Puslapiai: 1 … 19 20 21 22 23 … 31
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Svorio metimas
- siluetaz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2011-11-15
- Žinutės: 686
- Atsiliepimai: 2
#501 2012-04-13 19:44
Re: Svorio metimas
sporcmenas-2 rašė:
siluetaz rašė:
lorenzo rašė:
bet man paprasciausias persitreniravimas buvo, poilsio reikejo, o cia apie CNS kalba eina, tai nzn nznNa aš kai buvau truputį persitreniravęs, tai berods net greičiau praėjo... Bet ir simptomai buvo kitokie, ir net rimtesni, sakyčiau. Naktį prabudinėdavau, toks įsitempęs visada ir pnš. Bet šiaip jei CNS būtų, tai turėtų ir psichologiškai mušt stipriai? Nes dabar tai kažinau, žvalus, linksmas baxuras esu. Na žodžiu reikia gerą savaitę pasiilsėt nuo visko ir žiūrėt kas bus.
nebutinai,nuo to psixologija nei kiek gali nesikeist,cns ir psixologija netaspats,kartais vienas su kitu neturintys nieko bendro:rolleyes:
Na vienaip ar kitaip jau gerai viskas, gera savaitė poilsio viską sutvarkė.
Neprisijungęs
- pampersas
- Baned
- Vietovė: too big for you
- Registravosi: 2010-03-17
- Žinutės: 3970
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 7
#502 2012-04-22 23:48
kaip geriausiai mest riebala, nesu nei riebus, nei kudas. normalaus sudeijmo ant sedmenu ir pilvo yra riebalu nedaug, kaip geriausiai juos numest. neprarandant raumenu mases? kiek kartu kardio daryt i savaite? butu begimas kardio. ar greitesniu tempu begt ar letesniu kaip geriau ? mitybos nesu susidares, valgau pagrinde daugiau baltymu ir tiek. proteina naudoju.
Paskutinį kartą taisė pampersas (2012-04-22 23:50)
Neprisijungęs
- Alpha
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-04-12
- Žinutės: 447
#503 2012-04-22 23:52
Tai galima pataisyt, praktiskai vien mityba gera susistacius. Nuo to siulau ir pradet.
Neprisijungęs
- pampersas
- Baned
#504 2012-04-22 23:53
Alpha rašė:
Tai galima pataisyt, praktiskai vien mityba gera susistacius. Nuo to siulau ir pradet.
nu matai kaip ir ner salygu man su ta mityba susidaryt. tai vengiu angliavandeniu vakaro metu, ir diena neipatingai as juos vartoju...
Neprisijungęs
- Alpha
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2012-04-12
- Žinutės: 447
#505 2012-04-22 23:59
Del kardio, 2-4 kartus per savaite neilgiau 40min. Letesniu tempu.
Neprisijungęs
- mariulis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-05-07
- Žinutės: 14
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 0
#506 2012-05-12 18:14
Sveiki. Mano ugis 181 svoris 78 ir noriu numesti siek tiek svorio nuo pilvo srities. Pasiskaites forume pradejau lakstyti ir siek tiek sumazinau mityba. Gal turit konkretesniu patarimu kaip begiot? Begioju dar tik savaite, 5-6 kartus i savaite po ~30 min, letesniu tempu. Be to, darau preso pratimus tokius 8min programa kur yra( kas domejasi gal zinos). Po kiek laiko galima kazko tiketis?
Neprisijungęs
- Ailan
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-02-26
- Žinutės: 1479
- Atsiliepimai: 5
#507 2012-05-12 19:38
mariulis rašė:
Sveiki. Mano ugis 181 svoris 78 ir noriu numesti siek tiek svorio nuo pilvo srities. Pasiskaites forume pradejau lakstyti ir siek tiek sumazinau mityba. Gal turit konkretesniu patarimu kaip begiot? Begioju dar tik savaite, 5-6 kartus i savaite po ~30 min, letesniu tempu. Be to, darau preso pratimus tokius 8min programa kur yra( kas domejasi gal zinos). Po kiek laiko galima kazko tiketis?
Uztenka begiot ir 3x i savaite , tada begiok ne ~30min , o tikrai 30min ,o jaigu nori kad butu "kazko" tiketis butent preso srityje , turetum paderinti mityba ,o tau tai pades Mitybos Skiltyje esantys zmogeliukai... gudlack
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
- Registravosi: 2012-03-06
- Žinutės: 577
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#508 2012-05-13 01:04
pampersas rašė:
Alpha rašė:
nu matai kaip ir ner salygu man su ta mityba susidaryt. tai vengiu angliavandeniu vakaro metu, ir diena neipatingai as juos vartoju...
Nesiulyciau isbraukti angliu pradesi neveartoti ju pakankamai prades raumenukus i energija leisti organizmas. Organizmas visada tau priesinsis jei netinkamai su juo elgsiesi ir patikek jis nugales
Dabar tarp kulturistu vis darosi populiariasne dieta zaidimas su angliavandeniais tam tikrom dienom kaitalioja ju suavrtojama kieki taip pat ir su baltymais.
Neprisijungęs
- Propka
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-04-09
- Žinutės: 259
#509 2012-05-13 11:43
Menceris rašė:
pampersas rašė:
Alpha rašė:
Nesiulyciau isbraukti angliu pradesi neveartoti ju pakankamai prades raumenukus i energija leisti organizmas. Organizmas visada tau priesinsis jei netinkamai su juo elgsiesi ir patikek jis nugales
Dabar tarp kulturistu vis darosi populiariasne dieta zaidimas su angliavandeniais tam tikrom dienom kaitalioja ju suavrtojama kieki taip pat ir su baltymais.
Apie ketogenines dietas girdejes? ten angliavandeniu max 30g per diena ir zmones sekmingai meta su minimaliais raumnu mases nuostoliais ar is vis be ju.
Neprisijungęs
- Ailan
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-02-26
- Žinutės: 1479
- Atsiliepimai: 5
#510 2012-05-13 11:52
Propka rašė:
Menceris rašė:
pampersas rašė:
nu matai kaip ir ner salygu man su ta mityba susidaryt. tai vengiu angliavandeniu vakaro metu, ir diena neipatingai as juos vartoju...Nesiulyciau isbraukti angliu pradesi neveartoti ju pakankamai prades raumenukus i energija leisti organizmas. Organizmas visada tau priesinsis jei netinkamai su juo elgsiesi ir patikek jis nugales
Dabar tarp kulturistu vis darosi populiariasne dieta zaidimas su angliavandeniais tam tikrom dienom kaitalioja ju suavrtojama kieki taip pat ir su baltymais.Apie ketogenines dietas girdejes? ten angliavandeniu max 30g per diena ir zmones sekmingai meta su minimaliais raumnu mases nuostoliais ar is vis be ju.
Mano patarimas ,kaip pasisekusio ( as taip vertinu, ir mano pazystami ) svorio metiko nuomone, reikia angliu! ,kad butu energingas zvalus, ir nusiteikias sportui, gali truputi daugiau riebalu sumazint negu ,kad apsiskaiciaves , ir kcal 1800~~
Neprisijungęs
- Jokotau
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-05-27
- Žinutės: 148
#511 2012-05-13 12:47
Ailan rašė:
Propka rašė:
Menceris rašė:
Dabar tarp kulturistu vis darosi populiariasne dieta zaidimas su angliavandeniais tam tikrom dienom kaitalioja ju suavrtojama kieki taip pat ir su baltymais.Apie ketogenines dietas girdejes? ten angliavandeniu max 30g per diena ir zmones sekmingai meta su minimaliais raumnu mases nuostoliais ar is vis be ju.
Mano patarimas ,kaip pasisekusio ( as taip vertinu, ir mano pazystami ) svorio metiko nuomone, reikia angliu! ,kad butu energingas zvalus, ir nusiteikias sportui, gali truputi daugiau riebalu sumazint negu ,kad apsiskaiciaves , ir kcal 1800~~
ne anglis didint reiktu o geruosius riebalus kad jaustumeis zvalus ir su kaloriju trukumu.
Paskutinį kartą taisė Jokotau (2012-05-13 12:49)
Neprisijungęs
- Propka
- Dažnas dalyvis
#512 2012-05-13 19:56
Ailan rašė:
Propka rašė:
Menceris rašė:
Nesigincysiu sitoj vietoj, nes dietos yra individualus dalykas, kaas tiks vienam gali visiskai netikt kitam. Pats bandziau cikline ketogenine dieta, efektas labai geras, energijos trukumas buna pirma savaite kol pasieki ketoze, o po to energijos tikrai netruksta... angliu uzkrovos laukdavau kaip mazas vaikas kaledu, kadangi galedavau sau leisti ir pasukciauti kad surinkciau pakankamai angliu. Bet daugiau sios dietos nesilaikyciau, kam taip apsunkint savo gyvenima.
Uztai atradau kad mano organizmas labai gerai/teigiamai toleruoja truputi didesni riebalo kieki negu iprastai laikydavau ir svoris puikiai krenta kai anglis prisuku iki 100-150g.
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3731
- Atsiliepimai: 15
#513 2012-05-13 20:22
Propka rašė:
Ailan rašė:
Propka rašė:
Apie ketogenines dietas girdejes? ten angliavandeniu max 30g per diena ir zmones sekmingai meta su minimaliais raumnu mases nuostoliais ar is vis be ju.Mano patarimas ,kaip pasisekusio ( as taip vertinu, ir mano pazystami ) svorio metiko nuomone, reikia angliu! ,kad butu energingas zvalus, ir nusiteikias sportui, gali truputi daugiau riebalu sumazint negu ,kad apsiskaiciaves , ir kcal 1800~~
Nesigincysiu sitoj vietoj, nes dietos yra individualus dalykas, kaas tiks vienam gali visiskai netikt kitam. Pats bandziau cikline ketogenine dieta, efektas labai geras, energijos trukumas buna pirma savaite kol pasieki ketoze, o po to energijos tikrai netruksta... angliu uzkrovos laukdavau kaip mazas vaikas kaledu, kadangi galedavau sau leisti ir pasukciauti kad surinkciau pakankamai angliu. Bet daugiau sios dietos nesilaikyciau, kam taip apsunkint savo gyvenima.
Uztai atradau kad mano organizmas labai gerai/teigiamai toleruoja truputi didesni riebalo kieki negu iprastai laikydavau ir svoris puikiai krenta kai anglis prisuku iki 100-150g.
gali aprasyti smulkiai ta dieta kurios laikeisi?
Neprisijungęs
- Propka
- Dažnas dalyvis
#514 2012-05-14 22:31
lorenzo rašė:
Propka rašė:
Ailan rašė:
Mano patarimas ,kaip pasisekusio ( as taip vertinu, ir mano pazystami ) svorio metiko nuomone, reikia angliu! ,kad butu energingas zvalus, ir nusiteikias sportui, gali truputi daugiau riebalu sumazint negu ,kad apsiskaiciaves , ir kcal 1800~~Nesigincysiu sitoj vietoj, nes dietos yra individualus dalykas, kaas tiks vienam gali visiskai netikt kitam. Pats bandziau cikline ketogenine dieta, efektas labai geras, energijos trukumas buna pirma savaite kol pasieki ketoze, o po to energijos tikrai netruksta... angliu uzkrovos laukdavau kaip mazas vaikas kaledu, kadangi galedavau sau leisti ir pasukciauti kad surinkciau pakankamai angliu. Bet daugiau sios dietos nesilaikyciau, kam taip apsunkint savo gyvenima.
Uztai atradau kad mano organizmas labai gerai/teigiamai toleruoja truputi didesni riebalo kieki negu iprastai laikydavau ir svoris puikiai krenta kai anglis prisuku iki 100-150g.gali aprasyti smulkiai ta dieta kurios laikeisi?
labai daug rasyt reiktu
google gali paieskot, raktazodis "Cyclical Ketogenic Diet". Labai daug geros info bodybuilding.com forume.
Siaip zinok dieta labai finansiskai skausminga ir sudetinga jos idialiai laikytis nes valgis tik namie darytas, beto tenka pasukt galva ka ir kaip daryt.
Jei sugalvosi bandyt, galesiu paieskot savo excell failiuku su dienos meniu kuriuos as naudojau
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3731
- Atsiliepimai: 15
#515 2012-05-15 12:00
Propka rašė:
lorenzo rašė:
Propka rašė:
Uztai atradau kad mano organizmas labai gerai/teigiamai toleruoja truputi didesni riebalo kieki negu iprastai laikydavau ir svoris puikiai krenta kai anglis prisuku iki 100-150g.gali aprasyti smulkiai ta dieta kurios laikeisi?
labai daug rasyt reiktu
google gali paieskot, raktazodis "Cyclical Ketogenic Diet". Labai daug geros info bodybuilding.com forume.
Siaip zinok dieta labai finansiskai skausminga ir sudetinga jos idialiai laikytis nes valgis tik namie darytas, beto tenka pasukt galva ka ir kaip daryt.
Jei sugalvosi bandyt, galesiu paieskot savo excell failiuku su dienos meniu kuriuos as naudojau
su anglu kalba man sunkoka, bet aciu;D o tuos failiukus tai galetum duot, nepakenks jei turesiu:D
Paskutinį kartą taisė lorenzo (2012-05-15 12:00)
Neprisijungęs
- Nece228
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-11
- Žinutės: 2
#516 2012-05-19 16:05
Sveiki,
Man 19 metų sveriu apie 90 kg.
Prieš maždaug metus pradėjau bėgioti, bėgiojau 7 mėnesius, poto žiemą padariau pertrauką. Per tą laika numečiau nemažai svorio, bet paskutinius kelius mėnesius svoris visai nekrito, jau mažiau 90 kg niekaip nesvėriau, nors bėgiodavau kiekvieną dieną, visas seansas užtrukdavo apie valandą (apšilimas, bėgimas, pertrauka, pagrindinis bėgimas). Labai retai kada praleisdavau dieną nebėgiojęs. Kaip sakiau svorio nemažai numečiau, bet ne visą, vis vien yra lašinių. Tai dabar vėl pradėjau bėgioti, bet plius pasidariau hantelius (6kg), tai po bėgiojimo einu sportuoti, treniruoju bicepsą, pilvo raumenis, tricepsą, krūtinės raumenis, pečių raumenis ir t.t. Šis treniravimasis po bėgiojimo irgi užtrunka apie valandą. Jau tris savaitės sportuoju taip, matau tik pasikeitimus rankų raumenims (ypač bicepsus). Būtų įdomu sužinoti ar gerai atlieku programą, nes norisi raumenų užsiauginti, bet tuo pačiu ir lašinius išmesti. Ypač įdomu būtų pilvo daliai, girdėjau, jog darant atsilenkimus nuo pilvo lašiniai nemažėja, reikia daryti kardio pratimus, o aš juos ir darau, bet kaip sakiau per tuos septynis mėnesius bėgiojimo jis pilnai nenukrito, tai galvoju kad atsilenkimai padės dingti lašiniams greičiau, bet žmonės sako, jog jie nepadės numest svorio greičiau. Mityba mano gan keistoka, bet jau kitaip neišeina, dažnai pusryčių išvis nevalgau arba valgau 11 val., pietums suvalgau kokį kepsnį ar pan. (tiek kiek telpa), vakarienei mažai valgau, gal pora obuolių arba sumuštinį su arbata, nors prieš tai kartais būdavo, jog vakarienei mėsą valgydavau ir pan., na bet čia taip būdavo seniau, dabar taip nedarau . Tai va, būtų įdomu sužinoti pastabas, pasiūlymus ir pan. apie tokią mano dienotvarkę. Norisi viską daryti kuo efektyviau.
Dėkoju už atsakymus
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
- Registravosi: 2012-03-06
- Žinutės: 577
- Įspėjimai: 3
#517 2012-05-19 22:29
Nece228 rašė:
Sveiki,
Prieš maždaug metus pradėjau bėgioti, bėgiojau 7 mėnesius, poto žiemą padariau pertrauką. Per tą laika numečiau nemažai svorio, bet paskutinius kelius mėnesius svoris visai nekrito, jau mažiau 90 kg niekaip nesvėriau, nors bėgiodavau kiekvieną dieną, visas seansas užtrukdavo apie valandą (apšilimas, bėgimas, pertrauka, pagrindinis bėgimas). Labai retai kada praleisdavau dieną nebėgiojęs. Kaip sakiau svorio nemažai numečiau, bet ne visą, vis vien yra lašinių. Tai dabar vėl pradėjau bėgioti, bet plius pasidariau hantelius (6kg), tai po bėgiojimo einu sportuoti, treniruoju bicepsą, pilvo raumenis, tricepsą, krūtinės raumenis, pečių raumenis ir t.t. Šis treniravimasis po bėgiojimo irgi užtrunka apie valandą. Jau tris savaitės sportuoju taip, matau tik pasikeitimus rankų raumenims (ypač bicepsus). Būtų įdomu sužinoti ar gerai atlieku programą, nes norisi raumenų užsiauginti, bet tuo pačiu ir lašinius išmesti. Ypač įdomu būtų pilvo daliai, girdėjau, jog darant atsilenkimus nuo pilvo lašiniai nemažėja, reikia daryti kardio pratimus, o aš juos ir darau, bet kaip sakiau per tuos septynis mėnesius bėgiojimo jis pilnai nenukrito, tai galvoju kad atsilenkimai padės dingti lašiniams greičiau, bet žmonės sako, jog jie nepadės numest svorio greičiau. Mityba mano gan keistoka, bet jau kitaip neišeina, dažnai pusryčių išvis nevalgau arba valgau 11 val., pietums suvalgau kokį kepsnį ar pan. (tiek kiek telpa), vakarienei mažai valgau, gal pora obuolių arba sumuštinį su arbata, nors prieš tai kartais būdavo, jog vakarienei mėsą valgydavau ir pan., na bet čia taip būdavo seniau, dabar taip nedarau . Tai va, būtų įdomu sužinoti pastabas, pasiūlymus ir pan. apie tokią mano dienotvarkę. Norisi viską daryti kuo efektyviau.
Dėkoju už atsakymus
Nori efektyvumo derink mityba jei nederinsi begiok nors 70 metu.
Neprisijungęs
- pampersas
- Baned
#518 2012-05-20 10:56
Menceris rašė:
Nece228 rašė:
Sveiki,
Dėkoju už atsakymusNori efektyvumo derink mityba jei nederinsi begiok nors 70 metu.
ziurint kaip ir kiek begiosi
Neprisijungęs
- Nece228
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-11
- Žinutės: 2
#519 2012-05-21 13:55
Na bėgioju tai aš taip, pirma apšilimas gal kokias 4 min., poto po apšilimo kokia 1 min iki bėgiojimo pertrauka, o tada bėgu tiek kiek galiu. Poto darau pertrauką vaikščiodamas apie 15-20 min, ir tada prasideda pagrindinis bėgimas maximum kiek galiu, kai jau labai silpna darosi tai baigiu. Ir taip kiekvieną dieną. Tiesa, bėgioju ir treniruojuosi vakarais, tai įdomu ar taip sveika, ar geriau rytais, bet rytais gan sunku susiruošti, nes nuo ryto dirbu. Šiaip kiekvieną dieną, po treniravimosi jaučiu gan stiprų alkį, tai seniau visada prisivalgydavau ir ne už ilgo eidavau miegot, bet dabar kaip rašiau mažai valgau, kad šiek tiek alkį numalšinčiau, bet ne pilnai.
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#520 2012-05-21 14:08
Nece228 rašė:
Na bėgioju tai aš taip, pirma apšilimas gal kokias 4 min., poto po apšilimo kokia 1 min iki bėgiojimo pertrauka, o tada bėgu tiek kiek galiu. Poto darau pertrauką vaikščiodamas apie 15-20 min, ir tada prasideda pagrindinis bėgimas maximum kiek galiu, kai jau labai silpna darosi tai baigiu. Ir taip kiekvieną dieną. Tiesa, bėgioju ir treniruojuosi vakarais, tai įdomu ar taip sveika, ar geriau rytais, bet rytais gan sunku susiruošti, nes nuo ryto dirbu. Šiaip kiekvieną dieną, po treniravimosi jaučiu gan stiprų alkį, tai seniau visada prisivalgydavau ir ne už ilgo eidavau miegot, bet dabar kaip rašiau mažai valgau, kad šiek tiek alkį numalšinčiau, bet ne pilnai.
nu jei po savo kardio prisvalgai ''sudo'' visokio, tai rezultatu tikrai nebus jokiu
Neprisijungęs
- JaunasIrStoras
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-07-01
- Žinutės: 10
- Įspėjimai: 1
#521 2012-05-22 22:07
Sveiki as esu nepatenkintas savo pilvu nes arteje vasara ir nesinori rodytis , bet zinau jau nieka nebepakeisi, nes jau kelios savaites iki vasaros, bet noriu per vasara kazkaip pakeist sita pilvuza senau sveriau 112kg dabar sveriu 75kg ugis 183. As noriu paklaust kaip man panaikint riebalus nuo to pilvo utiutiu ???
Kaip manot jie pradeciau rytais begot tai pasikeistu kas nors ?
Darau atsilenkimus kasdien ir kiloju 14kg hanteli .
foto:
http://www.part.lt/img/16bb999c9dbb726d … 0b5220.JPG
http://www.part.lt/img/f8f46e73deb42118 … 509682.JPG
http://www.part.lt/img/a00e49cfe19998d8 … b69640.JPG
Paskutinį kartą taisė JaunasIrStoras (2012-05-22 22:30)
Neprisijungęs
- athletic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-05-08
- Žinutės: 5718
- Atsiliepimai: 17
#522 2012-05-22 22:25
Turiu 1cm zhyro 186cm 75kg, stambus sudejimas, ar sunku butu su juo susidorot? Jeigu butu geras cardio?
Neprisijungęs
- Prabas
- Išmestas
- Registravosi: 2012-04-06
- Žinutės: 967
#523 2012-06-16 10:20
JaunasIrStoras rašė:
Sveiki as esu nepatenkintas savo pilvu nes arteje vasara ir nesinori rodytis , bet zinau jau nieka nebepakeisi, nes jau kelios savaites iki vasaros, bet noriu per vasara kazkaip pakeist sita pilvuza senau sveriau 112kg dabar sveriu 75kg ugis 183. As noriu paklaust kaip man panaikint riebalus nuo to pilvo utiutiu ???
foto:
Man bent atrodo dar reikia numesti riebalo kaskiek o poto persiskaityk.http://www.kulturizmas.net/10-patarimu-siekiant-tobulo-preso-brent-vlcek/188/ persiskaityk.
Paskutinį kartą taisė Prabas (2012-06-16 10:21)
Neprisijungęs
- Dzinas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-05-20
- Žinutės: 1753
#524 2012-06-16 14:04
JaunasIrStoras rašė:
foto:
Baudiniai trusikai ;DD
Neprisijungęs
- R.Teris
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2012-07-06
- Žinutės: 8
#525 2012-07-08 14:53
Sveiki, už 2-jų dienų man sueis 16. Mano ūgis 1,73 , o svoris 74kg. Daktarai man sako, jog mano svoris yra normalus, bet aš asmeniškai esu nepatenkintas savo kūnu. Reikėtu numesti kokius 4-5kg... O tada, po truputi užsiiminėti kultūrizmu.
Dabar pratinuos prie mitybos. Suvartojiu apie 800kcal, stengiuos nevalgyti riebių produktų, ir šiaip visokio š*do... Jau nuo birželio mėnesio gauvau labai faina kablį, t.y bėgimą Nuo liepos mėnesio kiekvieną vakarą bėgimui skiriu apie 15-20min, numečiau kažkiek... Aišku, išryškėjo krutinės raumenys, presas, pečiai, blauzdos. Bet pagrindas yra numesti svorio...
Turiu klausimą:
Esu nusižiūrėjas tokias tabletytes. Jos vadinasi ,,Olimp Thermo Speed Extreme''. Ar jos išties veiksmingos ? Ir ar man, kaip 16 metų asmeniui yra leidžiama jas vartoti ?
Prašau, pagelbėkit
Paskutinį kartą taisė R.Teris (2012-07-08 15:00)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 19 20 21 22 23 … 31
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Svorio metimas