Puslapiai: 1 … 31 32 33 34 35 … 62
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Svorio metimas / ryškinimasis
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#801 2012-02-14 10:49
Re: Svorio metimas / ryškinimasis
wopper rašė:
edaxxx3 rašė:
o seip metant svory, ko reik daugiau suvartot, ar baltymu ar anglevandeniu?
baltymu, kas be ko
Beje o kiek angliu g/kg reikia laikyt ryskinantis? Baltymus kaip suprantu kaip ir mases auginime 2-3g/kg.
Del riebalu irgi neaisku.
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-04-04
- Žinutės: 5962
- Atsiliepimai: 7
#802 2012-02-14 10:55
uzsivedes rašė:
wopper rašė:
edaxxx3 rašė:
o seip metant svory, ko reik daugiau suvartot, ar baltymu ar anglevandeniu?
baltymu, kas be ko
Beje o kiek angliu g/kg reikia laikyt ryskinantis? Baltymus kaip suprantu kaip ir mases auginime 2-3g/kg.
Del riebalu irgi neaisku.
man treneris sneka, kad baltymu 2-2,2/kg uztenka, o anglis priklausomai nuo asmens poreikio, jei svorio auginime reikejo 4g/kg, ryskinantis iki 2g/kg.zodziu panasiai kiek ir baltymu.bet cia tik mano trenerio zodziai jokiais straipsniais neparemti..
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#803 2012-02-14 11:35
wopper rašė:
uzsivedes rašė:
wopper rašė:
baltymu, kas be koBeje o kiek angliu g/kg reikia laikyt ryskinantis? Baltymus kaip suprantu kaip ir mases auginime 2-3g/kg.
Del riebalu irgi neaisku.man treneris sneka, kad baltymu 2-2,2/kg uztenka, o anglis priklausomai nuo asmens poreikio, jei svorio auginime reikejo 4g/kg, ryskinantis iki 2g/kg.zodziu panasiai kiek ir baltymu.bet cia tik mano trenerio zodziai jokiais straipsniais neparemti..
as kiek meginau man geriausia buvo iki 1 gr angliu, min 3gr baltymo ir 1 gr riebalo. anksciau laikydavau daugiau angliu, maziau riebalu, bet apetitas labiau sokinedavo. su daugiau riebalo kazkaip sotumas pastovesnis buna ir kaloraza surenki
Neprisijungęs
- edaxxx3
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-11-25
- Žinutės: 147
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#804 2012-02-14 18:20
MrBurbulas rašė:
wopper rašė:
uzsivedes rašė:
Del riebalu irgi neaisku.man treneris sneka, kad baltymu 2-2,2/kg uztenka, o anglis priklausomai nuo asmens poreikio, jei svorio auginime reikejo 4g/kg, ryskinantis iki 2g/kg.zodziu panasiai kiek ir baltymu.bet cia tik mano trenerio zodziai jokiais straipsniais neparemti..
as kiek meginau man geriausia buvo iki 1 gr angliu, min 3gr baltymo ir 1 gr riebalo. anksciau laikydavau daugiau angliu, maziau riebalu, bet apetitas labiau sokinedavo. su daugiau riebalo kazkaip sotumas pastovesnis buna ir kaloraza surenki
as ir meginu kuo daugiau baltymu vartoti, bet gana sunku ju gaut is maisto kuris namie buna, visur anglevandeniai ;\\\
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3730
- Atsiliepimai: 15
#805 2012-02-14 18:47
MrBurbulas rašė:
wopper rašė:
uzsivedes rašė:
o vartojant 1gr angliu kaip poto i normalu ritma grizai?nes jei poto staigiai vel uzkelsi iki kokiu 3gr/kg lasinys turetu augt staigiai
Neprisijungęs
- CFC
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-09-04
- Žinutės: 36
#806 2012-02-14 19:49
Sry, kad ne i tema, bet gal kas kokia nuoroda imestu arba patartu kur ieskoti tempimo pratimu, pvz ryte atsikelus padaryti...
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#807 2012-02-14 21:17
lorenzo rašė:
MrBurbulas rašė:
wopper rašė:
man treneris sneka, kad baltymu 2-2,2/kg uztenka, o anglis priklausomai nuo asmens poreikio, jei svorio auginime reikejo 4g/kg, ryskinantis iki 2g/kg.zodziu panasiai kiek ir baltymu.bet cia tik mano trenerio zodziai jokiais straipsniais neparemti..as kiek meginau man geriausia buvo iki 1 gr angliu, min 3gr baltymo ir 1 gr riebalo. anksciau laikydavau daugiau angliu, maziau riebalu, bet apetitas labiau sokinedavo. su daugiau riebalo kazkaip sotumas pastovesnis buna ir kaloraza surenki
o vartojant 1gr angliu kaip poto i normalu ritma grizai?nes jei poto staigiai vel uzkelsi iki kokiu 3gr/kg lasinys turetu augt staigiai
palengva beto as 3 gr nerenku niekad..
Neprisijungęs
- edaxxx3
- Atkaklus dalyvis
#808 2012-02-16 00:08
sveiki, noriu kai ko paklaust, kaip jus darot mirties trauka? nes susigyncyjom su draugu, as darau kaip 1 video o jis man sako daryt kaip 2 video. kuris teisus?
1.
2.
p.s. as pratimus darau ryskinimui.
Paskutinį kartą taisė edaxxx3 (2012-02-16 00:10)
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
#809 2012-02-16 08:59
edaxxx3 rašė:
sveiki, noriu kai ko paklaust, kaip jus darot mirties trauka? nes susigyncyjom su draugu, as darau kaip 1 video o jis man sako daryt kaip 2 video. kuris teisus?
1.
2.
p.s. as pratimus darau ryskinimui.
nu antras taisingesnis.pirmam tj dauzo svori,naudingeu butu nuleist grazei nors ir mazesni svori.
Neprisijungęs
- edaxxx3
- Atkaklus dalyvis
#810 2012-02-16 10:07
wopper rašė:
edaxxx3 rašė:
1.
2.
p.s. as pratimus darau ryskinimui.nu antras taisingesnis.pirmam tj dauzo svori,naudingeu butu nuleist grazei nors ir mazesni svori.
nas pwz darau pirma varijanta ir grazei nuleidziu, netrankau
Neprisijungęs
- edaxxx3
- Atkaklus dalyvis
#811 2012-02-22 20:15
gal kas zino namines saltienos energetine verte?? nes niekur nerandu
Neprisijungęs
- edaxxx3
- Atkaklus dalyvis
#812 2012-02-27 00:34
gal zinot kaip man suzinoti kiek as per diena sudeginu kaloriju?? jei pwz 3 kart per saw ein y stangine ir sportuoju apie 1wal su minimaliom pertraukom? arba jei begioju 20-30min kiek tada sudeginu? arba jei nieko nesportuoju ar tep bunu namie ar kur lauke. gal kas zinot, arba koky puslapy?
Neprisijungęs
- nokia123
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-11-20
- Žinutės: 62
#813 2012-03-04 12:15
Ryskinant geriau treniruotes daryt "splitines" ar fullbody? Nes dabar darau splitines, nes visalaik buvau priprates prie ju, kai auginau mase.
Neprisijungęs
- edaxxx3
- Atkaklus dalyvis
#814 2012-03-07 10:23
sveiki, noriu paklaust kuris pratimas naudingesnis krutinei? ar puloveris ar plesimas, darau pulovery bet lb atkerta trica nei krutine.
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
- Registravosi: 2012-03-06
- Žinutės: 577
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#815 2012-03-07 11:00
http://www.weighttrainingtechnique.com/4-videos.html va cia puikiai parodyta kaip taisyklingai daryti deadlifta atminkit deadlifto yra daug varijaciju as asmeniskai darau kaip sitame video parodyta svoris nuleidziamas ant zemes tam ir vadinasi deadlift o ne airlift
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#816 2012-03-07 11:01
edaxxx3 rašė:
sveiki, noriu paklaust kuris pratimas naudingesnis krutinei? ar puloveris ar plesimas, darau pulovery bet lb atkerta trica nei krutine.
greiciausiai netaisyklingai darai todel ir kerta ne ta raumeni visas suo pakastas technikoje.
Neprisijungęs
- wopper
- Dažnas senbūvis
#817 2012-03-07 11:08
Menceris rašė:
http://www.weighttrainingtechnique.com/4-videos.html va cia puikiai parodyta kaip taisyklingai daryti deadlifta atminkit deadlifto yra daug varijaciju as asmeniskai darau kaip sitame video parodyta svoris nuleidziamas ant zemes tam ir vadinasi deadlift o ne airlift
sitose nuorodose tai man pritupimu mokinimas nepatiko Daubaras va tokius leidzia, nors mano galva ir mano trenerio tai nera pilni normalus pritupimai nera 90 laipsniu kampo
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#818 2012-03-07 11:15
wopper rašė:
Menceris rašė:
sitose nuorodose tai man pritupimu mokinimas nepatiko Daubaras va tokius leidzia, nors mano galva ir mano trenerio tai nera pilni normalus pritupimai nera 90 laipsniu kampo
Kulturizmas tai netik gelezies kilnojimas cia yra daug gudrybiu ir niuansu kuriu nezinant nieko ir nepasieksi reikia puikiai ismanyti savo kuno sandara ir zinoti kaip viskas veikia pilna amplitude daroma tik ryskinimosi laikotarpiu kai svoriai mazi arba norint ismokti taisyklinga technika paziurek i bet koki kulturista profa pvz colemana paziurk jo visi pratimai labai toli nuo idelios atlikimo technikos amplitude tik apie 70% tam yra priezastis kad negautiu traumos kuria lengvai gali gauti su dideliu svoriu ir pilna amplitude.
