Puslapiai: 1 … 18 19 20 21 22 … 753
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-09-20
- Žinutės: 3571
- Atsiliepimai: 2
#476 2008-01-28 21:59
Re: Įvairūs klausimai
nenormalus rašė:
as irgi anakardziu jau uzsinorejau..
..bet sueis ir Pricas su lazdyno
Princas? man Ritter sport geriausi sokoladai..
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#477 2008-01-28 22:15
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
sako kas valgo daug riesutu, tai na smegenim sveika, protingi labai buna
siaip tai pastebejau viena, kad beveik visiem sitie riesutai skaniausi..nu jo, dar pasakyk, kad as toks, kaip visi
..man ir graikiski skanus lbo zinai, kad graikiskuose riesutuose yra omega-3? gal man dar del to jie labai skanus
ne, rimtai labai skanus
ja ja, Tavo organizmas jau priprates prie situ polinesociuju
..nekopijuok manes, sugalvok ka nors savo nebusi sustra, jei skanu bus viskas, kas man skanu
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#478 2008-01-28 22:17
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
..bet sueis ir Pricas su lazdynoPrincas? man Ritter sport geriausi sokoladai..
Ritter ne mano kisenei pinigus kai kur kitur naudoju db
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#479 2008-01-28 22:25
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
nu jo, dar pasakyk, kad as toks, kaip visi
..man ir graikiski skanus lbo zinai, kad graikiskuose riesutuose yra omega-3? gal man dar del to jie labai skanus
ne, rimtai labai skanusja ja, Tavo organizmas jau priprates prie situ polinesociuju
..nekopijuok manes, sugalvok ka nors savo nebusi sustra, jei skanu bus viskas, kas man skanu
nu kur jau priprates nors siaip tai pagrinde riebalai is alyvuogiu aliejaus.. neskaitant sokolado, sureliu, ledu ir ten zinai kitokio gerio
gerai, sugalvojau labai megstu pamelas, vynuoges, braskes ir vyna
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#480 2008-01-28 22:27
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
..bet sueis ir Pricas su lazdynoPrincas? man Ritter sport geriausi sokoladai..
o tai kiek tas ritter sport? as tai nzn, LT neperku, parveza daznai pilna spintele
kur kitur naudoji? hemijai? )))
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#481 2008-01-28 22:34
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
o zinai, kad graikiskuose riesutuose yra omega-3? gal man dar del to jie labai skanus
ne, rimtai labai skanusja ja, Tavo organizmas jau priprates prie situ polinesociuju
..nekopijuok manes, sugalvok ka nors savo nebusi sustra, jei skanu bus viskas, kas man skanunu kur jau priprates nors siaip tai pagrinde riebalai is alyvuogiu aliejaus.. neskaitant sokolado, sureliu, ledu ir ten zinai kitokio gerio
gerai, sugalvojau labai megstu pamelas, vynuoges, braskes ir vyna
pas mane riebalai is kiaules lasinio
..o apie gerius jau stengiuosi pamirst.. pries kokius 5m kapodavo viska kilogramais..Fortuna saldainius, smelio juosta sausainius, kondensuota piena db ramus jau..metu pilva ir ryskinu sikna
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#482 2008-01-28 22:35
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
Princas? man Ritter sport geriausi sokoladai..
o tai kiek tas ritter sport? as tai nzn, LT neperku, parveza daznai pilna spintele
kur kitur naudoji? hemijai? )))
mazas gal 5lt kainuoja, nzn tiksliai..o naudoju..nu jo, biski ir chemijai
,..bet siaip stengiuosi, kad pinigai pinigus uzdirbtu
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#483 2008-01-28 22:41
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
ja ja, Tavo organizmas jau priprates prie situ polinesociuju
..nekopijuok manes, sugalvok ka nors savo nebusi sustra, jei skanu bus viskas, kas man skanunu kur jau priprates nors siaip tai pagrinde riebalai is alyvuogiu aliejaus.. neskaitant sokolado, sureliu, ledu ir ten zinai kitokio gerio
gerai, sugalvojau labai megstu pamelas, vynuoges, braskes ir vynapas mane riebalai is kiaules lasinio
..o apie gerius jau stengiuosi pamirst.. pries kokius 5m kapodavo viska kilogramais..Fortuna saldainius, smelio juosta sausainius, kondensuota piena db ramus jau..metu pilva ir ryskinu sikna
ai, siaip tai as kai rijau viska, tai stipena ir buvau.. o db ka ryju tas ir lieka ant manes
o sikna kaip ryskini, iki skaidulu?
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#484 2008-01-28 22:43
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ritter ne mano kisenei pinigus kai kur kitur naudoju dbo tai kiek tas ritter sport? as tai nzn, LT neperku, parveza daznai pilna spintele
kur kitur naudoji? hemijai? )))mazas gal 5lt kainuoja, nzn tiksliai..o naudoju..nu jo, biski ir chemijai
,..bet siaip stengiuosi, kad pinigai pinigus uzdirbtu
kas chemijai, kas papildam..
baik, jau sokolado sau negailek, nu uzsidirbs tie pinigai jei ir 5 lt bus maziau jei pirksi, tai klausk manes, pasakysiu kuris skaniausias..t.y. skaniausi
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#485 2008-01-28 22:47
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nu kur jau priprates nors siaip tai pagrinde riebalai is alyvuogiu aliejaus.. neskaitant sokolado, sureliu, ledu ir ten zinai kitokio gerio
gerai, sugalvojau labai megstu pamelas, vynuoges, braskes ir vynapas mane riebalai is kiaules lasinio
..o apie gerius jau stengiuosi pamirst.. pries kokius 5m kapodavo viska kilogramais..Fortuna saldainius, smelio juosta sausainius, kondensuota piena db ramus jau..metu pilva ir ryskinu siknaai, siaip tai as kai rijau viska, tai stipena ir buvau.. o db ka ryju tas ir lieka ant manes
o sikna kaip ryskini, iki skaidulu?
man irgi,,senatve cia vadinasi suletejusi apykaita..
..atsiprasau, kad suklaidinau - ne ryskinu, o apvalinu
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#486 2008-01-28 22:49
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
kur kitur naudoji? hemijai? )))mazas gal 5lt kainuoja, nzn tiksliai..o naudoju..nu jo, biski ir chemijai
,..bet siaip stengiuosi, kad pinigai pinigus uzdirbtukas chemijai, kas papildam..
baik, jau sokolado sau negailek, nu uzsidirbs tie pinigai jei ir 5 lt bus maziau jei pirksi, tai klausk manes, pasakysiu kuris skaniausias..t.y. skaniausi
kuris skaniausias?
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#487 2008-01-28 22:51
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
pas mane riebalai is kiaules lasinio
..o apie gerius jau stengiuosi pamirst.. pries kokius 5m kapodavo viska kilogramais..Fortuna saldainius, smelio juosta sausainius, kondensuota piena db ramus jau..metu pilva ir ryskinu siknaai, siaip tai as kai rijau viska, tai stipena ir buvau.. o db ka ryju tas ir lieka ant manes
o sikna kaip ryskini, iki skaidulu?man irgi,,senatve cia vadinasi suletejusi apykaita..
..atsiprasau, kad suklaidinau - ne ryskinu, o apvalinu
su metais leteja.. nu bet tai dar ir tas, kad pvz dietiniesi dietiniesi, o po to valgai valgai.. visko nori nori.. nesa nesa.. vis tiek valgai valgai.. po to vel kudinies kudinies... ir taip uzburtas ratas.. issiderina.
apvuoalini? ir ka darai, kad jis apvuoalesis butu?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#488 2008-01-28 22:53
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
ai, siaip tai as kai rijau viska, tai stipena ir buvau.. o db ka ryju tas ir lieka ant manes
o sikna kaip ryskini, iki skaidulu?man irgi,,senatve cia vadinasi suletejusi apykaita..
..atsiprasau, kad suklaidinau - ne ryskinu, o apvalinusu metais leteja.. nu bet tai dar ir tas, kad pvz dietiniesi dietiniesi, o po to valgai valgai.. visko nori nori.. nesa nesa.. vis tiek valgai valgai.. po to vel kudinies kudinies... ir taip uzburtas ratas.. issiderina.
apvuoalini? ir ka darai, kad jis apvuoalesis butu?
darau pritupimus su stanga ant peciu
ne ne, vel pajuokavau mano ir taip jau tobulai apvalus
..o su maistu man taip nebera..zinau, kad kai atleidi, buna ziauru, sunku sustot,,bet lygiai taip pat, kai isivaziuoji, nebenori nieko, lengva,,tai ir nebeatleidziu
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#489 2008-01-28 22:55
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
mazas gal 5lt kainuoja, nzn tiksliai..o naudoju..nu jo, biski ir chemijai
,..bet siaip stengiuosi, kad pinigai pinigus uzdirbtukas chemijai, kas papildam..
baik, jau sokolado sau negailek, nu uzsidirbs tie pinigai jei ir 5 lt bus maziau jei pirksi, tai klausk manes, pasakysiu kuris skaniausias..t.y. skaniausikuris skaniausias?
jei megsti balta, tai baltas su cielais lazdyno riesutais.. ir dar balats su greipfrutu idaru bet siaip tai dar labai geras su braskiu jogurto idaru, su capucino, na ir aisku su cielais lazdyno riesutais (juodas ar pieniskas)
ir man atrodo ten blogai parasyta, kad 100gr.. man atrodo ten tikrai maziau..
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#490 2008-01-28 22:59
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
man irgi,,senatve cia vadinasi suletejusi apykaita..
..atsiprasau, kad suklaidinau - ne ryskinu, o apvalinusu metais leteja.. nu bet tai dar ir tas, kad pvz dietiniesi dietiniesi, o po to valgai valgai.. visko nori nori.. nesa nesa.. vis tiek valgai valgai.. po to vel kudinies kudinies... ir taip uzburtas ratas.. issiderina.
apvuoalini? ir ka darai, kad jis apvuoalesis butu?darau pritupimus su stanga ant peciu
..o su maistu man taip nebera..zinau, kad kai atleidi, buna ziauru, sunku sustot,,bet lygiai taip pat, kai isivaziuoji, nebenori nieko, lengva,,tai ir nebeatleidziu
ai, cia kai del saves tai gal ir isivaziavus ir nenori atleist, bet kai ruosiesi, tai tiek uzspaudi save, kad po to tik ir lauki kada atleist greiciau ir pasistayt toburete priesais saldytuva, kad nereiktu stovet as labai pasikeiciu per dieta.. bijau vel aplinkinius varyt is proto
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#491 2008-01-28 23:00
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
kas chemijai, kas papildam..
baik, jau sokolado sau negailek, nu uzsidirbs tie pinigai jei ir 5 lt bus maziau jei pirksi, tai klausk manes, pasakysiu kuris skaniausias..t.y. skaniausikuris skaniausias?
jei megsti balta, tai baltas su cielais lazdyno riesutais.. ir dar balats su greipfrutu idaru bet siaip tai dar labai geras su braskiu jogurto idaru, su capucino, na ir aisku su cielais lazdyno riesutais (juodas ar pieniskas)
ir man atrodo ten blogai parasyta, kad 100gr.. man atrodo ten tikrai maziau..
oho, mergyt kiek cia privardinai?
