Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

rubizzz
Dažnas senbūvis
Vietovė: kaunas
Registravosi: 2010-03-11
Žinutės: 3463
Atsiliepimai: 4

#7276 2012-03-13 16:08

Re: Papildų PASIRINKIMO klausimai

Zalgirietis rašė:

marius79 rašė:

lexusrx rašė:

Pradek nuo 5lt . uzh juos nusipirk grikiu arba avizhu ir sistemingai suvartok savo "preke" per savaite papildomai prie esamo raciono.
Sekancia savaite galesi jau uz 10lt statytis sistema is :
grikiu ar avizu + tuno koncervu arba kiaushiniu.
P.S. tolesne diskusija bereikalinga jei neigyvendinsi tai kas rekomenduojama mano pirmajame sakinyje.

tik nereikia is karto sokti ant 10 lt, o kaip mineta uz 5 lt, nes paskui dar gausis ne normaliai, o per daug, o tai jau bus negrazu, vien gyslos bus visur big_smile

tai utiutiu as nepavalgysiu normalei valgydamas taip big_smile

Nu ir asilas. Nepyk uz issireiskima, bet neislaikiau. Nesako vien tai valgyt. Isiskaityk dar karta lexo pirma sakini. Sita valgai PRIE ESAMO RACIONO. Dabar tai tu pavalgai, taip?!

Neprisijungęs

FactoryGYMas
Dažnas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2010-04-15
Žinutės: 569
Atsiliepimai: 1

#7277 2012-03-13 18:45

Bandėt kasnors gal "Nitro Future Weight Gainer 7kg" ? nepučia pilvo? nes kiek girdėjau, tai nuo visokių mutant mass tai pučia pilvą ... ir pramina mutant gas

Neprisijungęs

mauglis
Chemikas teoretikas
Registravosi: 2009-05-03
Žinutės: 889
Atsiliepimai: 11

#7278 2012-03-13 19:12

Pažįstamas buvo pasiėmęs tai viskas normaliai jam bent jau su vandeniu, su pienu nebandė. Šiaip tai toks piguma jis, pakuotės tragiškos, bet pagal kainą tai tikrai galima imti.

Neprisijungęs

AusraT
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-03-13
Žinutės: 5
Atsiliepimai: 0

#7279 2012-03-14 13:18

smekla rašė:

AusraT rašė:

Sveiki, nespejau visos temos perskaityti, tad dovanokit jei kartosis klausimas smile lankau aerobika 3 k. per savaite, derinu maista, tikslas kaip ir daugelio merginu svorio metimas... galvoju pradet vartoti L-carnitina, bet kartu noreciau ir chromo (skaiciau, kad mazina potrauki saldumynam), gal galetumete ka rekomenduoti? tiesa, bandziau gerti Lipo6x, bet man visiskai netiko, savijauta siaubinga buvo... dekui uz atsakyma, nes kuo daugiau pati skaitau, tuo daugiau nieko nesuprantu apie papildus smile

Na jei mitybai demesio skiri tai pasiimk l-carnitino, greiciau vyks norimas procesas..
Su chromu paciam teke susidurt taipogi, budavo dienu kai ziaurej stoga rauna del saldumynu, bet deja, reik atsisakyt.. Padet padejo, bet man asmeniskai ir apetita musdavo nuo jo, kas labai erzindavo mane..
Jo gali isigyti vaistineje apie 50lt kaina ~90tabl..

aciu uz komentara smile o gal galetu kas rekomenduoti kokio gamintojo L carnitina geriau pirkti?

Neprisijungęs

olegaskimanas
1 gramas gyvuliniu baltymu...
Registravosi: 2008-06-06
Žinutės: 6087
Atsiliepimai: 26

#7280 2012-03-14 13:23

AusraT rašė:

smekla rašė:

AusraT rašė:

Sveiki, nespejau visos temos perskaityti, tad dovanokit jei kartosis klausimas smile lankau aerobika 3 k. per savaite, derinu maista, tikslas kaip ir daugelio merginu svorio metimas... galvoju pradet vartoti L-carnitina, bet kartu noreciau ir chromo (skaiciau, kad mazina potrauki saldumynam), gal galetumete ka rekomenduoti? tiesa, bandziau gerti Lipo6x, bet man visiskai netiko, savijauta siaubinga buvo... dekui uz atsakyma, nes kuo daugiau pati skaitau, tuo daugiau nieko nesuprantu apie papildus smile

Na jei mitybai demesio skiri tai pasiimk l-carnitino, greiciau vyks norimas procesas..
Su chromu paciam teke susidurt taipogi, budavo dienu kai ziaurej stoga rauna del saldumynu, bet deja, reik atsisakyt.. Padet padejo, bet man asmeniskai ir apetita musdavo nuo jo, kas labai erzindavo mane..

aciu uz komentara smile o gal galetu kas rekomenduoti kokio gamintojo L carnitina geriau pirkti?

Kai perki piena, nelabai turbut yra skirtumas koks gamintojas, tai cia tas pats, ziurek i kiekio ir kainos santyki  wink

Neprisijungęs

AusraT
Naujas dalyvis

#7281 2012-03-14 14:14

olegaskimanas rašė:

AusraT rašė:

smekla rašė:

Kai perki piena, nelabai turbut yra skirtumas koks gamintojas, tai cia tas pats, ziurek i kiekio ir kainos santyki  wink

tiesa pasakius man yra skirtumas, net ir renkantis toki daikta kaip pienas big_smile man svarbiau ne kiekio kainos, o kokybes kainos santykis wink

Neprisijungęs

ATP
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-12
Žinutės: 1232
Atsiliepimai: 6

#7282 2012-03-14 14:21

nueik i skelbimu skilti ir ten pasieskok pas ka gali nusipirkti gryno l-carnitino milteliais, nenoriu reklamuot nieko konkretaus smile

Neprisijungęs

AusraT
Naujas dalyvis

#7283 2012-03-14 14:54

ATP rašė:

nueik i skelbimu skilti ir ten pasieskok pas ka gali nusipirkti gryno l-carnitino milteliais, nenoriu reklamuot nieko konkretaus smile

aciu uz patarima smile

Neprisijungęs

gedaas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-04-25
Žinutės: 19

#7284 2012-03-14 14:59

Prasom smile))

Neprisijungęs

olegaskimanas

#7285 2012-03-14 17:15

AusraT rašė:

olegaskimanas rašė:

AusraT rašė:

tiesa pasakius man yra skirtumas, net ir renkantis toki daikta kaip pienas big_smile man svarbiau ne kiekio kainos, o kokybes kainos santykis wink

Gal netingi parasyt nors po viena, nekokybisko ir kokybisko pieno gamintoja(perdirbeja)? smile Aisku, jei ziurint i piena, tai viename gali but, kaip pvz., daugiau ar maziau riebalu, kazkokiu tai medziagu, o cia kaip sakant L carnitinas ir afrikoj L karnitinas, bent jau turetu but. big_smile

Neprisijungęs

ATP
Dažnas senbūvis

#7286 2012-03-14 17:26

olegaskimanas rašė:

AusraT rašė:

olegaskimanas rašė:

Gal netingi parasyt nors po viena, nekokybisko ir kokybisko pieno gamintoja(perdirbeja)? smile Aisku, jei ziurint i piena, tai viename gali but, kaip pvz., daugiau ar maziau riebalu, kazkokiu tai medziagu, o cia kaip sakant L carnitinas ir afrikoj L karnitinas, bent jau turetu but. big_smile

tik tarp kitko, pienas gali buti pasterizuotas saltoj arba karstoj temperaturoj. tas kur karstoj baltymu atzvilgiu bevertis ir kainuoja dvigubai pigiau.

Neprisijungęs

olegaskimanas

#7287 2012-03-14 17:28

ATP rašė:

olegaskimanas rašė:

AusraT rašė:

tik tarp kitko, pienas gali buti pasterizuotas saltoj arba karstoj temperaturoj. tas kur karstoj baltymu atzvilgiu bevertis ir kainuoja dvigubai pigiau.

O L carnitinas, gali but pasterizuotas? lol

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-06-17
Žinutės: 1363
Atsiliepimai: 7

#7288 2012-03-14 20:55

ATP rašė:

olegaskimanas rašė:

AusraT rašė:

Kodel bevertis aukstoje? Marge virs 3 lt kainuoja ir parasyta ultraaukstoje temperaturoje.

Neprisijungęs

zaliasss
Dažnas senbūvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2008-10-12
Žinutės: 8132
Atsiliepimai: 54

#7289 2012-03-14 21:01

?uess rašė:

ATP rašė:

olegaskimanas rašė:

Kodel bevertis aukstoje? Marge virs 3 lt kainuoja ir parasyta ultraaukstoje temperaturoje.

Marge turbut prasciausias pienas, galioja puse metu ...

Neprisijungęs

ATP
Dažnas senbūvis

#7290 2012-03-14 21:03

?uess rašė:

ATP rašė:

olegaskimanas rašė:

pasterizavimas ultraauksta temp velgi kita technologija nei paprastas  pieno kaitinimas smile pagooglink kodel auktoje temperaturoje pasterizuotas pienas prastas, kas yra pasterizavimas ultraaukstoj temp ir t.t jeigu domina. zodziu su marges pienu viskas tvarkoj kogero, nezinau labai smulkiai tokiu niuansu ir niekad nemaciau to marges pieno.

Paskutinį kartą taisė ATP (2012-03-14 21:06)

Neprisijungęs

IzI
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2011-09-09
Žinutės: 918
Atsiliepimai: 3

#7291 2012-03-14 21:03

zaliasss rašė:

?uess rašė:

ATP rašė:

O ten pienas?

Neprisijungęs

AusraT
Naujas dalyvis

#7292 2012-03-14 21:11

olegaskimanas rašė:

AusraT rašė:

olegaskimanas rašė:

Pabandysiu paaiskinti savo pozicija, kodel man svarbus gamintojas. Kiek pasisakitinejau tai jo produktu (nekalbu apie gryna Lcarnitina) yra daug skirtingu pavadinimu, kainu netgi ir pavidalu t.y. skystis, milteliai, tabletes ir pan. Tarkim lyginant keleta produktu L carnitino kiekis yra vienodas, tad tenka spresti dilema kuri gi produkta galiausiai pirkti todel ir norejau suzinoti koks gamintojas yra patikimas. P.S. abejotinos kokybes pienas – optima linija, o tiketina geras – dvaro, na o pats geriausias tai pas bobute kaime sviezus karvutes pienas. Gero vakaro visiem wink

Neprisijungęs

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#7293 2012-03-14 21:14

AusraT rašė:

olegaskimanas rašė:

AusraT rašė:

Pabandysiu paaiskinti savo pozicija, kodel man svarbus gamintojas. Kiek pasisakitinejau tai jo produktu (nekalbu apie gryna Lcarnitina) yra daug skirtingu pavadinimu, kainu netgi ir pavidalu t.y. skystis, milteliai, tabletes ir pan. Tarkim lyginant keleta produktu L carnitino kiekis yra vienodas, tad tenka spresti dilema kuri gi produkta galiausiai pirkti todel ir norejau suzinoti koks gamintojas yra patikimas. P.S. abejotinos kokybes pienas – optima linija, o tiketina geras – dvaro, na o pats geriausias tai pas bobute kaime sviezus karvutes pienas. Gero vakaro visiem wink

Galiu tik nuliudinti jog NEI VIENAS brandas kuris parduoda L-carnitina jo NEGAMINA, 95% is ju neturi nieko bendra su gamyba.
Antra, jo zaliava bus is CHINA.
Todel ziureti taip vadinama gamintoja, kuris net gamybos linijos neturi, o visas tas pavadinimas gamintojas yra ne daugiau nei ofisas ir sandelys.
Sveiki atvyke i Papildu pasauli :-)

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#7294 2012-03-14 21:33

IzI rašė:

zaliasss rašė:

?uess rašė:

O ten pienas?

JO big_smile Stengiuosi Musu pirkti, bet prie manes nebuna jo, tai  kartais tenka marge. Gerai cia vartot, proteino milteliai ok, o jau pienas prikistas visokiu sudu jau kzks nerealiai blogai big_smile Aisku jis nera taip gerai kaip su galiojimu savaites ar pan, bet visgi pienas.

Paskutinį kartą taisė ?uess (2012-03-14 21:34)

Neprisijungęs

ATP
Dažnas senbūvis

#7295 2012-03-14 21:37

?uess rašė:

IzI rašė:

zaliasss rašė:

O ten pienas?

JO big_smile Stengiuosi Musu pirkti, bet prie manes nebuna jo, tai  tenka marge. Gerai cia vartot, proteino milteliai ok, o jau pienas prikistas visokiu sudu jau kzks nerealiai blogai big_smile Aisku jis nera taip gerai kaip su galiojimu savaites ar pan, bet visgi pienas.

i piena jokiu shudu nekisa dazniausiai, tik kai ji pasterizuoja tai priklausomai nuo budo lieka/nelieka NAUDINGI dalykai (vitaminai, baltymai ir kt) smile tuo paciu rekomenduoju pasidometi kaip gaminami isrugu baltymai nes matomai nera supratimo, no offence smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#7296 2012-03-14 21:44

ATP rašė:

?uess rašė:

IzI rašė:

O ten pienas?

JO big_smile Stengiuosi Musu pirkti, bet prie manes nebuna jo, tai  tenka marge. Gerai cia vartot, proteino milteliai ok, o jau pienas prikistas visokiu sudu jau kzks nerealiai blogai big_smile Aisku jis nera taip gerai kaip su galiojimu savaites ar pan, bet visgi pienas.

i piena jokiu shudu nekisa dazniausiai, tik kai ji pasterizuoja tai priklausomai nuo budo lieka/nelieka NAUDINGI dalykai (vitaminai, baltymai ir kt) smile tuo paciu rekomenduoju pasidometi kaip gaminami isrugu baltymai nes matomai nera supratimo, no offence smile

As turiu galvoje del dedamu konservantu ir panasiai del ko ir laiko puse metu, o ne del naudingu medziagu nelikimo. Proteinose irgi yra sintetikos, tai nepagaunu kas del to palyginimo tau buvo neaisku?

Neprisijungęs

ATP
Dažnas senbūvis

#7297 2012-03-14 21:58

?uess rašė:

ATP rašė:

?uess rašė:

As turiu galvoje del dedamu konservantu ir panasiai del ko ir laiko puse metu, o ne del naudingu medziagu nelikimo. Proteinose irgi yra sintetikos, tai nepagaunu kas del to palyginimo tau buvo neaisku?

nesu girdejes kad i piena detu konservantus smile o siaip tai cia panaseja i bobuciu pasnekesius, konservantai, sintetika.. reiketu konkretumo o cia labai skambus zodziai apie kuriuos nera supratimo smile whey protein concentrate, kur sintetika? smile

Neprisijungęs

boozer
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-05-10
Žinutės: 1841
Atsiliepimai: 44

#7298 2012-03-14 22:07

I piena nededa jokiu konservantu, ilgas galiojimas pasiekiams specialiai pasterizuojant, visokios bactocatch technologijos, laktozes "nuzudymas" smile Pieno skiedimas vandeniu dar vienas mitas, jis tik separuojamas nuo riebalu. Is viso su pieno produktais gamintojams maziausiai eina kazka primaklint, aisku nekalbant apie mcdonal's surius, kuriuose pieno produktu nerasta smile
isrugu baltymu koncentratas gaunamas ultrafiltruojant isrugas, paskui gauta mase isdziovinant purskimo budu, taigi cia irgi viskas naturalu, chemija atsiranda tik idejus i grazias dezutes smile

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#7299 2012-03-14 22:21

Nu del pieno klydau, nesidomejau, beje forume cia kzks ir pasake apie konservantus piene big_smile Apie proteinus turejau galvoje visokiu saldikliu, flavorus (nzn kaip lietuviskai tiksliai verstusi)  ir pan prideda, tai irgi nera taip sventa.

Neprisijungęs

?uess
Dažnas senbūvis

#7300 2012-03-14 22:22

Tai tas marge realiai nk nesiskiria nuo pieno su trumpu galiojimu?

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net