Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Aloyzo foto
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
- Vietovė: Birzai
- Registravosi: 2012-12-29
- Žinutės: 457
- Atsiliepimai: 1
#51 2013-03-22 18:49
Re: Aloyzo foto
akula rašė:
Aloyzas rašė:
akula rašė:
Tokios koju apimtys ir laikomos koju neturejimu.Man labai idomu, kokios tavo apimtys?
66/42. Nepamirsk skirt demesio ir kojom, neapsiribok virsum. Pasiieskok kojom pratimu su savo svoriu, jei neturi galimybes sporto klube sportuot.
Įdomi man daugumos jūsų ideologija. Jus norite būti kuo didesni, masingesni. Pakolkas mano tikslas fitness tipo kūnas. Mano kojos nėra tokios plonos, yra kitų kūno vietų i kurias reikia įdėti daug darbo. .
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#52 2013-03-22 18:51
Aloyzas rašė:
akula rašė:
Aloyzas rašė:
Man labai idomu, kokios tavo apimtys?66/42. Nepamirsk skirt demesio ir kojom, neapsiribok virsum. Pasiieskok kojom pratimu su savo svoriu, jei neturi galimybes sporto klube sportuot.
Įdomi man daugumos jūsų ideologija. Jus norite būti kuo didesni, masingesni. Pakolkas mano tikslas fitness tipo kūnas. Mano kojos nėra tokios plonos, yra kitų kūno vietų i kurias reikia įdėti daug darbo. .
O galvoji tie patys fitness tipo kūno turėtojai būna mažų proporcijų? Klysti
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#53 2013-03-22 18:56
ATjr rašė:
Aloyzas rašė:
akula rašė:
66/42. Nepamirsk skirt demesio ir kojom, neapsiribok virsum. Pasiieskok kojom pratimu su savo svoriu, jei neturi galimybes sporto klube sportuot.Įdomi man daugumos jūsų ideologija. Jus norite būti kuo didesni, masingesni. Pakolkas mano tikslas fitness tipo kūnas. Mano kojos nėra tokios plonos, yra kitų kūno vietų i kurias reikia įdėti daug darbo. .
O galvoji tie patys fitness tipo kūno turėtojai būna mažų proporcijų? Klysti
Net neįsivaizduoju kokios būna normalaus, užtreniruoto fitness kūno apimtis prie 177 ūgio. Būtu įdomu sužinoti kokiu apimčių maždaug siekti.
Neprisijungęs
- akula
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2012-01-04
- Žinutės: 196
- Atsiliepimai: 0
#54 2013-03-22 18:57
Aloyzas rašė:
akula rašė:
Aloyzas rašė:
Man labai idomu, kokios tavo apimtys?66/42. Nepamirsk skirt demesio ir kojom, neapsiribok virsum. Pasiieskok kojom pratimu su savo svoriu, jei neturi galimybes sporto klube sportuot.
Tu biski nesigaudai ka as rasau. Tu paklausei apie koju dydi, as tau atsakiau. Kojos tavo plonos ir taskas.
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#55 2013-03-22 19:02
akula rašė:
Aloyzas rašė:
akula rašė:
66/42. Nepamirsk skirt demesio ir kojom, neapsiribok virsum. Pasiieskok kojom pratimu su savo svoriu, jei neturi galimybes sporto klube sportuot.Įdomi man daugumos jūsų ideologija. Jus norite būti kuo didesni, masingesni. Pakolkas mano tikslas fitness tipo kūnas. Mano kojos nėra tokios plonos, yra kitų kūno vietų i kurias reikia įdėti daug darbo. .
Tu biski nesigaudai ka as rasau. Tu paklausei apie koju dydi, as tau atsakiau. Kojos tavo plonos ir taskas.
Nesiginčysiu. Tiesiog nemanau, kad tai yra tokia problematiška vieta kaip kad pavyzdžiui krūtinė
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#56 2013-03-22 19:24
Aloyzas rašė:
ATjr rašė:
Aloyzas rašė:
Įdomi man daugumos jūsų ideologija. Jus norite būti kuo didesni, masingesni. Pakolkas mano tikslas fitness tipo kūnas. Mano kojos nėra tokios plonos, yra kitų kūno vietų i kurias reikia įdėti daug darbo. .O galvoji tie patys fitness tipo kūno turėtojai būna mažų proporcijų? Klysti
Net neįsivaizduoju kokios būna normalaus, užtreniruoto fitness kūno apimtis prie 177 ūgio. Būtu įdomu sužinoti kokiu apimčių maždaug siekti.