..jauciu rinkciaus su braskiu jogurto
ir isvis, netrukdyk man, sprendziu asmenybes psichologini testa
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#492 2008-01-28 23:01
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
su metais leteja.. nu bet tai dar ir tas, kad pvz dietiniesi dietiniesi, o po to valgai valgai.. visko nori nori.. nesa nesa.. vis tiek valgai valgai.. po to vel kudinies kudinies... ir taip uzburtas ratas.. issiderina.
apvuoalini? ir ka darai, kad jis apvuoalesis butu?darau pritupimus su stanga ant peciu
..o su maistu man taip nebera..zinau, kad kai atleidi, buna ziauru, sunku sustot,,bet lygiai taip pat, kai isivaziuoji, nebenori nieko, lengva,,tai ir nebeatleidziuai, cia kai del saves tai gal ir isivaziavus ir nenori atleist, bet kai ruosiesi, tai tiek uzspaudi save, kad po to tik ir lauki kada atleist greiciau ir pasistayt toburete priesais saldytuva, kad nereiktu stovet as labai pasikeiciu per dieta.. bijau vel aplinkinius varyt is proto
kaip suprast?
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#493 2008-01-28 23:02
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
kuris skaniausias?jei megsti balta, tai baltas su cielais lazdyno riesutais.. ir dar balats su greipfrutu idaru bet siaip tai dar labai geras su braskiu jogurto idaru, su capucino, na ir aisku su cielais lazdyno riesutais (juodas ar pieniskas)
ir man atrodo ten blogai parasyta, kad 100gr.. man atrodo ten tikrai maziau..oho, mergyt kiek cia privardinai?
ir isvis, netrukdyk man, sprendziu asmenybes psichologini testa
silpnas
koks testas..? as ir noreciau pasprest
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#494 2008-01-28 23:05
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
ir man atrodo ten blogai parasyta, kad 100gr.. man atrodo ten tikrai maziau..oho, mergyt kiek cia privardinai?
ir isvis, netrukdyk man, sprendziu asmenybes psichologini testasilpnas
koks testas..? as ir noreciau pasprest
ai cia i darba nauja taikausi, tai toki dave keista testa
nu typo:
..as pastoviai noriu ka nors primust (taip/ne)
arba ..as noreciau buti dailininku
nu krc..
viskas, einu miegot
ciao
atvezk man sokoladu kontrabanda, prasuksim po to as patarsiu, kur investuot
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#495 2008-01-28 23:06
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
darau pritupimus su stanga ant peciu
..o su maistu man taip nebera..zinau, kad kai atleidi, buna ziauru, sunku sustot,,bet lygiai taip pat, kai isivaziuoji, nebenori nieko, lengva,,tai ir nebeatleidziuai, cia kai del saves tai gal ir isivaziavus ir nenori atleist, bet kai ruosiesi, tai tiek uzspaudi save, kad po to tik ir lauki kada atleist greiciau ir pasistayt toburete priesais saldytuva, kad nereiktu stovet as labai pasikeiciu per dieta.. bijau vel aplinkinius varyt is proto
kaip suprast?
nu kaip kaip.. paprastai.. zinai ka reiskia, kai moterai truksta riebalu.. na zodziu ir ne tik, bet galutinis butu tai, kad kai sumazeja bf iki minimumo, tiksliau kritines ribos. Dieta yra tokia, kad nuotaiku kaita tai lasas juroj pagal visa kita stogo nesima.
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#496 2008-01-28 23:11
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
oho, mergyt kiek cia privardinai?
ir isvis, netrukdyk man, sprendziu asmenybes psichologini testasilpnas
koks testas..? as ir noreciau pasprestai cia i darba nauja taikausi, tai toki dave keista testa
nu typo:
nu krc..
viskas, einu miegot
ciao
atvezk man sokoladu kontrabanda, prasuksim po to as patarsiu, kur investuot
aaa.. jauciu zinau.. jei neklystu, ten labai daug klausimu.. ir tokiu lempiniu, kad pavargsti atsakinet i nesamones..
nu ciao.. duok dideli transporta, gal ir atvesiu :DDDD
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2008-01-28 23:11)
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#497 2008-01-29 08:13
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
silpnas
koks testas..? as ir noreciau pasprestai cia i darba nauja taikausi, tai toki dave keista testa
nu typo:
nu krc..
viskas, einu miegot
ciao
atvezk man sokoladu kontrabanda, prasuksim po to as patarsiu, kur investuotaaa.. jauciu zinau.. jei neklystu, ten labai daug klausimu.. ir tokiu lempiniu, kad pavargsti atsakinet i nesamones..
nu ciao.. duok dideli transporta, gal ir atvesiu :DDDD
tai su transportu ne beda, dirbau kazkada su furom
..jo jo, klausimu 462 ir visi pieviniai utiutiu, jau padariau
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#498 2008-01-29 08:18
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
ai cia i darba nauja taikausi, tai toki dave keista testa
nu typo:
nu krc..
viskas, einu miegot
ciao
atvezk man sokoladu kontrabanda, prasuksim po to as patarsiu, kur investuotaaa.. jauciu zinau.. jei neklystu, ten labai daug klausimu.. ir tokiu lempiniu, kad pavargsti atsakinet i nesamones..
nu ciao.. duok dideli transporta, gal ir atvesiu :DDDDtai su transportu ne beda, dirbau kazkada su furom
..jo jo, klausimu 462 ir visi pieviniai utiutiu, jau padariau
tai pilna SCANIA uztektu?
o tas testas, tai man ir teko.. na siaip ten idomumo delei ivertint kas do asmenybe.. tarp kitko atsakymo taip ir nenuejau
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#499 2008-01-29 08:25
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
aaa.. jauciu zinau.. jei neklystu, ten labai daug klausimu.. ir tokiu lempiniu, kad pavargsti atsakinet i nesamones..
nu ciao.. duok dideli transporta, gal ir atvesiu :DDDDtai su transportu ne beda, dirbau kazkada su furom
..jo jo, klausimu 462 ir visi pieviniai utiutiu, jau padariautai pilna SCANIA uztektu?
o tas testas, tai man ir teko.. na siaip ten idomumo delei ivertint kas do asmenybe.. tarp kitko atsakymo taip ir nenuejau
atsakymo "taip" niekur neuzdejai?.. tai kas do zmogus Tu? ..o jei del svorio pries varzybas, tai..nu, toks Tavo pasirinkimas..as negaleciau badaut ir kankint saves be saldumynu, alkoholio..as gyvenu, kad dziaugtis nors..kitam tas dziaugsmas gali buti dalyvavimas ant scenos ir davimas visiems i sikna
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#500 2008-01-29 08:36
nenormalus rašė:
Ingrida H2O rašė:
nenormalus rašė:
tai su transportu ne beda, dirbau kazkada su furom
..jo jo, klausimu 462 ir visi pieviniai utiutiu, jau padariautai pilna SCANIA uztektu?
o tas testas, tai man ir teko.. na siaip ten idomumo delei ivertint kas do asmenybe.. tarp kitko atsakymo taip ir nenuejauatsakymo "taip" niekur neuzdejai?.. tai kas do zmogus Tu? ..o jei del svorio pries varzybas, tai..nu, toks Tavo pasirinkimas..as negaleciau badaut ir kankint saves be saldumynu, alkoholio..as gyvenu, kad dziaugtis nors..kitam tas dziaugsmas gali buti dalyvavimas ant scenos ir davimas visiems i sikna
nepamenu kur uzdejau, kur neuzdejau.. bet pamenu, kad buvo tokiu, kur nei taip, nei ne nesinorejo det
kas as per zmogus.. piktas, mazas, pagiezingas, agresyvus padaras
del varzybu yra ir + ir -.. tik nzn kuriu daugiau
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 18 19 20 21 22 … 753
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai