Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#326 2008-07-14 12:56

Re: Animal Pak

UsūrinėBezdžionĖ rašė:

ai pagalvojau ir as kam jo reik pinigus gerus kainuoja geriau paprastu multivitaminu nusipirksiu

o tu teisus,b grupes vitaminu daug bet ties nagais visvien atsilupineja oda,kur kazkokiu geriau natur home lygtais po dvieju dienu oda susitvarkydavo,animale ju turbut tiek daug kad gal neysisavina:/hmm

Neprisijungęs

UsūrinėBezdžionĖ
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-06-21
Žinutės: 202
Atsiliepimai: 0

#327 2008-07-14 16:30

nu nzn smile man nera problemu su dengiamaisiais audiniais smile man tik svarbiausia kas nors kad skatintu baltimu sinteze ir imunine sistema stiprintu nes daznai sergu netgi dabar gerkle skauda tongue

Neprisijungęs

UsūrinėBezdžionĖ
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-06-21
Žinutės: 202

#328 2008-07-14 16:33

o jeigu geriau pagalvosjus kam pirkti tabletes  uz didziules kainas jeigu galeciau nusipirkti B grupes vitaminu ir C leidziamu taigi tikrai kiek zinau geriausias isisavinimas wink

Neprisijungęs

Animalas
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Uk,Essex
Registravosi: 2008-01-17
Žinutės: 195

#329 2008-07-14 16:55

UsūrinėBezdžionĖ rašė:

o jeigu geriau pagalvosjus kam pirkti tabletes  uz didziules kainas jeigu galeciau nusipirkti B grupes vitaminu ir C leidziamu taigi tikrai kiek zinau geriausias isisavinimas wink

Prajuokinai tu mane lol turbut net neisivaizduoji koks skausmas leidziant injekcini C dumbom

Neprisijungęs

sporcmenas-2
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-07-31
Žinutės: 5666
Įspėjimai: 2
Atsiliepimai: 13

#330 2008-07-14 18:18

matyt ne,paciam be sansu susileist,puse dienos sunkiai vaiksciosi:Dbig_smile

Neprisijungęs

JustasR
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai +PVM
Registravosi: 2008-03-23
Žinutės: 310

#331 2008-07-14 19:24

man leido tai nu utiutiu,galvojau kad numirsiu.. smile niekad nebebandysiu,geriau tuos rutuliukus ciulpsiu D:

Neprisijungęs

Tomrok
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-05-18
Žinutės: 28

#332 2008-07-14 19:49

As tai  baigineju animl pak'a, ir atvirai pasakius paskutini karta. Man nepridejo nei energijos dienai, nei per treniruote. Nepridejo nei psihologiskai. Na visiems veikia skirtingai, kiti psihologiskai stipriau pasijunta, bet man ne. Bandysiu ka nors kitu pakeist. smile

Neprisijungęs

Ponas Skinas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-07-14
Žinutės: 2

#333 2008-07-14 19:51

Sveiki, man susidaro ispudis, kad cia prisiregistravo keleta maistassportui.lt pardaveju, ir agituoja Animalo pirkima, o kiti bando akis atverti. Man 23m ir makaronai nekaba taip jau paprastai ant ausu. Jei koks 18 metu vaikinukas paraso "as pabnadziau, ir jegu pilna!!" tai irgi juokinga, nes akiviazdziai juntamas placebos efektas. Na tarkim as sportuoju nuo tiek kiek save prisimenu, bet su pertruakom ir aukstumu niekad stipriai nesiekiau, bet nutariau pasitempti. Ugis ~185, svoris ~83, stanga guledamas duagiausiai buvau 110kg iskeles (turbut neisejo pasigirti). Na ir klausimas ar verta ta Animal Pack pirkti ar uzteks kreatino/amino/proteino? Labai noreciau isgirsti protinga ir argumentuota atsakyma. Is anksto dekingas.

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas
Vietovė: Kaunas ir visi kiti
Registravosi: 2008-04-25
Žinutės: 5728
Atsiliepimai: 33

#334 2008-07-14 19:57

Ponas Skinas rašė:

Sveiki, man susidaro ispudis, kad cia prisiregistravo keleta maistassportui.lt pardaveju, ir agituoja Animalo pirkima, o kiti bando akis atverti. Man 23m ir makaronai nekaba taip jau paprastai ant ausu. Jei koks 18 metu vaikinukas paraso "as pabnadziau, ir jegu pilna!!" tai irgi juokinga, nes akiviazdziai juntamas placebos efektas. Na tarkim as sportuoju nuo tiek kiek save prisimenu, bet su pertruakom ir aukstumu niekad stipriai nesiekiau, bet nutariau pasitempti. Ugis ~185, svoris ~83, stanga guledamas duagiausiai buvau 110kg iskeles (turbut neisejo pasigirti). Na ir klausimas ar verta ta Animal Pack pirkti ar uzteks kreatino/amino/proteino? Labai noreciau isgirsti protinga ir argumentuota atsakyma. Is anksto dekingas.

hmm. as cia per daug tingiu argumentuot big_smile vitaminai/mineralai gerai ziuretusi prie tavo rinkinuko, gali pirkt ir animal pak'a bet ir pirk vitaminu/mineralu bei dar sio to kompeksa, o ne kaip super duper papilda kuris ten is taves zveri padarys wink

Neprisijungęs

pRemon
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-01-26
Žinutės: 267

#335 2008-07-14 23:29

Ponas Skinas rašė:

nu nzn, man vitaminai ir lieka vitaminais o ne kzkam dar :)is ju nieko ir nesitikiu
tawo atveju nusipirkciau vitaminu su mineralais (nepako) ir glutamino. nu aisq pgl kisene galima ir NO produktelius bandytis ir dar visokiu begale yra bet matau pagrinda kaip ir turi smile

Neprisijungęs

Diskas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-06-13
Žinutės: 780

#336 2008-07-15 12:34

Ponas Skinas rašė:

Nuo animal pako jokio jėgų antplūdžio būti negali, nes ten pagrinde yra stiprus multivitaminų kompleksas. Multivitaminai dar niekam energijos nepridėjo, tik jei yra jų trūkumas, jautiesi silpnai.
Bet tokių arkliškų multivitaminų dozių, kokios yra animale, didžiai daugumai nė nereikia. Suprantu kai tokius animal pakus vartoja varžybinio lygio sportininkai, turintis po 2 trenkes į dieną, kuriem nuo didžiulių krūvių atsiranda vitaminų ir mineralų trūkumas. Bet nesuprantu kam to reikia pradinukams ar sportuojantiems po 3-4 kartus per savaitę.
Vietoj tavęs aš imčiau kreatino/amino/proteino/ paprastų multivitaminų kompleksą.

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#337 2008-07-15 12:43

as imciau creatino, kompleksiniu aminkiu, proteino, opti-men ir glutamino..

Siuos vartojant jau sunku, sunku padaryt, kad kita diena raumenis skaudetu smile

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#338 2008-07-15 12:52

Vienareikšmiai sakyčiau ekonomiškai neapsimoka Animal Pack pirkti, - pasiimi Opti-men ir už likusius amino ar ko kito, - daug naudingiau gausis...

Neprisijungęs

Savas4u
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-04-04
Žinutės: 3246
Atsiliepimai: 11

#339 2008-07-15 13:22

Robšė rašė:

Vienareikšmiai sakyčiau ekonomiškai neapsimoka Animal Pack pirkti, - pasiimi Opti-men ir už likusius amino ar ko kito, - daug naudingiau gausis...

Butent! Optimen paemus, tai uz ta skirtuma iseina arba creatinas arba glutaminas arba aminkes biski dasidejus..

Neprisijungęs

Ponas Skinas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-07-14
Žinutės: 2

#340 2008-07-17 00:17

Dekui uz patarimus wink imames sporto !

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#341 2008-07-17 02:10

Savas4u rašė:

Robšė rašė:

Butent! Optimen paemus, tai uz ta skirtuma iseina arba creatinas arba glutaminas arba aminkes biski dasidejus..

Pritariu. Geriau paprastus multivitaminus, o uz skirtuma creatino, arba baltimu jei dieta neideali.

Neprisijungęs

CLuB
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 1337

#342 2008-07-17 16:44

acc rašė:

bet ant kosiu vistiek isleisi nemaziau nei ant papildu!!

O tu vietoj maisto ruosies papildus valgyti?

Neprisijungęs

Antana5
Dažnas senbūvis
Vietovė: Dublin
Registravosi: 2007-08-02
Žinutės: 2780

#343 2008-07-17 16:48

CLuB rašė:

acc rašė:

Nuo kada avizos brangiai kainuoja. Beja tai vienas is geriausiu anglevandeniu saltiniu.

Neprisijungęs

Metun
Naujas dalyvis
Registravosi: 2008-07-21
Žinutės: 22

#344 2008-07-21 20:49

Antana5 rašė:

CLuB rašė:

acc rašė:

Nuo kada avizos brangiai kainuoja. Beja tai vienas is geriausiu anglevandeniu saltiniu.

o su kuo jus valgot tas avizas? Nesenai pradejau valgyt tas avizas, tai pirmakart teko vienus valgyt, nes nesumasciau su kuo, paskui susitryniau i juos banana, bet sakau jai daznai valgot, tai jau zinot su kuom, tai gal patarkit, pasidalinkit savo patirtimi .. big_smile

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#345 2008-07-21 20:58

Metun rašė:

Antana5 rašė:

CLuB rašė:

o su kuo jus valgot tas avizas? Nesenai pradejau valgyt tas avizas, tai pirmakart teko vienus valgyt, nes nesumasciau su kuo, paskui susitryniau i juos banana, bet sakau jai daznai valgot, tai jau zinot su kuom, tai gal patarkit, pasidalinkit savo patirtimi .. big_smile

as susimalu su pienu ir proteina. ir bananu jei yra, kartais dar varskes idedu smile arba gliukozes dar, arba braskiu seniau big_smile arba uogienes tongue

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2008-04-21
Žinutės: 609

#346 2008-07-21 22:17

SenasSportas rašė:

Metun rašė:

Antana5 rašė:

as susimalu su pienu ir proteina. ir bananu jei yra, kartais dar varskes idedu smile arba gliukozes dar, arba braskiu seniau big_smile arba uogienes tongue

SS melynes pamirsai, melynes yra geris nykstys pas mane ju visad saldytuve, 2 saldytuvai chatoj ir abieju saldikliai iki lubu jau prikisti ivairiu uogu ziemai. Tik melynes dar jei rasiu turguj pirksiu, bet jauciu jau baigesi sad

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#347 2008-07-21 22:18

NewHero rašė:

SenasSportas rašė:

Metun rašė:

SS melynes pamirsai, melynes yra geris nykstys pas mane ju visad saldytuve, 2 saldytuvai chatoj ir abieju saldikliai iki lubu jau prikisti ivairiu uogu ziemai. Tik melynes dar jei rasiu turguj pirksiu, bet jauciu jau baigesi sad

eik eik, baigesi? sad as ju siemet net neravau hmmneutral

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#348 2008-07-21 22:23

SenasSportas rašė:

NewHero rašė:

SenasSportas rašė:

pas mane tai feisas vos atsiplauna kai jos prasideda, melynu snukiu vaikstau pora savaiciu, ir is tuliko pastoviai iseinu su sypsena, bet reik prisidengt nes dantys melyni dumbom

Neprisijungęs

SenasSportas
Ponas papildas

#349 2008-07-21 22:30

NewHero rašė:

SenasSportas rašė:

NewHero rašė:

pas mane tai feisas vos atsiplauna kai jos prasideda, melynu snukiu vaikstau pora savaiciu, ir is tuliko pastoviai iseinu su sypsena, bet reik prisidengt nes dantys melyni dumbom

tai perki stambiai ar miskuose pats skini ? big_smile zinok kaip uzsimaniau dbr po tu kalbu visu...

Neprisijungęs

NewHero
Vel Storas

#350 2008-07-21 22:41

SenasSportas rašė:

NewHero rašė:

SenasSportas rašė:

tai perki stambiai ar miskuose pats skini ? big_smile zinok kaip uzsimaniau dbr po tu kalbu visu...

aisku perku, turguj, lietuviskas - 1 litras 10 litu melyniu, zemuogiu stikline buvo 5 litai, bet tai po kelis kilus pasiimi paskui nebesinori zinok, ir geriausi tau multivitaminai ir mineralai ir dar belekas, utiutiu as uz zemuoges nuzudyciau jauciu...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net