Puslapiai: 1 … 12 13 14 15 16 … 31
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Animal Pak
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#326 2008-07-14 12:56
Re: Animal Pak
UsūrinėBezdžionĖ rašė:
ai pagalvojau ir as kam jo reik pinigus gerus kainuoja geriau paprastu multivitaminu nusipirksiu
o tu teisus,b grupes vitaminu daug bet ties nagais visvien atsilupineja oda,kur kazkokiu geriau natur home lygtais po dvieju dienu oda susitvarkydavo,animale ju turbut tiek daug kad gal neysisavina:/
Neprisijungęs
- UsūrinėBezdžionĖ
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-06-21
- Žinutės: 202
- Atsiliepimai: 0
#327 2008-07-14 16:30
nu nzn man nera problemu su dengiamaisiais audiniais man tik svarbiausia kas nors kad skatintu baltimu sinteze ir imunine sistema stiprintu nes daznai sergu netgi dabar gerkle skauda
Neprisijungęs
- UsūrinėBezdžionĖ
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-06-21
- Žinutės: 202
#328 2008-07-14 16:33
o jeigu geriau pagalvosjus kam pirkti tabletes uz didziules kainas jeigu galeciau nusipirkti B grupes vitaminu ir C leidziamu taigi tikrai kiek zinau geriausias isisavinimas
Neprisijungęs
- Animalas
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Uk,Essex
- Registravosi: 2008-01-17
- Žinutės: 195
#329 2008-07-14 16:55
UsūrinėBezdžionĖ rašė:
o jeigu geriau pagalvosjus kam pirkti tabletes uz didziules kainas jeigu galeciau nusipirkti B grupes vitaminu ir C leidziamu taigi tikrai kiek zinau geriausias isisavinimas
Prajuokinai tu mane turbut net neisivaizduoji koks skausmas leidziant injekcini C
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#330 2008-07-14 18:18
matyt ne,paciam be sansu susileist,puse dienos sunkiai vaiksciosi:D
Neprisijungęs
- JustasR
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai +PVM
- Registravosi: 2008-03-23
- Žinutės: 310
#331 2008-07-14 19:24
man leido tai nu utiutiu,galvojau kad numirsiu.. niekad nebebandysiu,geriau tuos rutuliukus ciulpsiu D:
Neprisijungęs
- Tomrok
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-05-18
- Žinutės: 28
#332 2008-07-14 19:49
As tai baigineju animl pak'a, ir atvirai pasakius paskutini karta. Man nepridejo nei energijos dienai, nei per treniruote. Nepridejo nei psihologiskai. Na visiems veikia skirtingai, kiti psihologiskai stipriau pasijunta, bet man ne. Bandysiu ka nors kitu pakeist.
Neprisijungęs
- Ponas Skinas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-07-14
- Žinutės: 2
#333 2008-07-14 19:51
Sveiki, man susidaro ispudis, kad cia prisiregistravo keleta maistassportui.lt pardaveju, ir agituoja Animalo pirkima, o kiti bando akis atverti. Man 23m ir makaronai nekaba taip jau paprastai ant ausu. Jei koks 18 metu vaikinukas paraso "as pabnadziau, ir jegu pilna!!" tai irgi juokinga, nes akiviazdziai juntamas placebos efektas. Na tarkim as sportuoju nuo tiek kiek save prisimenu, bet su pertruakom ir aukstumu niekad stipriai nesiekiau, bet nutariau pasitempti. Ugis ~185, svoris ~83, stanga guledamas duagiausiai buvau 110kg iskeles (turbut neisejo pasigirti). Na ir klausimas ar verta ta Animal Pack pirkti ar uzteks kreatino/amino/proteino? Labai noreciau isgirsti protinga ir argumentuota atsakyma. Is anksto dekingas.
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#334 2008-07-14 19:57
Ponas Skinas rašė:
Sveiki, man susidaro ispudis, kad cia prisiregistravo keleta maistassportui.lt pardaveju, ir agituoja Animalo pirkima, o kiti bando akis atverti. Man 23m ir makaronai nekaba taip jau paprastai ant ausu. Jei koks 18 metu vaikinukas paraso "as pabnadziau, ir jegu pilna!!" tai irgi juokinga, nes akiviazdziai juntamas placebos efektas. Na tarkim as sportuoju nuo tiek kiek save prisimenu, bet su pertruakom ir aukstumu niekad stipriai nesiekiau, bet nutariau pasitempti. Ugis ~185, svoris ~83, stanga guledamas duagiausiai buvau 110kg iskeles (turbut neisejo pasigirti). Na ir klausimas ar verta ta Animal Pack pirkti ar uzteks kreatino/amino/proteino? Labai noreciau isgirsti protinga ir argumentuota atsakyma. Is anksto dekingas.
hmm. as cia per daug tingiu argumentuot vitaminai/mineralai gerai ziuretusi prie tavo rinkinuko, gali pirkt ir animal pak'a bet ir pirk vitaminu/mineralu bei dar sio to kompeksa, o ne kaip super duper papilda kuris ten is taves zveri padarys
Neprisijungęs
- pRemon
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-01-26
- Žinutės: 267
#335 2008-07-14 23:29
Ponas Skinas rašė:
nu nzn, man vitaminai ir lieka vitaminais o ne kzkam dar :)is ju nieko ir nesitikiu
tawo atveju nusipirkciau vitaminu su mineralais (nepako) ir glutamino. nu aisq pgl kisene galima ir NO produktelius bandytis ir dar visokiu begale yra bet matau pagrinda kaip ir turi
Neprisijungęs
- Diskas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-13
- Žinutės: 780
#336 2008-07-15 12:34
Ponas Skinas rašė:
Nuo animal pako jokio jėgų antplūdžio būti negali, nes ten pagrinde yra stiprus multivitaminų kompleksas. Multivitaminai dar niekam energijos nepridėjo, tik jei yra jų trūkumas, jautiesi silpnai.
Bet tokių arkliškų multivitaminų dozių, kokios yra animale, didžiai daugumai nė nereikia. Suprantu kai tokius animal pakus vartoja varžybinio lygio sportininkai, turintis po 2 trenkes į dieną, kuriem nuo didžiulių krūvių atsiranda vitaminų ir mineralų trūkumas. Bet nesuprantu kam to reikia pradinukams ar sportuojantiems po 3-4 kartus per savaitę.
Vietoj tavęs aš imčiau kreatino/amino/proteino/ paprastų multivitaminų kompleksą.
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#337 2008-07-15 12:43
as imciau creatino, kompleksiniu aminkiu, proteino, opti-men ir glutamino..
Siuos vartojant jau sunku, sunku padaryt, kad kita diena raumenis skaudetu
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#338 2008-07-15 12:52
Vienareikšmiai sakyčiau ekonomiškai neapsimoka Animal Pack pirkti, - pasiimi Opti-men ir už likusius amino ar ko kito, - daug naudingiau gausis...
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#339 2008-07-15 13:22
Robšė rašė:
Vienareikšmiai sakyčiau ekonomiškai neapsimoka Animal Pack pirkti, - pasiimi Opti-men ir už likusius amino ar ko kito, - daug naudingiau gausis...
Butent! Optimen paemus, tai uz ta skirtuma iseina arba creatinas arba glutaminas arba aminkes biski dasidejus..
Neprisijungęs
- Ponas Skinas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-07-14
- Žinutės: 2
#340 2008-07-17 00:17
Dekui uz patarimus imames sporto !
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#341 2008-07-17 02:10
Savas4u rašė:
Robšė rašė:
Butent! Optimen paemus, tai uz ta skirtuma iseina arba creatinas arba glutaminas arba aminkes biski dasidejus..
Pritariu. Geriau paprastus multivitaminus, o uz skirtuma creatino, arba baltimu jei dieta neideali.
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
#342 2008-07-17 16:44
acc rašė:
bet ant kosiu vistiek isleisi nemaziau nei ant papildu!!
O tu vietoj maisto ruosies papildus valgyti?
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#343 2008-07-17 16:48
CLuB rašė:
acc rašė:
Nuo kada avizos brangiai kainuoja. Beja tai vienas is geriausiu anglevandeniu saltiniu.
Neprisijungęs
- Metun
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-07-21
- Žinutės: 22
#344 2008-07-21 20:49
Antana5 rašė:
CLuB rašė:
acc rašė:
Nuo kada avizos brangiai kainuoja. Beja tai vienas is geriausiu anglevandeniu saltiniu.
o su kuo jus valgot tas avizas? Nesenai pradejau valgyt tas avizas, tai pirmakart teko vienus valgyt, nes nesumasciau su kuo, paskui susitryniau i juos banana, bet sakau jai daznai valgot, tai jau zinot su kuom, tai gal patarkit, pasidalinkit savo patirtimi ..
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#345 2008-07-21 20:58
Metun rašė:
Antana5 rašė:
CLuB rašė:
O tu vietoj maisto ruosies papildus valgyti?Nuo kada avizos brangiai kainuoja. Beja tai vienas is geriausiu anglevandeniu saltiniu.
o su kuo jus valgot tas avizas? Nesenai pradejau valgyt tas avizas, tai pirmakart teko vienus valgyt, nes nesumasciau su kuo, paskui susitryniau i juos banana, bet sakau jai daznai valgot, tai jau zinot su kuom, tai gal patarkit, pasidalinkit savo patirtimi ..
as susimalu su pienu ir proteina. ir bananu jei yra, kartais dar varskes idedu arba gliukozes dar, arba braskiu seniau arba uogienes
Neprisijungęs
- NewHero
- Vel Storas
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2008-04-21
- Žinutės: 609
#346 2008-07-21 22:17
SenasSportas rašė:
Metun rašė:
Antana5 rašė:
Nuo kada avizos brangiai kainuoja. Beja tai vienas is geriausiu anglevandeniu saltiniu.o su kuo jus valgot tas avizas? Nesenai pradejau valgyt tas avizas, tai pirmakart teko vienus valgyt, nes nesumasciau su kuo, paskui susitryniau i juos banana, bet sakau jai daznai valgot, tai jau zinot su kuom, tai gal patarkit, pasidalinkit savo patirtimi ..
as susimalu su pienu ir proteina. ir bananu jei yra, kartais dar varskes idedu arba gliukozes dar, arba braskiu seniau arba uogienes
SS melynes pamirsai, melynes yra geris pas mane ju visad saldytuve, 2 saldytuvai chatoj ir abieju saldikliai iki lubu jau prikisti ivairiu uogu ziemai. Tik melynes dar jei rasiu turguj pirksiu, bet jauciu jau baigesi
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#347 2008-07-21 22:18
NewHero rašė:
SenasSportas rašė:
Metun rašė:
o su kuo jus valgot tas avizas? Nesenai pradejau valgyt tas avizas, tai pirmakart teko vienus valgyt, nes nesumasciau su kuo, paskui susitryniau i juos banana, bet sakau jai daznai valgot, tai jau zinot su kuom, tai gal patarkit, pasidalinkit savo patirtimi ..as susimalu su pienu ir proteina. ir bananu jei yra, kartais dar varskes idedu arba gliukozes dar, arba braskiu seniau arba uogienes
SS melynes pamirsai, melynes yra geris pas mane ju visad saldytuve, 2 saldytuvai chatoj ir abieju saldikliai iki lubu jau prikisti ivairiu uogu ziemai. Tik melynes dar jei rasiu turguj pirksiu, bet jauciu jau baigesi
eik eik, baigesi? as ju siemet net neravau
Neprisijungęs
- NewHero
- Vel Storas
#348 2008-07-21 22:23
SenasSportas rašė:
NewHero rašė:
SenasSportas rašė:
as susimalu su pienu ir proteina. ir bananu jei yra, kartais dar varskes idedu arba gliukozes dar, arba braskiu seniau arba uogienesSS melynes pamirsai, melynes yra geris pas mane ju visad saldytuve, 2 saldytuvai chatoj ir abieju saldikliai iki lubu jau prikisti ivairiu uogu ziemai. Tik melynes dar jei rasiu turguj pirksiu, bet jauciu jau baigesi
eik eik, baigesi? as ju siemet net neravau
pas mane tai feisas vos atsiplauna kai jos prasideda, melynu snukiu vaikstau pora savaiciu, ir is tuliko pastoviai iseinu su sypsena, bet reik prisidengt nes dantys melyni
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
#349 2008-07-21 22:30
NewHero rašė:
SenasSportas rašė:
NewHero rašė:
SS melynes pamirsai, melynes yra geris pas mane ju visad saldytuve, 2 saldytuvai chatoj ir abieju saldikliai iki lubu jau prikisti ivairiu uogu ziemai. Tik melynes dar jei rasiu turguj pirksiu, bet jauciu jau baigesieik eik, baigesi? as ju siemet net neravau
pas mane tai feisas vos atsiplauna kai jos prasideda, melynu snukiu vaikstau pora savaiciu, ir is tuliko pastoviai iseinu su sypsena, bet reik prisidengt nes dantys melyni
tai perki stambiai ar miskuose pats skini ? zinok kaip uzsimaniau dbr po tu kalbu visu...
Neprisijungęs
- NewHero
- Vel Storas
#350 2008-07-21 22:41
SenasSportas rašė:
NewHero rašė:
SenasSportas rašė:
eik eik, baigesi? as ju siemet net neravaupas mane tai feisas vos atsiplauna kai jos prasideda, melynu snukiu vaikstau pora savaiciu, ir is tuliko pastoviai iseinu su sypsena, bet reik prisidengt nes dantys melyni
tai perki stambiai ar miskuose pats skini ? zinok kaip uzsimaniau dbr po tu kalbu visu...
aisku perku, turguj, lietuviskas - 1 litras 10 litu melyniu, zemuogiu stikline buvo 5 litai, bet tai po kelis kilus pasiimi paskui nebesinori zinok, ir geriausi tau multivitaminai ir mineralai ir dar belekas, utiutiu as uz zemuoges nuzudyciau jauciu...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 12 13 14 15 16 … 31
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Animal Pak