Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 376
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Kreatinas
- Alibras
- Varžybų dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-07-21
- Žinutės: 3684
- Atsiliepimai: 2
#301 2007-05-09 17:39
Re: Kreatinas
O tai kam gert po trefkes, jei jo reik per trefkes ? Suprantu, kad jis ji kaupia, bet manau pries geriau.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#302 2007-05-09 17:59
Alibras rašė:
O tai kam gert po trefkes, jei jo reik per trefkes ? Suprantu, kad jis ji kaupia, bet manau pries geriau.
kretinas neturi staigaus poveikio, tad nematau tikslo gerti pries trenke.. o po trenkes juk geri dar proteina ar geineri + aminkes, tai kreatinas veikia su siais papildais dar geriau
Neprisijungęs
- System
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-25
- Žinutės: 169
- Atsiliepimai: 0
#303 2007-05-10 15:07
O kreatina tikrai geriau gert su kitais papildais o ne vieną? Kiek aš žinau tai kreatinas geriamas vienas kad nesukeltų rūgščių skrandyje ir nevirstų į kreatininą ar ne?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#304 2007-05-10 15:16
System rašė:
O kreatina tikrai geriau gert su kitais papildais o ne vieną? Kiek aš žinau tai kreatinas geriamas vienas kad nesukeltų rūgščių skrandyje ir nevirstų į kreatininą ar ne?
na kreatinas ir taip geriamas su gliukoze.. beto kreatino buna ideta i kaikuriuos geinerius, tad gaunasi kad galima gerti su kitais papildais
Neprisijungęs
- System
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-09-25
- Žinutės: 169
#305 2007-05-10 17:37
Gliukozė ir geiniariai yra paprastieji angle vandeniai kurie nepadidina rugščių kiekio skrandyje ir padeda sukelti insuliną o dėl kitų papildų tai negaliu nieko tiksliai pasakyt.
Neprisijungęs
- Arshekas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-05-07
- Žinutės: 8
#306 2007-05-11 14:47
zodziu sporto dienom 2porcijas ryte ir po trefkes jo ? o ne sporto po 1 porcija ryte ?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#307 2007-05-11 15:05
Arshekas rašė:
zodziu sporto dienom 2porcijas ryte ir po trefkes jo ? o ne sporto po 1 porcija ryte ?
po 2 porcijas kasdien reikia gerti..
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#308 2007-05-11 15:09
emexas rašė:
Arshekas rašė:
Nezinau, manau uztenka vieno kart netreniruociu dienom. Vistiek nekelnoji nieko sunkaus, tai nelabai ir isnaudoji ta kreatina. Man puikus progresas buvo ir viena kart vartojant netren. dienom
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#309 2007-05-11 15:16
Alibras rašė:
emexas rašė:
Arshekas rašė:
Nezinau, manau uztenka vieno kart netreniruociu dienom. Vistiek nekelnoji nieko sunkaus, tai nelabai ir isnaudoji ta kreatina. Man puikus progresas buvo ir viena kart vartojant netren. dienom
treniruotes mazai itakoja kreatino koncentracija raumenyse, tad tavo teorija prastoka o palaikymui reikia apie 7-10 g per diena
Neprisijungęs
- gedaas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-25
- Žinutės: 19
#310 2007-05-11 15:50
emexas rašė:
Alibras rašė:
emexas rašė:
po 2 porcijas kasdien reikia gerti..Nezinau, manau uztenka vieno kart netreniruociu dienom. Vistiek nekelnoji nieko sunkaus, tai nelabai ir isnaudoji ta kreatina. Man puikus progresas buvo ir viena kart vartojant netren. dienom
treniruotes mazai itakoja kreatino koncentracija raumenyse, tad tavo teorija prastoka o palaikymui reikia apie 7-10 g per diena
Šeip tai reikia ir treniruočių dienomis ir ne gerti vienodas dozes.
Neprisijungęs
- Alibras
- Varžybų dalyvis
#311 2007-05-11 15:59
Gali buti, nesigincisiu:)
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#312 2007-05-11 21:12
gedaas rašė:
emexas rašė:
Alibras rašė:
Nezinau, manau uztenka vieno kart netreniruociu dienom. Vistiek nekelnoji nieko sunkaus, tai nelabai ir isnaudoji ta kreatina. Man puikus progresas buvo ir viena kart vartojant netren. dienomtreniruotes mazai itakoja kreatino koncentracija raumenyse, tad tavo teorija prastoka o palaikymui reikia apie 7-10 g per diena
Šeip tai reikia ir treniruočių dienomis ir ne gerti vienodas dozes.
zinoma.. tas as ir sakiau ankstesniuose postuose
Neprisijungęs
- sporcmenas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-26
- Žinutės: 252
#313 2007-05-23 19:10
dabar skaiciau kad kretina reikia gert neviena kart y diena
tai gal kas paaiskins kodel pas mane ant dezutes parasyta taip
pirmas 3 dienas 10 20gmilteliu 3 4 kavos saukstelei sumaisyti su vandeniu.veliau-po 3g milteliusumaisyti su vandeniu ir gerti 30-45 min pries treniruotes.rekomenduojama dienos norma 3-5g kreatino milteliu.
tai ka cia per diena tiek gert po viena karta per diena 5g
ir dar as jy maisau su proteinu nauda ar.....?
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-07-22
- Žinutės: 1552
#314 2007-05-23 19:33
tas kury utiutiu metanas rašė:
pirmas 3 dienas 10 20gmilteliu 3 4 kavos saukstelei sumaisyti su vandeniu.veliau-po 3g milteliusumaisyti su vandeniu ir gerti 30-45 min pries treniruotes.rekomenduojama dienos norma 3-5g kreatino milteliu.
ir dar as jy maisau su proteinu nauda ar.....?
Tai tą "užkrovimą" padarai gerdamas 4 šaukštelius kreatino(išskirstęs į keturis kartus po 1 šaukšt.).
Po to palaikymo fazėje gerk po 1 šaukštelį.
Šiaip labai geras straipsnis
Neprisijungęs
- sporcmenas
- Dažnas dalyvis
#315 2007-05-23 19:37
3F rašė:
ir dar as jy maisau su proteinu nauda ar.....?Tai tą "užkrovimą" padarai gerdamas 4 šaukštelius kreatino(išskirstęs į keturis kartus po 1 šaukšt.).
Šiaip labai geras straipsnis
vieno saukstelio ydiena uzteks ir nieko kad su proteinu maisau?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#316 2007-05-23 20:03
3F rašė:
ir dar as jy maisau su proteinu nauda ar.....?Tai tą "užkrovimą" padarai gerdamas 4 šaukštelius kreatino(išskirstęs į keturis kartus po 1 šaukšt.).
Šiaip labai geras straipsnisvieno saukstelio ydiena uzteks ir nieko kad su proteinu maisau?
varyk su tuo proteinu ir buk ramus.. taip bus dar geriau tik prie to gliukozes gert nepamirsk
Paskutinį kartą taisė emexas (2007-05-23 20:03)
Neprisijungęs
- sporcmenas
- Dažnas dalyvis
#317 2007-05-23 20:09
dekui dabar zinosiu:nykstys:
o pries trenke ar po trenkes geriausia?
Paskutinį kartą taisė tas kury uzpiso metanas (2007-05-23 20:20)
Neprisijungęs
- m&de
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-02-13
- Žinutės: 37
#318 2007-05-23 21:13
dekui dabar zinosiu:nykstys:
o pries trenke ar po trenkes geriausia?
po
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
#319 2007-05-23 21:40
emexas rašė:
Alibras rašė:
emexas rašė:
po 2 porcijas kasdien reikia gerti..Nezinau, manau uztenka vieno kart netreniruociu dienom. Vistiek nekelnoji nieko sunkaus, tai nelabai ir isnaudoji ta kreatina. Man puikus progresas buvo ir viena kart vartojant netren. dienom
Is kur tokie isitikinimai, kad treniruotes mazai itakoja? Nemaciau nei vieno mokslinio straipsnio apie tai. Ir kitas dalykas palaikymui pilnai uztenka nuo 3-5g kreatino, kaip vienam straipsni rase naudojant, kad ir 20g i diena skirtumo nebuvo pastebeta
PS. Mane asmeniskai geriausiai uzkabina viena kart per diena doze Nezinau tris kart vartojau ir tris kart pradejo normaliai veikt, kai pradejau nuodot viena kart i diena, vietoj triju
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#320 2007-05-23 21:45
bakaz rašė:
emexas rašė:
Alibras rašė:
Nezinau, manau uztenka vieno kart netreniruociu dienom. Vistiek nekelnoji nieko sunkaus, tai nelabai ir isnaudoji ta kreatina. Man puikus progresas buvo ir viena kart vartojant netren. dienomtreniruotes mazai itakoja kreatino koncentracija raumenyse, tad tavo teorija prastoka o palaikymui reikia apie 7-10 g per diena
Is kur tokie isitikinimai, kad treniruotes mazai itakoja? Nemaciau nei vieno mokslinio straipsnio apie tai. Ir kitas dalykas palaikymui pilnai uztenka nuo 3-5g kreatino, kaip vienam straipsni rase naudojant, kad ir 20g i diena skirtumo nebuvo pastebeta
PS. Mane asmeniskai geriausiai uzkabina viena kart per diena doze Nezinau tris kart vartojau ir tris kart pradejo normaliai veikt, kai pradejau nuodot viena kart i diena, vietoj triju
del to mazai itakoja, kad treniruotes metu kreatinas nenaudojamas kaip medziaga, skirta energetiniams ar panasiems procesams.. jis yra tik pagalbininkas vykti baltymo sintezes ir t.t. procesams..
