Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#351 2007-06-13 21:12

Re: Bendro pobūdžio pagalba

meskius rašė:

Na vis skaitineju foruma ir kolkas (gal as dar neradau forume tos temos) dar neuzkliuvo tokie dalykai:
1.Kaip jus ziurit i kabu lazdeles?
2.Kaip ziurit i citrina?Pvz citrinos sultis ispausti i vandeni ir gerti
3.Ka manot apie treniruotes,apsiviniojus pilva celafaniniu maisu ir siltai apsirengus?

Apie krabus tikrai kažkas buvo, pasinaudik paieška. Citrina manau geras vitaminų šaltinis, o celafanu pilvo nevyniok, riebalų daugiau nesudeginsi tik daugiau išprakaituosi, neteksi daugiau skysčių ir atrodys, kad netekai svorio. Nori atsikratyt riebalu turi suvartot mažiau kalorijų negu sudegini.

Neprisijungęs

meskius
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2007-06-06
Žinutės: 79
Atsiliepimai: 0

#352 2007-06-13 21:21

Tai del celafano, siulai nesideti.O tai kaip del apsirengimo, tai gal tada neverta siltai ir rengtis?O del citrinu girdejau, kad ne vien vitaminai,bet ir gerai degina riebaliuka?!

Neprisijungęs

Skyfix
Naujas dalyvis
Vietovė: Panevėžys
Registravosi: 2007-06-12
Žinutės: 46

#353 2007-06-13 21:41

Siap kreatinas yra neblogas daiktas, galima sakyt neturintis paslinio poveikio jai vartoji su tam tikrom pauzem, siap galim pasiekt neblogu rezultatu nykstys

Neprisijungęs

TNT
Dažnas senbūvis
Vietovė: xxx
Registravosi: 2006-11-25
Žinutės: 3174

#354 2007-06-14 08:21

meskius rašė:

Dekui visiems!
To:TNT.O ka patartum konkreciau valgyt,kokius maisto produktus?Bandziau dar nuo 18.00val.visiskai nevalgyt,sunku:D.Girdejau kad gerai padeda deginti riebaliuka,citrina,ka manai?Ir dar beto per treniruotes,apsivinioju pilva celafaniniu maisu ir siltai apsirengiu,kad kuo daugiau parkaituociau,ka tu i tai mani?
To:MK_DIRK.o kodel tu esi taip nusistates pries papildus?
To:QPO.Mano norai yra visu pirma numesti pilvuka,antra uzsiauginti raumenis, o trecia prie viso to prisideti ir jegos.O kodel siulai vartoti man vien tik kreatina?O gal geriau kretina ir amino rugstis?
Laukiu ir kitu pasisakymu ir patarimu!rock

Valgyk baltymini maista: Vistina, kalakutiena, jautiena, kiausiniu baltymus, varske retkarciais, garnyrui naudok ryzius (geriausia rudus), grikius ir pan. skaiciuok, kad angliavandeniai nevisytu baltymu kiekio. Laikyk apytiksliai lygius ir pamatysi kaip prades viskas rysketi. O pleve aplink pilva nepasiteisines dalykelis, mokslininkai ta irode wink Beje valgyk reguliariai, nedaryk jokiu badavimu ir gali uzkasti net pries miega. Kai tu visai nevalgai, tai sekanti karta organizmas stengiasi pasiimti su kaupu ir pasilikti atsargas. Kaisk darzoves ir prieskonis, kad nenusibostu tie patys maisto produktai. wink

Neprisijungęs

studentas
......
Registravosi: 2006-09-29
Žinutės: 4263
Atsiliepimai: 7

#355 2007-06-14 08:54

meskius rašė:

Tai del celafano, siulai nesideti.O tai kaip del apsirengimo, tai gal tada neverta siltai ir rengtis?O del citrinu girdejau, kad ne vien vitaminai,bet ir gerai degina riebaliuka?!

Tu atvirkščiai viska darai, per treniruotes kiap tik reikia gert daug vandens ir rengtis taip, kad nebūtu peršilta, nes kai netenki daug skysčių nėra gerai.

Neprisijungęs

Megejas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2006-12-03
Žinutės: 416

#356 2007-06-14 08:54

o kodel tu ten kur isvares negali papildu pirkt...Nemanau,kad ai bus l.jau pigiau:))...Galima is ebuy papildu uzsisakyt:)

Neprisijungęs

scream4me
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-06-14
Žinutės: 1

#357 2007-06-14 16:42

zodziu iskilo man tox didelis klausimas, metanas, ar apsimoka jy stumti ir panasiai. teko kazkur girdeti kad 100 tableciu kursas wisai nepawojingas sweikatai, nuo jo tik pagrazeji ir panasiai, bet man labai ydomu nusimanaciu nuomone, ka jus patartumet? kaip wertinat sita dalyka? ar tikrai nuo metano keusai kaip giles pasidaro? cia sita dalyka pasakojo kazkox draugas, nu zodziu apswieskit mane labai prasau..

Neprisijungęs

deadly*
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-01-28

#358 2007-06-14 17:25

scream4me rašė:

zodziu iskilo man tox didelis klausimas, metanas, ar apsimoka jy stumti ir panasiai. teko kazkur girdeti kad 100 tableciu kursas wisai nepawojingas sweikatai, nuo jo tik pagrazeji ir panasiai, bet man labai ydomu nusimanaciu nuomone, ka jus patartumet? kaip wertinat sita dalyka? ar tikrai nuo metano keusai kaip giles pasidaro? cia sita dalyka pasakojo kazkox draugas, nu zodziu apswieskit mane labai prasau..

prdadedanciuju tema nevieta apie tai kalbet. tam yra Farmakologijos tema

Neprisijungęs

sporcmenas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-04-26
Žinutės: 252

#359 2007-06-14 17:50

scream4me rašė:

matau metu tai tikrai nedaug pamirsk ta metana nors iki 18
lollollollol kas pautai kaip giles,kiek jums po 10:lol:lol

Neprisijungęs

meskius
Kalbus dalyvis

#360 2007-06-14 18:45

Tame visa ir problema, kad as esu ne Lietuvoje o pas trolius big_smile Norvegijoje.Cia nelabai su maistu kokie reikalai,tokios kaip vistos krutinele,kalakutienos ar taip mesos, nelabai galiu ir ipirkti nes cia pats brangiausiais maistas,cia nera ir varskes, tik va radau grudeta.O del papildu tai nelabai ju cia yra zinomu,vien ju vietines gamybos ir dar kainos neblogos.

Neprisijungęs

Shady
Naujas dalyvis
Žinutės: 8

#361 2007-06-14 19:56

sweiki. norėjau pasiteirauti apie tam tikra dienos programą stangrinti šlaunų ramenis ir auginti juos. ko reikia? kokių pratimų. turiu treniruoklį bet jis nelabai padeda kas įmanoma be jo?

Neprisijungęs

deadly*
Naujas dalyvis

#362 2007-06-14 20:48

meskius rašė:

Tame visa ir problema, kad as esu ne Lietuvoje o pas trolius big_smile Norvegijoje.Cia nelabai su maistu kokie reikalai,tokios kaip vistos krutinele,kalakutienos ar taip mesos, nelabai galiu ir ipirkti nes cia pats brangiausiais maistas,cia nera ir varskes, tik va radau grudeta.O del papildu tai nelabai ju cia yra zinomu,vien ju vietines gamybos ir dar kainos neblogos.

oo as irgi  isvaziuoju i Norge. galetum pakonsultuot mane del maisto kainu ir pasirinkimo ten big_smile

Neprisijungęs

meskius
Kalbus dalyvis

#363 2007-06-14 20:59

prasom klauskit kas domina big_smile maistas tai savotiskas,daug dalyku yra saldoki,silke,konservuoti agurkai ir t.t. jei vaziuosi su masina tai nepamirsk isideti grikiu,nes cia su ziburiu nesurasi big_smile .varskes radau tik grudetos. jei patinka burokai tai ir gali isimesti, as tik vienoje vietoje radau pirkti. kas dar? big_smile

Neprisijungęs

deadly*
Naujas dalyvis

#364 2007-06-14 21:05

na o seip is mesos kas nors ar zuvis, vistiena. kiek panasiai kainuoja ir ar isvis yra pasirinkimas? o kiausiniai koki? pienas? grikiu, makaronu tai tikrai pasiimsiu.

Neprisijungęs

meskius
Kalbus dalyvis

#365 2007-06-14 21:16

visu pirma kur vazuoji i koki miesta? mesos skoni pamirsk del dvirju dalyku,del kainos ir jos skonio!zuvi,jei tau patinka zvejoti,tai zuvies tikrai turesi smile o vistena,tai krutinele brangi,bet vienoje parduotuveje radom vistiena ketvirciais 5kg 99kronos,labai pigu.pienas apie 10-12kronu,yra skanus kefyras gal 16kronu.grikiu tai tikrai pasiim nes nerasi cia ne grudo.o del makaronu tai sakyciau gal neverta,na as kaip pirma karta vaziavau tai emiau visko,bet dabar taip nedarysiu.mano galva pagrindas yra mesa (farsas) paskui kas kam saknu zirneliai,agurkai-pamidorai(konservuoti).kas dar:D

Neprisijungęs

qpo
Kalbus dalyvis
Vietovė: Mažeikiai
Registravosi: 2007-06-09
Žinutės: 69

#366 2007-06-14 23:03

Shady rašė:

sweiki. norėjau pasiteirauti apie tam tikra dienos programą stangrinti šlaunų ramenis ir auginti juos. ko reikia? kokių pratimų. turiu treniruoklį bet jis nelabai padeda kas įmanoma be jo?

Stangrinti raumenis.. Hm.. man atrodo juos reikia auginti o ne stangrinti smile Manau tu norejai paklausti apie dvigalviu ir keturgalviu raumenu auginima. Bandyk daryti koju lenkima treniruoklyje atsisedes maximum svori pagal savo programa. Pvz, as uzsidedu visus kokius tik turiu svorius ant koju ir 20 kartu.. smile Pirmi 10, tai dar dar.. O tie kiti 10 - oj oj oj... Bet uztat, pabaiges juos jauciuosi kaip VISAGALIS smile Na uzteks cia apie tai.. O keturgalviai tai atsigulus ant pilvo lenkimas..

Tik nepersistenk su svoriais, turi buti kazkokia tai sistema.

Neprisijungęs

qpo
Kalbus dalyvis
Vietovė: Mažeikiai
Registravosi: 2007-06-09
Žinutės: 69

#367 2007-06-14 23:06

meskius rašė:

visu pirma kur vazuoji i koki miesta? mesos skoni pamirsk del dvirju dalyku,del kainos ir jos skonio!zuvi,jei tau patinka zvejoti,tai zuvies tikrai turesi smile o vistena,tai krutinele brangi,bet vienoje parduotuveje radom vistiena ketvirciais 5kg 99kronos,labai pigu.pienas apie 10-12kronu,yra skanus kefyras gal 16kronu.grikiu tai tikrai pasiim nes nerasi cia ne grudo.o del makaronu tai sakyciau gal neverta,na as kaip pirma karta vaziavau tai emiau visko,bet dabar taip nedarysiu.mano galva pagrindas yra mesa (farsas) paskui kas kam saknu zirneliai,agurkai-pamidorai(konservuoti).kas dar:D

\

Labai daug neprisiimsi, nes viskas genda.. O pas jus nera lietuvisku parduotuviu? smile

Neprisijungęs

deadly*
Naujas dalyvis

#368 2007-06-14 23:24

meskius rašė:

Nu as vaziuoju i kaima kazkoki smile Skjolden lyg vadinasi. nu daugmaz aisku.. zvejot tai tikrai nezvejosiu.. big_smile ir vaziuoju neilgam. kazkaip nesinori keist mitybos iprociu bet jauciu teks smile girdejau mesos kilogramas- 100 lt musu pinigais.. o gal kokiu zuvies koncervu yra papigei juk norvegijoj zuvies daug. esme tame kad daug detis negaliu nes kai ka paims zmogus su masina o pats skrisiu lektuvu.

Neprisijungęs

rGc
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2007-04-14
Žinutės: 126

#369 2007-06-15 10:31

qpo rašė:

Shady rašė:

Stangrinti raumenis.. Hm.. man atrodo juos reikia auginti o ne stangrinti smile Manau tu norejai paklausti apie dvigalviu ir keturgalviu raumenu auginima. Bandyk daryti koju lenkima treniruoklyje atsisedes maximum svori pagal savo programa. Pvz, as uzsidedu visus kokius tik turiu svorius ant koju ir 20 kartu.. smile Pirmi 10, tai dar dar.. O tie kiti 10 - oj oj oj... Bet uztat, pabaiges juos jauciuosi kaip VISAGALIS smile Na uzteks cia apie tai.. O keturgalviai tai atsigulus ant pilvo lenkimas..

Tik nepersistenk su svoriais, turi buti kazkokia tai sistema.

man atrodo kad Shady mot.g smile

Neprisijungęs

meskius
Kalbus dalyvis

#370 2007-06-15 17:58

Na lietuvisku parduotuviu tai tikrai nera,bet yra pati pigiausia parduotuve ,,LIDL,, kurioje apsipirkineja visi lietuviai,lenkai,latviai ir visi emigrantai (zinoma ir norgai).Is konservu tai nelabai ka ir galeciau pasiulyt,bet va tunas tai nera ka lyginti su lietuvos (bent man,kik teko ragauti lietuvoje),tikrai vertas demesio o kaina bijau sumeluoti bet man atrodo apie 7 kronas.Kaiptik sendiena pirkau kiausiniu tai uz 18 vnt. sumokejau 24 kronas. O del mesos tai nelabai ir ziuriu kainas nes mesa brangi ir neskani,va buna kada ,,LIDLE,, zalios mesos karbonado, tai visai padori.Bukim realistai,zuvies jie turi bet gera zuvi sau pasilieka ir zino kam parduoti, o i lietuva ateina sssssss,todel ir zuvies kainos nera mazos!Patarciau tau makaronu ir ryziu neimti,nusipirksi (aisku ne uz ta pacia kaina kaip lietuvoje,bet ne ka brangiau),o va geriau grikiu daugiau ar dar ko pasiimsi.
P.S.stenkis kainas i litus neversti! lol

Neprisijungęs

deadly*
Naujas dalyvis

#371 2007-06-15 18:43

meskius rašė:

Na lietuvisku parduotuviu tai tikrai nera,bet yra pati pigiausia parduotuve ,,LIDL,, kurioje apsipirkineja visi lietuviai,lenkai,latviai ir visi emigrantai (zinoma ir norgai).Is konservu tai nelabai ka ir galeciau pasiulyt,bet va tunas tai nera ka lyginti su lietuvos (bent man,kik teko ragauti lietuvoje),tikrai vertas demesio o kaina bijau sumeluoti bet man atrodo apie 7 kronas.Kaiptik sendiena pirkau kiausiniu tai uz 18 vnt. sumokejau 24 kronas. O del mesos tai nelabai ir ziuriu kainas nes mesa brangi ir neskani,va buna kada ,,LIDLE,, zalios mesos karbonado, tai visai padori.Bukim realistai,zuvies jie turi bet gera zuvi sau pasilieka ir zino kam parduoti, o i lietuva ateina sssssss,todel ir zuvies kainos nera mazos!Patarciau tau makaronu ir ryziu neimti,nusipirksi (aisku ne uz ta pacia kaina kaip lietuvoje,bet ne ka brangiau),o va geriau grikiu daugiau ar dar ko pasiimsi.
P.S.stenkis kainas i litus neversti! lol

aciu uz pagalba. jau sis tas aiskeja smile busu neilgai todel vis kainas risu prie lito smile kazkaip nesinori ka uzdirbi viska pravalgyt smile

Neprisijungęs

meskius
Kalbus dalyvis

#372 2007-06-15 18:59

ner uz ka!

Neprisijungęs

Shady
Naujas dalyvis
Žinutės: 8

#373 2007-06-16 19:55

taip aš moteriškos lyties atstovė ne vyriškos

ačių už patarimus. dabar žadu trenuruoklį antrą nusipirkti pilvo presui. manau jis man bus naudingas.
dar nesu pasirinkus tiknamo mitybos plano bet manau ir jis su laiku bus  suderintas.

Neprisijungęs

deadly*
Naujas dalyvis

#374 2007-06-16 21:00

Shady rašė:

taip aš moteriškos lyties atstovė ne vyriškos

ačių už patarimus. dabar žadu trenuruoklį antrą nusipirkti pilvo presui. manau jis man bus naudingas.
dar nesu pasirinkus tiknamo mitybos plano bet manau ir jis su laiku bus  suderintas.

treniruoklis pilvo presui? manau tai pinigu ismetimas i bala. juk be treniruoklio begale pratimu yra..

Neprisijungęs

ZZTOP
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-05-27
Žinutės: 1

#375 2007-06-29 20:06

Nenorejau kurti naujos temos tad paklausiu čia: Kokius pratimus reikia daryti, kad užsiauginti sparnus ?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net