Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Blossom programa 3k
- lolardas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Miškas
- Registravosi: 2007-07-08
- Žinutės: 10855
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 19
#51 2010-07-30 15:33
Re: Blossom programa 3k
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 20:51)
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2010-05-28
- Žinutės: 748
- Atsiliepimai: 0
#52 2010-07-30 18:44
lolardas rašė:
Dvasia
ok
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
#53 2010-07-30 20:28
lolardas rašė:
Aš tai tiesiogiai suprantu: jeigu avatare moteris, tai moretis
idomus poziuris kad ir kaip noretum kad buciau mergina, bet deja turiu nuvilti tavo lukescius
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#54 2010-07-30 21:41
CLuB rašė:
Marshalas rašė:
<3 fitness rašė:
Pritariu tau,balsuojamman tai labiause juoka kele tie zmones kurie y nesamones reguoja rimtai
tai taip iseina kad keldavo, bet dabar nebekelia? nesusipratelis
Ismok skaityt bezdzione, kele - esamasis laikas. Gal paieskok geresnio varianto kaip parodyt savo liurbisko atsilupimo lygy
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#55 2010-07-30 21:53
...
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2011-01-27 11:13)
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
#56 2010-07-30 22:56
Marshalas rašė:
CLuB rašė:
Marshalas rašė:
man tai labiause juoka kele tie zmones kurie y nesamones reguoja rimtaitai taip iseina kad keldavo, bet dabar nebekelia? nesusipratelis
Ismok skaityt bezdzione, kele - esamasis laikas. Gal paieskok geresnio varianto kaip parodyt savo liurbisko atsilupimo lygy
kelia esamasis laikas, durniau
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
#57 2010-07-30 23:00
Marshalas rašė:
CLuB rašė:
lolardas rašė:
Aš tai tiesiogiai suprantu: jeigu avatare moteris, tai moretis
idomus poziuris kad ir kaip noretum kad buciau mergina, bet deja turiu nuvilti tavo lukescius
tylek tu boba, tu ce galvoji kad kazkieno lukescius nuvili.. labai gerai apie save galvoji, nors ir turi tarp koju ta savo maza susitraukuse ataugele kure vadini savo pasididzevinu, bet reilei ji neatlieka savo funkcijos ir metams begant bobiskeji, viskas ir prasideda nuo to noro kad kiti netiesiogei suprastu jog dvasiskai esi boba, dedi bubu nuotraukas vietoi savo ir t.t.. Paskui pakeisi lyty ir vaiksciodamas po naktisnius ''safioru'' kabakus kaisiosi visiem savo sikna su viltim kad uzbrauks koks dizaineris Kas tau ce galvoji nori kad butum merga, tu ja jau esi tik pats to dar nesupranti, atpisim sikna pagave kad zinotum kaip suda malt neandartalieti tu supistas O gal reiketu sakyt neandartaliete...
nusisnekejimo meistras
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#58 2010-07-31 14:11
CLuB rašė:
Marshalas rašė:
CLuB rašė:
idomus poziuris kad ir kaip noretum kad buciau mergina, bet deja turiu nuvilti tavo lukesciustylek tu boba, tu ce galvoji kad kazkieno lukescius nuvili.. labai gerai apie save galvoji, nors ir turi tarp koju ta savo maza susitraukuse ataugele kure vadini savo pasididzevinu, bet reilei ji neatlieka savo funkcijos ir metams begant bobiskeji, viskas ir prasideda nuo to noro kad kiti netiesiogei suprastu jog dvasiskai esi boba, dedi bubu nuotraukas vietoi savo ir t.t.. Paskui pakeisi lyty ir vaiksciodamas po naktisnius ''safioru'' kabakus kaisiosi visiem savo sikna su viltim kad uzbrauks koks dizaineris Kas tau ce galvoji nori kad butum merga, tu ja jau esi tik pats to dar nesupranti, atpisim sikna pagave kad zinotum kaip suda malt neandartalieti tu supistas O gal reiketu sakyt neandartaliete...
nusisnekejimo meistras
tau kaip draugai sako: nusiprausk kakla nes murzinas, tai tikriausei irgi sakai - nenusisnekekit.. tep?
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
#59 2010-07-31 23:32
Marshalas rašė:
CLuB rašė:
Marshalas rašė:
tylek tu boba, tu ce galvoji kad kazkieno lukescius nuvili.. labai gerai apie save galvoji, nors ir turi tarp koju ta savo maza susitraukuse ataugele kure vadini savo pasididzevinu, bet reilei ji neatlieka savo funkcijos ir metams begant bobiskeji, viskas ir prasideda nuo to noro kad kiti netiesiogei suprastu jog dvasiskai esi boba, dedi bubu nuotraukas vietoi savo ir t.t.. Paskui pakeisi lyty ir vaiksciodamas po naktisnius ''safioru'' kabakus kaisiosi visiem savo sikna su viltim kad uzbrauks koks dizaineris Kas tau ce galvoji nori kad butum merga, tu ja jau esi tik pats to dar nesupranti, atpisim sikna pagave kad zinotum kaip suda malt neandartalieti tu supistas O gal reiketu sakyt neandartaliete...nusisnekejimo meistras
tau kaip draugai sako: nusiprausk kakla nes murzinas, tai tikriausei irgi sakai - nenusisnekekit.. tep?
kvaileli, didesnes nesamones savo kreivais pirstais parasyti nesugebejai? ar tau demesio truksta, nes megsti ilgas ir visiskas nesamones rasyti. Mama arba tevas matyt neisklausydavo taves, visada ciaupdavo, tai dabar bandai tai atpirkti.. Nesuteikdavo pakankamai demesio... Jei bandai tai atpirkti internete tai tau nesiseka.. bent kazka juokingo parasytum o cia...
P.S Man giliai pox ant taves tad, gali nesivarginti daugiau cia rasydamas ir pashol tu
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#60 2010-08-01 01:24
Matyt turiu kurybos dovana, tik nevisada ja teisingai nukreipiu O tau pirma mintis ka sugebi kaltint del visko tai 'tevus' Tu jauciu ir ant savo tevu taip stumi, kad jie kalti del visko kas su tavim negerai.. Net neabejoju Pailsek vaikeli su savo isvadom nes berasydamas tik dar labiau parodai koks apgailetinas esi
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#61 2010-08-01 01:32
Marshalas rašė:
Matyt turiu kurybos dovana, tik nevisada ja teisingai nukreipiu O tau pirma mintis ka sugebi kaltint del visko tai 'tevus' Tu jauciu ir ant savo tevu taip stumi, kad jie kalti del visko kas su tavim negerai.. Net neabejoju Pailsek vaikeli su savo isvadom nes berasydamas tik dar labiau parodai koks apgailetinas esi
Galvojau, kad susirges buvai, nes pradejai mandagius postus rasyti. mantau atsigavai ir viskas vel susitvarke
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#62 2010-08-01 08:38
TNT rašė:
Marshalas rašė:
Galvojau, kad susirges buvai, nes pradejai mandagius postus rasyti. mantau atsigavai ir viskas vel susitvarke
as kuo toliau tuo labiau isitikinu kad sitas forumas yra bla bla..
Neprisijungęs
- Povilas
- Ponas Labas Rytas
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2008-04-17
- Žinutės: 1990
#63 2010-08-01 09:09
Blossom rašė:
TNT rašė:
Marshalas rašė:
jis ir buvo...bla bla..
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 955
- Atsiliepimai: 1
#64 2010-08-01 11:32
o tai kam tada tie forumai reikalingi??? nepatinka... patys zinot kaip isjungt
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#65 2010-08-01 11:46
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 20:50)
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#66 2010-08-01 11:57
TNT rašė:
Marshalas rašė:
uzdauzei tu mane sitais zodziais Draugai, nejauciu jokios neapykantos nevienam forumo dalyviui/iai Tiesiog reike kartais atsisaudyt kai stumt chebra pradeda
Neprisijungęs
- TITANAS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Mažeikiai
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 955
- Atsiliepimai: 1
#67 2010-08-01 12:12
lolardas rašė:
Šiaip tai info/patirties keitimuisi tie specifiniai forumai, o ne tokiom temom apie 3x15 ar 3x12...
siaip tai jo - sutinku, bet... nebuk toks rimtas ir nesakyk kad tavo visi parasyti postai i tema
Neprisijungęs
- lolardas
- Dažnas senbūvis
#68 2010-08-01 12:27
.
Paskutinį kartą taisė lolardas (2011-01-07 20:50)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#69 2010-08-01 12:42
Blossom rašė:
TNT rašė:
Marshalas rašė:
Tai tu neleisk jaunuoliam bile ka sneketi. Na susnkoka merginai zinoma cia kai daug vyru ir visiem seles varva Duok konkrecius klausimus nepriimk bla bla ir pamatysi viskas bus ok. Beja kaip tau dieta juda? Nesinori drambli suryti? Gal jau turi ir rezultatus?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#70 2010-08-19 00:09
kur prapuolus ziede, tu pakrutink savo uzpakaliuka buk buk mano, buk mano, buk mano Kazkur judi, kazka rasai o savo logo taip ir nepapildai pats laikas jau koke fotke aiskesne ymest, duok zverim pasiplesyt
Neprisijungęs
- kurgitu
- Atletas :)
- Registravosi: 2009-09-30
- Žinutės: 2892
- Atsiliepimai: 12
#71 2010-08-19 00:21
Marshalas rašė:
kur prapuolus ziede, tu pakrutink savo uzpakaliuka buk buk mano, buk mano, buk mano Kazkur judi, kazka rasai o savo logo taip ir nepapildai pats laikas jau koke fotke aiskesne ymest, duok zverim pasiplesyt
cia tave taip testas veikia
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#72 2010-08-19 00:24
o kas daugiau
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#73 2010-08-19 08:50
Marshalas rašė:
nerapuolus, tiesiog perskaiciau, kad sitas forumas ne "2x12 ar 3x15?" Tai dabar stengiuos tik i tema rasyt
juokauju. O ka pildyt? negi jums vyrai idomu ka as valgai ir kiek sportuoju? Jum tik foto tai va dar 2-3 sav ir keisiu programa, bus galima vertint rezultata
va, gali pasigrozet mano bicepsu
Paskutinį kartą taisė Blossom (2010-08-19 11:32)
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#74 2010-08-19 10:55
Blossom rašė:
Marshalas rašė:
nerapuolus, tiesiog perskaiciau, kad sitas forumas ne "2x12 ar 3x15?" Tai dabar stengiuos tik i tema rasyt
juokauju. O ka pildyt? negi jums vyrai idomu ka as valgai ir kiek sportuoju? Jum tik foto tai va dar 2-3 sav ir keisiu programa, bus galima vertint rezultata
va, gali pasigrozet mano bicepsu
http://img189.imageshack.us/img189/2963/70278672.jpg
va kada, ce jau aiskiau biski kojytes nuskustos net blizga, krutine toke koke man ir patinka dar nakolke ir turbut pasiutus esi Bicas savo formoi, kaip ant dietos galetu but ir ryskesnis O ejimas pirmin tikriausei simbolizuoja kad gyvenimas nestovi vietoi Ar mum ydomu ka tu valgai ir kaip sportuoji? zinoma kad ydomu maze, mum viskas ydomu kas su tavim susija Gerai kad y tema juokauji, taip dar ydomiau
Sakai rezultata, kur rezultatas? greiciau kelk yvertinsim Jau nusibodo tave su tom kelnem matyt, uzsidek bent karta maudymuka ir nusitrauk normalei, kaip vyrai megsta
Neprisijungęs
- Blossom
- Dažnas dalyvis
#75 2010-08-19 11:08
"mum" ar tau? Kai rasau "jum" tai prasideda pikti postai, kad as uzvedu bla bla
Foto pries 1.5 men, tai gali pabandyt isivaizduot, kaip dabar atrodo tas pats bicepsas
Pildau loga: siandien valgiau pusrycius ir priespiecius, vakare koju treniruote
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Asmeniniai treniruočių žurnalai
- » Blossom programa 3k