Neprisijungęs
- Arshekas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-05-07
- Žinutės: 8
#321 2007-05-23 22:20
o norejau paklausti , jei vartoju kreatina , ar verta vartoti animal PAK'a ? blyn brolis pirko bet nevartoja , tai man duoda . tai dabar jusu noriu paklaust ar nieko neatsitiks jei vartosiu ir ta ir ta
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#322 2007-05-23 22:30
Arshekas rašė:
o norejau paklausti , jei vartoju kreatina , ar verta vartoti animal PAK'a ? blyn brolis pirko bet nevartoja , tai man duoda . tai dabar jusu noriu paklaust ar nieko neatsitiks jei vartosiu ir ta ir ta
zinoma, kad gali.. tai visiskai skirtingi produktai.. kartu jie veiks tikrai gerai nors geriau ta pak'a man atiduok
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
#323 2007-05-23 23:30
emexas rašė:
bakaz rašė:
emexas rašė:
treniruotes mazai itakoja kreatino koncentracija raumenyse, tad tavo teorija prastoka o palaikymui reikia apie 7-10 g per dienaIs kur tokie isitikinimai, kad treniruotes mazai itakoja? Nemaciau nei vieno mokslinio straipsnio apie tai. Ir kitas dalykas palaikymui pilnai uztenka nuo 3-5g kreatino, kaip vienam straipsni rase naudojant, kad ir 20g i diena skirtumo nebuvo pastebeta
PS. Mane asmeniskai geriausiai uzkabina viena kart per diena doze Nezinau tris kart vartojau ir tris kart pradejo normaliai veikt, kai pradejau nuodot viena kart i diena, vietoj trijudel to mazai itakoja, kad treniruotes metu kreatinas nenaudojamas kaip medziaga, skirta energetiniams ar panasiems procesams.. jis yra tik pagalbininkas vykti baltymo sintezes ir t.t. procesams..
Dabar keletas citatu "kreatinas padeda palaikyti energijos greito tiekimo kūnui aukštą lygį" "Kreatinas tai natūrali gamtinė medžiaga kuri yra žmogaus ir gyvunų raumenyse ir būtina energetiniai apykaitai, raumeniniam judėjimui ir žmogaus egzistencijai" "Kreatino fosfatas kaupiamas ląstelėje kaip adenezino trifosfato (ATP) cheminės energijos šaltinis" "Rovimo fazėje krūvio intensyvumas ant tiek aukštas, kad tuo pačiu metu kreatino fosfatas (fosfokreatinas) taip pat yra naudojamas kaip energijos šaltinis"
Neprisijungęs
- Mafas666
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2007-05-21
- Žinutės: 107
#324 2007-05-23 23:33
bakaz rašė:
emexas rašė:
bakaz rašė:
PS. Mane asmeniskai geriausiai uzkabina viena kart per diena doze Nezinau tris kart vartojau ir tris kart pradejo normaliai veikt, kai pradejau nuodot viena kart i diena, vietoj trijudel to mazai itakoja, kad treniruotes metu kreatinas nenaudojamas kaip medziaga, skirta energetiniams ar panasiems procesams.. jis yra tik pagalbininkas vykti baltymo sintezes ir t.t. procesams..
Dabar keletas citatu "kreatinas padeda palaikyti energijos greito tiekimo kūnui aukštą lygį" "Kreatinas tai natūrali gamtinė medžiaga kuri yra žmogaus ir gyvunų raumenyse ir būtina energetiniai apykaitai, raumeniniam judėjimui ir žmogaus egzistencijai" "Kreatino fosfatas kaupiamas ląstelėje kaip adenezino trifosfato (ATP) cheminės energijos šaltinis" "Rovimo fazėje krūvio intensyvumas ant tiek aukštas, kad tuo pačiu metu kreatino fosfatas (fosfokreatinas) taip pat yra naudojamas kaip energijos šaltinis"
jmj tiek visko reik kadtoks jausmas ilgiau tabletes ryt reik nei sportot ;[
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
#325 2007-05-23 23:36
Prie to pacio emexai, svarbus punktas "kreatino vartojimas treniruotų raumenų pasirodė didesnis, negu netreniruotų, t.y. treniruotas raumuo turi didesnį potencialą kreatino vartojimui, negu netreniruotas"
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 376
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Kreatinas