Puslapiai: 1 … 16 17 18 19 20 … 242
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#426 2007-10-04 19:09
Re: Bendro pobūdžio pagalba
Nebūtinai taip, svarbu kad paskutiniam priėjime priartėtum prie beveik maksimalių svorių su kuriais padarytum nedaugiau 3-4 pakartojimų, kaip pradžiai manau pilnai užtektų.
Neprisijungęs
- Bronius
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-06
- Žinutės: 1
- Atsiliepimai: 0
#427 2007-10-06 23:23
man 17 m mano ugis 1.79 svoris 69 kg noriu isryskint raumenis ir nedaug padidint raumenu mase. Tai noriu paklaust ar tai butu imanoma padaryt namu saligomis be treniruokliu tik su hanteliai ir stanga?
Neprisijungęs
- funky
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-05
- Žinutės: 926
#428 2007-10-06 23:48
Bronius rašė:
man 17 m mano ugis 1.79 svoris 69 kg noriu isryskint raumenis ir nedaug padidint raumenu mase. Tai noriu paklaust ar tai butu imanoma padaryt namu saligomis be treniruokliu tik su hanteliai ir stanga?
galima uztektu to manau...
Neprisijungęs
- rGc
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-04-14
- Žinutės: 126
#429 2007-10-07 09:08
Bronius rašė:
o galima paklaust ka tu cia zadi ryskint ant 69kg svorio ?
Neprisijungęs
- giedrius60050
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-04
- Žinutės: 7
#430 2007-10-10 21:43
sako,kad darant 4priejimus po 8 pakartojimus kiekvieno pratimo greit auga raumuo?ar tai tiesa?pvz as darau keturis pratimus krutinei kiekvienama pratime naudoji sita 4*8
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#431 2007-10-10 21:51
giedrius60050 rašė:
sako,kad darant 4priejimus po 8 pakartojimus kiekvieno pratimo greit auga raumuo?ar tai tiesa?pvz as darau keturis pratimus krutinei kiekvienama pratime naudoji sita 4*8
Aš dabar pasakysiu, kad geriausiai auga darant 5x5 ir ką pulsi iškart taip daryt, nėra atsakymo į tavo klausima, 4x8 vienas iš būdų, bet tai nereiškia, kad jis geriausias ir bus pastovus progresas, daugiau įvairovės reikia.
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Colchester, United Kingdom
- Registravosi: 2007-04-26
- Žinutės: 1067
#432 2007-10-10 23:03
studentas rašė:
giedrius60050 rašė:
Aš dabar pasakysiu, kad geriausiai auga darant 5x5 ir ką pulsi iškart taip daryt, nėra atsakymo į tavo klausima, 4x8 vienas iš būdų, bet tai nereiškia, kad jis geriausias ir bus pastovus progresas, daugiau įvairovės reikia.
Na taip 5x5 pramuša galingai man taip su kojom buvo tupukus kai dariau.. Bet nežinau, su maksimaliu svoriu dirbt tada jau reik, kad darant paskutinę seriją pratimo būtų vos įmanoma užbaigt. Bent aš taip galvoju.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#433 2007-10-11 16:13
rGc rašė:
Bronius rašė:
o galima paklaust ka tu cia zadi ryskint ant 69kg svorio ?
atmink kai kurie, sportuoja savo malonumai nevisi žada tapti kulturistais
Neprisijungęs
- Mantis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-02-14
- Žinutės: 11
#434 2007-10-14 11:36
Turiu klausima del preso, kiek besistengciau man presas neryskeja, gal reikia pradet skaiciuot ir kalorijas? bet tokiam dalykui as nelabaj pasiryzes, valgau nej per daug nej per mazaj, tik beda ta kad ryte visiskai nevalgau tiesiog nenoriu, pirma karta valgau apie 12-14 valanda, o kiek teko skaityt taj jej zmogus nevalgo pusryciu, taj organizmas "ijungia" taupymo programa, ir tajp auga svoris, bet sportuojant man svoris auga tik po truputi kajp ir turi but, viskas kajp ir geraj butu tik kad presas neryskeja o apatine dalis tajp vadinama "alaus pilvas" nenyksta, tajgi gal kas zino ka daryt reiketu?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#435 2007-10-14 11:40
Mantis rašė:
Turiu klausima del preso, kiek besistengciau man presas neryskeja, gal reikia pradet skaiciuot ir kalorijas? bet tokiam dalykui as nelabaj pasiryzes, valgau nej per daug nej per mazaj, tik beda ta kad ryte visiskai nevalgau tiesiog nenoriu, pirma karta valgau apie 12-14 valanda, o kiek teko skaityt taj jej zmogus nevalgo pusryciu, taj organizmas "ijungia" taupymo programa, ir tajp auga svoris, bet sportuojant man svoris auga tik po truputi kajp ir turi but, viskas kajp ir geraj butu tik kad presas neryskeja o apatine dalis tajp vadinama "alaus pilvas" nenyksta, tajgi gal kas zino ka daryt reiketu?
