Puslapiai: 1 … 17 18 19 20 21 … 25
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Nuo ko pradėti?
- atletas525
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-26
- Žinutės: 143
- Atsiliepimai: 0
#451 2009-12-31 16:06
Re: Nuo ko pradėti?
dekui paskaitysiu
Neprisijungęs
- Ne_savas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-11
- Žinutės: 11
#452 2010-01-02 18:21
Reik pagalbos, kiek vidutiniskai turi suvartoti angliu ir baltymu per diena ~90 kg svorio jaunuolis ?
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#453 2010-01-02 18:37
Ne_savas rašė:
Reik pagalbos, kiek vidutiniskai turi suvartoti angliu ir baltymu per diena ~90 kg svorio jaunuolis ?
skaiciuok 3~6g angliu (priklauso nuo poreikiu) , 1.8~2.5g baltymu ir riebalu apie 2g.kiekvienam kuno kilogramui .Butu geriau kad augaliniai
Paskutinį kartą taisė lawlis (2010-01-02 18:37)
Neprisijungęs
- jetsu
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-10-29
- Žinutės: 84
#454 2010-01-02 20:24
lawlis rašė:
Ne_savas rašė:
skaiciuok 3~6g angliu (priklauso nuo poreikiu) , 1.8~2.5g baltymu ir riebalu apie 2g.kiekvienam kuno kilogramui .Butu geriau kad augaliniai
Priklauso ir nuo ko tu nori.. Mases, svorio numest ir t.t..
Neprisijungęs
- Ne_savas
- Naujas dalyvis
#455 2010-01-02 20:43
Mases mases MASES !
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
#456 2010-01-02 22:06
Ne_savas rašė:
Mases mases MASES !
td kaip ir sakiau naudok, tin angliu kokius 4~6g/kg
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#457 2010-01-03 19:51
lawlis rašė:
Ne_savas rašė:
Mases mases MASES !
kas nors man paaiškinkit nafik ta masė jums reikalinga? Norit amerikiečiais tapti ar kaip? ar penkiolikmečiai nori taipti jau suaugusiais? auginkit raumenis, o ne lašinius. Visi kalba tik ėsti, ėsti ir ėsti, bet kame iš to nauda? Paskui iš to nauda, kad reikia dietų, per kurias pilnai sportuoti neina. Aš suprasčiau, kad profesionalai taip darytų, norėdami programos metu išgauti maksimalų raumens prieaugį, bet visi tie 95 procentai čia susirinkusių "konclagerio kalinių" priaugto svorio niekada ir nenumeta.
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#458 2010-01-03 20:23
jamada rašė:
lawlis rašė:
Ne_savas rašė:
Mases mases MASES !
kas nors man paaiškinkit nafik ta masė jums reikalinga? Norit amerikiečiais tapti ar kaip? ar penkiolikmečiai nori taipti jau suaugusiais? auginkit raumenis, o ne lašinius. Visi kalba tik ėsti, ėsti ir ėsti, bet kame iš to nauda? Paskui iš to nauda, kad reikia dietų, per kurias pilnai sportuoti neina. Aš suprasčiau, kad profesionalai taip darytų, norėdami programos metu išgauti maksimalų raumens prieaugį, bet visi tie 95 procentai čia susirinkusių "konclagerio kalinių" priaugto svorio niekada ir nenumeta.
Pirma kart turbut pritariu tau beveik visu 100%
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
#459 2010-01-03 20:23
jamada rašė:
lawlis rašė:
Ne_savas rašė:
Mases mases MASES !
tai cia niekas ir nekalbejo apie lasinius
Neprisijungęs
- Ne_savas
- Naujas dalyvis
#460 2010-01-03 20:40
jamada rašė:
lawlis rašė:
Ne_savas rašė:
Mases mases MASES !
Butinai turejai kisti savo sarkazma? Pirstai tikriausiai labai niesti ane? Geriau koki patarima duotum pradentiesiems o ne savo zinuciu skaiciu didintum, peace
Neprisijungęs
- atletas525
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-26
- Žinutės: 143
#461 2010-01-03 21:00
Ne_savas rašė:
jamada rašė:
lawlis rašė:
td kaip ir sakiau naudok, tin angliu kokius 4~6g/kgkas nors man paaiškinkit nafik ta masė jums reikalinga? Norit amerikiečiais tapti ar kaip? ar penkiolikmečiai nori taipti jau suaugusiais? auginkit raumenis, o ne lašinius. Visi kalba tik ėsti, ėsti ir ėsti, bet kame iš to nauda? Paskui iš to nauda, kad reikia dietų, per kurias pilnai sportuoti neina. Aš suprasčiau, kad profesionalai taip darytų, norėdami programos metu išgauti maksimalų raumens prieaugį, bet visi tie 95 procentai čia susirinkusių "konclagerio kalinių" priaugto svorio niekada ir nenumeta.
Butinai turejai kisti savo sarkazma? Pirstai tikriausiai labai niesti ane? Geriau koki patarima duotum pradentiesiems o ne savo zinuciu skaiciu didintum, peace
tu tarpkitko pats ta pati katik padarei nu dbr jau ir as
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#462 2010-01-04 15:58
OZ rašė:
jamada rašė:
lawlis rašė:
td kaip ir sakiau naudok, tin angliu kokius 4~6g/kgkas nors man paaiškinkit nafik ta masė jums reikalinga? Norit amerikiečiais tapti ar kaip? ar penkiolikmečiai nori taipti jau suaugusiais? auginkit raumenis, o ne lašinius. Visi kalba tik ėsti, ėsti ir ėsti, bet kame iš to nauda? Paskui iš to nauda, kad reikia dietų, per kurias pilnai sportuoti neina. Aš suprasčiau, kad profesionalai taip darytų, norėdami programos metu išgauti maksimalų raumens prieaugį, bet visi tie 95 procentai čia susirinkusių "konclagerio kalinių" priaugto svorio niekada ir nenumeta.
Pirma kart turbut pritariu tau beveik visu 100%
visada būna pirmas kartas.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#463 2010-01-04 15:59
Ne_savas rašė:
jamada rašė:
lawlis rašė:
aš tik diskutuoju nenori nepaisyk, bet aš tik savo nuomonę išreiškiau į tai.
Neprisijungęs
- Duff
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-31
- Žinutės: 4
#464 2010-01-17 18:57
Sveiki. Gal turit kokiu paslaptciu mityboje ? Koki maista reiketu valgyt norint ryskintis greitciau? Fat burneri gal koki patartumet ?
Neprisijungęs
- Boonusas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Klaipėda
- Registravosi: 2009-09-12
- Žinutės: 389
#465 2010-01-17 19:04
Pirmoje dienos puseje angliavandeniai antroje baltymai. Fat burneris tik papildas - svarbiausia mityba.
Neprisijungęs
- Kosmoss
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Anglija
- Registravosi: 2010-01-18
- Žinutės: 57
#466 2010-01-19 16:51
na as nesenai pradejau sportuoti bet pries sporta neblogai pasidomejau visais pagrindineis dalykais,taipat turiu draugu sportuojanciu po 15 meteliu ir buvusiu kulturistu pazystu,tai grybo baisiai labai nepjaunu.galiu pasakyt kad reikia valgyti bent 5 kartus per diena,o seip tai kuo dazniau tuo geriau! nereikia valgyti daug! po truputi .ordanizmas per porcija gali pasisavinti nuo 15 iki 20gramu proteino tai jai kimsi po 300gr mesos ir galvosi kad viskas eina y raumenu mase labai klysi.toliau ,per menesi raumenu mase gali priaugti iki 1kg! gaunant visko ko jiem reikia norint augti,ne daugiau! zmogaus organismas jau taip sutvertas!toliau,kas sudaro raumeni?tai ir reikia valgyti norint kad jie augtu ,o tai yra-proteinas,baltymai,vanduo,amino rugstys! va pagrindinai raumens strukturos elementai,vadinasi reikia ir valgyti tai is ko jie sudaryti ,kaip pavyzdy galiu pasakyti kas yeina y mano mityba.mesa, stenguosi valgyti kuda mesyte be jokiu riebalu ir t.t vistiena o, tiksiau krutinele joje nera riebalu beveik ,o tai reiskia kad tai bene grynas proteinas be jokiu nereikalingu elementu.zuvis balta raudona nesvarbu! zuvy sudaro 96% proteinas! toliau kiausiniu baltymai!trinys nereikalingas nes jis beveik nemaistingas tik skrandy uzkems!varske.viska stenguosi valgyti su kosem! grikiu pvz,ar su ryziais,jai dar truputeli salotu tai isvis liuks,reikia duoti organizmui ir naturaliu vitaminu! reiktu visa tai valgyti maisant tai reiskia pvz dienos mityba .pusryciai-avizine kose su riesutais semenim seklom vaisais (avizine kosei yra amino rugsciu,o riesutuyose ir seklose visokiose vitaminu odai ir t.t zodziu labai gerai)poto uz kokiu poros trejato h yvarau vistienos dabaliuka su grikiu kose uz poros h yvarau pora virtu kiausiniu baltimu po to zuvies su grikiais ar ryziais ar salotom (ko ira ta valgau)tada butu gerai proteinini kokteili (as vartoju gain fast ir darau pilna kokteili su ledais,medum,kiausiniu baltymais,pieno milteliais,biski uogienes ir uzpilu pienu :)tada duodu kokios pusantros h suvirskinti ir lekiu y sale (aisku pries tai kreatino yvarau,aminkiu,jai ira natural sterol compleks (man gerai veikia jis) ir as uzsikroves treniruotei po sporto iskarto yvarau aminkiu ir po 20 min proteinini kokteili toki koki rasiau priestai,tada kai isalkstu bisky zuvies ar mesos yvarau(cia jau ko nori ta varyk arba ko yra poto kokius 3-4 kiausiniu baltymus (as visados vartoju virtus kiausinious,kazkaip geriau sueina man ) ir pries miega dar aminkiu.tiesa prie tokios mitybos reikia vartoti vitaminus!!! nes maisto racijonas gan siauras (as vartoju animal packa,bet nebutinai tokius brangius jai nera kapeiku galima ir kitokiu (cia jau patys paziurekit maisto papildu parduotuvese) ir prie viso sito per diena isgeriu nuo 3 iki 5 litru vandens!!! nes gal! 50% raumens sudaro vanduo,tiksliai nezinau kiek tu procentu bet labai daug tai reikia vartoti tikrai didelius kiekius vandens!! as paprasto vandens nelabai geriu bet visa diena arbatele gurksnoju(zalia,gerai nuo veziniu lasteliu zudo jas ir mazina tikimybe susirgti veziu rimtai.bet su kaikuriais papildais pvz;m stack parasyta kad negalima vartoti zalios arbatos ,nu reikia ziureti ka vartoji. tai tiek patarimu ,mityba yra kokie 70-80 % viso rezultato nepamirskit to! ir nedarykis taip kai kai kurie salei nori priaugti mases o daro 4 priejimus po 12 isstumimu masei auginti nuo 6iki8 isstumimu 12 daro tie kurie riskina ;)ir paziurekit nete kaip taisiklingai daryti pratimus nes bent pas mane salei tai tokiu artistu pilna kad baisu ! jai darai trica o pakerta ir pecius ir dar net nezinau kokia trapecija ar dar ka tai zinok blogai darai jai darai trica tai ir kirsti turi trica ir is trico reikia kelt stumt ar ka jus darot o ne is viso kuno mestis svorius !kai pavyzdy galiu pasakyti toki prikola vienas zmogus sportavo 10 meteliu o sale draugas mano tuo metu ruosesi varzybom ir mate kaip tas pjauna gruba tai kai jam parode kaip reikia taisiklingai daryti pratima(as nezinau koki jis jai parode manes sale nebuvo)tai jis nusieme 30 kg ir dare toliau ! tai va darykit taisiklingai.daug pripeckiojau ir klaudu nemazai bet tikuosi pades.
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#467 2010-01-19 17:47
Kosmoss rašė:
.ordanizmas per porcija gali pasisavinti nuo 15 iki 20gramu proteino tai jai kimsi po 300gr mesos ir galvosi kad viskas eina y raumenu mase labai klysi.toliau ,per menesi raumenu mase gali priaugti iki 1kg
Tik 20gr? Nelabai tikiu, kiek turetum tada valgyt jei 100gr vistienos turi 23-24 + garnyras (ryziai ar dar kas). Proteino kokteilio 1 serving buna daugiau.
Neprisijungęs
- Kosmoss
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Anglija
- Registravosi: 2010-01-18
- Žinutės: 57
#468 2010-01-19 18:05
Bardo rašė:
Kosmoss rašė:
.ordanizmas per porcija gali pasisavinti nuo 15 iki 20gramu proteino tai jai kimsi po 300gr mesos ir galvosi kad viskas eina y raumenu mase labai klysi.toliau ,per menesi raumenu mase gali priaugti iki 1kg
Tik 20gr? Nelabai tikiu, kiek turetum tada valgyt jei 100gr vistienos turi 23-24 + garnyras (ryziai ar dar kas). Proteino kokteilio 1 serving buna daugiau.
turetum valgyti kazkur po 200-250 gr per porcija netikek bet tai ira yrodyta tirimu you tubei apie kulturizma paziurek video as radau statu ir ten treneri viska aiskina kaip ir kas per porcija o tai juk per diena darai nuo 5 iki 7 porciju kazkur
Neprisijungęs
- 6paTyXa
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-28
- Žinutės: 16
#469 2010-02-28 14:36
Sveiki. Noriu pradeti vartoti steroidus. man siulo 2 menesiu kursa su deka 10ml ir 200 tabl metano? ar verta prasideti? ir ar reikia po sito valymo?
ir ar reikia atsistatyti testosterona? valymui siulo Karsila o test atstatymui tamoksifena. Ar patartumet ka nors kito? siaip noreciau maximalaus rezultato 1-mam kursui. Ir durtis galima pvz i koja ir pans?
Neprisijungęs
- Justas..07
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-12-02
- Žinutės: 333
#470 2010-02-28 15:29
6paTyXa rašė:
Sveiki. Noriu pradeti vartoti steroidus. man siulo 2 menesiu kursa su deka 10ml ir 200 tabl metano? ar verta prasideti? ir ar reikia po sito valymo?
ir ar reikia atsistatyti testosterona? valymui siulo Karsila o test atstatymui tamoksifena. Ar patartumet ka nors kito? siaip noreciau maximalaus rezultato 1-mam kursui. Ir durtis galima pvz i koja ir pans?
tokiais klausimais rasyk i farmakologijos skilti...
Neprisijungęs
- dzidas1978
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-01-11
- Žinutės: 177
#471 2010-03-01 11:16
6paTyXa rašė:
SVEIKAS.nebuk durnas neprasidek su steroidais. METANAS SUDU kakutis- MAN KEPENIS SUEDE. steroidai supisa visa endokrinine sistema ,kuri pilnai neatsistato. jei vartosi steroidus tai sau tik parodysi kad silpnavalis ir tinginys esi. visi tokie yra kurie vare ir varo. tame tarpe ir as. buk tikras sportininkas ir varyk ant sauso. desimt metu praejus galesi su pasididziavimu pasakyti kad svarus issilaikei.kai aplinkui visi kursuoja nuodus.
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
#472 2010-03-02 17:06
dzidas1978 rašė:
6paTyXa rašė:
ir ar reikia atsistatyti testosterona? valymui siulo Karsila o test atstatymui tamoksifena. Ar patartumet ka nors kito? siaip noreciau maximalaus rezultato 1-mam kursui. Ir durtis galima pvz i koja ir pans?SVEIKAS.nebuk durnas neprasidek su steroidais. METANAS SUDU kakutis- MAN KEPENIS SUEDE. steroidai supisa visa endokrinine sistema ,kuri pilnai neatsistato. jei vartosi steroidus tai sau tik parodysi kad silpnavalis ir tinginys esi. visi tokie yra kurie vare ir varo. tame tarpe ir as. buk tikras sportininkas ir varyk ant sauso. desimt metu praejus galesi su pasididziavimu pasakyti kad svarus issilaikei.kai aplinkui visi kursuoja nuodus.
Teisingai sako žmogus I špatirties kalba tad pasimokykim visi iš jo Aš irgi nesuprantu kam naudoti chemiją, jei nesiruoši varžyboms. Ką greitai užauginsi, greitai ir prarasi O raumuo, kuris bus pasiektas su švariu maistu ir sunkiu darbu ir išliks tikrais raumenimis. O kai bus gera forma visi už akių šnekės, "o tas šitai apsiėdęs vaikšto". O sąžinė bus švari. Ko geriau bereikia norėti
Neprisijungęs
- dinges patrulis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-19
- Žinutės: 2
#473 2010-03-19 04:57
Sveiki...cia man klausimas kilo viduri nakties.as daug metu gyvenau kareivinese ,palapinese,campuose ir panasiai.Esme tai ne tame bet tame kaip.Fiziskai dazniausiai kruviai tokie ,rytais krosas 9km ,veliau rutina,atsispaudimai ir kuprines...sunkios ir ilgos distancijos,maistas 4 kart per para...nuo fiziniu kruviu akys lipo ...gryzau ,ka? as atrodau kaip studentas...igavau keista forma,pastebiu pas kolegas liesos rankos?keista sprando forma,nugaros raumenys peciai lygus.vizualiai as niekuo nesiskiriu nuo 17mecio kaimyno is trecio auksto...su tokia distrofiko figura as padarau 100 atsisp.100atsilenk.15 prisitraukimu ir galiu nubegt 10km per 9minutes. ugis189 svoris 82.raumenys jie jau net neauga,...nedideja.
Neprisijungęs
- dinges patrulis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-03-19
- Žinutės: 2
#474 2010-03-19 05:13
4metai tokio istisinio kruvio mano pavyzdys ,ar as jau uzkankinau raumenis ,kad jie man neauga? siaip tai sveikata puiki bet tai kad treneris pamates mane dave pliaziniu pratimuku ...nu as ten maikes neplesiau.darau va pliazinius pratimukus. tai del svoriu kaip minejau kuprines sverdavo iki 80kg ir su jom tekdavo nueit lygiai penkiolika km nuo tasku,plius rankose 4kg.as nueinu i sale ir galvoju kiek tas nuueitu su tokiu svoriu o tas bulius kiek..o as kudas.kudas kaip dviratis man jau net nejauku tarp tu buliu...jie miega,valgo o atrodo oho rembo trylika....bet as ir noriu atrodyt raumeningas.ant snukio tai as ne utiutiu taip pagalvoju jeigu dar plius raumenu tai ... ne juokas juokais gal kas atmetes mano sarkazma pasvarstytu mano atveji.tik nesilazdavokit bukit zmones.
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#475 2010-03-19 09:08
80kg ką ten, 5-kis carl gustaf įsidėjęs? ?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 17 18 19 20 21 … 25
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Nuo ko pradėti?