Puslapiai: 1 … 130 131 132 133 134 … 514
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#3276 2010-01-18 18:31
Re: Papildų PASIRINKIMO klausimai
dzidas1978 rašė:
Dartas rašė:
Sveiki užsimaniau nusipirkti papildu sportuojant bet neapsisprendžiu ka geriau imti ar aminke ar creatina nes norėtusi ir raumeni išryškinti ir jegos igauti gal ka patarsite kuri pirmiau pasiimti ?,o ka veliau ?( esu naujokas )
SVEIKAS. JEI JAU TURIME INFO KAD ESI NAUJOKAS.TAI DAROME PRIELAIDA KAD ESATE PILNAS ENTUZIAZMO IR MATYVACIJOS KILNOT GELEZI, VALGYT PAGAL VALANDAS 6 KART PER D.(GERAI DAVAI PRADZIOI GERUS 4),NEGERT ALAUS PENKTADIENIAIS,IR MIEGOT BENT 7-8 VAL KAS NAKT.TAIGI SENU HEMIKU PATARIMA STARTUI CIUPTI KREATINA LAIKAU VISISKAIS VEJAIS.JAUNUOLI ,TU TURI TOKI POTENCIALA KAD NET PATS NEISIVAIZDUOJI.KAZKADA 92 M .KAI MAN BUVO 14 PRADEJAU KILNOT TAI TOKIA NAPRUGA TREVKESE VEZE.PER TRIS METUS PRIE UGIO 182 NUO 52 KG SVORIS SOVE IKI 80. O DARBINIS SPAUDIMAS PVZ . NUO 30-1*8 IKI 100 -1*6.TAIGI NEREIKIA TAU JOKIO KREATINO VISAI PATIKEK.AMINKIU GALIMA PO TREVKES UZMEST IKI 10 GRAMU MAX. JEI PILNO SPEKTRO AMINKES. JEI BCAA TAI ZIUREK ANT PAKUOTES .NEVIRSINK REKOMEND .DOZIU.
Drysciau paprieshtarauti.
Imkim pavyzdi OPTIMUM BCAA, rekomenduojama 2capsules po 500mg .
Tikrai manau jog tai veiskminga ?...
Ara kruva informacijos jog BCAA reiketu ne maziau 15gr.
Kiti pavyzdziai imkime ta pati gamintoja ir jo siulome ta pati produkta milteliais is kapsulem.
Skirtumai gali buti labai dideli. tarkim kapsulej 1gr, o milteliais jau 5 ar 10.
Kalbau apie ta pati gamintoja ir analogioshka produkta.
Klausimas Kodel milteliais siulo daugiau ?
Atsakymas. Marketingas.Milteliais pigiau ishseina ir gamintojas gali pasiulyti daugiau produkto uz ta pacia kaina tarkim menesiui.Juk tai ziuri vartotojas.
Gryzhtam prie pradinio klausimo.
BCAA 1gr /day ?. ar tai sportuojanciam zhmogui ar varnai lesint Optimaliau.
Kitas pavyzdys tarkim Creatino Monohydratas ir jo siulomi 2gr/day kapsulese ?... Ar tai veiskminga ?...
Jusu progresas buvo pasiektas susitvarkius mityba.
Creatinas tikrai dar niekam nepakenke ir yra aibes prasteniu produktu nuo kuriu jaunimas pradeda.
Neprisijungęs
- Ilgas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2007-02-10
- Žinutės: 314
- Atsiliepimai: 0
#3277 2010-01-20 20:41
Sveiki gal galit pasiūlyt prie Animal Pump. vis napsisprendžiu koks derinukas būtų geresnis. Nes kainos santykiu išeina tas pats.
Aš galvoju Animal Pump+ Animal Stak arba Animal pump+ Tribulus PRO(http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=9534#tab1) +Creatine monohydrat 500g.
Nors buvo mintis prie Animal Pump prijungti Elite whey protein 2,3kg , vėlgi kaina tapati gautusi.
Taip pat vartoju OPTI-MEN, BCAA Stack II + EAA, GAINER 737
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#3278 2010-01-20 21:04
Ilgas rašė:
Sveiki gal galit pasiūlyt prie Animal Pump. vis napsisprendžiu koks derinukas būtų geresnis. Nes kainos santykiu išeina tas pats.
Aš galvoju Animal Pump+ Animal Stak arba Animal pump+ Tribulus PRO(http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=9534#tab1) +Creatine monohydrat 500g.
Nors buvo mintis prie Animal Pump prijungti Elite whey protein 2,3kg , vėlgi kaina tapati gautusi.
metu kiek?
Neprisijungęs
- Paulius1339
- ℗ Moderatorius
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-27
- Žinutės: 792
- Atsiliepimai: 2
#3279 2010-01-20 22:46
Ilgas rašė:
Jei metu nera pakankamai tai tuos tribulus mesk y sona. Pasiimi proteino ir tokios tokeles
Neprisijungęs
- s3cr3t
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Marijampolė
- Registravosi: 2009-08-10
- Žinutės: 646
#3280 2010-01-20 23:24
sveiki, gal galit rekomenduot gera proteina po ir pries gerciau? kaina iki 150lt ir kad butu bent 5lb:) maciau syntha6, goldas, elite whey populiarus. Bet ka pasirinkti?
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
#3281 2010-01-20 23:30
Ilgas rašė:
Prie Animal pump jungčiau kretina visu pirma, lieka pinigų tad dar kašką kas veikia sinergetiškai (AAKG, CM, Beta alanine, HMB), aišku nepamirštant paildų bazės vitaminai, BCAA, proteinas...
Neprisijungęs
- Ilgas
- Dažnas dalyvis
#3282 2010-01-20 23:46
Paulius1339 rašė:
Ilgas rašė:
Taip pat vartoju OPTI-MEN, BCAA Stack II + EAA, GAINER 737Jei metu nera pakankamai tai tuos tribulus mesk y sona. Pasiimi proteino ir tokios tokeles
Metu tai jau 37 tai ir galvoju kas iseitu geriau
Neprisijungęs
- unfazed
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-02
- Žinutės: 215
#3283 2010-01-20 23:58
s3cr3t rašė:
sveiki, gal galit rekomenduot gera proteina po ir pries gerciau? kaina iki 150lt ir kad butu bent 5lb:) maciau syntha6, goldas, elite whey populiarus. Bet ka pasirinkti?
visi geri trauk burtus o jei pasiryzes tiek isleist pinigu, imciau syntha ( mano subjektyvi nuomone) . elitas tai pigiausias butu variantas bet tikrai ne prastas, na o goldas yra goldas
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#3284 2010-01-21 09:01
Ilgas rašė:
Paulius1339 rašė:
Ilgas rašė:
Taip pat vartoju OPTI-MEN, BCAA Stack II + EAA, GAINER 737Jei metu nera pakankamai tai tuos tribulus mesk y sona. Pasiimi proteino ir tokios tokeles
Metu tai jau 37 tai ir galvoju kas iseitu geriau
Už ta kaina, kuria ruošies parduotuvėj sumokėti, pasiimčiau produkta pumpui, tribuluso, kreatino ir dar proteino normalaus iseitu pas dylerius...
Neprisijungęs
- Ilgas
- Dažnas dalyvis
#3285 2010-01-21 09:32
Robšė rašė:
Ilgas rašė:
Paulius1339 rašė:
Jei metu nera pakankamai tai tuos tribulus mesk y sona. Pasiimi proteino ir tokios tokelesMetu tai jau 37 tai ir galvoju kas iseitu geriau
Už ta kaina, kuria ruošies parduotuvėj sumokėti, pasiimčiau produkta pumpui, tribuluso, kreatino ir dar proteino normalaus iseitu pas dylerius...
Dekui :-). Tikrai parduotuveje nesiruosiu pirkti, reiks pasijieskoti pas dylerius. Tuo labiau kad Klaipedoje yra atsirades dyleris reiks zvamtelt jam.:-D
Neprisijungęs
- siena1
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-02-13
- Žinutės: 71
#3286 2010-01-21 10:14
Ilgas rašė:
Sveikas kolega, man taip pat panašei metų 35 , taigi tokio amžiaus sportuojantys mano nuomone turėtų labiau susimastyti savo ateitį, apie pasirinkimą, visgi reikėtų bandyt atsikratyti to vadinamo psichologinio apsėdimo, kai galvojama kad be papildų na niekaip nieko neišeis, ir taip toliau, aišku kaip jau minėjo ne vieną kartą kolegos yra ta bazė kuri tikrai reikalinga atsistatymui, jiegos didinimui, tokie kaip vitaminai, proteinas, bcaa, kreatinas ir, gliutaminas, tu nepyk bet mano nuomone tu ir taip pakankamai vartoji tų papildų, aš per keliolika metų irgi išbandes ir ne po vieną kartą tų pumpų šmumpų, ir ir kitokių populiarų komplektukų , dabar apsistojau ties jau minėtų papildų ir tikrai kas liečia ir sportinio progreso skirtumo nejaučiu, kaip toj reklamoj tai kam mokėt brangiau , kas dėl sveikatos tai nuo tų no bosterių su energetikais blogai miegodavau kalatojosi širdis, skaudėjo skrandį, kavos dabar iš vis negaliu gerti nes pusė nakties nemiegu, šitie stimulaintai taip išdraskė cns kad šakės, ko gero esi kaip ir daugelis iš mūsų mėgėjas, tai klausimas ar verta investuoti tiek pinigų ir gadintis svarbiausia mūsų turtą sveikatą,tikslą juk galima pasiekti kaip sakoma ir mažesniu krauju, nes aš irgi panašiai buvau apsėstas prieš pora metų, prkdavau visokių variantų, ir kuo toliau tuo daugiau, ir kas ir dabar vartoju pora patikrintų jau minėtų papildų ir labai gerai jaučiiuosi ir progresuoju, kas liečia raumenų užpumpavimą tai geriau pasiskaityk jai jau tau tai trūksta to užpompavimo tai yra tikrai geriasnių dalykų kaip ir pas lexus gryni produktai ar dabar pas senas sportas atsirado jack 3d, pagal sudėti vien nemenkos dozės pumpą skatinančių papildų ir jokio papildomo šlamšto, pasisakiau nes esame panašaus amžiaus, ir aš asmeniškai manau kad mėgėjiškas sportas ar kitas hobi turi žmogui nešti tam tikrą pasitenkinimą, o ne atvirkščiai, juk tokiam amžiui jau turime šeimas ir vaikų taigi tuos pinigėlius galima panaudoti ir kitoms reikmėms:), aišku keikvienam savo, niekam neperšu čia savo nuomonės, ypač jaunimui:)
Neprisijungęs
- Ilgas
- Dažnas dalyvis
#3287 2010-01-21 10:31
siena1 rašė:
Ilgas rašė:
Taip pat vartoju OPTI-MEN, BCAA Stack II + EAA, GAINER 737Sveikas kolega, man taip pat panašei metų 35 , taigi tokio amžiaus sportuojantys mano nuomone turėtų labiau susimastyti savo ateitį, apie pasirinkimą, visgi reikėtų bandyt atsikratyti to vadinamo psichologinio apsėdimo, kai galvojama kad be papildų na niekaip nieko neišeis, ir taip toliau, aišku kaip jau minėjo ne vieną kartą kolegos yra ta bazė kuri tikrai reikalinga atsistatymui, jiegos didinimui, tokie kaip vitaminai, proteinas, bcaa, kreatinas ir, gliutaminas, tu nepyk bet mano nuomone tu ir taip pakankamai vartoji tų papildų, aš per keliolika metų irgi išbandes ir ne po vieną kartą tų pumpų šmumpų, ir ir kitokių populiarų komplektukų , dabar apsistojau ties jau minėtų papildų ir tikrai kas liečia ir sportinio progreso skirtumo nejaučiu, kaip toj reklamoj tai kam mokėt brangiau , kas dėl sveikatos tai nuo tų no bosterių su energetikais blogai miegodavau kalatojosi širdis, skaudėjo skrandį, kavos dabar iš vis negaliu gerti nes pusė nakties nemiegu, šitie stimulaintai taip išdraskė cns kad šakės, ko gero esi kaip ir daugelis iš mūsų mėgėjas, tai klausimas ar verta investuoti tiek pinigų ir gadintis svarbiausia mūsų turtą sveikatą,tikslą juk galima pasiekti kaip sakoma ir mažesniu krauju, nes aš irgi panašiai buvau apsėstas prieš pora metų, prkdavau visokių variantų, ir kuo toliau tuo daugiau, ir kas ir dabar vartoju pora patikrintų jau minėtų papildų ir labai gerai jaučiiuosi ir progresuoju, kas liečia raumenų užpumpavimą tai geriau pasiskaityk jai jau tau tai trūksta to užpompavimo tai yra tikrai geriasnių dalykų kaip ir pas lexus gryni produktai ar dabar pas senas sportas atsirado jack 3d, pagal sudėti vien nemenkos dozės pumpą skatinančių papildų ir jokio papildomo šlamšto, pasisakiau nes esame panašaus amžiaus, ir aš asmeniškai manau kad mėgėjiškas sportas ar kitas hobi turi žmogui nešti tam tikrą pasitenkinimą, o ne atvirkščiai, juk tokiam amžiui jau turime šeimas ir vaikų taigi tuos pinigėlius galima panaudoti ir kitoms reikmėms:), aišku keikvienam savo, niekam neperšu čia savo nuomonės, ypač jaunimui:)
Aš gerbiu jūsų nuomone kaip ir visų kitų. Tikrai mes jau nebe jauni bet aš širdį jaučiuosi kad man vis dar 27 metai:D. Taip pat mes turime šeimas ir vaikus ir negalime iškarto susimokėti už papildus o reikia taupyti ir ne vieną mėnesį. Nusipirkus vėl reikia pradėt taupyti, kad galėtum kažką nusipirkt. Gerai, kad yra dylerių kurie gali pasiūlyt pigiau negu parduotuvėse o tai tikrai ir vaikams saldainiams pinigų nebeužtektu:o. O dėl sveikatos užjaučiu, kad taip sureagavo. Nors kiek girdėjau, kad su energetikais tikrai kavos nepatartina vartot.
Neprisijungęs
- Blocers6
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-31
- Žinutės: 41
#3288 2010-01-21 10:42
Sveiki , ka patartumete vartoti daugiau jegos atzvelgiu ? man 15 , svoris 72, ugis 185, sportuoju virs 9men, mityba prisiziuriu.
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#3289 2010-01-21 10:48
Proteinas,BCAA,Vitaminai.
Tokiam amziuj Tribulusa galima pagerti arba ZMA ypac jei prasciau miegi.
Niekad nebuvau didelis energetiku megejas todel jei reikia Pump verciau rinkciausi atskirai AAKG ir CM.
Nieko nera elemenetariau, finansiskai pigiau ir kogero mokslishkai labiausiai irodyto jegai ir treniruotes intensyvumui nei kombinacija :
Creatinas + Beta Alaninas.
Uz gera kaina gavus OMEGA 3 tikrai butu vertingas spendimas, tik ne po 1 kapsulyte, o bent jau po 6000mg/day
Neprisijungęs
- Blocers6
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-31
- Žinutės: 41
#3290 2010-01-21 10:57
lexusrx rašė:
Proteinas,BCAA,Vitaminai.
Tokiam amziuj Tribulusa galima pagerti arba ZMA ypac jei prasciau miegi.
Niekad nebuvau didelis energetiku megejas todel jei reikia Pump verciau rinkciausi atskirai AAKG ir CM.
Nieko nera elemenetariau, finansiskai pigiau ir kogero mokslishkai labiausiai irodyto jegai ir treniruotes intensyvumui nei kombinacija :
Creatinas + Beta Alaninas.
Uz gera kaina gavus OMEGA 3 tikrai butu vertingas spendimas, tik ne po 1 kapsulyte, o bent jau po 6000mg/day
As pats kazkaip galvoju apie creatina + AAKG + BCAA + proteina .
Gali placiau apie ta CM ?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#3291 2010-01-21 11:01
Ilgas rašė:
siena1 rašė:
Ilgas rašė:
Taip pat vartoju OPTI-MEN, BCAA Stack II + EAA, GAINER 737Sveikas kolega, man taip pat panašei metų 35 ...
Aš gerbiu jūsų nuomone kaip ir visų kitų. Tikrai mes jau nebe jauni bet aš širdį jaučiuosi kad man vis dar 27 metai:D. Taip pat mes turime šeimas ir vaikus ir negalime iškarto susimokėti už papildus o reikia taupyti ir ne vieną mėnesį. Nusipirkus vėl reikia pradėt taupyti, kad galėtum kažką nusipirkt. Gerai, kad yra dylerių kurie gali pasiūlyt pigiau negu parduotuvėse o tai tikrai ir vaikams saldainiams pinigų nebeužtektu:o. O dėl sveikatos užjaučiu, kad taip sureagavo. Nors kiek girdėjau, kad su energetikais tikrai kavos nepatartina vartot.
Man lygtais 36, viskas normaliai, bet tarkim NO tai nemegstu, nejauciu didesnio kaifo ir kaip Siena1 sakė, nenoriu širdies apkrauti, nors ir jaučiuosi gerai... Pilnai išsiverčiu su kreatinu ir didesnio skirtumo, kai geriau no nejauciau, gal daugiau psichologini...
Neprisijungęs
- Ilgas
- Dažnas dalyvis
#3292 2010-01-21 12:55
Robšė rašė:
Ilgas rašė:
siena1 rašė:
Sveikas kolega, man taip pat panašei metų 35 ...Aš gerbiu jūsų nuomone kaip ir visų kitų. Tikrai mes jau nebe jauni bet aš širdį jaučiuosi kad man vis dar 27 metai:D. Taip pat mes turime šeimas ir vaikus ir negalime iškarto susimokėti už papildus o reikia taupyti ir ne vieną mėnesį. Nusipirkus vėl reikia pradėt taupyti, kad galėtum kažką nusipirkt. Gerai, kad yra dylerių kurie gali pasiūlyt pigiau negu parduotuvėse o tai tikrai ir vaikams saldainiams pinigų nebeužtektu:o. O dėl sveikatos užjaučiu, kad taip sureagavo. Nors kiek girdėjau, kad su energetikais tikrai kavos nepatartina vartot.
Man lygtais 36, viskas normaliai, bet tarkim NO tai nemegstu, nejauciu didesnio kaifo ir kaip Siena1 sakė, nenoriu širdies apkrauti, nors ir jaučiuosi gerai... Pilnai išsiverčiu su kreatinu ir didesnio skirtumo, kai geriau no nejauciau, gal daugiau psichologini...
Kaip visada psichologinis požiūris daro savo
Neprisijungęs
- s3cr3t
- Dažnas dalyvis
#3293 2010-01-22 20:53
Renkuosi tarp Dymatize elite whey ir On goldo. Kuri labiau rekomenduotumet? Kokie skoniai kiekvieno geriausi? Uz kiek kiekviena pigiausiai butu galima gaut, nes noriu pirkti
Aciu
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#3294 2010-01-22 21:01
s3cr3t rašė:
Renkuosi tarp Dymatize elite whey ir On goldo. Kuri labiau rekomenduotumet? Kokie skoniai kiekvieno geriausi? Uz kiek kiekviena pigiausiai butu galima gaut, nes noriu pirkti
Aciu
Skonis ASMENISHKA.
geriau GOLD
pigiau DYMATIZE
Neprisijungęs
- Dartas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-11-25
- Žinutės: 123
#3295 2010-01-22 22:30
sezonas rašė:
sveiki ne i sita tema parasiau bet noriu paprasyti greito atsakymo snd pradedu treniruote ir davus nors is maza apkrova kojoms net ir siek tiek pritupus kojos pradeda drebeti kas ce galetu but?
Neten pataikiai -> http://www.kulturizmas.net/forumas/view … 0&p=74
Neprisijungęs
- sezonas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-12
- Žinutės: 232
#3296 2010-01-22 22:32
zinau kad ne ten ok trinu
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 965
#3297 2010-01-23 10:18
s3cr3t rašė:
Aciu
Is siu dvieju rinkciausi Gold, tegul jis brangesnis, bet kokybe ir skonis verti jam isleistu pinigeliu.
Neprisijungęs
- s3cr3t
- Dažnas dalyvis
#3298 2010-01-23 11:37
Valdas rašė:
s3cr3t rašė:
AciuIs siu dvieju rinkciausi Gold, tegul jis brangesnis, bet kokybe ir skonis verti jam isleistu pinigeliu.
Dėkui visiems, sugeriu savo cytogena ir imu Goldo Koks ten skonis Rocky road?
Neprisijungęs
- sezonas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-12
- Žinutės: 232
#3299 2010-01-23 12:06
o niekas neprekiaujat 100% WHEY GOLD STANDART VARIETY PACK kur 16 skoniu
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 965
#3300 2010-01-23 18:46
O vienas skonis tau niekaip netinka ania... manau, kad uz ta paka su skoniai gerokai brangiau suplosi....
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 130 131 132 133 134 … 514
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Papildų PASIRINKIMO klausimai