Reik bendro vaizdo, o ne apimčių
Neprisijungęs
- Loading
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-05-28
- Žinutės: 10084
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 20
#57 2013-03-22 19:27
Aloyzas rašė:
akula rašė:
Aloyzas rašė:
55cm yra pagaliai.
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#58 2013-05-26 12:29
Sveiki visi sportininkai,.
2 mėnesiai prasto maisto valgymo duoda savo. Kita savaite gristam i Lietuva ir pradedame rimtai sportuoti.
Persiprašau už prasta nuotraukos kokybę
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
- Registravosi: 2013-05-09
- Žinutės: 7566
- Atsiliepimai: 8
#59 2013-05-26 12:31
graziai nudeges,kaip ir as esu
kur ilsiesi?
Paskutinį kartą taisė ramli (2013-05-26 12:32)
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#60 2013-05-26 12:41
ramli rašė:
kur ilsiesi?
Ispanija daro savo Praktiką ten atlieku
Neprisijungęs
- waifajus
- Išmestas
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2013-04-25
- Žinutės: 1614
- Atsiliepimai: 7
#61 2013-05-26 12:45
Aloyzas rašė:
ramli rašė:
kur ilsiesi?Ispanija daro savo Praktiką ten atlieku
Ka studijuoji? Kokiam mieste ispanijoi?
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#62 2013-05-26 12:55
waifajus rašė:
Aloyzas rašė:
ramli rašė:
kur ilsiesi?Ispanija daro savo Praktiką ten atlieku
Ka studijuoji? Kokiam mieste ispanijoi?
Profesine mokykla baiginėju. "Kompiuterio ir organizacinės technikos operatorius" .
O gyvenu dabar Martos miestelyje. Kita savaite pagaliau į LT skrendu, labai graužiu save dėl prasto maisto, nes maistas yra iskaičiuotas i mokyklos sąskaitą kaip praktikos dalis.
Neprisijungęs
- waifajus
- Išmestas
#63 2013-05-26 13:20
Aloyzas rašė:
Profesine mokykla baiginėju. "Kompiuterio ir organizacinės technikos operatorius" .
O gyvenu dabar Martos miestelyje. Kita savaite pagaliau į LT skrendu, labai graužiu save dėl prasto maisto, nes maistas yra iskaičiuotas i mokyklos sąskaitą kaip praktikos dalis.
Oba. Nuo kada profkese lietuvoi taip buna? Geras.
Ir kaip sekes praktika ten atlikt? Nes kiek zinau jaigu sudo nemali, tai idarbina ten tave, ar ne taip?
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#64 2013-05-26 13:28
waifajus rašė:
Aloyzas rašė:
O gyvenu dabar Martos miestelyje. Kita savaite pagaliau į LT skrendu, labai graužiu save dėl prasto maisto, nes maistas yra iskaičiuotas i mokyklos sąskaitą kaip praktikos dalis.Oba. Nuo kada profkese lietuvoi taip buna? Geras.
Ir kaip sekes praktika ten atlikt? Nes kiek zinau jaigu sudo nemali, tai idarbina ten tave, ar ne taip?
Bent jau iš mūsų mokyklos kiekvienais metais į užsieni siunčia mokinius praktikuotis. Nesvarbu kokia tai butu specialybė.
O praktikuotis sekėsi visai neblogai, sunkiausias barjeras tai kalba . Nes aš Ispaniškai nekertu, o mano bosas angliškai nei bumbum . Tai gestu kalba viskas, google translatorius dar į pagalba. Viska greitai perpratau, nėra čia taip jau ir sudėtinga. Bet man asmeniškai anglija labiau patinka negu Ispanija,. Vasara bandysiu išlėkti ten dirbti jeigu viskas bus gerai.
Neprisijungęs
- amber20
- "Rembo"
- Registravosi: 2013-01-31
- Žinutės: 586
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 2
#65 2013-05-26 13:30
Aloyzas rašė:
2 mėnesiai prasto maisto valgymo duoda savo. Kita savaite gristam i Lietuva ir pradedame rimtai sportuoti.
http://imageshack.us/a/img827/7752/dsc09111l.jpg
Persiprašau už prasta nuotraukos kokybę
super progresas, nepalyginsi su pirmom fotkem.
Neprisijungęs
- waifajus
- Išmestas
#66 2013-05-26 13:31
Aloyzas rašė:
waifajus rašė:
Aloyzas rašė:
O gyvenu dabar Martos miestelyje. Kita savaite pagaliau į LT skrendu, labai graužiu save dėl prasto maisto, nes maistas yra iskaičiuotas i mokyklos sąskaitą kaip praktikos dalis.Oba. Nuo kada profkese lietuvoi taip buna? Geras.
Ir kaip sekes praktika ten atlikt? Nes kiek zinau jaigu sudo nemali, tai idarbina ten tave, ar ne taip?Bent jau iš mūsų mokyklos kiekvienais metais į užsieni siunčia mokinius praktikuotis. Nesvarbu kokia tai butu specialybė.
O praktikuotis sekėsi visai neblogai, sunkiausias barjeras tai kalba . Nes aš Ispaniškai nekertu, o mano bosas angliškai nei bumbum . Tai gestu kalba viskas, google translatorius dar į pagalba. Viska greitai perpratau, nėra čia taip jau ir sudėtinga. Bet man asmeniškai anglija labiau patinka negu Ispanija,. Vasara bandysiu išlėkti ten dirbti jeigu viskas bus gerai.
Blm neblogai, nesiule pasilikt?
As olandijoi mokinausi univere, ir ten kaip ateini iskart pasirasai kur nori praktika atlikinet, tai madride pasirasiau. Dbr tik akademiniu pasiemes kol reikalus susitvarkysiu, dar 1,5 metu atsimokau, ir saunu i madrida rabocint
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#67 2013-05-26 13:32
amber20 rašė:
Aloyzas rašė:
Persiprašau už prasta nuotraukos kokybęsuper progresas, nepalyginsi su pirmom fotkem.
tik reikejo dar tamsesne foto ideti
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#68 2013-05-26 13:42
waifajus rašė:
As olandijoi mokinausi univere, ir ten kaip ateini iskart pasirasai kur nori praktika atlikinet, tai madride pasirasiau. Dbr tik akademiniu pasiemes kol reikalus susitvarkysiu, dar 1,5 metu atsimokau, ir saunu i madrida rabocint
Nesiulė, Prastokoje įmonėje atlieku praktika, o dar pagalvojus kad Ispanijoje krizė ir visi dėl jos čia dejuoja tai ir nemanau kad kas priims
Sveikinu, tačiau man daug labiau patiktu dirbti darbą ir gauti pinigus už tai, o ne nemokamai už kažka viska nudirbti.
Laukiu nesulaukiu kada turėsiu savo pinigu, ir sporto progresas labiau i pliusa eis.
amber rašė:
super progresas, nepalyginsi su pirmom fotkem.
Pas tamsta neprastesnis progresas Reikia prisivyti tave ant ryškumo.
Na nuotraukos gal šiektiek apgaulingos, atsipalaidavęs aš labai pirmose nuotraukose, o čia labai isitempes .
Prie geros mytibos manau bus dar geresnis progresas, plius papildus tada pajunksiu. Dar daug kardio reikia daryti,.
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#69 2013-05-26 13:48
zaliasss rašė:
amber20 rašė:
Aloyzas rašė:
Persiprašau už prasta nuotraukos kokybęsuper progresas, nepalyginsi su pirmom fotkem.
tik reikejo dar tamsesne foto ideti
Naktį fotografavo su paprastu fotoaparatu, atsiprašau už kokybę. Ikelsiu kokybiškesnių nuotraukų kitą karta:)
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#70 2013-06-02 16:29
Pagaliau grįžau į Lietuvą, Pradedam rimtai sportuoti. Planuoju dar kelis mėnesius pasiryškinti ir tada auginti liesa raumenų masę.
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#71 2013-06-02 16:35
kaip reikalai su kojom?
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#72 2013-06-02 16:55
ramli rašė:
kaip reikalai su kojom?
šlaunis 56cm , blauzda 40cm.
Neprisijungęs
- ramas
- buvęs ramli
#73 2013-06-02 17:01
su slaunim silpnokai mano nuomone.pasistenk ties sita vieta.
Neprisijungęs
- Aloyzas
- Balerūnas Maxas
#74 2013-06-07 20:47
Gan neblogai uzsipumpavo rankos, pradejau daryti nauja ranku programa http://www.kulturizmas.net/lee-labradas … aiciu/342/
Neprisijungęs
- waifajus
- Išmestas
#75 2013-06-07 20:51
Aloyzas rašė:
http://imageshack.us/a/img801/3162/9717 … 953620.jpg
Gan neblogai uzsipumpavo rankos, pradejau daryti nauja ranku programa http://www.kulturizmas.net/lee-labradas … aiciu/342/
Tu pampersui parasyk i pma sita linka, busi geriausias jo draugas
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Aloyzo foto