Puslapiai: 1 … 14 15 16 17 18 19
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » BSN NO-Xplode
- Markiz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-04-08
- Žinutės: 263
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#376 2012-10-05 14:26
Re: BSN NO-Xplode
delocker rašė:
zaliasss rašė:
delocker rašė:
ju dabar pasakyk kodel? utiutiu kokie ziaurus jus man tokie zinuciu rinkejai dabar pakopinsi emexo zodzius turbut,jo?neskaiciau cia viso po kalbio
bet delocker cia tikrai prirasiai ne i tema
dmaa, cofe energetinis.
xplode vandens nekaupia
pumpas gaunasi kai kraujo prisipompuoja i raumenisnu tai ta jau suzinojau, issaiskino man jau ir pats issiaiskinau tik biski nervina ten tie markizai, kur po 3 zodzius paraso
Geriau trys zodziai ir taikliai, negu visas tekstas pievu. kritikuoju tokius postus kaip tavo vien del to, kad mazetu tokiu patarinetoju, nes visi bunam naujokui kazkur, atejes i sita foruma ir priskaites pievu tokiu rasytoju kaip tu , naujokas sau gali pakenkt. Postu as nerenku, skaitau foruma darbe kai nera kas veikt ir pan. del smagumo, nauju papildu ar naudingos info. Jei buciau postu rinkejas tai rasineciau visokias pievas kaip kai kurie per kelis menesius tukstanciais ju susirenka. Nerasineju, nes netureciau as tiek kantrybes, kad kasdien vis naujam zmogui patarinet mityba, programas ar super duper papildu derinius.
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#377 2012-10-05 14:28
uzsivedes rašė:
zaliasss - nu tu maladec su patarimais ir pan., bet baik nusisneket su tais postu rinkimais - cia forumas, niekada nebus idealios tvarkos, vienas paraso 2 zodzius, kitas 3, trecias puslapi parases naudos nepriduoda - kiekvienam savo. kas per utiutiu postu rinkimas, ne rimi lipdukai gi cia.
tai cia su tais postais sakau tik siaip ir suprantu kad forumas, ir visi gali rasyti ka galvoja...
bet kartais tokiu zinuciu buna kad nezinai juoktis ar verkti.
o dabar geriau apie no-xplode papasakokit
Neprisijungęs
- Markiz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-04-08
- Žinutės: 263
#378 2012-10-05 14:37
no- xplode, pirmas mano pries treniruotinis produktas, energijos per visur liejosi, taip pat ir mano kolegai, abu isbandem pirma kart, daugiau joks papildas man tiek energijos nesuteike, o del pumpo ir azoto kelimo jis neypatingas. Jeigu diena sumauta , nesinori eit i kacialke, isgeri xplodo, akyse prasvieseja ir "nuskrendi" i kacialke, Beje rezultatai isvaizdoj ir darbiniuose pagerejo, man patiko labiau nei jack3d. Rekomenduociau tiem kuriem truksta energijos, motyvacijos, bet kaip NO kelejo jo nerekomenduociau.
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#379 2012-10-05 15:14
tai galima salia grynu aakg ir cm uzsimaisyt ir reikalas issprestas. arba supersetas, nemokamas papildas toks
Neprisijungęs
- hematogenas7
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-07-20
- Žinutės: 95
- Įspėjimai: 2
#380 2012-10-07 19:55
Kaip jūs skaitote 1 scoopa ? nubrauktas scoopelis lygei ar dar daugiau pakabinta ?
Neprisijungęs
- IzI
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-09-09
- Žinutės: 918
- Atsiliepimai: 3
#381 2012-10-07 19:56
1 scoopas ir yra 1, nei daugiau nei maziau. Talpa skaiciuojama, kai nubrauktas virsus lygiai.
Neprisijungęs
- hematogenas7
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-07-20
- Žinutės: 95
- Įspėjimai: 2
#382 2012-10-07 19:57
ir vieno scoopo sakot pilnai užtenka ? Daugiau negerti ? (nu neapsimoka gadint organizmo)
Neprisijungęs
- t0m@s
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-08-13
- Žinutės: 44
#383 2012-10-07 20:16
Pagal save žiūrėk, jauti koki poveiki ar ne, nėr šalutinio poveikio, mėgink 2, aš dabar po 2 vartoju
Neprisijungęs
- CombatTraining
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-10-29
- Žinutės: 14
#384 2012-10-29 21:53
Matau čia visi tik giria tą N.O - Xplode tai ir aš vien dėl to užsiregistravau, dabar papasakosiu pirmus, šiandien patirtus įspūdžius. Tai va, viskas prasidėjo kaip ir eilinį ryta kai išgėriau proteiną, bcaa, kreatina ir pamačiau, kad dar stovi pilna bonkė Xplode, dėl kažkokių priežasčių aš jo net nevartoju, na tai ir sugalvojau paragaut. Žodžiu - patiko man jis. Praėjus apie 20 min. man pasijuto nerimo jausmas, čia normalu? O nuėjus į kačialkę viskas buvo zašibys. Aš galėjau dirbt su didesniais svoriais, sumažėjo pertrauku laikas, nuovargio praktiškai nebuvo, norėjosi tik sportuot, buvau žymiai labiau susitelkęs į sportavimą, niekas negalėjo išblaškyt mano dėmesio, niekas daugiau nerūpėjo kaip tik treniruotė (čia ciųjų biškį perdėjau bet taip gražiau skamba )... Tai va, aš manau, kad tai puikus produktas pakelt motyvacijai. Bet geriau tokiais dalykais per daug nepiknaudžiauti, vis tiek ateityje gali išryškėti kokios nors liūdnos pasekmės, kad ir su kepenimis ar dar blogiau - su širdimi. ;] Be to, man keista, kad toks didelis kiekis B12 vitamino sumesta, RPN viršija net 20 kartų o B6 beveik 13 kartų. Nors čia tie vitaminai turbūt dar vanduo lyginant su tuo ko nėra ant etiketės parašyta. Ir dar pamiršau paminėt, kad pasibaigus papildo veikimui jaučiamas nedidelis išsekimas (nežinau čia visiem taip ar ne).
Paskutinį kartą taisė CombatTraining (2012-10-29 21:55)
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#385 2012-10-29 21:56
CombatTraining rašė:
Matau čia visi tik giria tą N.O - Xplode tai ir aš vien dėl to užsiregistravau, dabar papasakosiu pirmus, šiandien patirtus įspūdžius. Tai va, viskas prasidėjo kaip ir eilinį ryta kai išgėriau proteiną, bcaa, kreatina ir pamačiau, kad dar stovi pilna bonkė Xplode, dėl kažkokių priežasčių aš jo net nevartoju, na tai ir sugalvojau paragaut. Žodžiu - patiko man jis. Praėjus apie 20 min. man pasijuto nerimo jausmas, čia normalu? O nuėjus į kačialkę viskas buvo zašibys. Aš galėjau dirbt su didesniais svoriais, sumažėjo pertrauku laikas, nuovargio praktiškai nebuvo, norėjosi tik sportuot, buvau žymiai labiau susitelkęs į sportavimą, niekas negalėjo išblaškyt mano dėmesio, niekas daugiau nerūpėjo kaip tik treniruotė (čia ciųjų biškį perdėjau bet taip gražiau skamba )... Tai va, aš manau, kad tai puikus produktas pakelt motyvacijai. Bet geriau tokiais dalykais per daug nepiknaudžiauti, vis tiek ateityje gali išryškėti kokios nors liūdnos pasekmės, kad ir su kepenimis ar dar blogiau - su širdimi. ;] Be to, man keista, kad toks didelis kiekis B12 vitamino sumesta, RPN viršija net 20 kartų o B6 beveik 13 kartų. Nors čia tie vitaminai turbūt dar vanduo lyginant su tuo ko nėra ant etiketės parašyta. Ir dar pamiršau paminėt, kad pasibaigus papildo veikimui jaučiamas nedidelis išsekimas (nežinau čia visiem taip ar ne).
viskas normaliai.. ikalei, pasitaskei, po to crashas parejo..
del kepenu nepergyvenk - niekur nedings jos. svarbu smegenys nuo energetiku netbuktu, tai nevartok perdaznai..
Neprisijungęs
- mmwiss
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-12-11
- Žinutės: 1187
- Atsiliepimai: 5
#386 2012-10-29 22:01
Na man paligiant kaip man jackas galva nesiojo nuo 2 geru scoopu , ne i sale norejosi eit o i kluba.. tai exlodas visai normalei , bei kaujo apykaita labai patiko , net tik pradejas kaska daryt jau visas rauduonas , nuo jacko ta pumpa jei pagausi tai cia nuo trumpu pertrauku tikrai , o xlodas pumpui tikrai smagiai vekiai bei ir visa trenkes metu laikosi. Crashas man net nuo jacko buvo stipresnis
Paskutinį kartą taisė mmwiss (2012-10-29 22:02)
Neprisijungęs
- Arnykas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-09-22
- Žinutės: 24
#387 2012-10-31 15:51
Įsigijau NO-XPLODE ir aš. Trumpi įspūdžiai: Tik išgėrus, rodos, kad akys net atsigauna, einant į treniruotę akys šokinėja kaip pingpongas, nuėjus į treniruotę negali nustygt vietoje, motyvacija per kraštus liejasi, dirbi maximum pajėgumu, baigi treniruotę ir jauti euforiją, grįžus namo dar jauties aktyvus ir su labai gera nuotaika. Žodžiu gyvenimas tampa labai gražus bent porai valandų. Produktas geras.
Neprisijungęs
- mmwiss
- Dažnas senbūvis
#388 2012-10-31 15:59
Arnykas rašė:
Įsigijau NO-XPLODE ir aš. Trumpi įspūdžiai: Tik išgėrus, rodos, kad akys net atsigauna, einant į treniruotę akys šokinėja kaip pingpongas, nuėjus į treniruotę negali nustygt vietoje, motyvacija per kraštus liejasi, dirbi maximum pajėgumu, baigi treniruotę ir jauti euforiją, grįžus namo dar jauties aktyvus ir su labai gera nuotaika. Žodžiu gyvenimas tampa labai gražus bent porai valandų. Produktas geras.
Na cia taip pirmus kartus veza kiekviena diena gerdamas pripranti greitai , bet ka dar nepasakiau nuotaika tai gerai pakyla Bei taip pat po trenkes laimingas sedi
Neprisijungęs
- CombatTraining
- Naujas dalyvis
#389 2012-11-01 21:39
Arnykas rašė:
Nesidžiauk dar taip. Pavartosi ilgesni laiką suprasi, kad iš tų energetikų naudos ne tiek ir daug kaip pasirodė pirmą kart. Su laiku gali ir tau pasijaust tokie šalutiniai poveikiai kaip ir man: miego sutrikimai, kitą dieną po vartojimo energijos trūkumą, galvos skausmą, greitą išsekimą, problemas su virškinimu, padidėjusį jautrumą, nervingumą, prabudimą vidurį nakties suprakaitavus, pulso padažnejimą (bent jau man taip buvo). Aš būtent dėl to virš pusė bonkės N.O. - Xplode atidaviau brytui. Suvartosiu kiek ten beliko jo po biški ir daugiau niekada nebepirksiu, geriau jau už tuos litus būčiau paėmęs Whey gold.
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#390 2012-11-01 21:46
whey gold, tai tikraja ta zodzio prasme vertas aukso
Neprisijungęs
- CombatTraining
- Naujas dalyvis
#391 2012-11-01 21:50
Tikrai taip. Galima sakyt, kad sportuojant jo ir užtenka, daugiau kaip ir nieko nereikia, na nebent ten jau labai rimti sportininkai. Vis gi ir baltymu turi užtektinai ir BCAA dar ir virškinimo fermentu yra.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#392 2012-11-01 21:51
CombatTraining rašė:
Tikrai taip. Galima sakyt, kad sportuojant jo ir užtenka, daugiau kaip ir nieko nereikia, na nebent ten jau labai rimti sportininkai. Vis gi ir baltymu turi užtektinai ir BCAA dar ir virškinimo fermentu yra.
nera ten BCAA ir niekada nebuvo
Neprisijungęs
- CombatTraining
- Naujas dalyvis
#393 2012-11-01 21:53
Kaip tai neturi? Pas mane gi ant bankes parašyta BCAA 5.5g, Glutamine 4g Apie ta patį kalbam? http://www.gnc.com/product/index.jsp?productId=3267252
Paskutinį kartą taisė CombatTraining (2012-11-01 21:56)
Neprisijungęs
- mmwiss
- Dažnas senbūvis
#394 2012-11-01 21:54
CombatTraining rašė:
Arnykas rašė:
Nesidžiauk dar taip. Pavartosi ilgesni laiką suprasi, kad iš tų energetikų naudos ne tiek ir daug kaip pasirodė pirmą kart. Su laiku gali ir tau pasijaust tokie šalutiniai poveikiai kaip ir man: miego sutrikimai, kitą dieną po vartojimo energijos trūkumą, galvos skausmą, greitą išsekimą, problemas su virškinimu, padidėjusį jautrumą, nervingumą, prabudimą vidurį nakties suprakaitavus, pulso padažnejimą (bent jau man taip buvo). Aš būtent dėl to virš pusė bonkės N.O. - Xplode atidaviau brytui. Suvartosiu kiek ten beliko jo po biški ir daugiau niekada nebepirksiu, geriau jau už tuos litus būčiau paėmęs Whey gold.
Visi tie No visiems skiritngai veikia , ir skirtingas ju toleravimas . Turiu drauga isgerus pirma kart 2.5 scopus jacko nieko nepajaute , sekanciu akrtus po 3 gere , sako "gal kaskeik duoda energijos" kai as nuo ten galejau mirt salei. Tai kaip ir vieni isgerus 8 vakare ir parade trenke uzmiga 11 , ar kaip as isgerus 6val jau neuzmigsiu iki 2 tikrai. Tiktai bandymu budu tai suzinosi.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#395 2012-11-01 21:56
CombatTraining rašė:
Kaip tai neturi? Pas mane gi ant bankes parašyta BCAA 5.5g, Glutamine 4g
Taip bet jos nelaisva forma , o Ziopliams maudyt uzhrasytas Marketingo Guru.
Betkuriame baltymo turinciame produkte ju bus, bet laisva forma ir aminorughstis kaip sudetine baltymo dalis yra panashu kaip naktipraleisti su :
a.) Pamela Anderson ar pan
b.) Gumine lele
Kaip manai kuris variantas pas tave ?
Neprisijungęs
- CombatTraining
- Naujas dalyvis
#396 2012-11-01 21:58
Ot suckos, apipiso Gerai, dabar žinosiu.
Neprisijungęs
- Gvidasz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-10-03
- Žinutės: 10
#397 2013-02-25 23:22
o padeda xplode ryskinantis?
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#398 2013-02-26 11:11
Gvidasz rašė:
O kaip tau atrodo?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#399 2013-02-26 13:33
Gvidasz rašė:
nieko bendro su ryskinimusi neturi.. jei truksta energijos trenkes megu - geri. jei netruksta - negeri.
Neprisijungęs
- Edvard
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2012-11-29
- Žinutės: 50
#400 2013-03-08 19:21
Labs vakaras
ir pora klausemu.
pradejou tik vartot NO-XPLODE geriu vena 1 kauptas i 300ml vandens. Neperdauk vandens pilu? ir an tuscio skrandzio gert nesugadinsi skrandzio?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 14 15 16 17 18 19
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » BSN NO-Xplode