Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Griztu i jaunyste
- Pelesis
- Šaltibarštinis
- Registravosi: 2011-12-15
- Žinutės: 12895
- Atsiliepimai: 37
#76 2012-10-02 10:25
Re: Griztu i jaunyste
uzsivedes rašė:
Pelesis rašė:
uzsivedes rašė:
nu speju jis tu ambaloidu tikrai nekalbina - e, tai kaip cia uzsivaret taip? ir pan
nera ten ka kalbint kai man pradejo siulyt kreatina gryna bet 10x stipresni suprask jis su juo uzsiambalino, arba vieni apie mityba diskutavo tai paklausiau... tokias pievas snekejo bande man aiskint bet kai pamate kad nesu visai zalias ir galiu pasigincyt tai ir baiges patarimai
papasakok placiau, nes as pas save nieko negirdziu ir su niekuo nebendrauju - ateinu, athujarinu programa ir einu praustis, tai idomu
ka cia pripasakosi gali gi cia forume tu paciu veju prisiskaityt, vienas aiskino man kaip nusiryskint vien su darzovem tipo jei mesa valgai tai jau masei varai o jei darzoves tai riskinies o jei bulkini tai valgai kebabus, kai pradejau apie baltymus anglis klaust tai kosmosas jam pasirode ir baiges diskusijos kitam pasakiau ka valgiau kai meciau svori tai vos ne debilu isvadino ir pasake kad neimanoma nieko numest taip valgant, tada pasakiau kad as jau 35 numeciau ir baiges kalbos
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#77 2012-10-02 10:26
Staffordshire rašė:
athletic rašė:
Staffordshire rašė:
gerai kad pas tave aplamai yra uzvariusiu salej as manau pas save didziausias kas ateina vaikiukai visokie biciuka padaryti arba trapecija 60-70kg arba lenkai krutine arba bica.. ai o lietuviai dazniausiai krutine/peciai gal. nu dar bico biski. kojas isvis retai kas daro nebent koks sveikuolis senis ateina viena karta pasitampyti tai patupineja su 50kg stanga. tai nera su kuo nei pakalbeti nei ziniu pasisemti
Va, tokie kaip tu -.- Dedes stovi ir ziuri kaip as pritupimus darau su 50kg
as labiau ziuriu i tuos kur bica daro ilgiau nei as kojas o kas tupineja ar ka normaliau daro tai viskas gerai. o tokiu daunu kai ateina daro 30-ta priejima bicui squat racke ir klykia keldamas 15kg stanga tai jau erzdina.
Is manes vienas dede juokesi kad as bica dariau su 30kg, ir 8 pakartojimas buvo toks kad galva sukasi. O pats jis storaj bet jegos turi
Nors bica darau normaliai, ne per daug.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#78 2012-10-02 10:28
athletic rašė:
Staffordshire rašė:
athletic rašė:
Va, tokie kaip tu -.- Dedes stovi ir ziuri kaip as pritupimus darau su 50kgas labiau ziuriu i tuos kur bica daro ilgiau nei as kojas o kas tupineja ar ka normaliau daro tai viskas gerai. o tokiu daunu kai ateina daro 30-ta priejima bicui squat racke ir klykia keldamas 15kg stanga tai jau erzdina.
Is manes vienas dede juokesi kad as bica dariau su 30kg, ir 8 pakartojimas buvo toks kad galva sukasi. O pats jis storaj bet jegos turi
Nors bica darau normaliai, ne per daug.
manau man ir 30-40kg uztenka bicui stangos tai jei tupi su labai mazai o spaudi ir bica darai vos ne su panasiu svoriu tai matai kur rodiklis rodo ka treniruoti labiau
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
#79 2012-10-02 10:31
Staffordshire rašė:
athletic rašė:
Staffordshire rašė:
as labiau ziuriu i tuos kur bica daro ilgiau nei as kojas o kas tupineja ar ka normaliau daro tai viskas gerai. o tokiu daunu kai ateina daro 30-ta priejima bicui squat racke ir klykia keldamas 15kg stanga tai jau erzdina.Is manes vienas dede juokesi kad as bica dariau su 30kg, ir 8 pakartojimas buvo toks kad galva sukasi. O pats jis storaj bet jegos turi
Nors bica darau normaliai, ne per daug.manau man ir 30-40kg uztenka bicui stangos tai jei tupi su labai mazai o spaudi ir bica darai vos ne su panasiu svoriu tai matai kur rodiklis rodo ka treniruoti labiau
Taip ir yra, tik as ju nesuprantu... nors savo amziui as gerai atrodau, ten yra 16-18 metu, ir as geriau uz juos atrodau, nors kai kurie spaudzia daugiau...
Kojom dabar skiriu atskira diena, tai manau pavysiu.
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#80 2012-10-02 10:34
Staffordshire rašė:
athletic rašė:
Staffordshire rašė:
as labiau ziuriu i tuos kur bica daro ilgiau nei as kojas o kas tupineja ar ka normaliau daro tai viskas gerai. o tokiu daunu kai ateina daro 30-ta priejima bicui squat racke ir klykia keldamas 15kg stanga tai jau erzdina.Is manes vienas dede juokesi kad as bica dariau su 30kg, ir 8 pakartojimas buvo toks kad galva sukasi. O pats jis storaj bet jegos turi
Nors bica darau normaliai, ne per daug.manau man ir 30-40kg uztenka bicui stangos tai jei tupi su labai mazai o spaudi ir bica darai vos ne su panasiu svoriu tai matai kur rodiklis rodo ka treniruoti labiau
na as is nieko nesijuokiu nes galima sakyt pats zalias esu ir jauciu kiti ir i mane skersai ziuri kai kanors darau bus idomu paziuret kaip reguos kai desiuos bintus keliams o tupsiu su kokiu 120 visi jau tikesis kad dafiga susikrausiu o taip nebus tai liksiu nesuprastas del bintu. kiti maciau pleso traukas be dirzo tipo kam reik o po to ziurek vaiksto susisuke. na tokiu gerai pasportavusiu mano akim yra keletas 100+ sverenciu ir ugio 180+ bet tokie ibega viena grupe greit padaro ir isbega. gal kas ir tupia su daug ir pan. ne viska pamatai per pusantros valandos, reik klaust tu kurie jau buna salej kai ateini ir dar tebebuna kai iseinam o tokiu spoteriu yra keletas
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#81 2012-10-02 10:40
as manau bintus jau nuo 100drasiai gali ristis. as dabar visus priejimus su bintais darau visai kitas jausmas. o jei sakai kad niekas netupineja ten tai jei imsi 100 tai i tave ziures kreivai ne del to kad su mazai tupi o del to kad tupi su daugiau nei jie patys
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#82 2012-10-02 10:44
ar darant legpressa reiketu dirza det nuo kazkokiu svoriu?
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#83 2012-10-02 10:44
Staffordshire rašė:
as manau bintus jau nuo 100drasiai gali ristis. as dabar visus priejimus su bintais darau visai kitas jausmas. o jei sakai kad niekas netupineja ten tai jei imsi 100 tai i tave ziures kreivai ne del to kad su mazai tupi o del to kad tupi su daugiau nei jie patys
o del tu kur fiksuotame tupia? del ko jie tupia ~15cm ir kelis kart. maciau kiti net patupia 3-4 kartus pats o po to jam dar padeda kokis 4 patupt, ar ne geriau su mazesniu svoriu ir pilnai tupt su laisva stanga?
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#84 2012-10-02 10:48
Pelesis rašė:
Staffordshire rašė:
o del tu kur fiksuotame tupia? del ko jie tupia ~15cm ir kelis kart. maciau kiti net patupia 3-4 kartus pats o po to jam dar padeda kokis 4 patupt, ar ne geriau su mazesniu svoriu ir pilnai tupt su laisva stanga?
esme deti svori px kaip tupi
del leg preso tai as jauciau kad nuo 5blynu(ant puses) man jau traska keliai biski tai cia gal 200kg bet visi leg presai skirtingi. as jy darau su dirzu ir bintais.
