisijungęs
- Rimvydas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas-Alytus
- Registravosi: 2007-08-09
- Žinutės: 397
#588 2008-02-21 21:32
Skirtingais kampais skirtingos krutines vietos isdirbamos, o ant lygaus isdirbama beveik visa krutine.
Neprisijungęs
- Women
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-25
- Žinutės: 121
#589 2008-02-21 23:04
O as krutinei darau 10* kampu, neatsimenu kieno vardu treniruoklis ten pavadintas,t.y.su stanga kuri is sonu uz remu kabliukais uzsikabina.
Ten kaip suprantu skyriasi kokia krut.dali treniruoji nuo to virs ar po krut nuleidi stanga,m?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#590 2008-02-22 11:59
Women rašė:
O as krutinei darau 10* kampu, neatsimenu kieno vardu treniruoklis ten pavadintas,t.y.su stanga kuri is sonu uz remu kabliukais uzsikabina.
Ten kaip suprantu skyriasi kokia krut.dali treniruoji nuo to virs ar po krut nuleidi stanga,m?
Siūkyčiau atsisakyt to treniruoklio, darant su laisva štanga itraukiama daugiau stabilizuojančių raumenų, svoris šiek tiek mažesnis bus, bet daug efektyviau. Leisti reiktų ties krutinės viduriu, jei arčiau kaklo gali pakenkt pečių sanariam, o jei daugiau link pilvo sumažės krūvis krutinej, tiesiog leidi taip, kad konfortabiliai jaustusi sanariai ir būtu natūralus judesys. Kuri dalis daugiau apkraunama priklauso kokiu kampu suolelis, jei horizontalus visai krutinei, jei kampu į viršų daugiau viršui, o jei kampu žemyn daugiau apačiai krutinės.
Neprisijungęs
- Women
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-10-25
- Žinutės: 121
#591 2008-02-22 15:06
studentas rašė:
Women rašė:
Ten kaip suprantu skyriasi kokia krut.dali treniruoji nuo to virs ar po krut nuleidi stanga,m?Siūkyčiau atsisakyt to treniruoklio, darant su laisva štanga itraukiama daugiau stabilizuojančių raumenų, svoris šiek tiek mažesnis bus, bet daug efektyviau. Leisti reiktų ties krutinės viduriu, jei arčiau kaklo gali pakenkt pečių sanariam, o jei daugiau link pilvo sumažės krūvis krutinej, tiesiog leidi taip, kad konfortabiliai jaustusi sanariai ir būtu natūralus judesys. Kuri dalis daugiau apkraunama priklauso kokiu kampu suolelis, jei horizontalus visai krutinei, jei kampu į viršų daugiau viršui, o jei kampu žemyn daugiau apačiai krutinės.
Matai, kaip, nezinojau. O treneris neleidzia man su laisva stanga dirbt, sako tipo per sunki as juos maza kas neislaikysiu, o si tipo bet kur uzsikabins ir is po jos islysiu
Bet juk su mazais svoriais dirbciau, ar net visai be ju nieko gi neatsitiktu, reik spaust ji, kad duotu pamiegint, ane?
Paskutinį kartą taisė Women (2008-02-22 15:08)
Neprisijungęs
- mažvydas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2008-01-21
- Žinutės: 189
#592 2008-02-22 15:55
Sveiki. Kaip yra daromas Spaudimas virš galvos?
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-07-22
- Žinutės: 1552
#593 2008-02-22 15:58
mažvydas rašė:
Pagr. psl. yra pratimų atlikimo paaiškinimas.
Spaudimas virš galvos = spaudimas pečiams.
Neprisijungęs
- mažvydas
- Atkaklus dalyvis
#594 2008-02-22 16:07
3F rašė:
mažvydas rašė:
Pagr. psl. yra pratimų atlikimo paaiškinimas.
Spaudimas virš galvos = spaudimas pečiams.
jo, radau. Dėkui
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#595 2008-02-22 16:16
Women rašė:
studentas rašė:
Women rašė:
Ten kaip suprantu skyriasi kokia krut.dali treniruoji nuo to virs ar po krut nuleidi stanga,m?Siūkyčiau atsisakyt to treniruoklio, darant su laisva štanga itraukiama daugiau stabilizuojančių raumenų, svoris šiek tiek mažesnis bus, bet daug efektyviau. Leisti reiktų ties krutinės viduriu, jei arčiau kaklo gali pakenkt pečių sanariam, o jei daugiau link pilvo sumažės krūvis krutinej, tiesiog leidi taip, kad konfortabiliai jaustusi sanariai ir būtu natūralus judesys. Kuri dalis daugiau apkraunama priklauso kokiu kampu suolelis, jei horizontalus visai krutinei, jei kampu į viršų daugiau viršui, o jei kampu žemyn daugiau apačiai krutinės.
Matai, kaip, nezinojau. O treneris neleidzia man su laisva stanga dirbt, sako tipo per sunki as juos maza kas neislaikysiu, o si tipo bet kur uzsikabins ir is po jos islysiu
Bet juk su mazais svoriais dirbciau, ar net visai be ju nieko gi neatsitiktu, reik spaust ji, kad duotu pamiegint, ane?
Aš ne treneris, tai manim labai nepasitikėk. Nieko baisaus ta laisva štanga, tegu kasnors pasaugo kai darysi šita pratimą.
Neprisijungęs
- zipas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-14
- Žinutės: 13
#596 2008-02-22 17:16
Kokius pratimus geriausiai daryti krutines apacia iskacialint???
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#597 2008-02-22 17:18
zipas rašė:
Kokius pratimus geriausiai daryti krutines apacia iskacialint???
Spaudimas kampu žemyn galva ir plačios lygiagretės, jei tokios yra.
Neprisijungęs
- Arns
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-11-01
- Žinutės: 88
#598 2008-02-24 21:16
Kai darai 5x5, tai kiek suprantu kad reikia kiekviena priejima truputi mazint svori, kad padaryt 5 pakartojimus ?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#599 2008-02-24 21:22
Arns rašė:
Kai darai 5x5, tai kiek suprantu kad reikia kiekviena priejima truputi mazint svori, kad padaryt 5 pakartojimus ?
Imt reikia tokį svorį su kuriuo visas serijas padarytum 5 pakartojimus.
Neprisijungęs
- mažvydas
- Atkaklus dalyvis
#600 2008-03-03 18:07
Kaip reikia taisiklingai kvėpuoti darant pratimus?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 22 23 24 25 26 … 188
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Treniruočių pratimai, atlikimo technika