Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

nematomas
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-03-06
Žinutės: 117
Atsiliepimai: 0

#2701 2011-03-16 17:40

Re: Bendro pobūdžio pagalba

Sveiki , jau antra diena skauda sita vieta , net nezinau kaip cia pavadinti, Apvalusis nugręžiamasis raumuo ( pronator teres),  http://www.teretana.co.ba/download/anatomija.jpg (pirmas pic;rankos). Siandien skauda dar labiau nei vakar , skauda net rankas sulenkt. Manau,persidirbau pirmoje treniruoteje ^^ Patarki ka padaryti kad sumazinti skausma ? Gal reikia gerti kokius papildus , kad neskaudetu raumenys taip ?

Neprisijungęs

wtp
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2011-01-05
Žinutės: 313
Atsiliepimai: 2

#2702 2011-03-16 19:03

nematomas rašė:

Sveiki , jau antra diena skauda sita vieta , net nezinau kaip cia pavadinti, Apvalusis nugręžiamasis raumuo ( pronator teres),  http://www.teretana.co.ba/download/anatomija.jpg (pirmas pic;rankos). Siandien skauda dar labiau nei vakar , skauda net rankas sulenkt. Manau,persidirbau pirmoje treniruoteje ^^ Patarki ka padaryti kad sumazinti skausma ? Gal reikia gerti kokius papildus , kad neskaudetu raumenys taip ?

Skauda, nes neseniai pradejai sportuot ir raumuo neprisitaikes tokiems kruviams. Susikaupe pieno rugsties. Sumazinti jei nori, tai ta raumeni mankstink. O papildu tai beta alaninas blokuoja pieno rugsti, bcaa apsaugo, hmb.

Neprisijungęs

nematomas
Atkaklus dalyvis

#2703 2011-03-16 19:27

wtp rašė:

nematomas rašė:

Skauda, nes neseniai pradejai sportuot ir raumuo neprisitaikes tokiems kruviams. Susikaupe pieno rugsties. Sumazinti jei nori, tai ta raumeni mankstink. O papildu tai beta alaninas blokuoja pieno rugsti, bcaa apsaugo, hmb.

Tas beta alaninas "zalos" jokios nepridaro ? Dar tik 16 metu , tai nesinori daug "hemijos" vartoti. Beje , kiek laiko mazdaug organizmui reikia priprasti prie tu kruviu? Geriau namuose pasedeti palaukti kol "apsiramins raumenys" , ar eiti i sale ?
ps. Salei dariau pagal dvieju dienu programa pradedantiesiems , tai pasilikti su ja koki menesiuka ir eiti du kartus i savaite ar pakeisti ja ?

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis
Vietovė: norvegija
Registravosi: 2010-12-29
Žinutės: 2748
Įspėjimai: 1
Atsiliepimai: 4

#2704 2011-03-16 19:41

nematomas rašė:

wtp rašė:

nematomas rašė:

Tas beta alaninas "zalos" jokios nepridaro ? Dar tik 16 metu , tai nesinori daug "hemijos" vartoti. Beje , kiek laiko mazdaug organizmui reikia priprasti prie tu kruviu? Geriau namuose pasedeti palaukti kol "apsiramins raumenys" , ar eiti i sale ?
ps. Salei dariau pagal dvieju dienu programa pradedantiesiems , tai pasilikti su ja koki menesiuka ir eiti du kartus i savaite ar pakeisti ja ?

beta alanainas ne chemija...sportuok pora menesiu su sita programa paskui pakeisi skausmai baigsis kai isjudinsi visus raumenis, bent jau taip turetu but...

Neprisijungęs

lorenzo
Moderatorius
Registravosi: 2011-01-17
Žinutės: 3731
Atsiliepimai: 15

#2705 2011-03-16 20:17

nematomas rašė:

atsimenu kai po pertraukos 2menesiu pradejau vel sportuot ir 4 x MAX prisitraukimu treniruotej padariau, tai savaitej kaip surakinta ranka per ta vieta buvo, nei istiest nei sulenkt=)

Paskutinį kartą taisė lorenzo (2011-03-16 20:17)

Neprisijungęs

nematomas
Atkaklus dalyvis

#2706 2011-03-16 20:37

Tai neatsaket i klausima , ar geriau namuose sedeti ir laukti kol praeis , ar varyti i sale ir dirbti "nekreipiant" demesi i skausma. Ir dar del treniruociu : eiti du kartus i savaite pagal ta programa ?

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis

#2707 2011-03-16 22:24

nematomas rašė:

Tai neatsaket i klausima , ar geriau namuose sedeti ir laukti kol praeis , ar varyti i sale ir dirbti "nekreipiant" demesi i skausma. Ir dar del treniruociu : eiti du kartus i savaite pagal ta programa ?

jei jau karta pradejei sportuot tai jokiu sedejimu namie, eini ir sportuoji, skaumsmai praeis laikui begant o sportuok pagal ta savopredinuku programa pora menesiu o paskui imk kita manau bent jau 3 dienu per savaite.

Neprisijungęs

nematomas
Atkaklus dalyvis

#2708 2011-03-16 22:29

Nu as irgi taip manau , kad reikia eiti , bet kad net negaliu ranku istiesti normaliai ...

Neprisijungęs

scorpas
Naujas dalyvis
Vietovė: Kaunas
Registravosi: 2011-03-16
Žinutės: 10

#2709 2011-03-16 23:41

Tai nereikejo taip pradzioj skubet i prieki wink viskas po truputi smile

Neprisijungęs

Dariusz
Atkaklus dalyvis
Vietovė: akmenes r.
Registravosi: 2009-08-26
Žinutės: 154

#2710 2011-03-17 20:07

kodel kulturizmo zvaigzdes sportuoja be pirstiniu ? gal kvailas klausimas bet rimtai nesu mates ju su pirstinem..gal skirias paemims ar kas ?

Neprisijungęs

MK
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2011-03-03
Žinutės: 152

#2711 2011-03-17 20:24

Dariusz rašė:

kodel kulturizmo zvaigzdes sportuoja be pirstiniu ? gal kvailas klausimas bet rimtai nesu mates ju su pirstinem..gal skirias paemims ar kas ?

As irgi be ju sportuoju , niekad oda nenusitrina , gal ivaldyta paemimo technika ar dar koks besas.

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#2712 2011-03-17 20:24

o gal tik fotografuojasi ir filmuojasi be pirstiniu?

Neprisijungęs

pull-ups
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Lazdijai
Registravosi: 2010-12-26
Žinutės: 138

#2713 2011-03-17 20:35

na va,grizau po ligos 2 sav. sirgaugrupu jega nukrito ir istverme biski svoris:D tai va,kaip man sugrizt?

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 1788
Atsiliepimai: 12

#2714 2011-03-17 20:44

pull-ups rašė:

na va,grizau po ligos 2 sav. sirgaugrupu jega nukrito ir istverme biski svoris:D tai va,kaip man sugrizt?

sad

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#2715 2011-03-17 20:52

pull-ups rašė:

Kur sugryzt?

Neprisijungęs

pull-ups
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Lazdijai
Registravosi: 2010-12-26

#2716 2011-03-17 21:01

Robšė rašė:

pull-ups rašė:

Kur sugryzt?

i sporta?

Neprisijungęs

LarisVaris
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-07-04
Žinutės: 1788
Atsiliepimai: 12

#2717 2011-03-17 21:05

pull-ups rašė:

Robšė rašė:

pull-ups rašė:

Kur sugryzt?

i sporta?

sad
o kaip tu manai..?

Neprisijungęs

MK
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Klaipėda
Registravosi: 2011-03-03
Žinutės: 152

#2718 2011-03-17 21:53

pull-ups rašė:

Pamirsai kelia ar kas yra?

Neprisijungęs

Dziudorius
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-03-19
Žinutės: 45

#2719 2011-03-20 18:14

Sveiki,
Dabar sportuoju pagal Full-body programa. Nevartoju papildu, biski derinu mityba, kad mases igauciau. Po kiek laiko jau galesiu tiketis isvysti rezultatus?

Paskutinį kartą taisė Dziudorius (2011-03-20 18:20)

Neprisijungęs

crank
Dažnas dalyvis
Vietovė: Uk
Registravosi: 2011-01-14
Žinutės: 554

#2720 2011-03-20 18:52

Dziudorius rašė:

Sveiki,
Dabar sportuoju pagal Full-body programa. Nevartoju papildu, biski derinu mityba, kad mases igauciau. Po kiek laiko jau galesiu tiketis isvysti rezultatus?

Kai mityba derinsi ne ''biski'' ir greit niekas nevyksta. Rezultatai priklauso nuo to kiek idesi darbo.

Neprisijungęs

nezinaukodel
Naujas dalyvis
Registravosi: 2011-03-21
Žinutės: 1

#2721 2011-03-21 02:10

sveiki:) kaip manote apie toki kursiuka (anavar,testosteron propionate,tren acetate) gal kas bus bandes butu idomu daugiau apie tai suzinoti.is anksto aciu:)

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis

#2722 2011-03-21 07:00

nezinaukodel rašė:

sveiki:) kaip manote apie toki kursiuka (anavar,testosteron propionate,tren acetate) gal kas bus bandes butu idomu daugiau apie tai suzinoti.is anksto aciu:)

eini y farmakologijos skilty ir klausi.

Neprisijungęs

Spikeee
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-03-14

#2723 2011-03-21 09:45

deividas rašė:

sveiki visi gal kas galetu pakonsultuoti?
buciau baisiai dekingas

mano ugis 173cm., svoris 69kg. man 29metai.
1) ar tai normalus mano kuno sudejimas?
2) mano treniruotes:prisitraukimai, atsispaudimai, presas. nera galimybiu rimciau sportuoti. teko garbe puse metu sporto kluba palankyt tom i baiges viskas. kaip paprastom salygom rimciau sportuoti?
3)ar mano metu galima akivaizdziai pagerinti figura?
4)mano labai greita medziagu apykaita, nepriaugu svorio. Tad kaip padidint raumenu apimti? krutines raumuo dingsta pakelus rankas  aukstyn?
5) silpnoki ranku riesai. pakilojus stanga, juos daznai skauda nors ir nesunkiai keliu. traumu neturejau?

labai aciu.

sveikas,,daryk taip,,,pirma diena krutine ir bicas,,,antra diena peciai tricas ir trecia diena  nugara kojas,,,viena diena pailsek ir vel is naujo smile

Neprisijungęs

Spikeee
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2011-03-14

#2724 2011-03-21 09:47

Spikeee rašė:

deividas rašė:

buciau baisiai dekingas

2) mano treniruotes:prisitraukimai, atsispaudimai, presas. nera galimybiu rimciau sportuoti. teko garbe puse metu sporto kluba palankyt tom i baiges viskas. kaip paprastom salygom rimciau sportuoti?
4)mano labai greita medziagu apykaita, nepriaugu svorio. Tad kaip padidint raumenu apimti? krutines raumuo dingsta pakelus rankas  aukstyn?
5) silpnoki ranku riesai. pakilojus stanga, juos daznai skauda nors ir nesunkiai keliu. traumu neturejau?

labai aciu.

sveikas,,daryk taip,,,pirma diena krutine ir bicas,,,antra diena peciai tricas ir trecia diena  nugara kojas,,,viena diena pailsek ir vel is naujo smile

jei nori rezultatu,,daryk pratimus su maximaliais svoriais,,tavo atzvilgiu smile

Neprisijungęs

gedemas
Dažnas senbūvis

#2725 2011-03-21 15:42

Spikeee rašė:

Spikeee rašė:

deividas rašė:

buciau baisiai dekingas

labai aciu.

jei nori rezultatu,,daryk pratimus su maximaliais svoriais,,tavo atzvilgiu smile

ysiskaityk ka zmogus raso, kokie max svoriai? jam pirma valgyt reik pradet du kartus duagiau nei db suvalgo tada prades svoris augt o kad tik sua tsispaudimais ir prisitraukimais tai cia labai geru rezultatu nepasieksi..kad neskaudetu riesu yra tokie gumai ant riesu keliant stanga galima naudot, beje as pats siek tiek uz tave vyresnis ir visai neblogai sekasi dailint figura... bet dar karta pabreziu tau reiktu eit geriau y sporto sale...

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net