Puslapiai: 1 … 33 34 35 36 37 … 62
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Kardio treniruotės, ryškinimas
- Menceris
- Išmestas
- Registravosi: 2012-03-06
- Žinutės: 577
- Įspėjimai: 3
- Atsiliepimai: 1
#851 2012-04-19 16:26
Re: Kardio treniruotės, ryškinimas
gazuotasbatonas rašė:
Tik po 30 min begimo kunas pradeda degint riebala taip?
Po 15-20min pradeda deginti.
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#852 2012-04-19 16:27
arniukas rašė:
gazuotasbatonas rašė:
geriausia begiot is ryto tusciu skrandziu 30 min ir dega tas riebalas
Geras pasakymas , geriausia vaziuoti su masina tusciu baku Kazi tik kur nuvaziuosi?
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2010-04-08
- Žinutės: 3978
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 16
#853 2012-04-19 16:49
Menceris rašė:
arniukas rašė:
gazuotasbatonas rašė:
geriausia begiot is ryto tusciu skrandziu 30 min ir dega tas riebalas
Geras pasakymas , geriausia vaziuoti su masina tusciu baku Kazi tik kur nuvaziuosi?
Nafik tu prisi.pisineji jei gerai pasake zmogus ? Per daug ciauski kazko ko nezinai.
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#854 2012-04-19 17:21
duglas rašė:
Menceris rašė:
arniukas rašė:
geriausia begiot is ryto tusciu skrandziu 30 min ir dega tas riebalasGeras pasakymas , geriausia vaziuoti su masina tusciu baku Kazi tik kur nuvaziuosi?
Nafik tu prisi.pisineji jei gerai pasake zmogus ? Per daug ciauski kazko ko nezinai.
Pridusk smaukale.
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#855 2012-04-19 17:30
Menceris rašė:
duglas rašė:
Menceris rašė:
Geras pasakymas , geriausia vaziuoti su masina tusciu baku Kazi tik kur nuvaziuosi?Nafik tu prisi.pisineji jei gerai pasake zmogus ? Per daug ciauski kazko ko nezinai.
Pridusk smaukale.
Runkeli Airijos, kad nusipezi, kam klaidini zmogu.
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#856 2012-04-19 18:18
duglas rašė:
Menceris rašė:
duglas rašė:
Pridusk smaukale.
As neklaidinu , kas tusciu skrandziu bega? jeigu esi utiutiu tai pirmyn ar man gaila ? Dar ir i stangine eik needes Lietuvos runkeli
Paskutinį kartą taisė Menceris (2012-04-19 18:20)
Neprisijungęs
- Jokotau
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-05-27
- Žinutės: 148
#857 2012-04-19 18:38
gerai sako, gi tusciu skrandziu turi begt , geriausia ryte tik atsikelus, kad degtu riebalas, o ne suvartotas kalorijas organizmas naudotu. aisku gali begt ir pavalges, bet bus kur kas maziau efektyvu.
Paskutinį kartą taisė Jokotau (2012-04-19 18:42)
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#858 2012-04-19 19:06
Menceris rašė:
duglas rašė:
Menceris rašė:
Pridusk smaukale.Runkeli Airijos, kad nusipezi, kam klaidini zmogu.
As neklaidinu , kas tusciu skrandziu bega? jeigu esi utiutiu tai pirmyn ar man gaila ? Dar ir i stangine eik needes Lietuvos runkeli
galetum santuriau ,seip tai klysti del debilu ,utiutiu tas kas pilnu skrandziu sportuoja
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#859 2012-04-19 19:15
Menceris rašė:
duglas rašė:
Menceris rašė:
Pridusk smaukale.
Tu kausas esi ir pasirodei ka tik visu grazumu, per menesi 250 postu ir tai puse i pieva jauciu, begti ryte kas meta svori ir reikia tusciu skrandziu, o prie ko cia trefkes ? Jei be jokiu NO varai tai 1-2h pries sale turi buti gerai pavalges, cia klausimu neturetu del to kilti.
Paskutinį kartą taisė duglas (2012-04-19 19:16)
Neprisijungęs
- gazuotasbatonas
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2011-09-30
- Žinutės: 68
- Atsiliepimai: 0
#860 2012-04-19 19:25
Jokotau rašė:
gerai sako, gi tusciu skrandziu turi begt , geriausia ryte tik atsikelus, kad degtu riebalas, o ne suvartotas kalorijas organizmas naudotu. aisku gali begt ir pavalges, bet bus kur kas maziau efektyvu.
Pritariu tau
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#861 2012-04-19 19:40
duglas rašė:
Menceris rašė:
duglas rašė:
Runkeli Airijos, kad nusipezi, kam klaidini zmogu.As neklaidinu , kas tusciu skrandziu bega? jeigu esi utiutiu tai pirmyn ar man gaila ? Dar ir i stangine eik needes Lietuvos runkeli
Tu kausas esi ir pasirodei ka tik visu grazumu, per menesi 250 postu ir tai puse i pieva jauciu, begti ryte kas meta svori ir reikia tusciu skrandziu, o prie ko cia trefkes ? Jei be jokiu NO varai tai 1-2h pries sale turi buti gerai pavalges, cia klausimu neturetu del to kilti.
As nesakiau ,kad begti reikia priedus kaip parsui ,bet kad reikia lengvai uzkasti pvz 50g ryziu ir po valandzikes begti tai tikrai ,o ne begti tusciu skrandziu kaip paranojikui ir galvoti oi kaip dega riebalas . Manai as cia renku postus nes nuo ju man statusas visagalio duos ? Postai man gaunasi savaime atsakinejant i tokiu kaip tu dalbajobu klausimus. Jei adminas nori gali deti man bana arba istrinti mano akaunta is sio forumo man nei silta nei salta.
Neprisijungęs
- krachas
- Dažnas senbūvis
#862 2012-04-19 22:52
Menceris rašė:
duglas rašė:
Menceris rašė:
As neklaidinu , kas tusciu skrandziu bega? jeigu esi utiutiu tai pirmyn ar man gaila ? Dar ir i stangine eik needes Lietuvos runkeliTu kausas esi ir pasirodei ka tik visu grazumu, per menesi 250 postu ir tai puse i pieva jauciu, begti ryte kas meta svori ir reikia tusciu skrandziu, o prie ko cia trefkes ? Jei be jokiu NO varai tai 1-2h pries sale turi buti gerai pavalges, cia klausimu neturetu del to kilti.
As nesakiau ,kad begti reikia priedus kaip parsui ,bet kad reikia lengvai uzkasti pvz 50g ryziu ir po valandzikes begti tai tikrai ,o ne begti tusciu skrandziu kaip paranojikui ir galvoti oi kaip dega riebalas . Manai as cia renku postus nes nuo ju man statusas visagalio duos ? Postai man gaunasi savaime atsakinejant i tokiu kaip tu dalbajobu klausimus. Jei adminas nori gali deti man bana arba istrinti mano akaunta is sio forumo man nei silta nei salta.
Nereikia nei tu 50gr ryziu tavo, tusciu skrandziu reikia begti norint, kad degtu riebalas, RUNKELI !!! Cia ne kardio darymas sirdziai treniruotes metu. Jei jau suklydai- patylek, gedemas ir buvo susimetes, kad baltyme yra daugiau baltymo nei trynyje (kalbant apie kiausini), bet nesidraske taip kaip tu.
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#863 2012-04-20 00:26
duglas rašė:
Menceris rašė:
duglas rašė:
Tu kausas esi ir pasirodei ka tik visu grazumu, per menesi 250 postu ir tai puse i pieva jauciu, begti ryte kas meta svori ir reikia tusciu skrandziu, o prie ko cia trefkes ? Jei be jokiu NO varai tai 1-2h pries sale turi buti gerai pavalges, cia klausimu neturetu del to kilti.As nesakiau ,kad begti reikia priedus kaip parsui ,bet kad reikia lengvai uzkasti pvz 50g ryziu ir po valandzikes begti tai tikrai ,o ne begti tusciu skrandziu kaip paranojikui ir galvoti oi kaip dega riebalas . Manai as cia renku postus nes nuo ju man statusas visagalio duos ? Postai man gaunasi savaime atsakinejant i tokiu kaip tu dalbajobu klausimus. Jei adminas nori gali deti man bana arba istrinti mano akaunta is sio forumo man nei silta nei salta.
Nereikia nei tu 50gr ryziu tavo, tusciu skrandziu reikia begti norint, kad degtu riebalas, RUNKELI !!! Cia ne kardio darymas sirdziai treniruotes metu. Jei jau suklydai- patylek, gedemas ir buvo susimetes, kad baltyme yra daugiau baltymo nei trynyje (kalbant apie kiausini), bet nesidraske taip kaip tu.
As nesidraskau man pasrat, norit bekit tuo tusciu skrandziu jopekmat ar man gaila
Neprisijungęs
- uzsivedes
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-12-18
- Žinutės: 12846
- Atsiliepimai: 34
#864 2012-04-20 07:15
Liuks diskusija
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-06-17
- Žinutės: 1363
- Atsiliepimai: 7
#865 2012-04-20 13:23
Uzsirasykit i sokiu konkursa ir degs tas riebalas
Neprisijungęs
- Menceris
- Išmestas
#866 2012-04-20 13:38
?uess rašė:
Uzsirasykit i sokiu konkursa ir degs tas riebalas
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2010-08-02
- Žinutės: 57
#867 2012-04-27 17:07
Kiekvieną dieną 5h ryto atsikeliu, išgeriu 300ml vandens, suvalgau viena greifruta, 5:20 jau būnų pasiruošęs bėgt. Ir greitai dega tas riebalas, plius suvalgius greifrutą gana daug energijos gauni, todėl nereikia apkrauti skrandį maistu, kuris turi būti valgomas pusryčiams, arba pietums (pusryčiai mano 7:00h). Užtenka tik "užkurt" organizmą.
Na, o geriausia cardio treniruotė kurią esu radęs, tai ši:
Galite sakyti ką norit, tačiau tai pati geriausia ir sunkiausia cardio treniruotė kurią esu daręs. Ne, tik kad stiprina širdį (kaip bėgiojimas), tačiau labai daug išdegina kalorijų, sustiprina kojas (praktiškai man, net nereikia svorių), padidina judrumą, balansą ir ryškiai, ryškiai padidina ištvermę. Rekomenduoju visiems, tikrai nepasigailėsit parsisiuntę šią programą, yra šioks toks mitybos planas dar sudarytas ir kalendorius dar yra, kada kokias treniruotes reikia daryti. :}
Paskutinį kartą taisė NightKata (2012-04-27 17:08)
Neprisijungęs
- Prabas
- Išmestas
- Registravosi: 2012-04-06
- Žinutės: 967
#868 2012-04-28 14:37
NightKata rašė:
Kiekvieną dieną 5h ryto atsikeliu, išgeriu 300ml vandens, suvalgau viena greifruta, 5:20 jau būnų pasiruošęs bėgt. Ir greitai dega tas riebalas, plius suvalgius greifrutą gana daug energijos gauni, todėl nereikia apkrauti skrandį maistu, kuris turi būti valgomas pusryčiams, arba pietums (pusryčiai mano 7:00h). Užtenka tik "užkurt" organizmą.
Galite sakyti ką norit, tačiau tai pati geriausia ir sunkiausia cardio treniruotė kurią esu daręs. Ne, tik kad stiprina širdį (kaip bėgiojimas), tačiau labai daug išdegina kalorijų, sustiprina kojas (praktiškai man, net nereikia svorių), padidina judrumą, balansą ir ryškiai, ryškiai padidina ištvermę. Rekomenduoju visiems, tikrai nepasigailėsit parsisiuntę šią programą, yra šioks toks mitybos planas dar sudarytas ir kalendorius dar yra, kada kokias treniruotes reikia daryti. :}
O cia neuztenka vien ziureti pratimus per youtuba? Ir kokia kaina? Ir ar tinka pradedanciam kuris max ispaudzia 10 prisispaudimu..
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
- Registravosi: 2011-01-17
- Žinutės: 3731
- Atsiliepimai: 15
#869 2012-04-28 16:54
NightKata rašė:
pirkt kazkoki video cia reik bbd..
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#870 2012-04-28 17:54
Nebūtina pirkti, galima parsisiųsti iš torrentų Tačiau garantuoju, kad nebūsit niekada darę kažko panašaus (nabent profesionalūs atletai esat).
Prabas, taip tinka. Nes ten daug ant kojų dirba, aišku bus atsispaudimų, bet nebūtina po 50 jų daryt. Ir deja ne, ten vos keleta pratimų parodyta, o parsisiuntus DVD iškarto rodo, kada ilsėtis, kiek kada ką daryti, kokiu tempu tai daryti ir t.t.
P.S. Pirkt programą apsimoka, bet kam pirkt jeigu galima nemokamai gaut
Paskutinį kartą taisė NightKata (2012-04-28 17:56)
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
#871 2012-04-28 18:18
NightKata rašė:
Nebūtina pirkti, galima parsisiųsti iš torrentų Tačiau garantuoju, kad nebūsit niekada darę kažko panašaus (nabent profesionalūs atletai esat).
Prabas, taip tinka. Nes ten daug ant kojų dirba, aišku bus atsispaudimų, bet nebūtina po 50 jų daryt. Ir deja ne, ten vos keleta pratimų parodyta, o parsisiuntus DVD iškarto rodo, kada ilsėtis, kiek kada ką daryti, kokiu tempu tai daryti ir t.t.
P.S. Pirkt programą apsimoka, bet kam pirkt jeigu galima nemokamai gaut
sprendziant is tavo kalbu, tai susidarau ispudi, kad vaikstant i sale nelabai reikalinga si programa, nes didele apkrova bus, nespes raumenys atsistatyt, na o sportuojant namie tai gal pats tas
P.S torrentuose kokiu pavadinimu jos ieskot?
Paskutinį kartą taisė lorenzo (2012-04-28 18:19)
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#872 2012-04-28 18:24
lorenzo rašė:
NightKata rašė:
P.S. Pirkt programą apsimoka, bet kam pirkt jeigu galima nemokamai gautsprendziant is tavo kalbu, tai susidarau ispudi, kad vaikstant i sale nelabai reikalinga si programa, nes didele apkrova bus, nespes raumenys atsistatyt, na o sportuojant namie tai gal pats tas
P.S torrentuose kokiu pavadinimu jos ieskot?
Galima vaikščiot laisvai į salę ir daryt dar šią treniruotę (jeigu laiko turi). Jinai išvarginanti, bet naudojant papildus šiek tiek greičiau atsigausi. Aš tai 2 kartus darau per dieną treniruotę, 5 kartus per savaitę (nedaug tas 10 treniruočių). Ten žinok cardio, o ne extremalus workoutas su svoriais, nes ten nėra jie naudojami (tik tavo kūnas).
http://torrentz.eu/55e049118ebdf166e6dd … c337de1323 aš tai iš čia siunčiausi programą
Neprisijungęs
- lorenzo
- Moderatorius
#873 2012-04-28 18:27
NightKata rašė:
lorenzo rašė:
NightKata rašė:
P.S. Pirkt programą apsimoka, bet kam pirkt jeigu galima nemokamai gautsprendziant is tavo kalbu, tai susidarau ispudi, kad vaikstant i sale nelabai reikalinga si programa, nes didele apkrova bus, nespes raumenys atsistatyt, na o sportuojant namie tai gal pats tas
P.S torrentuose kokiu pavadinimu jos ieskot?Galima vaikščiot laisvai į salę ir daryt dar šią treniruotę (jeigu laiko turi). Jinai išvarginanti, bet naudojant papildus šiek tiek greičiau atsigausi. Aš tai 2 kartus darau per dieną treniruotę, 5 kartus per savaitę (nedaug tas 10 treniruočių). Ten žinok cardio, o ne extremalus workoutas su svoriais, nes ten nėra jie naudojami (tik tavo kūnas).
http://torrentz.eu/55e049118ebdf166e6dd … c337de1323 aš tai iš čia siunčiausi programą
oo aciu
Paskutinį kartą taisė lorenzo (2012-04-28 18:27)
Neprisijungęs
- NightKata
- Kalbus dalyvis
#874 2012-04-28 19:21
Nėra už ką;]
Neprisijungęs
- Ailan
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2012-02-26
- Žinutės: 1479
- Atsiliepimai: 5
#875 2012-04-28 19:22
Tai ,vat dabar įdomu pasidarė tai geriau, ryte bėgti tuščiu skrandžiu, ar užkąsti ? Ir ką manote apie vakare bėgiojimus kokia 20:00~ , kokių patarimų duotumėt
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 33 34 35 36 37 … 62
- Pradžia
- » Treniruotės
- » Kardio treniruotės, ryškinimas