Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 18
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Sveiki .
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#301 2012-05-29 17:04
Re: Sveiki .
nu tau taip ir buvo
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
- Registravosi: 2008-07-08
- Žinutės: 12001
- Atsiliepimai: 92
#302 2012-05-29 17:07
zyzz rašė:
Menceris rašė:
zyzz rašė:
Jauti kazkokia nuoskauda tuAr kad sikna badais? ne nejauciu visai tik pamenu ta foto tavo kur idejai koks dohlikas buvai ir koks dabar vyras tapai Gaila priemones teko nekokias panaudot ,kad po pliaza vaiksciot
Oj man gaila kad taip manai salei tiek ariau pirmus 4 metus tiesiog buvo mazai ziniu ir pan, be kursu sakau 90kg esu sveres ryskus pries vasara tai su mano bf tai tikrai daug yra virsu turejau geresni uz daugeli ant scenos lipanciu, tik jaunas buvau ir kojos buvo kazkas tokio kad atrode nereikalinga...
Oj sakai koks buvau, tiesiog man negeda parodyt koks buvai o jei as tau kliunu tai ignoruok mane
ant tavo ugio 90kg naturaliai nera daug, turetum visa savo demesi skirti kojom su nugara o krutine su rankom tik palaikyti, minimaliai ten kazka jom duoti ir viskas. as pats kai pradejau sverti 95 tai veidrody kai ziurejau itempus rankas atrodo kad kojos tokio pat stambumo kaip rankos tada pradejau kojas 2kartus per sav treniruoti ir svoris iskart persoko 100
Neprisijungęs
- Domantas
- buvęs zyzz
- Vietovė: Bergen
- Registravosi: 2012-05-06
- Žinutės: 4893
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 11
#303 2012-05-29 17:12
Staffordshire rašė:
zyzz rašė:
Menceris rašė:
Ar kad sikna badais? ne nejauciu visai tik pamenu ta foto tavo kur idejai koks dohlikas buvai ir koks dabar vyras tapai Gaila priemones teko nekokias panaudot ,kad po pliaza vaiksciotOj man gaila kad taip manai salei tiek ariau pirmus 4 metus tiesiog buvo mazai ziniu ir pan, be kursu sakau 90kg esu sveres ryskus pries vasara tai su mano bf tai tikrai daug yra virsu turejau geresni uz daugeli ant scenos lipanciu, tik jaunas buvau ir kojos buvo kazkas tokio kad atrode nereikalinga...
Oj sakai koks buvau, tiesiog man negeda parodyt koks buvai o jei as tau kliunu tai ignoruok maneant tavo ugio 90kg naturaliai nera daug, turetum visa savo demesi skirti kojom su nugara o krutine su rankom tik palaikyti, minimaliai ten kazka jom duoti ir viskas. as pats kai pradejau sverti 95 tai veidrody kai ziurejau itempus rankas atrodo kad kojos tokio pat stambumo kaip rankos tada pradejau kojas 2kartus per sav treniruoti ir svoris iskart persoko 100
Niekada neziuriu as i svori. tai as dabar 10 kg lasinio uzsimesiu tai as jau kietas busiu as esu uz kokybe ne kiekybe
O ten kaip kiti oj as cia tiek aniek sveriu o gelbejimosi ratas jau pati skandina
Neprisijungęs
- Domantas
- buvęs zyzz
#304 2012-05-29 17:13
lolardas rašė:
nu tau taip ir buvo
Tai as ir rasiau kaip buvo
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#305 2012-05-29 17:16
zyzz rašė:
Staffordshire rašė:
zyzz rašė:
Oj man gaila kad taip manai salei tiek ariau pirmus 4 metus tiesiog buvo mazai ziniu ir pan, be kursu sakau 90kg esu sveres ryskus pries vasara tai su mano bf tai tikrai daug yra virsu turejau geresni uz daugeli ant scenos lipanciu, tik jaunas buvau ir kojos buvo kazkas tokio kad atrode nereikalinga...
Oj sakai koks buvau, tiesiog man negeda parodyt koks buvai o jei as tau kliunu tai ignoruok maneant tavo ugio 90kg naturaliai nera daug, turetum visa savo demesi skirti kojom su nugara o krutine su rankom tik palaikyti, minimaliai ten kazka jom duoti ir viskas. as pats kai pradejau sverti 95 tai veidrody kai ziurejau itempus rankas atrodo kad kojos tokio pat stambumo kaip rankos tada pradejau kojas 2kartus per sav treniruoti ir svoris iskart persoko 100
Niekada neziuriu as i svori. tai as dabar 10 kg lasinio uzsimesiu tai as jau kietas busiu as esu uz kokybe ne kiekybe
O ten kaip kiti oj as cia tiek aniek sveriu o gelbejimosi ratas jau pati skandina
tu ant tiek ryskus kad jei ir uzsidetum 10kg lasinio pas tave vistiek presas dar matytusi
Neprisijungęs
- Domantas
- buvęs zyzz
#306 2012-05-29 17:21
Staffordshire rašė:
zyzz rašė:
Staffordshire rašė:
ant tavo ugio 90kg naturaliai nera daug, turetum visa savo demesi skirti kojom su nugara o krutine su rankom tik palaikyti, minimaliai ten kazka jom duoti ir viskas. as pats kai pradejau sverti 95 tai veidrody kai ziurejau itempus rankas atrodo kad kojos tokio pat stambumo kaip rankos tada pradejau kojas 2kartus per sav treniruoti ir svoris iskart persoko 100Niekada neziuriu as i svori. tai as dabar 10 kg lasinio uzsimesiu tai as jau kietas busiu as esu uz kokybe ne kiekybe
O ten kaip kiti oj as cia tiek aniek sveriu o gelbejimosi ratas jau pati skandinatu ant tiek ryskus kad jei ir uzsidetum 10kg lasinio pas tave vistiek presas dar matytusi
As sakau as 10kg kad ir uzsimetu vaizdas nelb pasikeicia.. labai nezymiai
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#307 2012-05-29 17:23
zyzz rašė:
Staffordshire rašė:
zyzz rašė:
O ten kaip kiti oj as cia tiek aniek sveriu o gelbejimosi ratas jau pati skandinatu ant tiek ryskus kad jei ir uzsidetum 10kg lasinio pas tave vistiek presas dar matytusi
As sakau as 10kg kad ir uzsimetu vaizdas nelb pasikeicia.. labai nezymiai
mano draugas labai ryskus tai kai isauna sustos su deka,ispucia ji nuo vandens tai visas ryskumas jam islieka ir atrodo gan didelis, o jei as kad ir animal pump isgeriu ar bent kokio sudo kuris kazkiek kaupia vandeni iskart forma dar baisiau atrodo
Neprisijungęs
- Domantas
- buvęs zyzz
#308 2012-05-29 17:25
Staffordshire rašė:
zyzz rašė:
Staffordshire rašė:
tu ant tiek ryskus kad jei ir uzsidetum 10kg lasinio pas tave vistiek presas dar matytusiAs sakau as 10kg kad ir uzsimetu vaizdas nelb pasikeicia.. labai nezymiai
mano draugas labai ryskus tai kai isauna sustos su deka,ispucia ji nuo vandens tai visas ryskumas jam islieka ir atrodo gan didelis, o jei as kad ir animal pump isgeriu ar bent kokio sudo kuris kazkiek kaupia vandeni iskart forma dar baisiau atrodo
Nu čia kiekvienam savaip žinai
Neprisijungęs
- Sūrelis
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-04-17
- Žinutės: 140
- Atsiliepimai: 0
#309 2012-06-02 12:18
chemija yra gerai, jei moki je gerai isnaudoti
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
- Registravosi: 2012-03-06
- Žinutės: 577
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#310 2012-06-02 12:46
Sūrelis rašė:
Chemija yra gerai kai tai pateisina siekius ,bet del pliazo tai tikrai sakyciau chemija yra labai durnai .
Neprisijungęs
- Knoxville
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-05-20
- Žinutės: 517
#311 2012-06-02 12:49
Menceris rašė:
Sūrelis rašė:
Chemija yra gerai kai tai pateisina siekius ,bet del pliazo tai tikrai sakyciau chemija yra labai durnai .
O tai ka, chemija imant tai tik i varzybas?
Manau cia kiekvieno pasirinkima del ko jis sportuoja (del savijautos, isvaizdos, jegos) ir visi sie pasirinkimai ir pateisinami.
Neprisijungęs
- zh1golo
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-10-17
- Žinutės: 412
#312 2012-06-02 12:50
Knoxville rašė:
Menceris rašė:
Sūrelis rašė:
Manau cia kiekvieno pasirinkima del ko jis sportuoja (del savijautos, isvaizdos, jegos) ir visi sie pasirinkimai ir pateisinami.
Sutinku.
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#313 2012-06-02 12:54
Knoxville rašė:
Menceris rašė:
Sūrelis rašė:
As pateisinu tik varzyboms ,nemanau kad esti sveikata yra protingas pasirinkimas jei tu nedalyvauji varzybose galima savo genetini potenciala pasiekti ir be jos ir nemanau kad vaizdas butu labai jau prastas, o chemija cia tinginiu ir silpnavaliu lengviausias kelias. Plius sveikata jau susika visam likusiam gyvenimui.
Neprisijungęs
- Knoxville
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-05-20
- Žinutės: 517
#314 2012-06-02 12:56
Menceris rašė:
Knoxville rašė:
Menceris rašė:
Chemija yra gerai kai tai pateisina siekius ,bet del pliazo tai tikrai sakyciau chemija yra labai durnai .O tai ka, chemija imant tai tik i varzybas?
Manau cia kiekvieno pasirinkima del ko jis sportuoja (del savijautos, isvaizdos, jegos) ir visi sie pasirinkimai ir pateisinami.As pateisinu tik varzyboms ,nemanau kad esti sveikata yra protingas pasirinkimas jei tu nedalyvauji varzybose galima savo genetini potenciala pasiekti ir be jos ir nemanau kad vaizdas butu labai jau prastas, o chemija cia tinginiu ir silpnavaliu lengviausias kelias. Plius sveikata jau susika visam likusiam gyvenimui.
Na cia jau visai kitas reikalas, tu sneki apie vaikus kurie chemina minuse budami. As manau kad jeigu normalus stazas yra, su protu galima pacheminti ir nieko tai sveikatai neatsitiks, bet aisku tik jeigu viska darysi su protu. Aisku chemija turetu buti "last resort", bet as priestarauju kad cheminti galima tik varzyboms ruosiantis.
Neprisijungęs
- Domantas
- buvęs zyzz
#315 2012-06-02 13:46
zh1golo rašė:
Knoxville rašė:
Menceris rašė:
Chemija yra gerai kai tai pateisina siekius ,bet del pliazo tai tikrai sakyciau chemija yra labai durnai .O tai ka, chemija imant tai tik i varzybas?
Manau cia kiekvieno pasirinkima del ko jis sportuoja (del savijautos, isvaizdos, jegos) ir visi sie pasirinkimai ir pateisinami.Sutinku.
Kodel chemija tik varzybom? tai ateis koks kudena ir utiutiu kursa uzlips ant scenos ir utiutiu? o ateis koks rimtas dede su 5m stazu. Kai jau mityba ir viskas yra ir stovi vietoj ir des kursa prasimust ir tu viskas uz tai ji smerksi? kodel butinai tik lips ant scenos? Yra trikoves ir pan.kad ir amandas paulauskas, sove tvarkingai viska db garsina lietuva per visa pasauly ir tu smerki ji?
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#316 2012-06-02 14:48
zyzz rašė:
zh1golo rašė:
Knoxville rašė:
Manau cia kiekvieno pasirinkima del ko jis sportuoja (del savijautos, isvaizdos, jegos) ir visi sie pasirinkimai ir pateisinami.Sutinku.
Kodel chemija tik varzybom? tai ateis koks kudena ir utiutiu kursa uzlips ant scenos ir utiutiu? o ateis koks rimtas dede su 5m stazu. Kai jau mityba ir viskas yra ir stovi vietoj ir des kursa prasimust ir tu viskas uz tai ji smerksi? kodel butinai tik lips ant scenos? Yra trikoves ir pan.kad ir amandas paulauskas, sove tvarkingai viska db garsina lietuva per visa pasauly ir tu smerki ji?
Issakiau savo nuomone ir nebutina su ja sutikt as manau kad chemija turi pateisinti tiksla jei tai tik savo hobiui man absurdas kaip jums nzn gal ir pasiteisina tokie metodai tik paskui pasekmes liudnos chemija pe pedsaku nepraeina galit irodineti kiek norit kad tipo galima issivalyti organizma ir taip toliau bet apgaunat tik save pacius ramindamiesi ta mintim ir tiek.
Neprisijungęs
- Domantas
- buvęs zyzz
#317 2012-06-02 18:07
Menceris rašė:
zyzz rašė:
zh1golo rašė:
Sutinku.Kodel chemija tik varzybom? tai ateis koks kudena ir utiutiu kursa uzlips ant scenos ir utiutiu? o ateis koks rimtas dede su 5m stazu. Kai jau mityba ir viskas yra ir stovi vietoj ir des kursa prasimust ir tu viskas uz tai ji smerksi? kodel butinai tik lips ant scenos? Yra trikoves ir pan.kad ir amandas paulauskas, sove tvarkingai viska db garsina lietuva per visa pasauly ir tu smerki ji?
Issakiau savo nuomone ir nebutina su ja sutikt as manau kad chemija turi pateisinti tiksla jei tai tik savo hobiui man absurdas kaip jums nzn gal ir pasiteisina tokie metodai tik paskui pasekmes liudnos chemija pe pedsaku nepraeina galit irodineti kiek norit kad tipo galima issivalyti organizma ir taip toliau bet apgaunat tik save pacius ramindamiesi ta mintim ir tiek.
Suprantu ka norejei pasakyti
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#318 2012-06-03 09:50
Menceris rašė:
zyzz rašė:
zh1golo rašė:
Sutinku.Kodel chemija tik varzybom? tai ateis koks kudena ir utiutiu kursa uzlips ant scenos ir utiutiu? o ateis koks rimtas dede su 5m stazu. Kai jau mityba ir viskas yra ir stovi vietoj ir des kursa prasimust ir tu viskas uz tai ji smerksi? kodel butinai tik lips ant scenos? Yra trikoves ir pan.kad ir amandas paulauskas, sove tvarkingai viska db garsina lietuva per visa pasauly ir tu smerki ji?
Sutinku, tik kad zmones nori tiket tuo kad ji praeina, ir nieko daugiau neklauso...
Neprisijungęs
- Domantas
- buvęs zyzz
#319 2012-06-03 10:40
athletic rašė:
Menceris rašė:
zyzz rašė:
Kodel chemija tik varzybom? tai ateis koks kudena ir utiutiu kursa uzlips ant scenos ir utiutiu? o ateis koks rimtas dede su 5m stazu. Kai jau mityba ir viskas yra ir stovi vietoj ir des kursa prasimust ir tu viskas uz tai ji smerksi? kodel butinai tik lips ant scenos? Yra trikoves ir pan.kad ir amandas paulauskas, sove tvarkingai viska db garsina lietuva per visa pasauly ir tu smerki ji?Issakiau savo nuomone ir nebutina su ja sutikt as manau kad chemija turi pateisinti tiksla jei tai tik savo hobiui man absurdas kaip jums nzn gal ir pasiteisina tokie metodai tik paskui pasekmes liudnos chemija pe pedsaku nepraeina galit irodineti kiek norit kad tipo galima issivalyti organizma ir taip toliau bet apgaunat tik save pacius ramindamiesi ta mintim ir tiek.
Sutinku, tik kad zmones nori tiket tuo kad ji praeina, ir nieko daugiau neklauso...
O is kut tu taip zinai?
Neprisijungęs
- Prabas
- Išmestas
- Registravosi: 2012-04-06
- Žinutės: 967
#320 2012-06-09 10:40
Tai nesupratau kiek laiko sportavo jis cia.
Neprisijungęs
- Staffordshire
- Get big or die trying
#321 2012-06-09 12:05
jis su pertraukom
Neprisijungęs
- Sūrelis
- Atkaklus dalyvis
#322 2013-11-01 16:32
Sveiki, taigi praejo 2m plius po mano sporto nutraukimo.. Ir dabar pasiryzes grysti ir pasiekti dar geresniu rezultatu !! Kolkas sportas vyksta dar tik antra menesi. 2-3 foto kaip atrodau dabar, zinau ne kazka bet 2m pertrauka buvo 1 foto kaip atrodziau pries nutraukiant sporta. Dabar orentuojosi i kuo didesni maisto kieki bei didesni kcal kieki. Beje sportas kolkas namu salygom, be jokiu papildu.. Tai foto nera stebuklas Tikslas pasiekti iki vasaros 90kg ir islaikyti ryskuma kaip pirmoje foto, ten sveriau 83~85kg. Dabar sveriu apie 74
Paskutinį kartą taisė Sūrelis (2013-12-01 16:55)
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#323 2013-11-01 17:03
zyzz rašė:
athletic rašė:
Menceris rašė:
Issakiau savo nuomone ir nebutina su ja sutikt as manau kad chemija turi pateisinti tiksla jei tai tik savo hobiui man absurdas kaip jums nzn gal ir pasiteisina tokie metodai tik paskui pasekmes liudnos chemija pe pedsaku nepraeina galit irodineti kiek norit kad tipo galima issivalyti organizma ir taip toliau bet apgaunat tik save pacius ramindamiesi ta mintim ir tiek.Sutinku, tik kad zmones nori tiket tuo kad ji praeina, ir nieko daugiau neklauso...
O is kut tu taip zinai?
Eik tu utiutiu kaip nusisnekejau kazkada
Neprisijungęs
- ATjr
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-10-02
- Žinutės: 7356
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 21
#324 2013-11-01 20:37
Mldc, forma tai gera Kaip maistas, treniruotes seniau atrode?
Neprisijungęs
- Sūrelis
- Atkaklus dalyvis
#325 2013-11-01 21:05
Gero klausimo paklausiai ziurek gal esu kur ka parases, nes vardyt viska db sunku, nes viskas dbr vyksta kitaip negu pries tai.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 18
- Pradžia
- » Forumo dalyvių nuotraukos
- » Sveiki .