Paskutinį kartą taisė Staffordshire (2012-10-02 10:48)
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#85 2012-10-02 10:51
man ne keliai, bet utiutiu nugaros vienoj pusej skausmas prasidejo (lyg juosmens sonas kazkur) nuo 200kg kazkur jau. nors bandau sikna ispaust i kampa ant sedejimo/nugaros dalies kiek imanoma, bet vistiek kazkaip apkrova gauna nugara
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#86 2012-10-02 11:16
uzsivedes rašė:
man ne keliai, bet utiutiu nugaros vienoj pusej skausmas prasidejo (lyg juosmens sonas kazkur) nuo 200kg kazkur jau. nors bandau sikna ispaust i kampa ant sedejimo/nugaros dalies kiek imanoma, bet vistiek kazkaip apkrova gauna nugara
ant legpreso as tai daug nesidedu buvau prigazdintas kaip keletas dare su juo per daug uzsideje ir kazkas galvoj ar tai kakle trakstelejo - spragtelejo tai ir nebedaro, gal del spaudimo ar ko nzn tai atsargiai su juo as
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2263
- Atsiliepimai: 2
#87 2012-10-02 11:17
Pelesis rašė:
uzsivedes rašė:
ant legpreso as tai daug nesidedu buvau prigazdintas kaip keletas dare su juo per daug uzsideje ir kazkas galvoj ar tai kakle trakstelejo - spragtelejo tai ir nebedaro, gal del spaudimo ar ko nzn tai atsargiai su juo as
taij kelius i vidu lenkia prisideja per daug sworio ir viskas...
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#88 2012-10-02 11:21
GediminasJ rašė:
Pelesis rašė:
uzsivedes rašė:
taij kelius i vidu lenkia prisideja per daug sworio ir viskas...
tame ir beda tame padvale kad nera kas parodytu kaip tiksliai daryt, tai ir daro kas kaip nori
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#89 2012-10-02 11:32
kiek girdejau kad jei keldamas isitempi pvz rankom suspaudi rankenas ir su kojom spaudi tada spaudimas sukyla ir galvoj ar kakle gali sprogti kraujagysle ar kazkas panasaus. cia is mike metzer filmuko kur jis treniravo viena ir sake. tai as visada stengiuosi tik su kojom spausti o kuna atpalaiduoti. nu neysitempti. leg presui manau butina deti dideli svori.
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#90 2012-10-02 11:37
Staffordshire rašė:
kiek girdejau kad jei keldamas isitempi pvz rankom suspaudi rankenas ir su kojom spaudi tada spaudimas sukyla ir galvoj ar kakle gali sprogti kraujagysle ar kazkas panasaus. cia is mike metzer filmuko kur jis treniravo viena ir sake. tai as visada stengiuosi tik su kojom spausti o kuna atpalaiduoti. nu neysitempti. leg presui manau butina deti dideli svori.
na as su nedideliu svoriu ivairiom koju padetim letai pasidarau ir tiek net neskaiciavau kiek ten uzsidedu svarbu kad normaliai pasidarytu. kolkas nesu nusistates vieno kazkokio konkretaus tikslo ar tai mases ar tai dar dziut tai einu kaip i koki bureli
Paskutinį kartą taisė Pelesis (2012-10-02 11:38)
Neprisijungęs
- jutas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2007-03-09
- Žinutės: 4732
- Atsiliepimai: 14
#91 2012-10-02 12:53
Pelesis rašė:
Staffordshire rašė:
Cia, sunau, yra vadinamieji sporto sales Klaunai...
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
#92 2012-10-02 12:59
Tai reikia tupt su laisva stanga, ane?
nes man treneris sake iskart su fiksuojama reikia....
Neprisijungęs
- jutas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2007-03-09
- Žinutės: 4732
- Atsiliepimai: 14
#93 2012-10-02 13:20
athletic rašė:
visiem pradziai pataria su itvirtinta
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#94 2012-10-02 13:21
athletic rašė:
Galetu treneris siuo atveju nors viena pliusa fiksuojamos paminet.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#95 2012-10-02 13:28
va kokie pas mane salej.....
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#96 2012-10-02 13:29
Nemegino jo niekas ant kelio uzvest?
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#97 2012-10-02 13:32
jis ta diena dare atsisedes ant lygaus suoliuko hanteliu spaudima daryti as jam sakau gal tu kampa pasistatyk su nugara atsiremsi gal but geriau. jis sako gerai. ir toliau dare kaip dares. tai nufilmavau sita jo pratima. dar kada prie progos jy reiks pafilmuoti nes viska daro kaip perpistas.
Neprisijungęs
- Pelesis
- Šaltibarštinis
#98 2012-10-02 13:33
Staffordshire rašė:
nu normaliai jis ten gal gugciojima naujoviska atlieka
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
#99 2012-10-02 13:34
Staffordshire rašė:
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#100 2012-10-02 13:36
nesimato kaip jo veidas tamposi bedarant su tuo 15kg hanteliu.. ir dar i laikrodi ziuri seka laika
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Griztu i jaunyste