Puslapiai: 1 … 132 133 134 135 136 … 514
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai
- sirijus
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-11
- Žinutės: 21
- Atsiliepimai: 0
#3326 2010-02-05 14:32
Re: Papildų PASIRINKIMO klausimai
Raso ,kad NO-XPLODE papilda galima vartoti nuo 18m ( patartina)
MAn 16m
??
Neprisijungęs
- lukasg
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Tauragė
- Registravosi: 2010-01-27
- Žinutės: 5
#3327 2010-02-05 14:34
tai zinau del tos mitybos valgau daug ir daznai i diena 4-6 kartus pavalgau stipriai, o ir dar visokiu obuoliu, bananu. Bet papildai vistiek nepakenktu
Neprisijungęs
- Qrmis
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 613
#3328 2010-02-05 16:25
lukasg rašė:
tai zinau del tos mitybos valgau daug ir daznai i diena 4-6 kartus pavalgau stipriai, o ir dar visokiu obuoliu, bananu. Bet papildai vistiek nepakenktu
gali pakenkti
Neprisijungęs
- bigfoot
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-02-05
- Žinutės: 1
#3329 2010-02-05 16:59
Sveiki,gal zinote koks geriausias papildas pradedanciajam?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#3330 2010-02-05 17:05
lukasg rašė:
Yra didziulis skirtumas, ar 4 kartus stipriai pavalgai ar visdelto 6...
Neprisijungęs
- lukasg
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Tauragė
- Registravosi: 2010-01-27
- Žinutės: 5
#3331 2010-02-05 17:40
Robšė rašė:
lukasg rašė:
Yra didziulis skirtumas, ar 4 kartus stipriai pavalgai ar visdelto 6...
Nuo 4 iki 6 kaip iseina, nes dabar issikraustem i nama uz miesto tai is mokyklos i buta pareinu o po visu darbu i nama tai taip sudetingai, bet min 4 kartus pavalgau kai daugiau laiko tai ir 5 ir 6.
Kodel gali mases didinimo papildai pakenkti????????
Neprisijungęs
- zookyto
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2009-05-11
- Žinutės: 2274
- Atsiliepimai: 1
#3332 2010-02-05 18:26
ne tai aisku jei nespeji kartais pavalgyt , nusipirk kokio proteino kai nespesi isausi proteino ir bus ok
Neprisijungęs
- unfazed
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-02
- Žinutės: 215
#3333 2010-02-05 19:00
bigfoot rašė:
Maistas
Neprisijungęs
- sezonas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-12
- Žinutės: 232
#3334 2010-02-05 20:36
maistas ne papildas
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Žinutės: 965
- Atsiliepimai: 2
#3335 2010-02-06 11:02
bigfoot rašė:
Proteinas ir vitaminai
Neprisijungęs
- estt
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-30
- Žinutės: 18
#3336 2010-02-09 18:49
Sveiki, rasau cia noredamas sulaukti jusu pagalbos, bei pasiulymu. Sportuoju pora menesiu, esu 17 metu, 180cm ugio, ir sveriu 67kg.Zinoma kaip ir daugelis noreciau priaugti raumenu mases, taigi noreciau jusu patarimo del papildu.Esu susidares sioki toki mitybos plana, bet esu moksleivis, daznai pritruksta laiko. Taigi nusprendziau isbandyti kokius nors papildus. Tikiuosi pajusti koki nors progresa. Kokius papildus pasiulytumet? Ar man tiktu universal whey pro?. Ir dar vienas kamuojantis klausimas. Jeigu as palankau kacialke, nu skaitykim pus antru metu, su papildais ir metu sporta (gali nebuti laiko, studijos universitete ir t.t.) ar man is raumenu nepasidarytu tik lasiniai, arba visiskai sudribtu. Nes tada suabejociau ar verta pirkt papildus. Nes teko prisiklausyti, kad metus sporta is raumenu nieko nelieka, tik lasiniu mase(nezinau ar cia bobuciu pasakos ar tikrove). As visada prisiziuriu maista, nevalgau bent ko, stengiuosi maitintis sveikai ir tai kas naudinga, gal dar ir padaryciau pratimus namuose(atsilenkimus,atsispaudimus,presui), ar man forma isliktu ?
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
#3337 2010-02-09 21:10
Na idomus cia klausimai pas jus jaunuoli Tipinis eilinio zmogaus mastymas girgejes kazka apie kacialka ir raumenis, bet labiau uzstringanti mintis tai zinovu kurie irgi nieko nenutuokia , o varto apie viska kaip ziniuoniai.
Toks papildas kaip baltymu kokteilis tikrai tau gali tikti. Ir toki papilda vartoja praktiskai kiekvienas kas nors kiek daugiau pasportuoja.
Dabar tikiesi pajusti kazkoki progresa... Idomu kiek tavo amziaus vaikinu kacialkej, per tavo norima laika, pusantru metu padare zenkliu rezultatu? gerdami proteina, valgydami ir pasportuodami krapstant nosis kacialkeje.
Kita idomi mintis metus sporta nieko nelieka, raumenys virsta riebalais... O taip.... Tu manai per ta laika sugebeti tiek priauginti raumenu
Ir kad priaugus butu is ko nukristi... Beje pabandyk rasti man logiskos ir mokslines informacijos, kaip raumuo gali virsti riebalais !!!
O del formos islikimo nesikuklines galiu pasiulyti atvaziuoti pas mane ir paziureti kaip as atrodau dabar ir kokio lygio buvau pasiekes.
Manau tau bus ko pasimokyti ir daugybe tokiu kvailu klausimuku galesi palikti tiems kas kalba tokiom temom, apie tai nieko nenusimanant
Neprisijungęs
- sezonas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-12
- Žinutės: 232
#3338 2010-02-09 21:48
Valdas rašė:
O del formos islikimo nesikuklines galiu pasiulyti atvaziuoti pas mane ir paziureti kaip as atrodau dabar ir kokio lygio buvau pasiekes.
)
tai imesk ce ft
Neprisijungęs
- estt
- Naujas dalyvis
#3339 2010-02-09 21:55
Valdas rašė:
Na idomus cia klausimai pas jus jaunuoli Tipinis eilinio zmogaus mastymas girgejes kazka apie kacialka ir raumenis, bet labiau uzstringanti mintis tai zinovu kurie irgi nieko nenutuokia , o varto apie viska kaip ziniuoniai.
Toks papildas kaip baltymu kokteilis tikrai tau gali tikti. Ir toki papilda vartoja praktiskai kiekvienas kas nors kiek daugiau pasportuoja.
Dabar tikiesi pajusti kazkoki progresa... Idomu kiek tavo amziaus vaikinu kacialkej, per tavo norima laika, pusantru metu padare zenkliu rezultatu? gerdami proteina, valgydami ir pasportuodami krapstant nosis kacialkeje.
Kita idomi mintis metus sporta nieko nelieka, raumenys virsta riebalais... O taip.... Tu manai per ta laika sugebeti tiek priauginti raumenu
Ir kad priaugus butu is ko nukristi... Beje pabandyk rasti man logiskos ir mokslines informacijos, kaip raumuo gali virsti riebalais !!!
Manau tau bus ko pasimokyti ir daugybe tokiu kvailu klausimuku galesi palikti tiems kas kalba tokiom temom, apie tai nieko nenusimanant
Aciu zmogau. Padejai na taip apie kacialke daug ko pasakyti negaliu dar nenusimanau labai daug Greitu metu nusipirksiu whey pro Tik nesuprantu ka norejai pasakyti sakydamas "O del formos islikimo nesikuklines galiu pasiulyti atvaziuoti pas mane ir paziureti kaip as atrodau dabar ir kokio lygio buvau pasiekes" Tai kaip suprantu islikus? Be to reikes pasneket su trenere su papildais Nes manau kad ji gali ir papriestaarauti, sakyti kad per jaunas ir pns Taip kaip ir tevai, isitikine kad tai yra tik deze su kuria tu "ispusi" raumenis. Na bet paziurejus i kaina, paskaicius etikete ir sudety, i tai nepanasu:) Gal ir nusisnekejau, gal ir pasijuoksit ka as cia nusisneku, bet visgi esu naujokas, todel esu smalsus, kaip ir daugelis
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#3340 2010-02-09 21:59
...
kaip noreciau forumo su idomiom temom, idomiais klausimais ir diskusijom
o cia atrodo kaip paklausia, tai nei 7 klasiu nebaiges nei biologijos nesimoke ... kad pradedantieji, tai as suprantu, visi tokie buvom, nu bet sveika prota taip sakant dauguma turim? logini mastyma ar kazka panasaus? tai arba kai kurie jo neturi, arba tingi ijungti galva ir pagalvoti.
ESTT, netaikau tau tiesiogiai, tiesiog vemt vercia nuo visokiu idiotiskiausiu klausimu, kuriu prisiklausau kasdiena.... ypac pikta del tokiu, kuriu atsakymus sugaisus 3s galima rasti patiems, bet aisku geriau pagaisinti kitu laika...
VALDAI ---> tai tu ka nebesportuoji, kad taip pasakei? ar papildu nevartoji?
Neprisijungęs
- estt
- Naujas dalyvis
#3341 2010-02-09 22:02
Ir dar vienas svarbus klausimas. Kas geriau man tiku siekiant priaugti raumenu mases? Ar MASSIVE WHEY GAINER http://www.tvirtas-kunas.lt/lt/Raumen-m … er-braskiu ar universal whey pro http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=476 ?
Neprisijungęs
- estt
- Naujas dalyvis
#3342 2010-02-09 22:05
SenasSportas rašė:
...
ESTT, netaikau tau tiesiogiai, tiesiog vemt vercia nuo visokiu idiotiskiausiu klausimu, kuriu prisiklausau kasdiena.... ypac pikta del tokiu, kuriu atsakymus sugaisus 3s galima rasti patiems, bet aisku geriau pagaisinti kitu laika...
Na as tave suprantu bet tiesiog turbut nepasitikiu savimi, nes prisiklausau is aplinkiniu, visu nuomones skirtingos kas sportuoja sako papildai gerai, o kas ne arba ant sauso- peikia juos
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#3343 2010-02-09 22:08
estt rašė:
SenasSportas rašė:
...
ESTT, netaikau tau tiesiogiai, tiesiog vemt vercia nuo visokiu idiotiskiausiu klausimu, kuriu prisiklausau kasdiena.... ypac pikta del tokiu, kuriu atsakymus sugaisus 3s galima rasti patiems, bet aisku geriau pagaisinti kitu laika...Na as tave suprantu bet tiesiog turbut nepasitikiu savimi, nes prisiklausau is aplinkiniu, visu nuomones skirtingos kas sportuoja sako papildai gerai, o kas ne arba ant sauso- peikia juos
sportuojant tam tikri papildai butini..
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
#3344 2010-02-10 01:32
SenasSportas rašė:
...
kaip noreciau forumo su idomiom temom, idomiais klausimais ir diskusijom
o cia atrodo kaip paklausia, tai nei 7 klasiu nebaiges nei biologijos nesimoke ... kad pradedantieji, tai as suprantu, visi tokie buvom, nu bet sveika prota taip sakant dauguma turim? logini mastyma ar kazka panasaus? tai arba kai kurie jo neturi, arba tingi ijungti galva ir pagalvoti.
VALDAI ---> tai tu ka nebesportuoji, kad taip pasakei? ar papildu nevartoji?
Sportas visada su manim gyvena. Na zmogus isivaizduoja, kad per pusantru metu taip pripus raumenis su proteinu, kad kazkas bus nerealaus...
Kad tai ivyktu zmones maziausiai tam atiduoda kokius 10metu... Norint viska galima pradanginti, net ir didziausius raumenis, nebent tas gyvenimo etapas ir daugelis metu visiskai nebuvo reiksmingi, kad noretum taip paprastai prarasti. Forma visada palaikyti galima.
Neprisijungęs
- olegaskimanas
- 1 gramas gyvuliniu baltymu...
- Registravosi: 2008-06-06
- Žinutės: 6087
- Atsiliepimai: 26
#3345 2010-02-10 08:34
emexas rašė:
estt rašė:
SenasSportas rašė:
...
ESTT, netaikau tau tiesiogiai, tiesiog vemt vercia nuo visokiu idiotiskiausiu klausimu, kuriu prisiklausau kasdiena.... ypac pikta del tokiu, kuriu atsakymus sugaisus 3s galima rasti patiems, bet aisku geriau pagaisinti kitu laika...Na as tave suprantu bet tiesiog turbut nepasitikiu savimi, nes prisiklausau is aplinkiniu, visu nuomones skirtingos kas sportuoja sako papildai gerai, o kas ne arba ant sauso- peikia juos
sportuojant tam tikri papildai butini..
kam jei sportuoji del saves?
Neprisijungęs
- estt
- Naujas dalyvis
#3346 2010-02-10 08:59
Na aisku Pasitikiu jumis Nes sakau biesas ima ka nusisneka kiti,sako, kad papildai ispucia raumenis, su jais sveikata susivarysi ir t.t. nors tai nera tiesa
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#3347 2010-02-10 11:30
estt rašė:
Ir dar vienas svarbus klausimas. Kas geriau man tiku siekiant priaugti raumenu mases? Ar MASSIVE WHEY GAINER http://www.tvirtas-kunas.lt/lt/Raumen-m … er-braskiu ar universal whey pro http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=476 ?
Tu gal iš pradžių visgi pabandyk nueit į salę?
Neprisijungęs
- gazuotas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-08-28
- Žinutės: 2385
- Atsiliepimai: 6
#3348 2010-02-10 11:30
estt rašė:
Na aisku Pasitikiu jumis Nes sakau biesas ima ka nusisneka kiti,sako, kad papildai ispucia raumenis, su jais sveikata susivarysi ir t.t. nors tai nera tiesa
Garantuoju, kad čia mama tau taip sakė.
Neprisijungęs
- estt
- Naujas dalyvis
#3349 2010-02-10 14:14
gazuotas rašė:
estt rašė:
As jau wirs 3 menesiu kaip salei tai galvoju papildu pasimt patarsit koki imt ?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#3350 2010-02-10 14:51
estt rašė:
gazuotas rašė:
estt rašė:
As jau wirs 3 menesiu kaip salei tai galvoju papildu pasimt patarsit koki imt ?
Tai kad čia visiškai skirtingi produktai, - geineris su 30proc baltymų ir proteinas su 70proc baltymų...
Tai jau teks pačiam rinktis, priklausomai, nuo to, kokia tavo mityba ir ko joje labiau trūksta, baltymų ar angliavandenių, nes mes tai nežinome, ko ir kiek tu valgai...
Augi ne nuo miltukų, o nuo taisyklingos, subalansuotos mitybos ir treniruočių. O miltukai, ar tai proteinas ar geineris tik padeda subalansuoti mitybą. Tai juos ir renkiesi, priklausomai nuo to, kaip maitiniesi. Beje, vartojimo laikas ir kiekiai irgi nuo mitybos priklauso...
Taigi, skaityk, skaičiuokis ir pats spręsk, ko tau reikia...
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 132 133 134 135 136 … 514
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai