Puslapiai: 1 … 13 14 15 16 17 … 19
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » BSN NO-Xplode
- veteranas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-10-01
- Žinutės: 5
- Atsiliepimai: 0
#351 2012-10-03 22:14
Re: BSN NO-Xplode
ar is tu kuriem teko ji vartoti jokiu keistu simptomu nejutot? man pvz 15-20min po suvartojimo, pradeda visa kuna keistas kartis musa artodo lyg oda griauztu , o gal isvis nederetu vartoti ? dekui
Neprisijungęs
- Importinis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Denmark
- Registravosi: 2012-03-20
- Žinutės: 1131
#352 2012-10-03 22:53
veteranas rašė:
ar is tu kuriem teko ji vartoti jokiu keistu simptomu nejutot? man pvz 15-20min po suvartojimo, pradeda visa kuna keistas kartis musa artodo lyg oda griauztu , o gal isvis nederetu vartoti ? dekui
na man neteko sito pre-workout bandyt, taciau zinau, kad kiekvienas tokio tipo papildas kiekvienam veikia skirtingai
Neprisijungęs
- delocker
- Astralas
- Vietovė: Edinburgh/Panevezys
- Registravosi: 2012-09-17
- Žinutės: 798
- Atsiliepimai: 2
#353 2012-10-03 22:54
butent kiekvienam skirtingas poveikis, kitiems neveikia kietiems veikia, nezinau as kai vartojau tai man pumpa nebloga duodavo, viskas gerai budavo
Neprisijungęs
- t0m@s
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-13
- Žinutės: 44
#354 2012-10-04 12:13
Aš jo 2 versija vartoju, veikia gerai, nuo pirmo karto pajaučiau, po 2 kaušelius prieš treniruote išgeriu, tik nepatinka, kad pilvą papučia, vidurius būna paleidžia..
Neprisijungęs
- delocker
- Astralas
#355 2012-10-04 13:08
t0m@s rašė:
Aš jo 2 versija vartoju, veikia gerai, nuo pirmo karto pajaučiau, po 2 kaušelius prieš treniruote išgeriu, tik nepatinka, kad pilvą papučia, vidurius būna paleidžia..
perdaug vartoji tada jai paleidzia vidurius, mazink porcija iki vieno kauselio
Neprisijungęs
- t0m@s
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-13
- Žinutės: 44
#356 2012-10-04 13:18
Ne kiekviena karta paleidžia, tai pakentėsiu )) nuo 1 kaušelio nebus toks efektas, koks dabar ;? nes treniruotė žymiai geriau praeina
Neprisijungęs
- delocker
- Astralas
#357 2012-10-04 13:22
nu tai gal tada pagalvok ar isvis verta sportuot.. nes jai priprasi prie tu energetiniu be ju nebeboresi eit i trenirke isvis, ir pertraukas reikia butinai daryt.. o cia kad pakentesi tai kentek kiek nori, bet kas per daug tas negerai, siuo atveju perdidelia doze duodi ir tau xplode energijos nelabai turetu duot, jis daugiau pumpui skirtas
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#358 2012-10-04 13:48
delocker rašė:
nu tai gal tada pagalvok ar isvis verta sportuot.. nes jai priprasi prie tu energetiniu be ju nebeboresi eit i trenirke isvis, ir pertraukas reikia butinai daryt.. o cia kad pakentesi tai kentek kiek nori, bet kas per daug tas negerai, siuo atveju perdidelia doze duodi ir tau xplode energijos nelabai turetu duot, jis daugiau pumpui skirtas
kokiam dar pumpui.. energetikai ten su neuropyzdelikais ir daugiau nieko gero.
Neprisijungęs
- delocker
- Astralas
#359 2012-10-04 14:07
emexas rašė:
delocker rašė:
o tai tipo ne pumpui? NO azoto oksidas... kaupia vandeni irgi tas explde tai del to pumpas ir gaunasi, aisku tau nedarys tokio pumpo kaip DMAA su kofeinu, aisku turi ir energetiku jis, bet netoks kaip horse power ar jacked (su kofeinu), tai jai sakai kad ne pumpui skirtas jis tai manau klysti
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#360 2012-10-04 14:12
kaupia vandeni gaunasi pumpas, nu suka suka kas per nesamones cia
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#361 2012-10-04 14:16
delocker rašė:
emexas rašė:
delocker rašė:
o tai tipo ne pumpui? NO azoto oksidas... kaupia vandeni irgi tas explde tai del to pumpas ir gaunasi, aisku tau nedarys tokio pumpo kaip DMAA su kofeinu, aisku turi ir energetiku jis, bet netoks kaip horse power ar jacked (su kofeinu), tai jai sakai kad ne pumpui skirtas jis tai manau klysti
ten tik trupiniai to kas galetu skatinti NO sinteze... jack3d irgi tas pats velnias.
DMAA su kofeinos pumpo neskatina nei biski.
pumpa gali jausti vartodamas energetikus del to, jo jie tau tasko smegenis ir tokiu budu vercia labiau draskytis saleje. padarai geresne ir intersyvesne treniruote ir gaunas kad raumuo buna labiau stimuliuojamas fiziskai, kas sukelia geresni pumpa.
pumpas tokiu atveju pareina per fizini kruvi, o ne per NO skatinima.
pumpui per NO skatinima skirti produktai susideda pagrinde is AAKG, citrulino ir t.t., o ne is energetiku kaip xplode, jack3d ir kiti panasus.
Paskutinį kartą taisė emexas (2012-10-04 14:17)
Neprisijungęs
- delocker
- Astralas
#362 2012-10-04 14:17
nu gal ir issaiskinai bet tas pats kreatinas NO sudeti duoda biski pumpo, ar klystu?
Paskutinį kartą taisė delocker (2012-10-04 14:19)
Neprisijungęs
- IzI
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-09-09
- Žinutės: 918
- Atsiliepimai: 3
#363 2012-10-04 14:25
Kiek ten to kreatino Tik apgaudinejimui vaiku.
Neprisijungęs
- delocker
- Astralas
#364 2012-10-04 14:30
nu nezinau as atsimenu vartojau kazkada man tai man pumpa jis kazkoki dave ar taip tik gal buvau nusiteikes
Neprisijungęs
- IzI
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-09-09
- Žinutės: 918
- Atsiliepimai: 3
#365 2012-10-04 14:31
delocker rašė:
nu nezinau as atsimenu vartojau kazkada man tai man pumpa jis kazkoki dave ar taip tik gal buvau nusiteikes
Placebo, labai reiksmingas veiksnys papilduose. Aisku kuo daugiau zinai, tuo maziau to placebo efekto
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#366 2012-10-04 14:38
delocker rašė:
su kreatinu viskas paprasta: padideja jega = padideje trenkes efektyvumas = geresnis pumpas
velgi, viskas susiveda per fizini stimuliavima.
Neprisijungęs
- Importinis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Denmark
- Registravosi: 2012-03-20
- Žinutės: 1131
#367 2012-10-04 14:48
delocker rašė:
Tu pump'a gali drasiai ir be papildu pasidaryt. Darai pratimus su svroiu kiek priklauso, visas serias, ir kai baigsi paskutine serija, iskart pasiimk maza svori ir daryk ta pati pratima kol nebegalesi. Pamatysi koks pump tau bus.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#368 2012-10-04 14:56
Importinis rašė:
delocker rašė:
Tu pump'a gali drasiai ir be papildu pasidaryt. Darai pratimus su svroiu kiek priklauso, visas serias, ir kai baigsi paskutine serija, iskart pasiimk maza svori ir daryk ta pati pratima kol nebegalesi. Pamatysi koks pump tau bus.
