Puslapiai: 1 … 63 64 65 66 67 … 514
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#1601 2008-09-07 22:26
Re: Papildų PASIRINKIMO klausimai
Ziogas rašė:
SenasSportas rašė:
Ziogas rašė:
Amino 2700 + Myo Max + Animal Pump ka manot apie toki derinuka?
buna ir geresniu derinuku, bet bandyk laime
Nu tai patark geresni...
aminkes tai nei sis nei tas myo max kaina nenormali, nestebuklas ten, o is NO produktu Animal Pump kazin ar geriausias pasirinkimas, bet cia kaip kam veikia galbut. siaip nera labai gerai vertinamas ir populiarus (ypac jav, pas mus isvis dar ciut ne naujiena tie no, o ten simtai produktu )
Neprisijungęs
- Ziogas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2008-01-13
- Žinutės: 107
- Atsiliepimai: 0
#1602 2008-09-07 22:31
Ka tada patartum vietoj myo max? Sudetis tai jo tikrai neblogai atrodo...
Neprisijungęs
- Zizou
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: TAURAGE
- Registravosi: 2008-09-05
- Žinutės: 144
#1603 2008-09-08 15:33
Gal kas galit patarti kokiu geru papildu del mases auginimo?
Neprisijungęs
- Zizou
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: TAURAGE
- Registravosi: 2008-09-05
- Žinutės: 144
#1604 2008-09-08 15:33
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#1605 2008-09-08 15:34
Zizou rašė:
Tinkamas mitybos planas su tinkamu kiekiu baltimu.
Neprisijungęs
- visva
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-08
- Žinutės: 1
#1606 2008-09-08 16:03
sveiki,gal yra vartojusiu muscletech papildus?bandziau pats nitrotech,celltech,veikimas geras,aisku buvau prijunges animalo,pac,nitro,db galvoju vartot tik muscletech serijos papildus,bet nzn gero derinio,noriu jegos ir liesos raumenu mases,man 27m,189ugis,98 svoris,bicas 43,laseko truputis.
Neprisijungęs
- Dejavu
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-07-25
- Žinutės: 401
#1607 2008-09-08 16:10
Na is mtech esu bandes nano vapor ir pump Abu papildai paliko labai gera ispudi!
Neprisijungęs
- TUANAS
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-12-26
- Žinutės: 317
#1608 2008-09-08 16:36
Dejavu rašė:
Na is mtech esu bandes nano vapor ir pump Abu papildai paliko labai gera ispudi!
plačiau gali parašyt apie vapora ?
ir kas čia per pump ?
Neprisijungęs
- Dejavu
- Dažnas dalyvis
#1609 2008-09-08 16:41
Vaporas realiai veikia tokiu pat principu kaip bsn no expload tik tas,jog suveikia greiciau,daug greiciau ir pats tuo isitikinau,jau po 10minuteliu isgerus smagiau pasidare ir jau po pirmos porcijos Jega,energijos antpludis tikrai juntamas,tik vienintelis dalykas kuris lengvai nervavo,tai galvos skausmas,kad ir nedidelis,bet buvo...greiciausiai del spaudimo sukilimo,ar dar kokio shudo,velnias zino,per daug nesigilinau..O pump tech as abskritai nezinau ar lietuvoj yra...buvau lauktuviu gaves Ziaurus pumpas po jo buvo,jofana,tokio gero dar nebuvau apturejes Tai va,uz tai bent tuos abu tai geru zodziu miniu
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#1610 2008-09-08 16:43
Dejavu rašė:
Vaporas realiai veikia tokiu pat principu kaip bsn no expload :) tik tas,jog suveikia greiciau,daug greiciau ir pats tuo isitikinau,jau po 10minuteliu isgerus smagiau pasidare ir jau po pirmos porcijos :) Jega,energijos antpludis tikrai juntamas,tik vienintelis dalykas kuris lengvai nervavo,tai galvos skausmas,kad ir nedidelis,bet buvo...greiciausiai del spaudimo sukilimo,ar dar kokio shudo,velnias zino,per daug nesigilinau..O pump tech as abskritai nezinau ar lietuvoj yra...buvau lauktuviu gaves :) Ziaurus pumpas po jo buvo,jofana,tokio gero dar nebuvau apturejes :D Tai va,uz tai bent tuos abu tai geru zodziu miniu :)
kitus NO produktus pries tai esi vartojes?
Neprisijungęs
- Dejavu
- Dažnas dalyvis
#1611 2008-09-08 16:43
Jo,esu vartojes ir exploada ir horse poweri
Neprisijungęs
- TUANAS
- Dažnas dalyvis
#1612 2008-09-08 16:59
Dejavu rašė:
Vaporas realiai veikia tokiu pat principu kaip bsn no expload tik tas,jog suveikia greiciau,daug greiciau ir pats tuo isitikinau,jau po 10minuteliu isgerus smagiau pasidare ir jau po pirmos porcijos Jega,energijos antpludis tikrai juntamas,tik vienintelis dalykas kuris lengvai nervavo,tai galvos skausmas,kad ir nedidelis,bet buvo...greiciausiai del spaudimo sukilimo,ar dar kokio shudo,velnias zino,per daug nesigilinau..O pump tech as abskritai nezinau ar lietuvoj yra...buvau lauktuviu gaves Ziaurus pumpas po jo buvo,jofana,tokio gero dar nebuvau apturejes Tai va,uz tai bent tuos abu tai geru zodziu miniu
ai, pump techas jau nebegaminamas beveik metai bet yra daugybe kitu MT produktu pump'ui, turbūt pakeitė.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1613 2008-09-08 17:03
Dejavu rašė:
seniau buvau susidares bloga nuomone apie muscletecha.. na bet jei tokie atsiliepimai, gal kada reiks kanors is tos firmos produktu paragaut
Neprisijungęs
- TUANAS
- Dažnas dalyvis
#1614 2008-09-08 17:24
emexas rašė:
Dejavu rašė:
seniau buvau susidares bloga nuomone apie muscletecha.. na bet jei tokie atsiliepimai, gal kada reiks kanors is tos firmos produktu paragaut
same to me
reikės jau paragaut kažką, tik ne lietuviškom kainom
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1615 2008-09-08 17:26
TUANAS rašė:
emexas rašė:
Dejavu rašė:
same to me
reikės jau paragaut kažką, tik ne lietuviškom kainom
nu jei lietuviskom imt, tai cia butu didelis pravalas
Neprisijungęs
- SPORTIVE
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-03-12
- Žinutės: 57
#1616 2008-09-08 20:01
ilga laika buvau pamirses kad reik vitaminus vartoti ir taip atsitiko kad susirgau Ka galetumet pasiulyt is tikrai stipriu vitaminu? kas geriau Pakas,Opti-men ar pirkti visus reikalingiausius is vaistines kiekviena atskirai?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1617 2008-09-08 20:10
SPORTIVE rašė:
ilga laika buvau pamirses kad reik vitaminus vartoti ir taip atsitiko kad susirgau Ka galetumet pasiulyt is tikrai stipriu vitaminu? kas geriau Pakas,Opti-men ar pirkti visus reikalingiausius is vaistines kiekviena atskirai?
siaip manau susirgai pagrinde ne del vitaminu trukumo, o del imuniteto nusilpimo, kuri itakoja treniruotes.
is vitaminu nusipirk opti-men ir vartok po 2 tab per diena - to turetu pakakt.
del imuniteto, tai pirmas pagalbininkas yra gliutaminas, tad jei jo neturi, vertetu isigyt..
Neprisijungęs
- SPORTIVE
- Kalbus dalyvis
#1618 2008-09-08 20:33
emexas rašė:
SPORTIVE rašė:
siaip manau susirgai pagrinde ne del vitaminu trukumo, o del imuniteto nusilpimo, kuri itakoja treniruotes.
del imuniteto, tai pirmas pagalbininkas yra gliutaminas, tad jei jo neturi, vertetu isigyt..
Keista dar nebuvau uzskaites kad gliutaminas ymuniteta stiprina gal but ir tiesa ne vien reklama
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1619 2008-09-08 20:34
SPORTIVE rašė:
emexas rašė:
SPORTIVE rašė:
del imuniteto, tai pirmas pagalbininkas yra gliutaminas, tad jei jo neturi, vertetu isigyt..Keista dar nebuvau uzskaites kad gliutaminas ymuniteta stiprina gal but ir tiesa ne vien reklama
gliutamina gerina net smegenu darba.. tikrai vertingas produktas
Neprisijungęs
- Dejavu
- Dažnas dalyvis
#1620 2008-09-08 20:35
emexas ir tuanas : Manau,kad dauguma nuo mtech atgarso ju suknistas piaras apie ala genetinius pakeitimus ir kita shuda,plius aisku lietuviskos kainos svelniai tariant nelogiskos Bet kaip ir minejau anksciau,tie du produkteliai man patiko,tikrai veikia,o ir rast dar galima uz padoria kaina manau,pvz paprasyt kad koks senassportas uzsipirktu
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1621 2008-09-08 20:37
Dejavu rašė:
emexas ir tuanas : Manau,kad dauguma nuo mtech atgarso ju suknistas piaras apie ala genetinius pakeitimus ir kita shuda,plius aisku lietuviskos kainos svelniai tariant nelogiskos Bet kaip ir minejau anksciau,tie du produkteliai man patiko,tikrai veikia,o ir rast dar galima uz padoria kaina manau,pvz paprasyt kad koks senassportas uzsipirktu
su tuo paryskintu sakiniu, kaip pirstu i aki pataikei ypac man patiko anator p-70 aprasymas.. pagalvojau, kad su siuo produktu tuo izengsime i ketvirta tukstantmeti
siaip, jei reikia kokio produktelio, tai galima suderint uz gera kaina
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#1622 2008-09-08 20:43
Dejavu rašė:
sorry per daug nesigilinau, bet jei reik muscletecho papildu lb nebrangiai tai jo galit kreiptis jeigu cia apie tai kalba aina :d
Neprisijungęs
- SPORTIVE
- Kalbus dalyvis
#1623 2008-09-08 20:43
emexas rašė:
SPORTIVE rašė:
emexas rašė:
del imuniteto, tai pirmas pagalbininkas yra gliutaminas, tad jei jo neturi, vertetu isigyt..Keista dar nebuvau uzskaites kad gliutaminas ymuniteta stiprina gal but ir tiesa ne vien reklama
gliutamina gerina net smegenu darba.. tikrai vertingas produktas
gliutamino esu dvi bonkutes surijas is universalo pardavejas ji ten visaip isgyre nors tikrai manau kad yra geresniu ir vat ka as nuo gliutamino jauciu tai tik kaip tu sakai smegenis geriau dirba ir istiesu nuotaika geresne ir atmintis daugiau nieko bet ir vartojau palygint mazom dozem ~10gr per para ant 93kg ant sekancio uzpirkimo gal ir reiks pasiimt is kaskurio bet db tai litu nera
Neprisijungęs
- Dejavu
- Dažnas dalyvis
#1624 2008-09-08 20:50
Nu va tik spek istart senassportas ir jis jau turi pasiulymu isties labai dziaugiuos,jog vis dideja pasiula uz protinga kaina
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1625 2008-09-08 20:52
Dejavu rašė:
Nu va tik spek istart senassportas ir jis jau turi pasiulymu isties labai dziaugiuos,jog vis dideja pasiula uz protinga kaina
pas mane kreipkis - dziaugsies dar labiau
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 63 64 65 66 67 … 514
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai