Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

apetitas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2014-04-02
Žinutės: 608
Atsiliepimai: 1

#12426 2014-09-23 23:33

Re: Įvairūs klausimai

Tu kartais pamąstyk kodėl tau ni.chu.ja niekas neauga.

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2013-02-19
Žinutės: 12998
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 37

#12427 2014-09-23 23:36

apetitas rašė:

big_smile cia per kompo ekrana matai kas pas auga? big_smile
jooo, medus padetu priaugti mases, ypac kas kart kabliuojant i varske,avizas,arbata big_smile

Paskutinį kartą taisė Ernestas (2014-09-23 23:37)

Neprisijungęs

apetitas
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2014-04-02
Žinutės: 608
Atsiliepimai: 1

#12428 2014-09-23 23:45

Ernestas rašė:

apetitas rašė:

jooo, medus padetu priaugti mases, ypac kas kart kabliuojant i varske,avizas,arbata big_smile

Medus ne medus, jį kaip pavyzdį pasakiau kas man skaniau. To saharino negaliu valgyt, be to, jis lyg vandenį išvaro.
O dėl progreso, tai ne pirmą dieną paskaitau čia ir pažiūriu foto. galvok ką nori, bet kartais man juokingos 'masių augintojų' virtos krūtinėlės, skaičiavimas gramas į gramą ir pan., bet kaip neperlipa 70kg, taip ne. Pats net šiuo metu valgau spagečius su riebiu padažu ir nesuku kiaušų, valgau kiaulieną, kotletus, burgerius ir visokius kitokius skanumynus, kurių čia daugelis purtosi. Man jau nebe 18, sveriu 90+ (pamečiau skaičių) ir presas normalus, nors neatsimenu ar jį kada esu daręs.  wink

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#12429 2014-09-23 23:50

apetitas rašė:

Ernestas rašė:

apetitas rašė:

Medus ne medus, jį kaip pavyzdį pasakiau kas man skaniau. To saharino negaliu valgyt, be to, jis lyg vandenį išvaro.
O dėl progreso, tai ne pirmą dieną paskaitau čia ir pažiūriu foto. galvok ką nori, bet kartais man juokingos 'masių augintojų' virtos krūtinėlės, skaičiavimas gramas į gramą ir pan., bet kaip neperlipa 70kg, taip ne. Pats net šiuo metu valgau spagečius su riebiu padažu ir nesuku kiaušų, valgau kiaulieną, kotletus, burgerius ir visokius kitokius skanumynus, kurių čia daugelis purtosi. Man jau nebe 18, sveriu 90+ (pamečiau skaičių) ir presas normalus, nors neatsimenu ar jį kada esu daręs.  wink

nu va koks saunuolis,ajei ajei big_smile pas kiekviena savo prioritetai, tikslai IR MEDZIAGU APYKAITA smile suprask si sakiny kaip nori wink issiskyrkim kiekvienas su savo tiesom i skirtingas puses, tolerancijos,tolerancijos. smile nebeterskim temos wink

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#12430 2014-09-23 23:52

bukit kazkuris protingesnis ir neatrasykit. mityboos tema palikit mitybai

Neprisijungęs

lukastile
Naujas dalyvis
Registravosi: 2013-03-05
Žinutės: 6
Atsiliepimai: 0

#12431 2014-10-01 20:17

Sveiki, turiu šokia tokia problema, man 16, ūgis 181 svoris 78-80 žodžiu paskaičiavau, kad man per dieną reikia 2,5k kaloriju maždaug, į salę einu, tačiau masės daugiau nebenoriu ( bent jau mažint jos augima, nes nieko nedarant jis man auga, neidamas į sale 3 mėn priaugau 4kg, valgydavau taip pat kaip ir db), ir žodžiu paskaičiavau šiandien kiek K suvalgiau, įėjo kiaušiniai,žuvis,varškė t.t.(porcijos normalios 200-250g) ir žodžiu suvalgua apie 1k kaloriju, vos ne keturgubai mažiau nei turėčiau, tačiau svoris auga dienom, net nežn ką daryt, kaip paspartint tą mdžg. apyk. ar panašiai?

Paskutinį kartą taisė lukastile (2014-10-01 20:35)

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#12432 2014-10-01 22:44

lukastile rašė:

Sveiki, turiu šokia tokia problema, man 16, ūgis 181 svoris 78-80 žodžiu paskaičiavau, kad man per dieną reikia 2,5k kaloriju maždaug, į salę einu, tačiau masės daugiau nebenoriu ( bent jau mažint jos augima, nes nieko nedarant jis man auga, neidamas į sale 3 mėn priaugau 4kg, valgydavau taip pat kaip ir db), ir žodžiu paskaičiavau šiandien kiek K suvalgiau, įėjo kiaušiniai,žuvis,varškė t.t.(porcijos normalios 200-250g) ir žodžiu suvalgua apie 1k kaloriju, vos ne keturgubai mažiau nei turėčiau, tačiau svoris auga dienom, net nežn ką daryt, kaip paspartint tą mdžg. apyk. ar panašiai?

va cia visa beda
pasidaryk plana minimum 2k kcal + sportas 4kartus per savaite ir suaktyves apykaita
2k kcal is gero pilnavercio maisto o ne sasysku

Neprisijungęs

jovial
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-10-02
Žinutės: 690

#12433 2014-10-02 18:40

lukastile rašė:

Jeigu linkes labiau i tukima, tai neziurek jokiu kaloriju skaiciuokliu. Tuos skaicius kuriuos ten rodys, tikrai bus perdaug. Reik atrast ta viduriuka, kaip virsui minejo pradek nuo 2k kcal, ir tada jau orientuokis ar kelt kalorijas ar mazint, kas pora savaiciu. Ir jei kelsi ne iskart +500 kelk, o po biski po 50kcal ar 100, jau cia pagal save ziuri.

Neprisijungęs

pikis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-12-22
Žinutės: 100

#12434 2014-10-05 20:10

Turiu tokį klausimą. Kiek riešutų galima per dieną suvalgyti? Nes kažkur skaičiau, kad jų per daug valgant neįnauda tai. Jei aš kasdien po 100-150g suvalgau tai čia nėra per daug?

Neprisijungęs

sm3letas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-08-06
Žinutės: 34

#12435 2014-10-06 17:56

Sveiki, norejau paklausti su kuom valgote grikius, ryzius nes vienus tai nelabai patinka valgyti, ryzius tai dar dar, o grikiai...

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#12436 2014-10-06 18:12

ryziu prieskoniai, aliejus, sviestas (ryziu prieskoniu dedu ir ant grikiu, realiai ryziu beveik ir nevalgau)
mano drauge su darzovem valgo

Neprisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-01-07
Žinutės: 5190
Atsiliepimai: 53

#12437 2014-10-06 18:13

Tai valgyk saldzias bulves/ bulves/ pilno grudo makaronus ir ryzius, kam kist tuos grikius jei nepatinka smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#12438 2014-10-06 18:14

eslife rašė:

Tai valgyk saldzias bulves/ bulves/ pilno grudo makaronus ir ryzius, kam kist tuos grikius jei nepatinka smile

Pilno grudo makaronai + ant grilio kepta vista nykstys

Neprisijungęs

eslife
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-01-07
Žinutės: 5190
Atsiliepimai: 53

#12439 2014-10-06 18:17

zaliasss rašė:

eslife rašė:

Man tai ir ryziai, ir grikiai ir makronai ir bulves viskas lenda, nzn nu aisq as niekada gyvenime nevalgau tiek krupu, tiek vistu sausai isvirtu vienam vandeni, vis kazkuo pasiskaninu, bet lystu ir be skaninimo smile.
Cia tie nelenda labiau beda del to kad per daug, arba veiksmo per mazai. Prasuktu gera koju/nugaros trefkes tokia kad tamsu akyse butu, tai ir nevirtus tuos grikius susibertu smile