Neprisijungęs
- delocker
- Astralas
#369 2012-10-04 17:08
Importinis rašė:
delocker rašė:
jo zinau ta gali pasidaryt pumpa ir su dropsetai/supersetais. Tiesiog kai vartojau ta xplode tai ir zinojau kad tipo afigienas daiktas daro beleka baigesi mano energetiniai visi po vienos bankes, geriau jau zalios ekstrakto isgert. Aciu uz info
Neprisijungęs
- Markiz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-04-08
- Žinutės: 263
- Įspėjimai: 1
#370 2012-10-05 09:51
delocker rašė:
emexas rašė:
delocker rašė:
Dar tokios pievos nesu skaites, kiekvienam teiginy nesamone
Neprisijungęs
- delocker
- Astralas
#371 2012-10-05 10:51
Markiz rašė:
delocker rašė:
emexas rašė:
Dar tokios pievos nesu skaites, kiekvienam teiginy nesamone
ju dabar pasakyk kodel? utiutiu kokie ziaurus jus man tokie zinuciu rinkejai dabar pakopinsi emexo zodzius turbut,jo?
Paskutinį kartą taisė delocker (2012-10-05 10:54)
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#372 2012-10-05 11:25
delocker rašė:
Markiz rašė:
delocker rašė:
o tai tipo ne pumpui? NO azoto oksidas... kaupia vandeni irgi tas explde tai del to pumpas ir gaunasi, aisku tau nedarys tokio pumpo kaip DMAA su kofeinu, aisku turi ir energetiku jis, bet netoks kaip horse power ar jacked (su kofeinu), tai jai sakai kad ne pumpui skirtas jis tai manau klystiDar tokios pievos nesu skaites, kiekvienam teiginy nesamone
ju dabar pasakyk kodel? utiutiu kokie ziaurus jus man tokie zinuciu rinkejai dabar pakopinsi emexo zodzius turbut,jo?
neskaiciau cia viso po kalbio
bet delocker cia tikrai prirasiai ne i tema
dmaa, cofe energetinis.
xplode vandens nekaupia
pumpas gaunasi kai kraujo prisipompuoja i raumenis
Neprisijungęs
- delocker
- Astralas
#373 2012-10-05 11:33
zaliasss rašė:
delocker rašė:
Markiz rašė:
Dar tokios pievos nesu skaites, kiekvienam teiginy nesamoneju dabar pasakyk kodel? utiutiu kokie ziaurus jus man tokie zinuciu rinkejai dabar pakopinsi emexo zodzius turbut,jo?
neskaiciau cia viso po kalbio
dmaa, cofe energetinis.
xplode vandens nekaupia
pumpas gaunasi kai kraujo prisipompuoja i raumenis
nu tai ta jau suzinojau, issaiskino man jau ir pats issiaiskinau tik biski nervina ten tie markizai, kur po 3 zodzius paraso
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#374 2012-10-05 11:36
delocker rašė:
zaliasss rašė:
delocker rašė:
ju dabar pasakyk kodel? utiutiu kokie ziaurus jus man tokie zinuciu rinkejai dabar pakopinsi emexo zodzius turbut,jo?neskaiciau cia viso po kalbio
dmaa, cofe energetinis.
xplode vandens nekaupia
pumpas gaunasi kai kraujo prisipompuoja i raumenisnu tai ta jau suzinojau, issaiskino man jau ir pats issiaiskinau tik biski nervina ten tie markizai, kur po 3 zodzius paraso
ai cia yra tokiu zmoniu kur renka postus ir visus maiso su sudais, nors ir patys daznai svaigsta...
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#375 2012-10-05 13:48
zaliasss - nu tu maladec su patarimais ir pan., bet baik nusisneket su tais postu rinkimais - cia forumas, niekada nebus idealios tvarkos, vienas paraso 2 zodzius, kitas 3, trecias puslapi parases naudos nepriduoda - kiekvienam savo. kas per utiutiu postu rinkimas, ne rimi lipdukai gi cia.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 13 14 15 16 17 … 19
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » BSN NO-Xplode