Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Kaip galima atrodyti po 7 menesiu sporto
- nutis
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Joniškis - Klaipėda
- Registravosi: 2006-06-28
- Žinutės: 128
- Atsiliepimai: 0
#26 2006-12-14 21:09
Re: Kaip galima atrodyti po 7 menesiu sporto
Hm...per 7 mėnesius
Neprisijungęs
- bs
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: raseiniai
- Registravosi: 2006-08-01
- Žinutės: 83
#27 2006-12-14 21:37
Modestas rašė:
creatine tu nusisneki....kaip as nepriaksiu 20kg jej utiutiu as ber diena iki 30 kiausiniu suvalgau...as nesuprantu ka jus vejkiat treniruotese jej tik 5kg sugebat per puse metu priaugti...gal jus ten atejnat paziovauti ar paplepeti...isivaizduok kiekvina treniruote lyg paskutine gyvenime...as i kiekviena treniruote atejnu su uzsivedimu ir didziuliu noru...visu pirma meskit zalingus iprocius...automatiskai svoris augs,netgi vienas buteliukas alaus po treniruotes,patikekit manim ne i nauda kaip kiti mano....tu turi psicologiskai save nusistatyti,kad visi svoriai kurios bekeltum yra lengvi...aisku kazkada svoris man stos,papildai nebepades,zinoma tada jau sterojdai...nes be storojdu tu nepasieksi to kaip rimti kulturistai atrodo...tai moksliskai yrodyta...sportininkas turi pats jausti kaip jam sortuoti,jausti treniruotes apimti,bej suderinti poilsi ir mityba...zinoma dar labai priklauso kokia tavo kuno genetika...jej pas tave kaulaj drozti,galiu pasakyti geriau ejk lankyti begima ir geriau nelysk i kulturizma....
nenoriu as cia gincyti tiesiog zinau kaip yra apie chemija ismananciam zmogui proto niekada neapsuksi jis is keliu zvilgsniu i raumeni gali pasakyt ka ir kiek vartojes sakyciau 7 menesiai su chemija galima apie pora kursiuku padaryt 20kg nu neblogas prieaugis sakyciau tik vandens po kurso matosi nespejai dar isgarint tai nebijok ant pavasario savaime praryskes
Neprisijungęs
- Modestas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2006-12-13
- Žinutės: 32
#28 2006-12-14 22:29
kam ta chemija...juk yra tokiu dalyku kaip animal pump,animalstak....plius mano megstamiausias proteinas gain fast kuris isnesa i svori lb gerai patikekit...jis brangus bet kai toks progresas,tai net apie kaina nesuki galvos...nu ka as nesigincisiu,gerbiu kiekvieno nuomone...dekui kad rasot;)
Neprisijungęs
- shiauryz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-06-02
- Žinutės: 245
#29 2006-12-14 22:32
gain fast proteinas prajuokinai
Neprisijungęs
- Modestas
- Naujas dalyvis
#30 2006-12-14 22:45
funky rašė:
TZR rašė:
Modestas rašė:
jus bukit zmones nebesnekekit apie tuos riskinimus...jokiu riskinimu nebuna...jej nori buti lb riskus yra tox dalykas kaip dieta..as nedaulyvauju varsybose,kam man tas ryskumas ir badavimas....ypac ziema kada sezonas,su striukem vaikstom storai prisirenge....kas ten matis ar tu riskus ar ne...utiutiu tu pirma sverk simta tada gal truputi ir pamastyk apie dieta...man is kitu juokas ima sveria 70 ir dar apie kazkokius riskinimus sneka,su tais ryskinimais durneliai tik raumenukus degina...paskui apsirengia dzemperi taspats kad ir nesportaves...
vat pritariu tavo mastymui apie žalingus ypročius dėl to, kad kaip minėjai kaikurie per pusę metų priauga vos 5kg, tai tu ir nesidžiauk taip labai.. nepasieksi taip lengvai to savo 100kg, kaip pasiekei dabartinį svorį.. o dėl ryškinimosi tai nusišnekėjai..nuo kada ryškinant raumenis reikia badauti...
jo... man net tokia mintis sovus nebuwa
7men tik sportuju,nenoriu gincytis gerbiu tavo nuomone...as ta badavima laikau pvz,keli kiausinai,varskes,ryziu ir taip taip toliau...
Neprisijungęs
- Del
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-01-27
- Žinutės: 126
#31 2006-12-14 23:07
Modestas rašė:
creatine tu nusisneki....kaip as nepriaksiu 20kg jej utiutiu as ber diena iki 30 kiausiniu suvalgau...as nesuprantu ka jus vejkiat treniruotese jej tik 5kg sugebat per puse metu priaugti...gal jus ten atejnat paziovauti ar paplepeti...isivaizduok kiekvina treniruote lyg paskutine gyvenime...as i kiekviena treniruote atejnu su uzsivedimu ir didziuliu noru...visu pirma meskit zalingus iprocius...automatiskai svoris augs,netgi vienas buteliukas alaus po treniruotes,patikekit manim ne i nauda kaip kiti mano....tu turi psicologiskai save nusistatyti,kad visi svoriai kurios bekeltum yra lengvi...aisku kazkada svoris man stos,papildai nebepades,zinoma tada jau sterojdai...nes be storojdu tu nepasieksi to kaip rimti kulturistai atrodo...tai moksliskai yrodyta...sportininkas turi pats jausti kaip jam sortuoti,jausti treniruotes apimti,bej suderinti poilsi ir mityba...zinoma dar labai priklauso kokia tavo kuno genetika...jej pas tave kaulaj drozti,galiu pasakyti geriau ejk lankyti begima ir geriau nelysk i kulturizma....
Kodel cia apie kaulus sneki gi daugumai zmoniu pries sporta matydavosi sonkauliai gi tam ir eina kad sustambetu jug nekiekvienas ant scenos lipt nori Visai tikiu apie tus 20 kg jai zmogus nuo pat pradziu pradejo gerai sportuoti ir pilnavertiskai ziuret i mityba pats per 9 men. be papildu 20 kg dasimeciau + treniruotes buvo nesamoningos kaip pro kulturistu pirmas pusmetis.. beto 20 kg tai tik mase raumenu cia kokia 10 kg - 15 kg. tebus pradzioj viskas greit kyla o veliau tai sunkiau ir sunkiau
Neprisijungęs
- shtyrius
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-05-17
- Žinutės: 266
#32 2006-12-14 23:13
Modestas rašė:
Sveikas, pirmiausiai norėjau pasakyt, kad malačius kad sportuoji, viskas gerai ir normaliai... Bet nereikia tik visų čia mokyti, kaip kokiam misionieriui negrų... Tau dar tik sporto pradžia, tai ir impulsas ir užsidegimas visai kitoks, kai pasportuosi kokius tris, keturis, penkis metus, va tada jei vis dar rašysi, jog užsidegimas tavo kaip pačioj pradžioj... Aišku noris viską greit pasiekt, matos ir pas tave tokie planai yra - greit ir daug, na čia tavo reikalas... O aš tik patarčiau organizmo per daug steroidais ateity nežalot ir nepersistengt sporte, nes žinok per laiką kai sportuoju yra buvę visokių atvejų... Tai va o šiaip sėkmės siekiant tikslų sporte
Neprisijungęs
- creatine
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2006-08-07
- Žinutės: 46
#33 2006-12-15 00:27
Modestas rašė:
kam ta chemija...juk yra tokiu dalyku kaip animal pump,animalstak....plius mano megstamiausias proteinas gain fast kuris isnesa i svori lb gerai patikekit...jis brangus bet kai toks progresas,tai net apie kaina nesuki galvos...nu ka as nesigincisiu,gerbiu kiekvieno nuomone...dekui kad rasot;)
krc as nesigilinsiu ka tu ten jiedes ar nejies kokius papildus vartojai... bet tu manes neapipisi nuo papildu nepriaugsi 20 kg
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#34 2006-12-15 00:30
creatine rašė:
Modestas rašė:
krc as nesigilinsiu ka tu ten jiedes ar nejies kokius papildus vartojai... bet tu manes neapipisi nuo papildu nepriaugsi 20 kg
nu utiutiu as tai sugebejau priaugt
Neprisijungęs
- shiauryz
- Dažnas dalyvis
#35 2006-12-15 07:21
creatine rašė:
Modestas rašė:
man irgi buvo pavyke ir per kur kas trumpesni laika. aisku paskui buvo ka degint
Neprisijungęs
- jackass...
- Naujas dalyvis
- Vietovė: alytus daznai
- Registravosi: 2006-10-17
- Žinutės: 42
#36 2006-12-15 12:41
nu atrodo tai jau neblogai. bet kaip pasakiai 100kg tai kazkaip susimasciau net... o ryskinimasism pagal kiekviena zmogu buna, visgi kiekvieno zmogau skirtinga genetika
Neprisijungęs
- Ya_man
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2006-12-09
- Žinutės: 63
#37 2006-12-15 14:38
Modestas rašė:
o kur savo visus universal perki ? parduotuvese ? kiek girdejau VISI universal papildai lietuvoje yra pylstomi lenkijoj tai net nezinai ka perki etikete nieko nesako... reikia per pazystamus pirkt, pvz universal animal pump net kvapas kitoks kuris pirktas anglijoj o del tu 20 kg tj nzn ...
Neprisijungęs
- Ru0b1S
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Red Deer, Alberta
- Registravosi: 2006-09-26
- Žinutės: 195
#38 2006-12-15 21:57
creatine rašė:
ka jus norit ta sakykit bet nuo geros mitybos ir dar nuo kazkokiu papildu nepriaugsi 20kg per 7menesius.... kunas galejo tik sutvirtet ir gal kokius 5 kg butu priauges ir tai abejoju... krc pisi proto ryskiai...
Blia, cia tai sujuokinai, nepriaugsi... kaip gi gali nepriaukt per 7 men penkis kylus pagal tave, nu naciort gerai nusisvaigai, laisvai i tiku ka 20 priauga, nes pats per beveik metus 15 kg uzsimeciau be jokios chemijas, nederindamas mitybas, kartais alchoholio paragaudamas i da rukau nemazai O cia zmogelis tai is visa nei ruko nei geria ir suderines mityba
Neprisijungęs
- bs
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: raseiniai
- Registravosi: 2006-08-01
- Žinutės: 83
#39 2006-12-15 22:14
gryna nesamone 7menesiai 20 kg ir ne lasinio o mases raumenu tada neisivaizduoju kam chemija butu skirta
Neprisijungęs
- Modestas
- Naujas dalyvis
#40 2006-12-15 23:01
Ya_man rašė:
Modestas rašė:
o kur savo visus universal perki ? parduotuvese ? kiek girdejau VISI universal papildai lietuvoje yra pylstomi lenkijoj tai net nezinai ka perki etikete nieko nesako... reikia per pazystamus pirkt, pvz universal animal pump net kvapas kitoks kuris pirktas anglijoj o del tu 20 kg tj nzn ...
nenusisnekek debile...
Neprisijungęs
- loliK
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2006-12-15
- Žinutės: 95
#41 2006-12-15 23:13
nzn ar kasnors jau rase ar ne , bet mane prajuokinai 30 kiausiniu ? zmogau snekejai apie chemija , kad blogai pasiklausk konors ka tau padarys kiausiniai ir kaip tai kenkia tavo venom ar kam ten .. cholesterolis .. seniu liga .. uzsikims ir baksht neber taves )) ir nuo virtu kiausiu kita liga pamirsau kaip pasivadina .. samonolioze ar kazkas pns )
Neprisijungęs
- Modestas
- Naujas dalyvis
#42 2006-12-15 23:51
loliK rašė:
nzn ar kasnors jau rase ar ne , bet mane prajuokinai 30 kiausiniu ? zmogau snekejai apie chemija , kad blogai pasiklausk konors ka tau padarys kiausiniai ir kaip tai kenkia tavo venom ar kam ten .. cholesterolis .. seniu liga .. uzsikims ir baksht neber taves )) ir nuo virtu kiausiu kita liga pamirsau kaip pasivadina .. samonolioze ar kazkas pns )
jo tu tejsus as ir tapati zinau...trinije yra ten visokio sudo,cholesterolio iir tai toliau...as geriu tik baltyma be trinio...
Neprisijungęs
- shiauryz
- Dažnas dalyvis
#43 2006-12-16 08:55
del kiauso trynio yra daug teoriju. siaip tryneje esantis cholesterolis yra ir geras ir blogas jame... be to kiek esu skaites visus raso kad nera irodymu jog kiausinio trynys didina cholesterolio lygy kraujyje
Neprisijungęs
- Ya_man
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2006-12-09
- Žinutės: 63
#44 2006-12-16 09:38
Modestas rašė:
Ya_man rašė:
Modestas rašė:
nenusisnekek debile...
tj cia savaime ajsku, kad kiekwienas kuris vartoja pailda (va db tu universal) tj ajsku kad utiutiu prota ir rekaus kad kiti utiutiu ir t.t. kad papildas veikia unreal ... krc del 20kg per 7 menesius ... nu nzn kas ten rase 15kg per metus ? juk tai 5men daugiau ... aj nu bbz
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#45 2006-12-16 09:55
loliK rašė:
O tu mane šita žinute prajuokinai
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#46 2006-12-16 14:54
galim daryt isvadas, kad yra labai daug zmoniu, kurie pavydi...patys vargo turbut daug ilgiau ir nepasieki to, ka jis sugebejo pasiekti per 7men, todel snekam apie chemija ir pan...ai krc geriau ka nors patart ar parasyt, kad gerai atrodo, nes nemanau, kad nenoretu nei vienas, kad ant jo varytu!
Neprisijungęs
- vrx
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-08-13
- Žinutės: 121
#47 2006-12-16 17:22
Modestas rašė:
Idealiomis sąlygomis per mėnėsį galima priaugti iki 0.75 kg raumenų, per metus apie 6 kg raumenų.
Gal "tie" nori priaugt raumenų, o ne bet kokios masės.
Per 7 mėn tu priaugai 20 kg, max ~5.5 iš jų yra raumenys, daryk pats išvadas.
Kaip norėsi ryškintis tau bus sunkiau numest riebalus, užtruksi daugiau laiko, bei didesne rizika prarast ir pačių raumenų. Sportuok toliau, sėkmės, tačiau pamastyk ir ar teisingu keliu eini.
Neprisijungęs
- Del
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-01-27
- Žinutės: 126
#48 2006-12-16 22:22
vrx rašė:
Modestas rašė:
Idealiomis sąlygomis per mėnėsį galima priaugti iki 0.75 kg raumenų, per metus apie 6 kg raumenų.
Gal "tie" nori priaugt raumenų, o ne bet kokios masės.
Per 7 mėn tu priaugai 20 kg, max ~5.5 iš jų yra raumenys, daryk pats išvadas.
Kaip norėsi ryškintis tau bus sunkiau numest riebalus, užtruksi daugiau laiko, bei didesne rizika prarast ir pačių raumenų. Sportuok toliau, sėkmės, tačiau pamastyk ir ar teisingu keliu eini.
Manau sitas 0.75 kg raumenu i menesi gali priaugti tik jau ilga laiko tarpa pasportave sportininkai prisimink kaip viskas gerai augo kai tik pradejai sportuoti tik pradejus sportuoti raumenis auga greiciau..
Neprisijungęs
- vrx
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2006-08-13
- Žinutės: 121
#49 2006-12-16 23:14
taip, kaip jaunas, tai galbūt net ir gali tikėtis priaugt pusę kg grynų raumenų per mėn,
Net idealiausiomis sąlygomis (ideali dieta, treniruotės, papildai, atsistatymas) statistinis vyras gali priaugti nuo 0.1 iki 0.25kg raumens per savaitę. Tai yra kiekis, kurį jūs galite priaugti natūraliai. Taigi, kalba eina apie 0.5-1kg per mėnesį. Tai gali nuskambėti kaip labai mažai, tačiau jūs galite priaugti 6 - 10kg per metus.
Aišku nepavyks priaugti vien raumenų, bus kažkiek riebalų, bet reikia stengtis kad jų būtų kuo mažiau. Yra pas kiekvieną žmogų riba, kurią peržengę valgydami nepasieksime nieko gero, nebent norit riebalų. Per savaitę negalima priaugti 1 kg. Man panaši situacija irgi buvo, šiaip sverdavau ~66, po vasaros svėriau 61 , nutariau "augint masę" , valgiau kiek tilpo, ir dar daugiau, nekreipiau dėmėsio ką sakė tėvai, jog valgau per daug, per prievartą.
Buvau patenkintas nes kilogramai augo, po pirmo menėsio svėriau 65-66, po antro 70. Taigi per du mėnesius - 8-9kg. Tačiau tai tikrai nebuvo 8 kg raumenų. Gerai kad suvokiau pačiu laiku, jei taip ir toliau, po pusmečio, galėjau svert ir 90 kg, pradėjau vėl normaliai maitintis, svoris po truputį nežymiai auga, tačiau bent neauginu nereikalingų riebalų.
citata iš http://www.bodybuilding.lt/modules/PunB … hp?id=3206
patarčiau pasiskaityt, kas neskaitę
Paskutinį kartą taisė vrx (2006-12-16 23:17)
Neprisijungęs
- creatine
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2006-08-07
- Žinutės: 46
#50 2006-12-17 03:09
nu modestai ir kokia cia tau nauda kad priaugai tuos 20kg manors pavaidint cia norejai bet pasiziek ka pats pasidirbai prisigyrei cia belekiek o naudos jokios paziesim kaip ateityje tau tai atsilieps.... su numetimu, ar ryskinimu...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Kaip galima atrodyti po 7 menesiu sporto