Puslapiai: 1 … 290 291 292 293 294 … 514
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai
- rubizzz
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: kaunas
- Registravosi: 2010-03-11
- Žinutės: 3463
- Atsiliepimai: 4
#7276 2012-03-13 16:08
Re: Papildų PASIRINKIMO klausimai
Zalgirietis rašė:
marius79 rašė:
lexusrx rašė:
Pradek nuo 5lt . uzh juos nusipirk grikiu arba avizhu ir sistemingai suvartok savo "preke" per savaite papildomai prie esamo raciono.
Sekancia savaite galesi jau uz 10lt statytis sistema is :
grikiu ar avizu + tuno koncervu arba kiaushiniu.
P.S. tolesne diskusija bereikalinga jei neigyvendinsi tai kas rekomenduojama mano pirmajame sakinyje.tik nereikia is karto sokti ant 10 lt, o kaip mineta uz 5 lt, nes paskui dar gausis ne normaliai, o per daug, o tai jau bus negrazu, vien gyslos bus visur
tai utiutiu as nepavalgysiu normalei valgydamas taip
Nu ir asilas. Nepyk uz issireiskima, bet neislaikiau. Nesako vien tai valgyt. Isiskaityk dar karta lexo pirma sakini. Sita valgai PRIE ESAMO RACIONO. Dabar tai tu pavalgai, taip?!
Neprisijungęs
- FactoryGYMas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2010-04-15
- Žinutės: 569
- Atsiliepimai: 1
#7277 2012-03-13 18:45
Bandėt kasnors gal "Nitro Future Weight Gainer 7kg" ? nepučia pilvo? nes kiek girdėjau, tai nuo visokių mutant mass tai pučia pilvą ... ir pramina mutant gas
Neprisijungęs
- mauglis
- Chemikas teoretikas
- Registravosi: 2009-05-03
- Žinutės: 889
- Atsiliepimai: 11
#7278 2012-03-13 19:12
Pažįstamas buvo pasiėmęs tai viskas normaliai jam bent jau su vandeniu, su pienu nebandė. Šiaip tai toks piguma jis, pakuotės tragiškos, bet pagal kainą tai tikrai galima imti.
Neprisijungęs
- AusraT
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-03-13
- Žinutės: 5
- Atsiliepimai: 0
#7279 2012-03-14 13:18
smekla rašė:
AusraT rašė:
Sveiki, nespejau visos temos perskaityti, tad dovanokit jei kartosis klausimas lankau aerobika 3 k. per savaite, derinu maista, tikslas kaip ir daugelio merginu svorio metimas... galvoju pradet vartoti L-carnitina, bet kartu noreciau ir chromo (skaiciau, kad mazina potrauki saldumynam), gal galetumete ka rekomenduoti? tiesa, bandziau gerti Lipo6x, bet man visiskai netiko, savijauta siaubinga buvo... dekui uz atsakyma, nes kuo daugiau pati skaitau, tuo daugiau nieko nesuprantu apie papildus
Na jei mitybai demesio skiri tai pasiimk l-carnitino, greiciau vyks norimas procesas..
Su chromu paciam teke susidurt taipogi, budavo dienu kai ziaurej stoga rauna del saldumynu, bet deja, reik atsisakyt.. Padet padejo, bet man asmeniskai ir apetita musdavo nuo jo, kas labai erzindavo mane..
Jo gali isigyti vaistineje apie 50lt kaina ~90tabl..
aciu uz komentara o gal galetu kas rekomenduoti kokio gamintojo L carnitina geriau pirkti?
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#7280 2012-03-14 13:23
AusraT rašė:
smekla rašė:
AusraT rašė:
Sveiki, nespejau visos temos perskaityti, tad dovanokit jei kartosis klausimas lankau aerobika 3 k. per savaite, derinu maista, tikslas kaip ir daugelio merginu svorio metimas... galvoju pradet vartoti L-carnitina, bet kartu noreciau ir chromo (skaiciau, kad mazina potrauki saldumynam), gal galetumete ka rekomenduoti? tiesa, bandziau gerti Lipo6x, bet man visiskai netiko, savijauta siaubinga buvo... dekui uz atsakyma, nes kuo daugiau pati skaitau, tuo daugiau nieko nesuprantu apie papildus
Na jei mitybai demesio skiri tai pasiimk l-carnitino, greiciau vyks norimas procesas..
Su chromu paciam teke susidurt taipogi, budavo dienu kai ziaurej stoga rauna del saldumynu, bet deja, reik atsisakyt.. Padet padejo, bet man asmeniskai ir apetita musdavo nuo jo, kas labai erzindavo mane..
Jo gali isigyti vaistineje apie 50lt kaina ~90tabl..aciu uz komentara o gal galetu kas rekomenduoti kokio gamintojo L carnitina geriau pirkti?
Kai perki piena, nelabai turbut yra skirtumas koks gamintojas, tai cia tas pats, ziurek i kiekio ir kainos santyki
Neprisijungęs
- AusraT
- Naujas dalyvis
#7281 2012-03-14 14:14
olegaskimanas rašė:
AusraT rašė:
smekla rašė:
Jo gali isigyti vaistineje apie 50lt kaina ~90tabl..aciu uz komentara o gal galetu kas rekomenduoti kokio gamintojo L carnitina geriau pirkti?
Kai perki piena, nelabai turbut yra skirtumas koks gamintojas, tai cia tas pats, ziurek i kiekio ir kainos santyki
tiesa pasakius man yra skirtumas, net ir renkantis toki daikta kaip pienas man svarbiau ne kiekio kainos, o kokybes kainos santykis
Neprisijungęs
- ATP
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-03-12
- Žinutės: 1232
- Atsiliepimai: 6
#7282 2012-03-14 14:21
nueik i skelbimu skilti ir ten pasieskok pas ka gali nusipirkti gryno l-carnitino milteliais, nenoriu reklamuot nieko konkretaus
Neprisijungęs
- AusraT
- Naujas dalyvis
#7283 2012-03-14 14:54
ATP rašė:
nueik i skelbimu skilti ir ten pasieskok pas ka gali nusipirkti gryno l-carnitino milteliais, nenoriu reklamuot nieko konkretaus
aciu uz patarima
Neprisijungęs
- gedaas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-04-25
- Žinutės: 19
#7284 2012-03-14 14:59
Prasom ))
Neprisijungęs
- olegaskimanas
#7285 2012-03-14 17:15
AusraT rašė:
olegaskimanas rašė:
AusraT rašė:
aciu uz komentara o gal galetu kas rekomenduoti kokio gamintojo L carnitina geriau pirkti?Kai perki piena, nelabai turbut yra skirtumas koks gamintojas, tai cia tas pats, ziurek i kiekio ir kainos santyki
tiesa pasakius man yra skirtumas, net ir renkantis toki daikta kaip pienas man svarbiau ne kiekio kainos, o kokybes kainos santykis
Gal netingi parasyt nors po viena, nekokybisko ir kokybisko pieno gamintoja(perdirbeja)? Aisku, jei ziurint i piena, tai viename gali but, kaip pvz., daugiau ar maziau riebalu, kazkokiu tai medziagu, o cia kaip sakant L carnitinas ir afrikoj L karnitinas, bent jau turetu but.
Neprisijungęs
- ATP
- Dažnas senbūvis
#7286 2012-03-14 17:26
olegaskimanas rašė:
AusraT rašė:
olegaskimanas rašė:
Kai perki piena, nelabai turbut yra skirtumas koks gamintojas, tai cia tas pats, ziurek i kiekio ir kainos santykitiesa pasakius man yra skirtumas, net ir renkantis toki daikta kaip pienas man svarbiau ne kiekio kainos, o kokybes kainos santykis
Gal netingi parasyt nors po viena, nekokybisko ir kokybisko pieno gamintoja(perdirbeja)? Aisku, jei ziurint i piena, tai viename gali but, kaip pvz., daugiau ar maziau riebalu, kazkokiu tai medziagu, o cia kaip sakant L carnitinas ir afrikoj L karnitinas, bent jau turetu but.
tik tarp kitko, pienas gali buti pasterizuotas saltoj arba karstoj temperaturoj. tas kur karstoj baltymu atzvilgiu bevertis ir kainuoja dvigubai pigiau.
Neprisijungęs
- olegaskimanas
#7287 2012-03-14 17:28
ATP rašė:
olegaskimanas rašė:
AusraT rašė:
tiesa pasakius man yra skirtumas, net ir renkantis toki daikta kaip pienas man svarbiau ne kiekio kainos, o kokybes kainos santykisGal netingi parasyt nors po viena, nekokybisko ir kokybisko pieno gamintoja(perdirbeja)? Aisku, jei ziurint i piena, tai viename gali but, kaip pvz., daugiau ar maziau riebalu, kazkokiu tai medziagu, o cia kaip sakant L carnitinas ir afrikoj L karnitinas, bent jau turetu but.
tik tarp kitko, pienas gali buti pasterizuotas saltoj arba karstoj temperaturoj. tas kur karstoj baltymu atzvilgiu bevertis ir kainuoja dvigubai pigiau.
O L carnitinas, gali but pasterizuotas?
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-06-17
- Žinutės: 1363
- Atsiliepimai: 7
#7288 2012-03-14 20:55
ATP rašė:
olegaskimanas rašė:
AusraT rašė:
tiesa pasakius man yra skirtumas, net ir renkantis toki daikta kaip pienas man svarbiau ne kiekio kainos, o kokybes kainos santykisGal netingi parasyt nors po viena, nekokybisko ir kokybisko pieno gamintoja(perdirbeja)? Aisku, jei ziurint i piena, tai viename gali but, kaip pvz., daugiau ar maziau riebalu, kazkokiu tai medziagu, o cia kaip sakant L carnitinas ir afrikoj L karnitinas, bent jau turetu but.
Kodel bevertis aukstoje? Marge virs 3 lt kainuoja ir parasyta ultraaukstoje temperaturoje.
Neprisijungęs
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#7289 2012-03-14 21:01
?uess rašė:
ATP rašė:
olegaskimanas rašė:
Gal netingi parasyt nors po viena, nekokybisko ir kokybisko pieno gamintoja(perdirbeja)? Aisku, jei ziurint i piena, tai viename gali but, kaip pvz., daugiau ar maziau riebalu, kazkokiu tai medziagu, o cia kaip sakant L carnitinas ir afrikoj L karnitinas, bent jau turetu but.tik tarp kitko, pienas gali buti pasterizuotas saltoj arba karstoj temperaturoj. tas kur karstoj baltymu atzvilgiu bevertis ir kainuoja dvigubai pigiau.
Kodel bevertis aukstoje? Marge virs 3 lt kainuoja ir parasyta ultraaukstoje temperaturoje.
Marge turbut prasciausias pienas, galioja puse metu ...
Neprisijungęs
- ATP
- Dažnas senbūvis
#7290 2012-03-14 21:03
?uess rašė:
ATP rašė:
olegaskimanas rašė:
pasterizavimas ultraauksta temp velgi kita technologija nei paprastas pieno kaitinimas pagooglink kodel auktoje temperaturoje pasterizuotas pienas prastas, kas yra pasterizavimas ultraaukstoj temp ir t.t jeigu domina. zodziu su marges pienu viskas tvarkoj kogero, nezinau labai smulkiai tokiu niuansu ir niekad nemaciau to marges pieno.
Paskutinį kartą taisė ATP (2012-03-14 21:06)
Neprisijungęs
- IzI
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-09-09
- Žinutės: 918
- Atsiliepimai: 3
#7291 2012-03-14 21:03
zaliasss rašė:
?uess rašė:
ATP rašė:
tik tarp kitko, pienas gali buti pasterizuotas saltoj arba karstoj temperaturoj. tas kur karstoj baltymu atzvilgiu bevertis ir kainuoja dvigubai pigiau.Kodel bevertis aukstoje? Marge virs 3 lt kainuoja ir parasyta ultraaukstoje temperaturoje.
O ten pienas?
Neprisijungęs
- AusraT
- Naujas dalyvis
#7292 2012-03-14 21:11
olegaskimanas rašė:
AusraT rašė:
olegaskimanas rašė:
Pabandysiu paaiskinti savo pozicija, kodel man svarbus gamintojas. Kiek pasisakitinejau tai jo produktu (nekalbu apie gryna Lcarnitina) yra daug skirtingu pavadinimu, kainu netgi ir pavidalu t.y. skystis, milteliai, tabletes ir pan. Tarkim lyginant keleta produktu L carnitino kiekis yra vienodas, tad tenka spresti dilema kuri gi produkta galiausiai pirkti todel ir norejau suzinoti koks gamintojas yra patikimas. P.S. abejotinos kokybes pienas optima linija, o tiketina geras dvaro, na o pats geriausias tai pas bobute kaime sviezus karvutes pienas. Gero vakaro visiem
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#7293 2012-03-14 21:14
AusraT rašė:
olegaskimanas rašė:
AusraT rašė:
Pabandysiu paaiskinti savo pozicija, kodel man svarbus gamintojas. Kiek pasisakitinejau tai jo produktu (nekalbu apie gryna Lcarnitina) yra daug skirtingu pavadinimu, kainu netgi ir pavidalu t.y. skystis, milteliai, tabletes ir pan. Tarkim lyginant keleta produktu L carnitino kiekis yra vienodas, tad tenka spresti dilema kuri gi produkta galiausiai pirkti todel ir norejau suzinoti koks gamintojas yra patikimas. P.S. abejotinos kokybes pienas optima linija, o tiketina geras dvaro, na o pats geriausias tai pas bobute kaime sviezus karvutes pienas. Gero vakaro visiem
Galiu tik nuliudinti jog NEI VIENAS brandas kuris parduoda L-carnitina jo NEGAMINA, 95% is ju neturi nieko bendra su gamyba.
Antra, jo zaliava bus is CHINA.
Todel ziureti taip vadinama gamintoja, kuris net gamybos linijos neturi, o visas tas pavadinimas gamintojas yra ne daugiau nei ofisas ir sandelys.
Sveiki atvyke i Papildu pasauli :-)
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#7294 2012-03-14 21:33
IzI rašė:
zaliasss rašė:
?uess rašė:
O ten pienas?
JO Stengiuosi Musu pirkti, bet prie manes nebuna jo, tai kartais tenka marge. Gerai cia vartot, proteino milteliai ok, o jau pienas prikistas visokiu sudu jau kzks nerealiai blogai Aisku jis nera taip gerai kaip su galiojimu savaites ar pan, bet visgi pienas.
Paskutinį kartą taisė ?uess (2012-03-14 21:34)
Neprisijungęs
- ATP
- Dažnas senbūvis
#7295 2012-03-14 21:37
?uess rašė:
IzI rašė:
zaliasss rašė:
Marge turbut prasciausias pienas, galioja puse metu ...O ten pienas?
JO Stengiuosi Musu pirkti, bet prie manes nebuna jo, tai tenka marge. Gerai cia vartot, proteino milteliai ok, o jau pienas prikistas visokiu sudu jau kzks nerealiai blogai Aisku jis nera taip gerai kaip su galiojimu savaites ar pan, bet visgi pienas.
i piena jokiu shudu nekisa dazniausiai, tik kai ji pasterizuoja tai priklausomai nuo budo lieka/nelieka NAUDINGI dalykai (vitaminai, baltymai ir kt) tuo paciu rekomenduoju pasidometi kaip gaminami isrugu baltymai nes matomai nera supratimo, no offence
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#7296 2012-03-14 21:44
ATP rašė:
?uess rašė:
IzI rašė:
O ten pienas?JO Stengiuosi Musu pirkti, bet prie manes nebuna jo, tai tenka marge. Gerai cia vartot, proteino milteliai ok, o jau pienas prikistas visokiu sudu jau kzks nerealiai blogai Aisku jis nera taip gerai kaip su galiojimu savaites ar pan, bet visgi pienas.
i piena jokiu shudu nekisa dazniausiai, tik kai ji pasterizuoja tai priklausomai nuo budo lieka/nelieka NAUDINGI dalykai (vitaminai, baltymai ir kt) tuo paciu rekomenduoju pasidometi kaip gaminami isrugu baltymai nes matomai nera supratimo, no offence
As turiu galvoje del dedamu konservantu ir panasiai del ko ir laiko puse metu, o ne del naudingu medziagu nelikimo. Proteinose irgi yra sintetikos, tai nepagaunu kas del to palyginimo tau buvo neaisku?
Neprisijungęs
- ATP
- Dažnas senbūvis
#7297 2012-03-14 21:58
?uess rašė:
ATP rašė:
?uess rašė:
JO Stengiuosi Musu pirkti, bet prie manes nebuna jo, tai tenka marge. Gerai cia vartot, proteino milteliai ok, o jau pienas prikistas visokiu sudu jau kzks nerealiai blogai Aisku jis nera taip gerai kaip su galiojimu savaites ar pan, bet visgi pienas.i piena jokiu shudu nekisa dazniausiai, tik kai ji pasterizuoja tai priklausomai nuo budo lieka/nelieka NAUDINGI dalykai (vitaminai, baltymai ir kt) tuo paciu rekomenduoju pasidometi kaip gaminami isrugu baltymai nes matomai nera supratimo, no offence
As turiu galvoje del dedamu konservantu ir panasiai del ko ir laiko puse metu, o ne del naudingu medziagu nelikimo. Proteinose irgi yra sintetikos, tai nepagaunu kas del to palyginimo tau buvo neaisku?
nesu girdejes kad i piena detu konservantus o siaip tai cia panaseja i bobuciu pasnekesius, konservantai, sintetika.. reiketu konkretumo o cia labai skambus zodziai apie kuriuos nera supratimo whey protein concentrate, kur sintetika?
Neprisijungęs
- boozer
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-05-10
- Žinutės: 1841
- Atsiliepimai: 44
#7298 2012-03-14 22:07
I piena nededa jokiu konservantu, ilgas galiojimas pasiekiams specialiai pasterizuojant, visokios bactocatch technologijos, laktozes "nuzudymas" Pieno skiedimas vandeniu dar vienas mitas, jis tik separuojamas nuo riebalu. Is viso su pieno produktais gamintojams maziausiai eina kazka primaklint, aisku nekalbant apie mcdonal's surius, kuriuose pieno produktu nerasta
isrugu baltymu koncentratas gaunamas ultrafiltruojant isrugas, paskui gauta mase isdziovinant purskimo budu, taigi cia irgi viskas naturalu, chemija atsiranda tik idejus i grazias dezutes
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#7299 2012-03-14 22:21
Nu del pieno klydau, nesidomejau, beje forume cia kzks ir pasake apie konservantus piene Apie proteinus turejau galvoje visokiu saldikliu, flavorus (nzn kaip lietuviskai tiksliai verstusi) ir pan prideda, tai irgi nera taip sventa.
Neprisijungęs
- ?uess
- Dažnas senbūvis
#7300 2012-03-14 22:22
Tai tas marge realiai nk nesiskiria nuo pieno su trumpu galiojimu?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 290 291 292 293 294 … 514
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai