Puslapiai: 1 … 12 13 14 15 16 … 242
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba
- LaZDiJoKaS
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2006-10-12
- Žinutės: 281
- Atsiliepimai: 0
#326 2007-05-17 15:16
Re: Bendro pobūdžio pagalba
Mantis rašė:
Norejau paklaust kajp del animal pack, ar galima vartot kartu su kreatinu ir ar duos jis man rezultata gera jej as esu apie 177cm 86kg? jau sportuoju 2 men taj kajp ir riebalu nebedaug atrodo bet svoris nekrenta o po truputi auga, as sportuoju su dideliais svoriais kad po treniruotes sunku judet buna
nu , kad svoris auga tai viskas aisku , nes dirbi su dideliais svoriais, tai ir itakoja mases didejima. Na o del packo , tai drasiai vartok , ten yra tiesiog liaudiskai tariant vitaminai , kurie padeda pasisavint maisto medziagas ir t.t... tau jis tik pades priaugti kokybiskos raumenu mases
Paskutinį kartą taisė LaZDiJoKaS (2007-05-17 15:17)
Neprisijungęs
- timas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-05-31
- Žinutės: 1
#327 2007-05-31 13:28
Kaip manot jeigu treniruotę pradėti 6.30h. iš ryto. Atsikėlus 6h. Ar organizmą nenualinsiu? ar tai toleruos mano širdis? Vėliau darbas nuo 8h.
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#328 2007-05-31 14:54
timas rašė:
Kaip manot jeigu treniruotę pradėti 6.30h. iš ryto. Atsikėlus 6h. Ar organizmą nenualinsiu? ar tai toleruos mano širdis? Vėliau darbas nuo 8h.
Gal geriau vakare po darbo tremiruokis, ryte gerai kardio daryt.
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-07-22
- Žinutės: 1552
#329 2007-05-31 16:58
studentas rašė:
timas rašė:
Gal geriau vakare po darbo tremiruokis, ryte gerai kardio daryt.
Aš tai siųlyčiau pabandyt Žinau keletą sportuojančių apie 7 valandą. Nesiskundžia baisiai.
Neprisijungęs
- LaurynasP
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-05-26
- Žinutės: 7
#330 2007-06-06 16:26
Sveiki, norėjau jūsų paklausti kokia treniruotę patartumėt daryt ? Sportuoju labai trumpą laiką.
Kūno sudėjimas:
Ūgis: ~160
Svoris: 48kg
Esu 1992 metų gimimo.
Gal galėtumėt patart kokią treniruote pasirinkt ar kokią daryti. Kokius papildus naudoti ? Ar jų išvis nevartoti ? Laukiu jūsų žinučių
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#331 2007-06-06 17:07
LaurynasP rašė:
Sveiki, norėjau jūsų paklausti kokia treniruotę patartumėt daryt ? Sportuoju labai trumpą laiką.
Kūno sudėjimas:
Ūgis: ~160
Svoris: 48kg
Esu 1992 metų gimimo.
Gal galėtumėt patart kokią treniruote pasirinkt ar kokią daryti. Kokius papildus naudoti ? Ar jų išvis nevartoti ? Laukiu jūsų žinučių
Imk jau sudarytą programą iš pagrindinio puslapio (imk trijų dienų ).
Papildų tau dar tikrai nereikia. Iš pradžių perskaityk viską pagr. psl. apie mitybą (ir forume mitybos skiltis yra) ir pabandyk ją susireguliuot truputį. Viskas gerai augs su tinkama mityba, be jokių papildų.
Neprisijungęs
- Liptrick
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-10
- Žinutės: 1
#332 2007-06-10 19:38
Sveiki! man 22 metai-sedziu darbe,automobilyje,mazai judu ir emiau augti i kupra. Figura pasidare be formos,labai siauri peciai. Tad norejau paklausti ar pradejus sportuoti galima atstatyti grazia figuta,istiesinti nugara ir ygauti grazias formas??? Patarkite nuo ko man pradeti,kokius papildus vartoti,kokius pratimus daryti ir ar isviso ymanoma tureti grazu ir taisyklinga kuna? Laukiu jusu nuomoniu,ydomiu patarimu. Isanksto dekoju!
Neprisijungęs
- extremasss
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-02-28
- Žinutės: 61
#333 2007-06-10 19:41
galima,bet kad visa ta ivykdyt siulyciau kreiptis i specealista tai yra treneri nes cia ylgas ir nuobodus terliojimasis ne menesio ir ne dvieju darbas.
sekmes savo siekiuose.
Neprisijungęs
- justas_
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-03-17
- Žinutės: 286
#334 2007-06-11 15:11
Ar gali sporto buti per daug?ta prasme ne tada kai kasdien sportuoji po 2 valandas ir rytoi jau nebesinori sportuot, bet kai kazkiek sportuoji, ir va kita diena nori eit dar hantelius pakilnot, ale tik vakar kilnojai ar tai bus naudinga?Ten gi kazkiek laiko raumenims reikia pailset...Ale jai yra jegu ir noro, o jo nevisada buna tai norisi pakilnot
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#335 2007-06-11 17:05
justas_ rašė:
Ar gali sporto buti per daug?ta prasme ne tada kai kasdien sportuoji po 2 valandas ir rytoi jau nebesinori sportuot, bet kai kazkiek sportuoji, ir va kita diena nori eit dar hantelius pakilnot, ale tik vakar kilnojai ar tai bus naudinga?Ten gi kazkiek laiko raumenims reikia pailset...Ale jai yra jegu ir noro, o jo nevisada buna tai norisi pakilnot
Teisingai, raumenims reikia poilsio. Nesitreniruok daugiau nei 3-4 kartus per savaitę, mažink treniruočių apimtį, kad jos netruktų daugiau nei 1. Bus geresni reultatai (iš patirties)
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#336 2007-06-11 17:07
justas_ rašė:
Geriau taip nedaryk, duok laiko raumenim pailsėt, jie auga kai ilsiesi, o ne kai sportuoji.
Kita diena nebent jei labai jau norisi, padaryk su labai lengvais svoriais, apšilima toki, tai gal ne ir pagreitintų atsistatymą.
Neprisijungęs
- meskius
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2007-06-06
- Žinutės: 79
#337 2007-06-11 23:04
Sveiki visi!Nezinau nuo ko cia ir pradeti.Noreciau jusu patarimo ir pagalbos!!As esu 180cm 93kg.anksciau esu sportaves(kulturizma)kaip megejas,visa laika sudejus gal gautusi 2metai(cia su pertraukom),siuo metu esu uzsienyje ir tenais as uzsiauginau pilvuka(nors jis pas mane visada buvo).dabar pradejau sportuoti,einu i kulturizmo kluba.Norisi save pasikesiti.as visiskai suprantu kad visu pirma reikia maista suderinti,bet as kuo daugiau gilinuosi tuo man daugiau darosi painu,tai dabar visiskai pasimeciau ir nezinau ka ir kaip valgyt?Cia buvo mano pirmas klausimas,dabar antras,pradejau galvoti apie papildus kad kai grisiu ilietuva uz 1.5men reikia nusipirkti papildu ir atsivesti cianai.Tik va vel beda kokius pasirinkti?Kaskada kai sportavau trumpai naudojau creatina,amina ir proteina.tai dabar galvoju ka jus galetumet patarti kokius papildus pirkti?vienas zmogus man patare kad protejino nepirkti,nes ir taip esu riebalinis:Dir jai juos pavartosiu su cretinu ir aminu tai is vis bus blogai man.Tai esu visiskai pasimetes.Na ir trecias,kai sportvau lietuvoje man treneris pasake kad pas mane yra genetiskai didele krutine(kam juokinga galite juoktis!)jis liepe man kelis menesius nedaryti spaudimo atsigulus horizontaliai,o tik daryti kampu.Tai dabar kaip nera su kuo pasitarti tai nezianu ka daryti ar is vis nedaryti krutines pratimu ar tam tikrus pratimus?tai rodos tik tiek mano problemu(visa puokste).Jei kas nepatinges duokit patarimu,busiu dekingas!
P.S.Tek kur vaikstau i treniruoter,tai tokio kaip trenerio nera,o jei jis butu tai as speju su juo nelabai susikalbeciau!
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#338 2007-06-11 23:48
meskius rašė:
Sveiki visi!Nezinau nuo ko cia ir pradeti.Noreciau jusu patarimo ir pagalbos!!As esu 180cm 93kg.anksciau esu sportaves(kulturizma)kaip megejas,visa laika sudejus gal gautusi 2metai(cia su pertraukom),siuo metu esu uzsienyje ir tenais as uzsiauginau pilvuka(nors jis pas mane visada buvo).dabar pradejau sportuoti,einu i kulturizmo kluba.Norisi save pasikesiti.as visiskai suprantu kad visu pirma reikia maista suderinti,bet as kuo daugiau gilinuosi tuo man daugiau darosi painu,tai dabar visiskai pasimeciau ir nezinau ka ir kaip valgyt?Cia buvo mano pirmas klausimas,dabar antras,pradejau galvoti apie papildus kad kai grisiu ilietuva uz 1.5men reikia nusipirkti papildu ir atsivesti cianai.Tik va vel beda kokius pasirinkti?Kaskada kai sportavau trumpai naudojau creatina,amina ir proteina.tai dabar galvoju ka jus galetumet patarti kokius papildus pirkti?vienas zmogus man patare kad protejino nepirkti,nes ir taip esu riebalinis:Dir jai juos pavartosiu su cretinu ir aminu tai is vis bus blogai man.Tai esu visiskai pasimetes.Na ir trecias,kai sportvau lietuvoje man treneris pasake kad pas mane yra genetiskai didele krutine(kam juokinga galite juoktis!)jis liepe man kelis menesius nedaryti spaudimo atsigulus horizontaliai,o tik daryti kampu.Tai dabar kaip nera su kuo pasitarti tai nezianu ka daryti ar is vis nedaryti krutines pratimu ar tam tikrus pratimus?tai rodos tik tiek mano problemu(visa puokste).Jei kas nepatinges duokit patarimu,busiu dekingas!
P.S.Tek kur vaikstau i treniruoter,tai tokio kaip trenerio nera,o jei jis butu tai as speju su juo nelabai susikalbeciau!
Sveikas! Kur tu issitrenkei? Pilva zinoma galima numesti jei tik nori. Nenaudok daug riebalu ir angliavandenius imk is kruopu. Baltymus kaip tik naudok jie tau pades visus angliavandenius sunaudoti. O treniruok visiskai visus raumenis. Netreniruok tik tam tikros grupes. Vaistinese, Lietuvoje yra ivairiausiu naturaliu pagrindu pagamintu riebalu surinkeju, kuriuos reikia gerti pries valgi. Negailek saves kardio treniruotemis. Sakyciau nesunku uzdavini turi, nes tau nereikia auginti mases. Sekmes
Neprisijungęs
- MK_DIRK
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-08
- Žinutės: 24
#339 2007-06-12 00:04
aisku, nevartok jokio kretino, prakaituok is peties ir pirma degink riebalus. po to kai jau busi savim patenkintas gelesi vartoti ta sh, nors as to brudo gyvenime neimsiu i burna..:D
Neprisijungęs
- qpo
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2007-06-09
- Žinutės: 69
#340 2007-06-12 13:48
meskius rašė:
Kas del papildu, tai turetum pats zinoti, ko tau konkreciai reikia Proteino, mano galva, tau nereikia. Imk kreatina O siaip, tai, pamastyk kokiu tau finkciju reikia ar jegos, ar raumenu, ar nori pilvuka numesti. Yra papildu ir svoriui mesti.
Neprisijungęs
- meskius
- Kalbus dalyvis
#341 2007-06-12 20:25
Dekui visiems!
To:TNT.O ka patartum konkreciau valgyt,kokius maisto produktus?Bandziau dar nuo 18.00val.visiskai nevalgyt,sunku:D.Girdejau kad gerai padeda deginti riebaliuka,citrina,ka manai?Ir dar beto per treniruotes,apsivinioju pilva celafaniniu maisu ir siltai apsirengiu,kad kuo daugiau parkaituociau,ka tu i tai mani?
To:MK_DIRK.o kodel tu esi taip nusistates pries papildus?
To:QPO.Mano norai yra visu pirma numesti pilvuka,antra uzsiauginti raumenis, o trecia prie viso to prisideti ir jegos.O kodel siulai vartoti man vien tik kreatina?O gal geriau kretina ir amino rugstis?
Laukiu ir kitu pasisakymu ir patarimu!
Neprisijungęs
- pvl
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius beveik..
- Registravosi: 2006-10-26
- Žinutės: 294
#342 2007-06-12 21:26
MK_DIRK rašė:
aisku, nevartok jokio kretino, prakaituok is peties ir pirma degink riebalus. po to kai jau busi savim patenkintas gelesi vartoti ta sh, nors as to brudo gyvenime neimsiu i burna..
nusisnekejai. Nuo kada kreatinas totalus sh
Neprisijungęs
- pvl
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius beveik..
- Registravosi: 2006-10-26
- Žinutės: 294
#343 2007-06-12 21:30
meskius rašė:
as pilnai sutinku kad as esu ne vienas,bet.kiekviena zmogus yra indualybe!o forumas tam ir yra kad galima butu bendrauti,o ne bla,bla,bla.o kai zmogus yra zalias tai is gali ne taip ka suprasti ir prisidaryti sau zalos visam gyvenimui!!!!
nusipirk kreatino, l-carnitino arba kokio termogeninio rieb. degintojo, glutamino ir hmb , aisku galima dar aminorugsciu manau uztektu.. galima pajungt ir proteina kad numetant svorio kartu ir priaugt raumenu,arba maziau sudegint turimus. Ir seip neproshal butu paskaityt foruma nes tokiu temu milionai. Kolkas tu nesiskyri savo norais nuo daugumos. puse pasaulio to pacio siekia...Nu manau treneris del krutines turejo omeny, kad ji neproporcingai didele su kitom kuno dalim .As tai vistiek neismeciau sito pratimo . PASISKAITYK
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewtopic.php?id=141
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewtopic.php?id=241
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewtopic.php?id=183
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewtopic.php?id=98
Paskutinį kartą taisė pvl (2007-06-12 21:35)
Neprisijungęs
- qpo
- Kalbus dalyvis
#344 2007-06-12 21:49
pvl rašė:
meskius rašė:
as pilnai sutinku kad as esu ne vienas,bet.kiekviena zmogus yra indualybe!o forumas tam ir yra kad galima butu bendrauti,o ne bla,bla,bla.o kai zmogus yra zalias tai is gali ne taip ka suprasti ir prisidaryti sau zalos visam gyvenimui!!!!
nusipirk kreatino, l-carnitino arba kokio termogeninio rieb. degintojo, glutamino ir hmb , aisku galima dar aminorugsciu manau uztektu.. galima pajungt ir proteina kad numetant svorio kartu ir priaugt raumenu,arba maziau sudegint turimus. Ir seip neproshal butu paskaityt foruma nes tokiu temu milionai. Kolkas tu nesiskyri savo norais nuo daugumos. puse pasaulio to pacio siekia...Nu manau treneris del krutines turejo omeny, kad ji neproporcingai didele su kitom kuno dalim .As tai vistiek neismeciau sito pratimo . PASISKAITYK
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewtopic.php?id=141
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewtopic.php?id=241
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewtopic.php?id=183
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewtopic.php?id=98
Labai konkreciai ir teisinga, zmogus stengesi
Neprisijungęs
- meskius
- Kalbus dalyvis
#345 2007-06-12 22:08
Dekui PVL,kaip perskaitysiu ka man siulai tai gal neliks tiek daug klausimu,o jei bus tai butinai paklausiu Dekui!!!
Neprisijungęs
- MK_DIRK
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-08
- Žinutės: 24
#346 2007-06-12 22:58
plv, na kaip cia pasakius apie ta kretina. matai jei apsaugoj ruosies dirbti tai nieko nesakau. cia ir nuo zmogaus priklauso kaip jis ji vertina. sejp kuo raumenu mase didesne tuo daugiau deguonies reikia. o jei tavo organizmas smulkesnis tai lievai tau bus su judejimu. pas mus stangej vienas tox nusipirko maziausia sake pati kretino pakeli, tai suvartojes priaugo 3kg, o peciai ten visa virsutine dalis issipute nerealiai, dbr eina tox remas
Neprisijungęs
- qpo
- Kalbus dalyvis
#347 2007-06-13 12:31
MK_DIRK rašė:
plv, na kaip cia pasakius apie ta kretina. matai jei apsaugoj ruosies dirbti tai nieko nesakau. cia ir nuo zmogaus priklauso kaip jis ji vertina. sejp kuo raumenu mase didesne tuo daugiau deguonies reikia. o jei tavo organizmas smulkesnis tai lievai tau bus su judejimu. pas mus stangej vienas tox nusipirko maziausia sake pati kretino pakeli, tai suvartojes priaugo 3kg, o peciai ten visa virsutine dalis issipute nerealiai, dbr eina tox remas
Nenusisnekek, kreatinas - ne masei auginti.
Neprisijungęs
- rGc
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-04-14
- Žinutės: 126
#348 2007-06-13 13:01
MK_DIRK rašė:
maisai papildus su chemija man atrodo..
Neprisijungęs
- qpo
- Kalbus dalyvis
#349 2007-06-13 16:26
rGc rašė:
MK_DIRK rašė:
maisai papildus su chemija man atrodo..
Viskas yra chemija ir tas pats Gain Fast. Butu naturalus produktas kaina butu zymiai didesne
Neprisijungęs
- meskius
- Kalbus dalyvis
#350 2007-06-13 21:00
Na vis skaitineju foruma ir kolkas (gal as dar neradau forume tos temos) dar neuzkliuvo tokie dalykai:
1.Kaip jus ziurit i kabu lazdeles?
2.Kaip ziurit i citrina?Pvz citrinos sultis ispausti i vandeni ir gerti
3.Ka manot apie treniruotes,apsiviniojus pilva celafaniniu maisu ir siltai apsirengus?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 12 13 14 15 16 … 242
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba