Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#426 2007-10-04 19:09

Re: Bendro pobūdžio pagalba

Nebūtinai  taip, svarbu kad paskutiniam priėjime priartėtum prie beveik maksimalių svorių su kuriais padarytum nedaugiau 3-4 pakartojimų, kaip pradžiai manau pilnai užtektų.

Neprisijungęs

Bronius
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-10-06
Žinutės: 1
Atsiliepimai: 0

#427 2007-10-06 23:23

man 17 m mano ugis 1.79 svoris 69 kg noriu isryskint raumenis ir nedaug padidint raumenu mase. Tai noriu paklaust ar tai butu imanoma padaryt namu saligomis be treniruokliu tik su hanteliai ir stanga?

Neprisijungęs

funky
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-05
Žinutės: 926

#428 2007-10-06 23:48

Bronius rašė:

man 17 m mano ugis 1.79 svoris 69 kg noriu isryskint raumenis ir nedaug padidint raumenu mase. Tai noriu paklaust ar tai butu imanoma padaryt namu saligomis be treniruokliu tik su hanteliai ir stanga?

galima uztektu to manau...

Neprisijungęs

rGc
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2007-04-14
Žinutės: 126

#429 2007-10-07 09:08

Bronius rašė:

o galima paklaust ka tu cia zadi ryskint ant 69kg svorio ?

Neprisijungęs

giedrius60050
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-10-04
Žinutės: 7

#430 2007-10-10 21:43

sako,kad darant 4priejimus po 8 pakartojimus kiekvieno pratimo greit auga raumuo?ar tai tiesa?pvz as darau keturis pratimus krutinei kiekvienama pratime naudoji sita 4*8

Neprisijungęs

studentas
......

#431 2007-10-10 21:51

giedrius60050 rašė:

sako,kad darant 4priejimus po 8 pakartojimus kiekvieno pratimo greit auga raumuo?ar tai tiesa?pvz as darau keturis pratimus krutinei kiekvienama pratime naudoji sita 4*8

Aš dabar pasakysiu, kad geriausiai auga darant 5x5 ir ką pulsi iškart taip daryt, nėra atsakymo į tavo klausima, 4x8 vienas iš būdų, bet tai nereiškia, kad jis geriausias ir bus pastovus progresas, daugiau įvairovės reikia.

Neprisijungęs

Blindness
Dažnas senbūvis
Vietovė: Colchester, United Kingdom
Registravosi: 2007-04-26
Žinutės: 1067

#432 2007-10-10 23:03

studentas rašė:

giedrius60050 rašė:

Aš dabar pasakysiu, kad geriausiai auga darant 5x5 ir ką pulsi iškart taip daryt, nėra atsakymo į tavo klausima, 4x8 vienas iš būdų, bet tai nereiškia, kad jis geriausias ir bus pastovus progresas, daugiau įvairovės reikia.

Na taip 5x5 pramuša galingai smile man taip su kojom buvo smile tupukus kai dariau.. Bet nežinau, su maksimaliu svoriu dirbt tada jau reik, kad darant paskutinę seriją pratimo būtų vos įmanoma užbaigt. Bent aš taip galvoju.

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#433 2007-10-11 16:13

rGc rašė:

Bronius rašė:

o galima paklaust ka tu cia zadi ryskint ant 69kg svorio ?

atmink kai kurie, sportuoja savo malonumai tongue nevisi žada tapti kulturistais tongue

Neprisijungęs

Mantis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-02-14
Žinutės: 11

#434 2007-10-14 11:36

Turiu klausima del preso, kiek besistengciau man presas neryskeja, gal reikia pradet skaiciuot ir kalorijas? bet tokiam dalykui as nelabaj pasiryzes, valgau nej per daug nej per mazaj, tik beda ta kad ryte visiskai nevalgau tiesiog nenoriu, pirma karta valgau apie 12-14 valanda, o kiek teko skaityt taj jej zmogus nevalgo pusryciu, taj organizmas "ijungia" taupymo programa, ir tajp auga svoris, bet sportuojant man svoris auga tik po truputi kajp ir turi but, viskas kajp ir geraj butu tik kad presas neryskeja o apatine dalis tajp vadinama "alaus pilvas" nenyksta, tajgi gal kas zino ka daryt reiketu?

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#435 2007-10-14 11:40

Mantis rašė:

Turiu klausima del preso, kiek besistengciau man presas neryskeja, gal reikia pradet skaiciuot ir kalorijas? bet tokiam dalykui as nelabaj pasiryzes, valgau nej per daug nej per mazaj, tik beda ta kad ryte visiskai nevalgau tiesiog nenoriu, pirma karta valgau apie 12-14 valanda, o kiek teko skaityt taj jej zmogus nevalgo pusryciu, taj organizmas "ijungia" taupymo programa, ir tajp auga svoris, bet sportuojant man svoris auga tik po truputi kajp ir turi but, viskas kajp ir geraj butu tik kad presas neryskeja o apatine dalis tajp vadinama "alaus pilvas" nenyksta, tajgi gal kas zino ka daryt reiketu?

jei augini svori, tai tau tikrai niekas niekaip nenuryskes. jei nori, kad presas isrysketu, turi mesti svori ir laikytis atitinkamos dietos wink

Neprisijungęs

Mantis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-02-14
Žinutės: 11

#436 2007-10-14 16:28

Svorio as neauginu tiesiog bandau raumenis padaryt siek tiek ryskius ir stambiu gabaritu, tiesiog dietos laikytis as nelabai istengsiu, tajgi belieka tik stenktis "iskociot" presa.

Neprisijungęs

3F
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-07-22
Žinutės: 1552

#437 2007-10-14 17:11

Mantis rašė:

Svorio as neauginu tiesiog bandau raumenis padaryt siek tiek ryskius ir stambiu gabaritu, tiesiog dietos laikytis as nelabai istengsiu, tajgi belieka tik stenktis "iskociot" presa.

Be maisto nieko nesigaus. Mityba + cardio = gražus presas. Štai visa forumulė.

Neprisijungęs

studentas
......

#438 2007-10-14 18:26

Mantis rašė:

Kad turėtum ryškius raumenis pirma reikia juos užsiaugint.

Neprisijungęs

p3tit
Naujas dalyvis
Vietovė: vilnius
Registravosi: 2007-10-14
Žinutės: 25

#439 2007-10-14 19:53

Pastoviai kai pradedu vartot ka nors pastoviai pradedu slogot ir gerkle pradeda skaudet rytais ! imunitetas susilpneja  ka reikai daryt ka prijunkti prie dienos racijono kad imuniteta sustiprint !! ir kokius kiekius sveriu 110 !

Neprisijungęs

studentas
......

#440 2007-10-14 20:34

p3tit rašė:

Pastoviai kai pradedu vartot ka nors pastoviai pradedu slogot ir gerkle pradeda skaudet rytais ! imunitetas susilpneja  ka reikai daryt ka prijunkti prie dienos racijono kad imuniteta sustiprint !! ir kokius kiekius sveriu 110 !

Vitaminai kuriuose būtu didesnis kiekis antioksidantų, gliutaminas, pilnavertis maistas, poilsis, pertsitreniravimas irgi turi įtakos, gal reiktų biški pailsėt, kokia savaite be sporto.

Neprisijungęs

p3tit
Naujas dalyvis

#441 2007-10-14 20:52

rimtai reiketu pertrauka padaryt kokia ! bet neiseina ,jei kokia diena i trenkes nenueinu tai negaliu but turiu kazka daryt net organizmas dreba uzmigt negaliu nes nafik nervai ima kad trenkese nebuvau ir ta raumenu grupe nepadariau ir pradedu nakti atsikeles taryt visokius pratimus tai raumenu grupei tai trenkiu isvis beveik nepraleidziu per metus gal pora trenkiu nenueinu ir viskas ! o kiti sako kad butinai per metus reikia 2-3 savaites duot pailset raumeniui net kai nuvaziavau i palanga vasara su mergaite buvo kur reijks eit sportuot one kur gyvensim ciaj ua liga jauciu kokia ? ka daryt ? sake ir daktarai labai organizma isekinu jam net laiko nera atsistatyt .

Neprisijungęs

Blindness
Dažnas senbūvis

#442 2007-10-14 21:12

p3tit rašė:

rimtai reiketu pertrauka padaryt kokia ! bet neiseina ,jei kokia diena i trenkes nenueinu tai negaliu but turiu kazka daryt net organizmas dreba uzmigt negaliu nes nafik nervai ima kad trenkese nebuvau ir ta raumenu grupe nepadariau ir pradedu nakti atsikeles taryt visokius pratimus tai raumenu grupei tai trenkiu isvis beveik nepraleidziu per metus gal pora trenkiu nenueinu ir viskas ! o kiti sako kad butinai per metus reikia 2-3 savaites duot pailset raumeniui net kai nuvaziavau i palanga vasara su mergaite buvo kur reijks eit sportuot one kur gyvensim ciaj ua liga jauciu kokia ? ka daryt ? sake ir daktarai labai organizma isekinu jam net laiko nera atsistatyt .

Ooo, vyruti, manyčiau tau gali prireikti net psichologo pagalbos.. Čia jau liguistas potraukis treniruotėms.. Geriau pasiimk porą savaičių atostogų nuo treniruočių ir dažniau ir ilgiau pabūk su savo mergyte, nes man taip rodos, kad dėl tavo potraukio treniruotėm nukenčia ir jūsų santykiai... Stenkis mąstyti kiek paprasčiau, nes labai susigadinsi sau gyvenimą.. Gyvenam ne dėl masės ar idealių proporcijų. Pats matai koks rezultatas kai taip įbridai į šį sportą. Reikia saiko. Reikia laiko sau, reikia laiko savo moteriai/merginai ir kitiems dalykams. Sakau, pasistenk pailsėti, o prieš miegą jei tau dėl to nerimo dėl treniruočių nesimiega tai išgerk porą stiklinių šilto pieno (sako prieš miegą gerai), arba kokios melisos arbatos (ji nervų sistemą ramina). Žodžiu pasistenk dėl savęs, savo sveikatos ir savo artimųjų.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#443 2007-10-14 21:15

butinai reikia padaryti pertrauka

Neprisijungęs

p3tit
Naujas dalyvis

#444 2007-10-14 21:47

o sita krc net lytini gyvenima sumazinau sako jei per daznai tai darai tai tipo papildomas baltimu keikis suvalgomas ir kenkia augimui raumenu tai jau tai bedarau tik 1 karta per savaite su mergaite ! ar tai turi reijksmes augimui ir kai vartoji kokius anabolikus ar galima gyvent pilnaverti lytini gyvenima ar jo reikia vengt ? cia labia svarbu bet kiti kazkodel tai nutyli !!!!! man tai labai aktuolu !

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#445 2007-10-14 21:54

p3tit rašė:

o sita krc net lytini gyvenima sumazinau sako jei per daznai tai darai tai tipo papildomas baltimu keikis suvalgomas ir kenkia augimui raumenu tai jau tai bedarau tik 1 karta per savaite su mergaite ! ar tai turi reijksmes augimui ir kai vartoji kokius anabolikus ar galima gyvent pilnaverti lytini gyvenima ar jo reikia vengt ? cia labia svarbu bet kiti kazkodel tai nutyli !!!!! man tai labai aktuolu !

1 karta per savaite??!! yikes isprotejes tu tikrai del to sporto. neklausyk ten tu bobuciu plepalu del tu baltymu netekimu ir nepamirsk jog ir lovoje reikia sportuoti. beto kankini savo mergaite. susimastyk zmogau. ir nepamirsk pertraukos nuo sporto padaryt wink
o anabolikai, tiksliau steroidai ( jei juos turi minti ) tai zinoma kenkia.

Neprisijungęs

takesis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-10-16
Žinutės: 3

#446 2007-10-16 21:03

man 17 metu sveriu 72k ugis 181cm.turiu visas salygas sportuoti ant krutines isstumiu 90kg,geriu kreatina ir gain fast.tai gerai ar ne?noriu stambesniu raumenu(mases).gert kanors kita ar cia gerai geriu?smile

Neprisijungęs

jamada
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-04-23
Žinutės: 2087

#447 2007-10-16 21:26

takesis rašė:

man 17 metu sveriu 72k ugis 181cm.turiu visas salygas sportuoti ant krutines isstumiu 90kg,geriu kreatina ir gain fast.tai gerai ar ne?noriu stambesniu raumenu(mases).gert kanors kita ar cia gerai geriu?smile

reik negert ,o sportuot tongue užtenka ir tų kur dabar geri tongue

Neprisijungęs

Starting
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2007-09-02
Žinutės: 113

#448 2007-10-16 22:02

Kai ar yra pratimu veido raumenims ? nes jau per tuos mases auginimus veidas sustambejo ir paliko toks ispampes ... hmm  Kazkaip kai pastebejau tai visai neidomu paliko ... Ar imanoma  kanors padaryt .. ?

Neprisijungęs

Blindness
Dažnas senbūvis

#449 2007-10-16 22:05

Starting rašė:

Kai ar yra pratimu veido raumenims ? nes jau per tuos mases auginimus veidas sustambejo ir paliko toks ispampes ... hmm  Kazkaip kai pastebejau tai visai neidomu paliko ... Ar imanoma  kanors padaryt .. ?

Mano mergina rytais daro pratimukus veidui tam, kad jį patonizuot iš ryto smile Kažkokius garsus reikia sakyti ir dar kažkaip pasivaipyt big_smile O tau vargu ar galima ką patart smile Kai nusiryškinsi visas tai ir veidas pasidarys liesesnis smile Pas mane patį žandikauliai paryškėjo kai 6 kg riebalų nuvyniojau big_smile

Paskutinį kartą taisė Blindness (2007-10-16 22:12)

Neprisijungęs

Starting
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2007-09-02
Žinutės: 113

#450 2007-10-17 14:03

Nu jau viena diena pazystamas pastebejo tai visai neidomu paliko .

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net