jei augini svori, tai tau tikrai niekas niekaip nenuryskes. jei nori, kad presas isrysketu, turi mesti svori ir laikytis atitinkamos dietos
Neprisijungęs
- Mantis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-02-14
- Žinutės: 11
#436 2007-10-14 16:28
Svorio as neauginu tiesiog bandau raumenis padaryt siek tiek ryskius ir stambiu gabaritu, tiesiog dietos laikytis as nelabai istengsiu, tajgi belieka tik stenktis "iskociot" presa.
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-07-22
- Žinutės: 1552
#437 2007-10-14 17:11
Mantis rašė:
Svorio as neauginu tiesiog bandau raumenis padaryt siek tiek ryskius ir stambiu gabaritu, tiesiog dietos laikytis as nelabai istengsiu, tajgi belieka tik stenktis "iskociot" presa.
Be maisto nieko nesigaus. Mityba + cardio = gražus presas. Štai visa forumulė.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#438 2007-10-14 18:26
Mantis rašė:
Kad turėtum ryškius raumenis pirma reikia juos užsiaugint.
Neprisijungęs
- p3tit
- Naujas dalyvis
- Vietovė: vilnius
- Registravosi: 2007-10-14
- Žinutės: 25
#439 2007-10-14 19:53
Pastoviai kai pradedu vartot ka nors pastoviai pradedu slogot ir gerkle pradeda skaudet rytais ! imunitetas susilpneja ka reikai daryt ka prijunkti prie dienos racijono kad imuniteta sustiprint !! ir kokius kiekius sveriu 110 !
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#440 2007-10-14 20:34
p3tit rašė:
Pastoviai kai pradedu vartot ka nors pastoviai pradedu slogot ir gerkle pradeda skaudet rytais ! imunitetas susilpneja ka reikai daryt ka prijunkti prie dienos racijono kad imuniteta sustiprint !! ir kokius kiekius sveriu 110 !
Vitaminai kuriuose būtu didesnis kiekis antioksidantų, gliutaminas, pilnavertis maistas, poilsis, pertsitreniravimas irgi turi įtakos, gal reiktų biški pailsėt, kokia savaite be sporto.
Neprisijungęs
- p3tit
- Naujas dalyvis
#441 2007-10-14 20:52
rimtai reiketu pertrauka padaryt kokia ! bet neiseina ,jei kokia diena i trenkes nenueinu tai negaliu but turiu kazka daryt net organizmas dreba uzmigt negaliu nes nafik nervai ima kad trenkese nebuvau ir ta raumenu grupe nepadariau ir pradedu nakti atsikeles taryt visokius pratimus tai raumenu grupei tai trenkiu isvis beveik nepraleidziu per metus gal pora trenkiu nenueinu ir viskas ! o kiti sako kad butinai per metus reikia 2-3 savaites duot pailset raumeniui net kai nuvaziavau i palanga vasara su mergaite buvo kur reijks eit sportuot one kur gyvensim ciaj ua liga jauciu kokia ? ka daryt ? sake ir daktarai labai organizma isekinu jam net laiko nera atsistatyt .
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
#442 2007-10-14 21:12
p3tit rašė:
rimtai reiketu pertrauka padaryt kokia ! bet neiseina ,jei kokia diena i trenkes nenueinu tai negaliu but turiu kazka daryt net organizmas dreba uzmigt negaliu nes nafik nervai ima kad trenkese nebuvau ir ta raumenu grupe nepadariau ir pradedu nakti atsikeles taryt visokius pratimus tai raumenu grupei tai trenkiu isvis beveik nepraleidziu per metus gal pora trenkiu nenueinu ir viskas ! o kiti sako kad butinai per metus reikia 2-3 savaites duot pailset raumeniui net kai nuvaziavau i palanga vasara su mergaite buvo kur reijks eit sportuot one kur gyvensim ciaj ua liga jauciu kokia ? ka daryt ? sake ir daktarai labai organizma isekinu jam net laiko nera atsistatyt .
Ooo, vyruti, manyčiau tau gali prireikti net psichologo pagalbos.. Čia jau liguistas potraukis treniruotėms.. Geriau pasiimk porą savaičių atostogų nuo treniruočių ir dažniau ir ilgiau pabūk su savo mergyte, nes man taip rodos, kad dėl tavo potraukio treniruotėm nukenčia ir jūsų santykiai... Stenkis mąstyti kiek paprasčiau, nes labai susigadinsi sau gyvenimą.. Gyvenam ne dėl masės ar idealių proporcijų. Pats matai koks rezultatas kai taip įbridai į šį sportą. Reikia saiko. Reikia laiko sau, reikia laiko savo moteriai/merginai ir kitiems dalykams. Sakau, pasistenk pailsėti, o prieš miegą jei tau dėl to nerimo dėl treniruočių nesimiega tai išgerk porą stiklinių šilto pieno (sako prieš miegą gerai), arba kokios melisos arbatos (ji nervų sistemą ramina). Žodžiu pasistenk dėl savęs, savo sveikatos ir savo artimųjų.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#443 2007-10-14 21:15
butinai reikia padaryti pertrauka
Neprisijungęs
- p3tit
- Naujas dalyvis
#444 2007-10-14 21:47
o sita krc net lytini gyvenima sumazinau sako jei per daznai tai darai tai tipo papildomas baltimu keikis suvalgomas ir kenkia augimui raumenu tai jau tai bedarau tik 1 karta per savaite su mergaite ! ar tai turi reijksmes augimui ir kai vartoji kokius anabolikus ar galima gyvent pilnaverti lytini gyvenima ar jo reikia vengt ? cia labia svarbu bet kiti kazkodel tai nutyli !!!!! man tai labai aktuolu !
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#445 2007-10-14 21:54
p3tit rašė:
o sita krc net lytini gyvenima sumazinau sako jei per daznai tai darai tai tipo papildomas baltimu keikis suvalgomas ir kenkia augimui raumenu tai jau tai bedarau tik 1 karta per savaite su mergaite ! ar tai turi reijksmes augimui ir kai vartoji kokius anabolikus ar galima gyvent pilnaverti lytini gyvenima ar jo reikia vengt ? cia labia svarbu bet kiti kazkodel tai nutyli !!!!! man tai labai aktuolu !
1 karta per savaite??!! isprotejes tu tikrai del to sporto. neklausyk ten tu bobuciu plepalu del tu baltymu netekimu ir nepamirsk jog ir lovoje reikia sportuoti. beto kankini savo mergaite. susimastyk zmogau. ir nepamirsk pertraukos nuo sporto padaryt
o anabolikai, tiksliau steroidai ( jei juos turi minti ) tai zinoma kenkia.
Neprisijungęs
- takesis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-16
- Žinutės: 3
#446 2007-10-16 21:03
man 17 metu sveriu 72k ugis 181cm.turiu visas salygas sportuoti ant krutines isstumiu 90kg,geriu kreatina ir gain fast.tai gerai ar ne?noriu stambesniu raumenu(mases).gert kanors kita ar cia gerai geriu?
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#447 2007-10-16 21:26
takesis rašė:
man 17 metu sveriu 72k ugis 181cm.turiu visas salygas sportuoti ant krutines isstumiu 90kg,geriu kreatina ir gain fast.tai gerai ar ne?noriu stambesniu raumenu(mases).gert kanors kita ar cia gerai geriu?
reik negert ,o sportuot užtenka ir tų kur dabar geri
Neprisijungęs
- Starting
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-09-02
- Žinutės: 113
#448 2007-10-16 22:02
Kai ar yra pratimu veido raumenims ? nes jau per tuos mases auginimus veidas sustambejo ir paliko toks ispampes ... Kazkaip kai pastebejau tai visai neidomu paliko ... Ar imanoma kanors padaryt .. ?
Neprisijungęs
- Blindness
- Dažnas senbūvis
#449 2007-10-16 22:05
Starting rašė:
Kai ar yra pratimu veido raumenims ? nes jau per tuos mases auginimus veidas sustambejo ir paliko toks ispampes ... Kazkaip kai pastebejau tai visai neidomu paliko ... Ar imanoma kanors padaryt .. ?
Mano mergina rytais daro pratimukus veidui tam, kad jį patonizuot iš ryto Kažkokius garsus reikia sakyti ir dar kažkaip pasivaipyt O tau vargu ar galima ką patart Kai nusiryškinsi visas tai ir veidas pasidarys liesesnis Pas mane patį žandikauliai paryškėjo kai 6 kg riebalų nuvyniojau
Paskutinį kartą taisė Blindness (2007-10-16 22:12)
Neprisijungęs
- Starting
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-09-02
- Žinutės: 113
#450 2007-10-17 14:03
Nu jau viena diena pazystamas pastebejo tai visai neidomu paliko .
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 16 17 18 19 20 … 242
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba