Puslapiai: 1 … 22 23 24 25 26 … 195
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Mitybos planai
- Butelis
- Forumo Juokas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
- Atsiliepimai: 2
#576 2009-07-23 16:24
Re: Mitybos planai
Dar vienas plačiai paplitęs įsitikinimas, kuris daro daugiau žalos nei naudos. Turiu galvoje, kam patinka nuolatos nešiotis termosus prigrūstus ryžių ir vištienos? Tai tiesiog axujabitelnai nepatogu. Priežastis kodėl dauguma kultūristų valgo kas kelias valandas yra ta... kad kažkas jiems taip pasakė. Bet jeigu jie bent šiek tiek paeksperimentuotų, suprastų, kad ilsintis energijos sąnaudos nesumažėja išvis! Tiesą sakant, neseniai buvo vykdomas mokslinis tyrimas, kuris parodė, kad tiriamųjų, pasninkavusių tris dienas - išvis be maisto - energijos sąnaudos ilsintis netgi padidėjo! (čia kažkokia demagogija išvis utiutiu - autoriaus pastaba )
Aš išbandžiau ant savęs ir savo klientų - kultūristų su daugybe skirtingo dažnio dietų, netgi keletu 37 valandų pasninkų - eksperimentiniais tikslais. Ir nuoširdžiai sakau, nebuvo didelio skirtumo tarp trijų ir septynių patiekalų per dieną, išlaikant nekintantį kalorijų kiekį.
Svarbu žinoti, kad po to kai tu suvalgai maistą, tu vis dar esi maitinimosi stadijoje ir saviniesi maisto medžiagas nuo 6 iki 10 valandų. (lolardas aišku išimtis - autoriaus pastaba)
Tiesa, po 4-6 valandų suaktyvėja gliukogenezė, gliukozės gamyba iš neangliavandeninių šaltinių, taigi vertėtų vartoti daugiau baltymų, norint išvengti raumenų irimo. Bet valgyti 7 patiekalus man atrodo absurdiška.
Mano kultūristai pasiekė stulbinančių rezultatų maitindamiesi 3-5 kartus per dieną. Kol maisto medžiagos ir kalorijų skaičius yra vienodas, tikrai nėra skirtumo rezultate. Žinoma, priklauso nuo jūsų pasirinkimo. Jeigu jums patinka ėsti dažniau, puiku - ėskit
Bet aš paliksiu termosą namie (tas durniuks turbūt mikrobangės nėra matęs iš kur tu jį ištraukei Qrmi? )
Išversta ir įgarsinta gerb. Butelio Kultūrizmas.net studijoje
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
- Atsiliepimai: 0
#577 2009-07-23 16:32
Butelis rašė:
Dar vienas plačiai paplitęs įsitikinimas, kuris daro daugiau žalos nei naudos. Turiu galvoje, kam patinka nuolatos nešiotis termosus prigrūstus ryžių ir vištienos? Tai tiesiog axujabitelnai nepatogu. Priežastis kodėl dauguma kultūristų valgo kas kelias valandas yra ta... kad kažkas jiems taip pasakė. Bet jeigu jie bent šiek tiek paeksperimentuotų, suprastų, kad ilsintis energijos sąnaudos nesumažėja išvis! Tiesą sakant, neseniai buvo vykdomas mokslinis tyrimas, kuris parodė, kad tiriamųjų, pasninkavusių tris dienas - išvis be maisto - energijos sąnaudos ilsintis netgi padidėjo! (čia kažkokia demagogija išvis utiutiu - autoriaus pastaba )
Aš išbandžiau ant savęs ir savo klientų - kultūristų su daugybe skirtingo dažnio dietų, netgi keletu 37 valandų pasninkų - eksperimentiniais tikslais. Ir nuoširdžiai sakau, nebuvo didelio skirtumo tarp trijų ir septynių patiekalų per dieną, išlaikant nekintantį kalorijų kiekį.
Svarbu žinoti, kad po to kai tu suvalgai maistą, tu vis dar esi maitinimosi stadijoje ir saviniesi maisto medžiagas nuo 6 iki 10 valandų. (lolardas aišku išimtis - autoriaus pastaba)
Tiesa, po 4-6 valandų suaktyvėja gliukogenezė, gliukozės gamyba iš neangliavandeninių šaltinių, taigi vertėtų vartoti daugiau baltymų, norint išvengti raumenų irimo. Bet valgyti 7 patiekalus man atrodo absurdiška.
Mano kultūristai pasiekė stulbinančių rezultatų maitindamiesi 3-5 kartus per dieną. Kol maisto medžiagos ir kalorijų skaičius yra vienodas, tikrai nėra skirtumo rezultate. Žinoma, priklauso nuo jūsų pasirinkimo. Jeigu jums patinka ėsti dažniau, puiku - ėskit
Bet aš paliksiu termosą namie (tas durniuks turbūt mikrobangės nėra matęs iš kur tu jį ištraukei Qrmi? )
+1
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
#578 2009-07-23 16:41
CLuB rašė:
+1
Tik 1... O aš tiek pisaus
O jei rimtai, tai man visai patiko to dviračio pamąstymai. Va lolardas irgi sumažino ėdimų skaičių ir rezultatai pajudėjo. Gal verta pabandyt, bent iki 4-5 sumažint.
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
#579 2009-07-23 16:50
Blem manau 5 valgymai + baltymai ar geineriai yra pats tas. Nors pagalvojus seniau kaimuose darbininkai valgydavo 3kart ir jiem uztekdavo jegu dirbti nuo ausros iki sutemu..
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#580 2009-07-23 17:10
Butelis rašė:
Butelis valdo
Neprisijungęs
- Meshka
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-07-21
- Žinutės: 295
#581 2009-07-23 17:35
SenasSportas rašė:
Butelis rašė:
Išversta ir įgarsinta gerb. Butelio Kultūrizmas.net studijojeButelis valdo
Tai jau tikrai, kad valdo
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
#582 2009-07-23 17:41
Butelis rašė:
CLuB rašė:
+1
O jei rimtai, tai man visai patiko to dviračio pamąstymai. Va lolardas irgi sumažino ėdimų skaičių ir rezultatai pajudėjo. Gal verta pabandyt, bent iki 4-5 sumažint.
daugiau duoti ranka nekilo
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#583 2009-07-23 19:29
Butelis rašė:
CLuB rašė:
+1
tai jei progreso nebematai, tai koks tolkas butu nekeist... o jei progresuoji su savo sistema, tai koks tolkas keist? cia siaip pamastymai
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
#584 2009-07-24 08:25
OZ rašė:
Butelis rašė:
CLuB rašė:
+1
O jei rimtai, tai man visai patiko to dviračio pamąstymai. Va lolardas irgi sumažino ėdimų skaičių ir rezultatai pajudėjo. Gal verta pabandyt, bent iki 4-5 sumažint.tai jei progreso nebematai, tai koks tolkas butu nekeist... o jei progresuoji su savo sistema, tai koks tolkas keist? cia siaip pamastymai
Jei būčiau garantuotas, kad progresuočiau taip pat ir neapaugčiau lašiniais, mielai atsisakyčiau maisto indelių ir valgyčiau 4k per dieną.
Neprisijungęs
- Qrmis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 613
#585 2009-07-24 09:32
Butelis pakeliai notaika
Gal noretum, kad koki rimtesni straipsniuka atmesciau pavertimui? ZInoma, jei riekia papildu..o tai 1 vieta konkurse, kaip ir garantuota
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
#586 2009-07-24 10:01
Qrmis rašė:
Butelis pakeliai notaika
Gal noretum, kad koki rimtesni straipsniuka atmesciau pavertimui? ZInoma, jei riekia papildu..o tai 1 vieta konkurse, kaip ir garantuota
Nu jau nu jau, tinginys aš esu. Vakar tik kažkaip įkvėpimas užėjo Be to, lygiai už 4 valandų prasideda atostogos, tai turbūt bus kitokių interesų kelias ateinančias savaites
Neprisijungęs
- Qrmis
- Dažnas dalyvis
#587 2009-07-24 10:06
Butelis rašė:
Qrmis rašė:
Butelis pakeliai notaika
Gal noretum, kad koki rimtesni straipsniuka atmesciau pavertimui? ZInoma, jei riekia papildu..o tai 1 vieta konkurse, kaip ir garantuotaNu jau nu jau, tinginys aš esu. Vakar tik kažkaip įkvėpimas užėjo Be to, lygiai už 4 valandų prasideda atostogos, tai turbūt bus kitokių interesų kelias ateinančias savaites
ple.. atostogos laukiu ir as savuju... gal reiks koki kursiuka susimest....
....varskes ar Goldo
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
#588 2009-07-24 10:14
Qrmis rašė:
Butelis rašė:
Qrmis rašė:
Butelis pakeliai notaika
Gal noretum, kad koki rimtesni straipsniuka atmesciau pavertimui? ZInoma, jei riekia papildu..o tai 1 vieta konkurse, kaip ir garantuotaNu jau nu jau, tinginys aš esu. Vakar tik kažkaip įkvėpimas užėjo Be to, lygiai už 4 valandų prasideda atostogos, tai turbūt bus kitokių interesų kelias ateinančias savaites
....varskes ar Goldo
Aš irgi galvoju per atostogas kokių alkoholinių steroidų pavartot Pvz 2sav Brendis+Viskis+Degtinė ir alus kickstartui
Neprisijungęs
- Qrmis
- Dažnas dalyvis
#589 2009-07-24 10:22
Butelis rašė:
Qrmis rašė:
Butelis rašė:
Nu jau nu jau, tinginys aš esu. Vakar tik kažkaip įkvėpimas užėjo Be to, lygiai už 4 valandų prasideda atostogos, tai turbūt bus kitokių interesų kelias ateinančias savaitesple.. atostogos laukiu ir as savuju... gal reiks koki kursiuka susimest....
....varskes ar Goldo
Aš irgi galvoju per atostogas kokių alkoholinių steroidų pavartot Pvz 2sav Brendis+Viskis+Degtinė ir alus kickstartui
Oo... sitie geri.. ant pumpo gerai eina
darom Off top`ika
Neprisijungęs
- Meshka
- Dažnas dalyvis
#590 2009-07-24 10:33
Qrmis rašė:
Butelis rašė:
Qrmis rašė:
....varskes ar Goldo
Aš irgi galvoju per atostogas kokių alkoholinių steroidų pavartot Pvz 2sav Brendis+Viskis+Degtinė ir alus kickstartuiOo... sitie geri.. ant pumpo gerai eina
darom Off top`ika
I ka akcentuosi i ta ir sueis, uneversalus sitie
Neprisijungęs
- xukeo
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-07-18
- Žinutės: 42
#591 2009-08-03 17:59
1.CARBO 50g su 200ml vandens(gliukoze insulinui pakelti)
2.3kiausiniai + 100-80g batono.
3.100g grikiu/ryziu
4.Pietus kas pagaminama namiskiu(koldunai,pica,karbonadai,kotletai,kugelis ir pansus patiekalai zinoma su garnyru)
----------TRENIRUOTE-------------
6.6piliules BCAA, CARBO 50g su 200ml vandens(Pakelti insulinui,padidinti amino rugsciu kieki kraujyje po treniruotes, taip 400% pagerinu baltymu sinteze) LINKAS
7.50g 100% WHEY su 250-300ml vandens. (100g produkto 75g baltymo)
8.200g Liesos Varskes su 50g razinu ir saukstu grietines/Arba Tunas savose sultyse 180g + 100-80g batono
9.50g zemes riesutu branduoliu(odeles nuimu)
10.Vakariene kas pagaminama namiskiu(ar tai butu sumustiniai su desra/suriu, ar tai kokia mesyte,mesraines ir panasiai.
Suskaiciavau viska ir be PIETU ir VAKARIENES. Skaiciuojant tik 2,3,6,7,8,9 valgymus man iseina:
~120g baltymu, ~250g anliavandeniu, ~50g riebalu. Viso iseina apytiksliai 1800kcal. Jeigu riebesni pietus, vakariene gaunasi 2500kcal Pagal skaiciuokle man viskas puiku.
Sveriu 67kg.
Nuomones?
Neprisijungęs
- Thirdsoul
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-07-02
- Žinutės: 173
#592 2009-08-05 00:50
Kas galetu pasiulyt kokia gera mityba nei metimui nei svorio augimui , tiesiog sveikas maistas + papildai bei treniruotes?
Svoris ~72-74kg
kas ka manau:
1. kiausiniai x2/x3 (virt ar kept geriau?), varske
2. griku kose , riesutai
- treniruote
3. vistiena, gal koks kotletas (o gal ir nebutina, bet noretusi kad nebutu kas diena tiktais vistiena) su juoda duona
4. net nezinau
5. net nezinau
Neprisijungęs
- super
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-21
- Žinutės: 659
#593 2009-08-05 08:24
Thirdsoul rašė:
Kas galetu pasiulyt kokia gera mityba nei metimui nei svorio augimui , tiesiog sveikas maistas + papildai bei treniruotes?
Svoris ~72-74kg
kas ka manau:
2. griku kose , riesutai
- treniruote
3. vistiena, gal koks kotletas (o gal ir nebutina, bet noretusi kad nebutu kas diena tiktais vistiena) su juoda duona
4. net nezinau
5. net nezinau
1. 4kiausiniai + kose kokia ,varskes nereikia.
2.pridek tuna geriau dar.
3.vistiena buna geriausiai ,tai virta krutinele.
4.tunas + kose
5.varske
Thirdsoul rašė:
mityba nei metimui nei svorio augimui
tai tik nori palaikyti dabartini svori?
Neprisijungęs
- Thirdsoul
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-07-02
- Žinutės: 173
#594 2009-08-05 12:35
super rašė:
Thirdsoul rašė:
Svoris ~72-74kg
kas ka manau:
2. griku kose , riesutai
- treniruote
4. net nezinau
5. net nezinau1. 4kiausiniai + kose kokia ,varskes nereikia.
4.tunas + kose
5.varskeThirdsoul rašė:
Na siaip jo, kadangi dar yra papildai.
bet kaip su tais kiausiniais , virt ar kept?
EDIT: dar , o kaip su sriubom? Galima kokias nors pridet?
Paskutinį kartą taisė Thirdsoul (2009-08-05 12:48)
Neprisijungęs
- Meshka
- Dažnas dalyvis
#595 2009-08-05 13:03
Thirdsoul rašė:
super rašė:
Thirdsoul rašė:
Svoris ~72-74kg
kas ka manau:
2. griku kose , riesutai
- treniruote
4. net nezinau
5. net nezinau1. 4kiausiniai + kose kokia ,varskes nereikia.
4.tunas + kose
5.varskeThirdsoul rašė:
Na siaip jo, kadangi dar yra papildai.
bet kaip su tais kiausiniais , virt ar kept?
EDIT: dar , o kaip su sriubom? Galima kokias nors pridet?
Kaip tau patogiau taj ir daryk su tais kiausiniais, drasiai sriubas gali pridet
Neprisijungęs
- Reniz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-06
- Žinutės: 437
#596 2009-08-10 18:46
.
Paskutinį kartą taisė Reniz (2011-10-05 17:51)
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#597 2009-08-10 22:10
Reniz rašė:
Nu ka idesiu ir as savo mityba.
1. 4 kiausiniai pilni+avizu dribsniai 100g+obuolys.
2.100g tuno/vistienos krutinele/zuvis+ryziai 140g.
3.100g tuno/vistienos krutinele/zuvis+ryziai 140g.
4.100g tuno/vistienos krutinele/zuvis+ryziai 120g.
5.200 g liesos varskes+pora obuoliu ar bananas.
6.200 g liesos varskes.
Gaunasi 2369.8 kcal,294.88g angliu,205.28g baltymu,41.04g riebalu. Sveriu 70 kg,ugis ir panasus. Po truputi auginu svori. Nuomoniu bus?
kaloriju ryskiai per mazai. Idek i mityba riesutu, juose daug kaloriju ir augalines kilmes riebalu.Ir ryte avizu dribsniu suvalgyk daugiau, ir surinksi apie 3000~ kaloriju.
Neprisijungęs
- Reniz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-06
- Žinutės: 437
#598 2009-08-10 22:49
.
Paskutinį kartą taisė Reniz (2011-10-05 17:50)
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#599 2009-08-11 10:15
Reniz rašė:
lawlis rašė:
Reniz rašė:
Nu ka idesiu ir as savo mityba.
1. 4 kiausiniai pilni+avizu dribsniai 100g+obuolys.
2.100g tuno/vistienos krutinele/zuvis+ryziai 140g.
3.100g tuno/vistienos krutinele/zuvis+ryziai 140g.
4.100g tuno/vistienos krutinele/zuvis+ryziai 120g.
5.200 g liesos varskes+pora obuoliu ar bananas.
6.200 g liesos varskes.
Gaunasi 2369.8 kcal,294.88g angliu,205.28g baltymu,41.04g riebalu. Sveriu 70 kg,ugis ir panasus. Po truputi auginu svori. Nuomoniu bus?kaloriju ryskiai per mazai. Idek i mityba riesutu, juose daug kaloriju ir augalines kilmes riebalu.Ir ryte avizu dribsniu suvalgyk daugiau, ir surinksi apie 3000~ kaloriju.
Stengiuos auginti kuo svaresne mase,taigi kalorijas nuosekliai, po truputi. Aciu uz pastebejimus.
Riesutu saujele tikrai riebalo neuzaugins, ir avizines koses trys saukstai irgi nepakenks,nes visi isskaidomi i energija, ir nekaupiami riebaluose O jei per mazai kaloriju, tu paprasciausiai neaugsi
Neprisijungęs
- mHx
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-08-11
- Žinutės: 35
#600 2009-08-11 11:47
Sweiki, as daug laiko skaitineju kulturizmas.net foruma, radau naudingu patarimu. Bet dabar noreciau pasikonsultuot del mitybos. Is pradziu surasysiu savo duomenis:
amzius: 17,5 metu
ugis: 180cm
svoris: 78kg
uzsiimu gelezim 1,5 metu su nedidelem pertraukom.
Mano tikslas dabar yra uzauginti liesos raumenu mases, priauginant kuo maziau(arba iswis nepriauginant) riebalu. Taigi prasyciau pakritikuoti mano mityba ir pasiulyti tai kas man padetu.
Mano valgymas butu mazdaug toks:
9:00
koses/makaronai 100g(nevirtu)
sultys/pienas 100g
11:30
vistos krutinele/liesa kiauliena/zuvis 150-200g arba omletas(4balt+2tryniai+200g pieno) arba 4 virti kiausiniai(4/2)
darzoves(agurkai;pomidorai;kopustai...) 200-300g
kartais(1 karta i sav ar 2) keiciu i mamos skanestus (cepelinai, balandeliai ir pan...)
14:00
sriuba apie 400g (gaunasi kazkur 250-400kcal)
duona 50g
sultys/pienas 200g
16:00
vistos krutinele/liesa kiauliena/zuvis 150-200g arba omletas(4balt+2tryniai+200g pieno) arba 4 virti kiausiniai(4/2)
darzoves(agurkai;pomidorai;kopustai...) 200-300g
kartais(1 karta i sav ar 2) keiciu i mamos skanestus
17:00 treniruote
18:30
liesa varske 180g
graikiniai riesutai 30g
bananas
sultys 200g
19:00-21:00
300-500g ivairiu vaisiu
21:00
200g pieno
22:30-23:00 einu miegot
p.s.: pienas riebus, kadangi pas kaimyne perku.
jokiu papildu nevartoju ir bent jau artimiausiu metu nesiruosiu
vandens per diena isgeriu 2,5-3l
energijos rodos pakanka, nors daznai norisi dar ko nors uzkrimsti, darbiniai ir max. svoriai dideja.
laukiu jusu nuomoniu, patarimu.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 22 23 24 25 26 … 195
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Mitybos planai