Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Labas visiems ;)
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-02-14
- Žinutės: 194
- Atsiliepimai: 0
#1 2010-02-14 10:58
Labas visiems ;)
Sveiki
Netyčia atradau šį forumą ir iškart nusprendžiau prisijungti, kadangi sporto tema man aktuali
Gana intensyviai sportuoju jau keletą metų, profesionalumo nesiekiu, tiesiog norisi palaikyti gerą formą
Bet, kaip ir visur gyvenime būna visko.. Todėl labai įdomu pasidalinti įspudžiais su bendraminčiais
Tikiuosi maloniai bendrausime
Neprisijungęs
- Puma9ANX
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-10-19
- Žinutės: 1984
- Atsiliepimai: 3
#2 2010-02-14 11:19
Re: Labas visiems ;)
Nu ka gi, sveika prisijungus
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: ALMERIMAR
- Registravosi: 2010-01-14
- Žinutės: 542
- Atsiliepimai: 1
#3 2010-02-14 12:53
Ingre rašė:
Sveiki
Netyčia atradau šį forumą ir iškart nusprendžiau prisijungti, kadangi sporto tema man aktuali
Gana intensyviai sportuoju jau keletą metų, profesionalumo nesiekiu, tiesiog norisi palaikyti gerą formą
Bet, kaip ir visur gyvenime būna visko.. Todėl labai įdomu pasidalinti įspudžiais su bendraminčiais
Tikiuosi maloniai bendrausime
Gali parasyt koks ugis ir svoris?
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#4 2010-02-14 12:59
Aj.. kokia skaudi akimirka.
Dabar man "ataugimas"
Taigi ūgis - 167 cm
Svoris - 60 kg
Tikslas - 48 - 50 kg.
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
#5 2010-02-14 13:01
Na nera taip toli tas tikslas:),o kur sportuoji ar namie ar kokiam klube?
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#6 2010-02-14 13:04
Nėra Sporto klube, man ten atmosfera geresnė intensyviam sportui nei namuose
Neprisijungęs
- hispano
- Dažnas dalyvis
#7 2010-02-14 13:08
Ingre rašė:
Nėra Sporto klube, man ten atmosfera geresnė intensyviam sportui nei namuose
Tai aisku i bachuriukus gali paspoksot(juokauju).Nesvarbu kur sportuoji,svarbiausia yra noro ir ryzto,sekmes toliau ir parasyk kaip sekasi,cia visi tikrai tau patars.
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#8 2010-02-14 13:11
Mes ten draugiškai apie sportą paplepam labai ačiū už palaikymą, nes jis labai padeda
Neprisijungęs
- grifAS
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2007-10-21
- Žinutės: 393
#9 2010-02-14 18:22
Labas,
gal ft bus a ?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#10 2010-02-14 18:50
Ingre rašė:
Aj.. kokia skaudi akimirka.
Dabar man "ataugimas"
Taigi ūgis - 167 cm
Svoris - 60 kg
Tikslas - 48 - 50 kg.
Nesi cia anksciau prisiregistravusi, tik kitu vardu?
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#11 2010-02-14 19:44
Na gal, kai pasieksiu norimų rezultatų būsiu patenkinta savimi tada ir ft įdėsiu
Čia prisiregistravusi vienintelį ir pirmą kartą, aplamai man tokio pobudžio forumai naujiena
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#12 2010-02-14 19:45
sveikute ce be fotkiu pasmus prie chebros nepritapsi ce toks forumas kureme visos panos turi ydet foto, bent pora kada vizualei mes tave yvertinsim tada jau galesim ir patarimu kokiu pametet, ir placiau padiskutuot apie tavo ketinimus bei visa kita
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#13 2010-02-14 19:48
Ingre rašė:
Na gal, kai pasieksiu norimų rezultatų būsiu patenkinta savimi tada ir ft įdėsiu
Čia prisiregistravusi vienintelį ir pirmą kartą, aplamai man tokio pobudžio forumai naujiena
Tai tavo sieki -10kg? Man tokia uzduotis butu keliu savaiciu klausimas. Bet mano svoris kitoks. Kaip esant didelio svorio sunku priaugti taip esant salyginai mazo sunku numesti dar mazesni. Bet nedidele problemle Na svarbiausia pastangos, valia Linkiu pasiekti ko uzsibrezei
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#14 2010-02-14 19:48
Ingre rašė:
nieko tokio nesijaudink maze mes mergaites ce sutinkam labai siltai
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#15 2010-02-14 19:50
Na, tikiuosi gerai supratote, kad aš tikrai nesiekiu jokio profesionalumo ir mano ketinimai kuo papraščiausi - tiesiog numestį norimus kg, taip, kad nėra ką tose ft rodyti, esu normalaus sudėjimo mergina o kiek čia mačiau ft tai jau rimtai žmonės treniruojasi ir yra į ką žiūrėti na aišku, kai išsiryškins talija ir labai jau norėsiu pasirodyti, tada mestelsiu
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#16 2010-02-14 19:52
Ingre rašė:
Na, tikiuosi gerai supratote, kad aš tikrai nesiekiu jokio profesionalumo ir mano ketinimai kuo papraščiausi - tiesiog numestį norimus kg, taip, kad nėra ką tose ft rodyti, esu normalaus sudėjimo mergina o kiek čia mačiau ft tai jau rimtai žmonės treniruojasi ir yra į ką žiūrėti na aišku, kai išsiryškins talija ir labai jau norėsiu pasirodyti, tada mestelsiu
Lauksim tavo rezulatu ir foto. Tikimes sutiksim vis dazniau tave siame forume
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#17 2010-02-14 19:54
TNT rašė:
Ingre rašė:
Čia prisiregistravusi vienintelį ir pirmą kartą, aplamai man tokio pobudžio forumai naujienaTai tavo sieki -10kg? Man tokia uzduotis butu keliu savaiciu klausimas. Bet mano svoris kitoks. Kaip esant didelio svorio sunku priaugti taip esant salyginai mazo sunku numesti dar mazesni. Bet nedidele problemle Na svarbiausia pastangos, valia Linkiu pasiekti ko uzsibrezei
Taip, ir aš galiu nieko nevalgyti ir per kelias savaites numesiu tuos kg, bet manau greitai jie su kaupu sugrįš mano tikslas ne tik numesti, bet ir palaikyti jį tokį visą laiką ir šiaip manau, kad vurų ir moterų organizmai labai skirtingi šiuo atžvilgiu.
Šilti sutikimai visada malonūs
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#18 2010-02-14 19:55
TNT rašė:
Ingre rašė:
Lauksim tavo rezulatu ir foto. Tikimes sutiksim vis dazniau tave siame forume
Manau dažnai, nes man vis klausimų iškyla
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#19 2010-02-14 19:57
Ingre rašė:
TNT rašė:
Ingre rašė:
Čia prisiregistravusi vienintelį ir pirmą kartą, aplamai man tokio pobudžio forumai naujienaTai tavo sieki -10kg? Man tokia uzduotis butu keliu savaiciu klausimas. Bet mano svoris kitoks. Kaip esant didelio svorio sunku priaugti taip esant salyginai mazo sunku numesti dar mazesni. Bet nedidele problemle Na svarbiausia pastangos, valia Linkiu pasiekti ko uzsibrezei
Taip, ir aš galiu nieko nevalgyti ir per kelias savaites numesiu tuos kg, bet manau greitai jie su kaupu sugrįš mano tikslas ne tik numesti, bet ir palaikyti jį tokį visą laiką ir šiaip manau, kad vurų ir moterų organizmai labai skirtingi šiuo atžvilgiu.
Šilti sutikimai visada malonūs
Ir esi labai teisi. Vyro ir moters organizmai daug kuo skirias. Gaila cia mazai moteru, kurios tau galetu daugiau padeti nei mes. Taciau supranti, kad esme kalorijose. Jeigu sunaudoji daugiau nei suvartoji - meti svori, jei daugiau sunaudoji nei isnaudoji kaupi. Taip pat tau reiketu sesti laikinai ant baltymines dietos.
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#20 2010-02-14 19:58
numesi pamatysi ce juokas yra pas mus yra toke panele ladybird, tai ispradziu zinai nepasakyciau kad patrauklei atrode pet pasportavus bisi kaip ymete foto tai pusei forumo pasistojo kotai tikiuosi kad ir tu kazkuo nustebinsi, nes kaip matai mergaiciu ce mazai, o mes visi testosterono perteke, zinai, dedam viltis y jus
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#21 2010-02-14 20:00
Tai būtent, kad aš truputį pasimetusi maitinimosi klausimais. Su sportu man viskas gerai, sportuoju daug ir intensyviai. Bet nežinau, kaip teisingai susidelioti mitybą, ar man laikytis kažkokios spec. dietos, ar tiesiog maitintis pagal bendrus sveiko maitinimosi principus
Neprisijungęs
- Ingre
- Atkaklus dalyvis
#22 2010-02-14 20:01
Marshalas rašė:
numesi pamatysi ce juokas yra pas mus yra toke panele ladybird, tai ispradziu zinai nepasakyciau kad patrauklei atrode pet pasportavus bisi kaip ymete foto tai pusei forumo pasistojo kotai tikiuosi kad ir tu kazkuo nustebinsi, nes kaip matai mergaiciu ce mazai, o mes visi testosterono perteke, zinai, dedam viltis y jus
Tikiuosi nenuvilti
Neprisijungęs
- grifAS
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2007-10-21
- Žinutės: 393
#23 2010-02-14 20:18
Ingre rašė:
Marshalas rašė:
Tikiuosi nenuvilti
nužudė..
Neprisijungęs
- CrowMan
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: marijampole
- Registravosi: 2008-02-24
- Žinutės: 843
#24 2010-02-14 21:03
Marshalas rašė:
utiutiu Marshalai nepagalvoji kad tu paneliu mazai butent del tokiu lovelasu kaip tu ir TNT ?
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#25 2010-02-14 21:09
Ingre rašė:
Marshalas rašė:
Tikiuosi nenuvilti
ziuriurek tu man tik nuoga nesifotkink jei nenori gaut saukimu valyt kefyra pas chebra nuo klaviaturu ir ekranu
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Prisistatymai ir pasveikinimai
- » Labas visiems ;)