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#12440 2014-10-06 18:43

eslife rašė:

zaliasss rašė:

eslife rašė:

Man tai ir ryziai, ir grikiai ir makronai ir bulves viskas lenda, nzn nu aisq as niekada gyvenime nevalgau tiek krupu, tiek vistu sausai isvirtu vienam vandeni, vis kazkuo pasiskaninu, bet lystu ir be skaninimo smile.
Cia tie nelenda labiau beda del to kad per daug, arba veiksmo per mazai. Prasuktu gera koju/nugaros trefkes tokia kad tamsu akyse butu, tai ir nevirtus tuos grikius susibertu smile

zodziu duokit pavalgyt big_smile

Neprisijungęs

Pauliakas
buvęs pauliakas88
Vietovė: \_(ツ)_/
Registravosi: 2014-03-01
Žinutės: 3322
Atsiliepimai: 10

#12441 2014-10-06 23:59

Ryskinant jeigu riesutus valgau pavakariais, tarp pietu ir vakarienes, nera blogai? jau gaunas po treniruotes. Ar geriau butu imest kur tarp pietu ir pusryciu? Treniruote po pietu eina.

Paskutinį kartą taisė pauliakas88 (2014-10-07 00:10)

Neprisijungęs

Ernestas
Dietologas

#12442 2014-10-07 00:17

pauliakas88 rašė:

Ryskinant jeigu riesutus valgau pavakariais, tarp pietu ir vakarienes, nera blogai? jau gaunas po treniruotes. Ar geriau butu imest kur tarp pietu ir pusryciu? Treniruote po pietu eina.

nera blogai. smile

Neprisijungęs

pikis
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2013-12-22
Žinutės: 100

#12443 2014-10-07 18:30

Turiu tokį klausimą. Kiek riešutų galima per dieną suvalgyti? Nes kažkur skaičiau, kad jų per daug valgant neįnauda tai. Jei aš kasdien po 100-150g suvalgau tai čia nėra per daug?

Neprisijungęs

smekla
Žmogus-su-tapkėm
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-10-28
Žinutės: 8716
Atsiliepimai: 25

#12444 2014-10-07 19:07

sveikas, turiu toki klausima, kiek galima to pacio klausinet? nes kazkur skaiciau, kad per daug to pacio klausinejant, galima bana gaut

Neprisijungęs

Stallion
Išmestas
Vietovė: Panevezys
Registravosi: 2013-03-03
Žinutės: 3399
Atsiliepimai: 2

#12445 2014-10-07 21:44

smekla rašė:

sveikas, turiu toki klausima, kiek galima to pacio klausinet? nes kazkur skaiciau, kad per daug to pacio klausinejant, galima bana gaut

big_smile

Neprisijungęs

mildukas0204
Naujas dalyvis
Registravosi: 2014-10-08
Žinutės: 5

#12446 2014-10-08 23:20

Labas bendraminčiai smile

Turiu aš problemą. iš prigimties visada buvau apvalaina mergaitė. esu sportavusi seniau ir dabar vėl pradėjau ir pastebėjau vieną dalyką. Besportuojant sutvirtėjo rankos, pečiai, nugara (atrodo gražiai), kojos kietos, tvirtos, ir visame kame viskas atrodytų labai gražiai, jei ne nelaimėlis mano pilvukas!!! pratimų presui darau nemažai, jei atidirbu ryte besikeliant jaučiu raumenukus, bet pas mane geras lašekas užaugintas kurio niekaip neina pašalinti! Maistas mano normalus, pusryčiai dribsniais su vaisiais, natūraliu jogurtu, po treniruotės vištiena su ryžiais, daržovėm, vakare varškės arba obuoliukas ar riešutėlis. daug vartoju vandens. kai matavausi apimtis, tai lyyyyg ir centimetru pamažėjo pilvas, bet kažkaip keista, kad taip prisižiūrint jis man nekrenta... ką darau ne taip? kaip atsiratyt man tų riebalų? ypač vargina lašiniai ant šonų, kuriems panaikinti, net jokių pratimų nežinau sad

P.S. vartoju l-carnitine

Laukiu atsakymų ir patarimų, kaip greičiau numest pilvą, nes jis darko man visą vaizdą! sad

Neprisijungęs

setonas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Ispanija
Registravosi: 2013-08-08
Žinutės: 545

#12447 2014-10-08 23:31

mildukas0204 rašė:

Turiu aš problemą. iš prigimties visada buvau apvalaina mergaitė. esu sportavusi seniau ir dabar vėl pradėjau ir pastebėjau vieną dalyką. Besportuojant sutvirtėjo rankos, pečiai, nugara (atrodo gražiai), kojos kietos, tvirtos, ir visame kame viskas atrodytų labai gražiai, jei ne nelaimėlis mano pilvukas!!! pratimų presui darau nemažai, jei atidirbu ryte besikeliant jaučiu raumenukus, bet pas mane geras lašekas užaugintas kurio niekaip neina pašalinti! Maistas mano normalus, pusryčiai dribsniais su vaisiais, natūraliu jogurtu, po treniruotės vištiena su ryžiais, daržovėm, vakare varškės arba obuoliukas ar riešutėlis. daug vartoju vandens. kai matavausi apimtis, tai lyyyyg ir centimetru pamažėjo pilvas, bet kažkaip keista, kad taip prisižiūrint jis man nekrenta... ką darau ne taip? kaip atsiratyt man tų riebalų? ypač vargina lašiniai ant šonų, kuriems panaikinti, net jokių pratimų nežinau sad

P.S. vartoju l-carnitine

Laukiu atsakymų ir patarimų, kaip greičiau numest pilvą, nes jis darko man visą vaizdą! sad

Svoris krenta nuo viso kuno o ne nuo kazkurios vietos, kad kristu svoris turi buti kaloriju minusas

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis

#12448 2014-10-08 23:43

mildukas0204 rašė:

P.S. vartoju l-carnitine

cia visas tavo maistas? surasyk kiekius smile
greiciausiai bus medz apykaita suletejus

svoris krenta nuo viso kuno, tai tie riebalai nuo sonu nukrits paskutiniai. tuo tarpu sumazes ir krutine, uzpaklis ir t.t. smile

Neprisijungęs

mildukas0204
Naujas dalyvis

#12449 2014-10-08 23:57

Ryte: du kiaušiniai, su krienais, pilno grudo duonos riekele ir pomidoru. +kava (nu niekaip negaliu be jos ryte) arba koks 100gr neskaldytu grudu dribsniu su bananu arba uogom ir viska liesu jogurtu arba pasukom užpilu.
tada po valandikes begu i salę.
po treniruotes, maždaug valandos, viena višienos krūtinėlė, ryžių tai apie pusė maišelio ir daržovių kokių turiu. ir pomidorai ir agurkai. balandelius megstu su kalakutienos farsu, be jokiu padaziuku. salotos su vistiena (krutinele pilna arba tunas(puse indelio) su kiausiniu(2vnt) ir gera sauja salotu)
pp to dažniausiai visokie reikalai reikaliukai, paskaitos ir panašiai.
o vakarienei varškės pakelis arba  kokius 3 obuolius įvarau (nes labai mėgstu), kopūsta pagriaužiu kartais (girdejau daug lastelienos).
užkandžiauju tai riešutais. per diena leidziu sau 10 migdolų arba 3 graikinius riešutus.
2litrai vandens.
pora puodeliu zalios arbatos.

O dėl kritimo tai jo, papyčiai pas mane jau nebeegzistuoja. užpakalio niekada neturėjau, tačiau dabar stipriai dirbu dėl to!

ir biski uždirbau! (pasigirsiu)
http://s29.postimg.org/5gp7cnstv/10717887_818283171526125_1394347790_n.jpg

Neprisijungęs

mildukas0204
Naujas dalyvis

#12450 2014-10-08 23:57

P. S. svorio as tik 2kg numetus smile

Neprisijungęs