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#819 2012-03-07 11:24
Menceris rašė:
wopper rašė:
Menceris rašė:
Kulturizmas tai netik gelezies kilnojimas cia yra daug gudrybiu ir niuansu kuriu nezinant nieko ir nepasieksi reikia puikiai ismanyti savo kuno sandara ir zinoti kaip viskas veikia pilna amplitude daroma tik ryskinimosi laikotarpiu kai svoriai mazi arba norint ismokti taisyklinga technika paziurek i bet koki kulturista profa pvz colemana paziurk jo visi pratimai labai toli nuo idelios atlikimo technikos amplitude tik apie 70% tam yra priezastis kad negautiu traumos kuria lengvai gali gauti su dideliu svoriu ir pilna amplitude.
Prasideda...
Kada tampama jau profu ir nuo kokiu svoriu ir kiek sveriantiems zmonens, nepatartina daryt pilna amplitude?
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#820 2012-03-07 11:32
olegaskimanas rašė:
Menceris rašė:
wopper rašė:
sitose nuorodose tai man pritupimu mokinimas nepatiko Daubaras va tokius leidzia, nors mano galva ir mano trenerio tai nera pilni normalus pritupimai nera 90 laipsniu kampoKulturizmas tai netik gelezies kilnojimas cia yra daug gudrybiu ir niuansu kuriu nezinant nieko ir nepasieksi reikia puikiai ismanyti savo kuno sandara ir zinoti kaip viskas veikia pilna amplitude daroma tik ryskinimosi laikotarpiu kai svoriai mazi arba norint ismokti taisyklinga technika paziurek i bet koki kulturista profa pvz colemana paziurk jo visi pratimai labai toli nuo idelios atlikimo technikos amplitude tik apie 70% tam yra priezastis kad negautiu traumos kuria lengvai gali gauti su dideliu svoriu ir pilna amplitude.
Prasideda...
Kada tampama jau profu ir nuo kokiu svoriu ir kiek sveriantiems zmonens, nepatartina daryt pilna amplitude?
Niekas neprasideda nereikia cia karciuotis ,isiskaityk ka parasiau dar karta jei nesupratai.
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#821 2012-03-07 13:30
Menceris rašė:
olegaskimanas rašė:
Menceris rašė:
Kulturizmas tai netik gelezies kilnojimas cia yra daug gudrybiu ir niuansu kuriu nezinant nieko ir nepasieksi reikia puikiai ismanyti savo kuno sandara ir zinoti kaip viskas veikia pilna amplitude daroma tik ryskinimosi laikotarpiu kai svoriai mazi arba norint ismokti taisyklinga technika paziurek i bet koki kulturista profa pvz colemana paziurk jo visi pratimai labai toli nuo idelios atlikimo technikos amplitude tik apie 70% tam yra priezastis kad negautiu traumos kuria lengvai gali gauti su dideliu svoriu ir pilna amplitude.Prasideda...
Kada tampama jau profu ir nuo kokiu svoriu ir kiek sveriantiems zmonens, nepatartina daryt pilna amplitude?Niekas neprasideda nereikia cia karciuotis ,isiskaityk ka parasiau dar karta jei nesupratai.
Perskaiciau, o dabar atsakysi i klausima?
Neprisijungęs
- karlas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-11-24
- Žinutės: 43
#822 2012-03-07 16:39
mažai ismanau apie ryskinima. o ar raumenu mase stipriai krenta?(riebalu neskaitant)
Neprisijungęs
- edaxxx3
- Atkaklus dalyvis
#823 2012-03-07 17:38
Menceris rašė:
edaxxx3 rašė:
greiciausiai netaisyklingai darai todel ir kerta ne ta raumeni visas suo pakastas technikoje.
pazek ant pacio galo., darau lyg taip
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#824 2012-03-07 19:03
edaxxx3 rašė:
Menceris rašė:
edaxxx3 rašė:
pazek ant pacio galo., darau lyg taip
Na man cia tai ne puloveris o kazkokia puloverio mahinacija ,puloveri darant uzpakalio nereikia kelnoti o laikyti ji kiek gali zemiau plius gali vietoje hantelio pameginti su disku gal patogiau bus dar priklauso koki svori pasiemei gal per dideli technikos gerai neatliekant ir nejauti raumens .
Neprisijungęs
- edaxxx3
- Atkaklus dalyvis
#825 2012-03-07 19:42
Menceris rašė:
edaxxx3 rašė:
Menceris rašė:
greiciausiai netaisyklingai darai todel ir kerta ne ta raumeni visas suo pakastas technikoje.pazek ant pacio galo., darau lyg taip
Na man cia tai ne puloveris o kazkokia puloverio mahinacija ,puloveri darant uzpakalio nereikia kelnoti o laikyti ji kiek gali zemiau plius gali vietoje hantelio pameginti su disku gal patogiau bus dar priklauso koki svori pasiemei gal per dideli technikos gerai neatliekant ir nejauti raumens .
ten yra du puloverio varijantai, pirmas horizontalei suoliuko o kitas isilgai;] as su 18-20 hanteliu darau, po 4x15 bet nelb atkerta,
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 31 32 33 34 35 … 62
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Svorio metimas / ryškinimasis