Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Masės didinimas
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2006-09-20
- Žinutės: 3571
- Atsiliepimai: 2
#51 2007-03-21 21:02
Re: Masės didinimas
TNT rašė:
Tai galbut reiktu atsisakyti angliavandeniu tik pries miega. O ar netiesa, jog angliavandeniai kaip reduktorius skaidant baltymus ir statant raumenis?
nu taip, tiesa, kad angliavandeniai isnesioja baltyma, bet nakciai tau bereikai gal o reikia tiek, kie jo reikia, kad isnesiotu ta baltyma, o per didelis kiekis seda i riebala ir tiek. Angliavandeniai suvartoti ryte, per pietus, na dar gal ir pavakariais (cia priklauso kada treniruote) uztektinai, kad atliktu savo misija. o nakciai tai isvis nesuprantu kam tos koses einant miegoti.. riebalini sluoksni nebent didint.
Neprisijungęs
- regis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas r
- Registravosi: 2006-03-01
- Žinutės: 936
- Atsiliepimai: 0
#52 2007-03-21 21:44
Ingrida H2O rašė:
TNT rašė:
Tai galbut reiktu atsisakyti angliavandeniu tik pries miega. O ar netiesa, jog angliavandeniai kaip reduktorius skaidant baltymus ir statant raumenis?
nu taip, tiesa, kad angliavandeniai isnesioja baltyma, bet nakciai tau bereikai gal o reikia tiek, kie jo reikia, kad isnesiotu ta baltyma, o per didelis kiekis seda i riebala ir tiek. Angliavandeniai suvartoti ryte, per pietus, na dar gal ir pavakariais (cia priklauso kada treniruote) uztektinai, kad atliktu savo misija. o nakciai tai isvis nesuprantu kam tos koses einant miegoti.. riebalini sluoksni nebent didint.
a man kazkaip norisi koses uzvalgit nakciai nei koki varskes poka suvalgit,tai seip as daznai taip ir darydavau tai dabar sioks toks riebalu sluoksnis ant preso uzsidejo ai kaip nors istirbdysiu ta riebala bent taip manau
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#53 2007-03-21 22:14
regis rašė:
Ingrida H2O rašė:
TNT rašė:
a man kazkaip norisi koses uzvalgit nakciai nei koki varskes poka suvalgit,tai seip as daznai taip ir darydavau tai dabar sioks toks riebalu sluoksnis ant preso uzsidejo ai kaip nors istirbdysiu ta riebala bent taip manau
na tai ir man norisi vakare kosiu, vaisiu, riesutu, ar ryziu trapuciu, bet tai sakes, iskart i uzpakali ir i pilva sueitu..
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#54 2007-03-22 11:03
Ingrida H2O rašė:
TNT rašė:
Tiesiog cia kazkas minejo, o ir treneris man yra sakes, jog organizmas ir miegodamas naudoja baltymus. O kaip jau minejai baltymams transportuoti reikalingi angliavandeniai. Todel as maniau jog baltymai ir angliavandeniai turi buti naudojami kartu.... Sorry uz ikyruma
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#55 2007-03-22 11:15
TNT rašė:
Ingrida H2O rašė:
TNT rašė:
Tiesiog cia kazkas minejo, o ir treneris man yra sakes, jog organizmas ir miegodamas naudoja baltymus. O kaip jau minejai baltymams transportuoti reikalingi angliavandeniai. Todel as maniau jog baltymai ir angliavandeniai turi buti naudojami kartu.... Sorry uz ikyruma
Butent, treneris sake taip kaip ir yra, kad organizmas miegodamas naudoja baltymus, + baltymu butina vartoti vakare, ar bent pries einant miegoti isgert aminorugsciu ilgo veikimo. O angliavandeniu (energijos) tai nereikia miegant, nebent intensyvus miegas
Paskutinį kartą taisė Ingrida H2O (2007-03-22 11:15)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#56 2007-03-22 17:35
Supratau. Dekui
Neprisijungęs
- PITBULIS
- Naujas dalyvis
- Vietovė: GALWAY
- Registravosi: 2007-01-22
- Žinutės: 38
#57 2007-03-25 19:15
sveiki, gal kas is rimciau sportuojanciu galetu savo mityba pasidalinti?kiek ir ko suvslgot per diena?mano svoris budavo 92kg, per kokias tris savaites nukrito iki 86kg ir laikosi toks.kaip ten bebutu, drauge sako,kad graziau atrodau,bet man idomu kur tie kg dingo.ar gali buti nuo to,kad visiskai atsisakiau saldumynu (saldziai ka nors suvalgau tik sekmadieniais).Dar vienas idomus dalykas-svoris 92kg ir 86kg (kritimas ir kilimas) nutinka jau ne pirma karta.Tai kas cia ne taip??????????????
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-07-22
- Žinutės: 1552
#58 2007-03-25 19:19
PITBULIS rašė:
sveiki, gal kas is rimciau sportuojanciu galetu savo mityba pasidalinti?kiek ir ko suvslgot per diena?mano svoris budavo 92kg, per kokias tris savaites nukrito iki 86kg ir laikosi toks.kaip ten bebutu, drauge sako,kad graziau atrodau,bet man idomu kur tie kg dingo.ar gali buti nuo to,kad visiskai atsisakiau saldumynu (saldziai ka nors suvalgau tik sekmadieniais).Dar vienas idomus dalykas-svoris 92kg ir 86kg (kritimas ir kilimas) nutinka jau ne pirma karta.Tai kas cia ne taip??????????????
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#59 2007-04-05 15:41
PITBULIS rašė:
Gal steroidus vartoji? Po kurso gali visus kilus ismetyti jei nesiimsi priemoniu
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#60 2007-04-06 12:02
TNT rašė:
PITBULIS rašė:
Gal steroidus vartoji? Po kurso gali visus kilus ismetyti jei nesiimsi priemoniu
Gali tureti itakos saldumynu ribojimas.. tai tiesa, nes yra kam pakanka isbraukti is raciono saldumynus, atsisakyti kepto riebaluose maisto, labai riboti miltinius patiekalus, tik palikti makaronus, rupia duona ir t. t. ir t.t.. ir to pakanka, kad svoris kristu, ar tais imtu matytis norimi rezultatai...
Neprisijungęs
- PITBULIS
- Naujas dalyvis
#61 2007-04-14 00:17
Nu Ne Steroidu Nevartoju, Dar Proto Uztenka.isvis Jokiu Papildu Nevartoju.as Irgi Manau, Kad Nuo Saldumynu Atsisakymo Krito, Nes Labai Jau Ju Kartais Norisi.o Mesa Tai Rebaluose Kepu, Kaip Ja Kitaip Iskept? Aciu Uz Komentarus.....
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#62 2007-04-14 05:32
PITBULIS rašė:
Nu Ne Steroidu Nevartoju, Dar Proto Uztenka.isvis Jokiu Papildu Nevartoju.as Irgi Manau, Kad Nuo Saldumynu Atsisakymo Krito, Nes Labai Jau Ju Kartais Norisi.o Mesa Tai Rebaluose Kepu, Kaip Ja Kitaip Iskept? Aciu Uz Komentarus.....
nu kaip kaip... Tefloninej keptuvej nenaudojan riebalu, orkaitej, ant groteliu.. yra budu bele kiek
bet matyt tau riebalai nera ant tiek baisus, kad iskart liptu i lasinini sluoksni...
Neprisijungęs
- PITBULIS
- Naujas dalyvis
#63 2007-04-14 18:21
Reikia Ir Tu Riebalu Kazkiek Gi.as Galvoju, Kad Man Cukraus Kiekis Krauyje Nebutu Per Mazas, Nes Nelabai As Jo Ir Gaunu Is Maisto.arbata Geriant Tik......
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#64 2007-04-14 18:52
PITBULIS rašė:
Reikia Ir Tu Riebalu Kazkiek Gi.as Galvoju, Kad Man Cukraus Kiekis Krauyje Nebutu Per Mazas, Nes Nelabai As Jo Ir Gaunu Is Maisto.arbata Geriant Tik......
Zinoma, kad reikia, ir ne kazkiek, ir tikrai ne minimaliai vos ne 5gr per para.. cia jau "stogo rovykla" vadimama, kai liekama su tiek gr, to tikrai nereikia tam, kad issiryskint, nebent ruosiesi lipti ant scenos..
tik paprasciausiai as turejau omeny nenaudoti riebalu papildomai, t.y. kepti aliejuose ir pan, o gauti riebalus is maisto, tokio kaip riesutai, lasisa, alyvuogiu al ir pan, bet aliejus ne kepimui naudojamas, o i salotas na ir t.t..
Neprisijungęs
- PITBULIS
- Naujas dalyvis
#65 2007-04-14 18:58
Na Reiks Baigt Tada Tuos Kepimus Aliejuje, Riebalu Suvartosiu Maziau Negu Drauge: :d
Neprisijungęs
- Megejas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-12-03
- Žinutės: 416
#66 2007-04-14 19:16
Yra specialus aliejus kepimui...)http://www.smcsport.lt/maisto-papildai/berkly-jensen
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#67 2007-04-15 07:28
Megejas rašė:
Yra specialus aliejus kepimui...)http://www.smcsport.lt/maisto-papildai/berkly-jensen
va cia irgi neblogas variantas, daleiskim kur tikrai neissiverciama be aliejaus kepant.. bet siaip tai mano drauge nusipirkus specialu indeli su purkikliu i kuri pilasi aliejus, ir ji kai kepa varskecius tai siek tiek apipurskia keptuve
Neprisijungęs
- Megejas
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2006-12-03
- Žinutės: 416
#68 2007-04-15 11:39
NU ingrida tu ir anksti kelies....bet pvz alyvu aliejus tai net sveika>.....Poroj knygoj skaiciau(Ir rusiskoj ir Bilo Philipso),KAD REKOMENDUOTINA bent sriubos sauksta karta i dvi dienas gero alyvu aliejaus suvartot...
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#69 2007-04-15 13:43
Megejas rašė:
NU ingrida tu ir anksti kelies....bet pvz alyvu aliejus tai net sveika>.....Poroj knygoj skaiciau(Ir rusiskoj ir Bilo Philipso),KAD REKOMENDUOTINA bent sriubos sauksta karta i dvi dienas gero alyvu aliejaus suvartot...
taip taip, sveika.. jo ir reikia, bet sveikiausiai yra i salotas 1-2 valg saukstus.. o kepant, jis svyla, issiskiria kenkmingos medziagos ir t.t.... ir is sveikiausiu tai yra saltai spaustas alyvuogiu aliejus, graikiniu riesutu aliejus (jame yra omega-3), semenu (sanariam labai gerai)...
Na ankstyva as.. rezimas toks...
Neprisijungęs
- rGc
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-04-14
- Žinutės: 126
#70 2007-04-15 13:49
noreciau paklausti/paprasyti gal padetumet man susiderinti mityba nes dbr valgau kaip eilinis zmogus. noreciau prisiauginti mases sportuoju 8menesius~ metu turiu 16 sveriu 65~ ugis 180~
isankso labai aciu jei padesit, nes dbr kol skaitau visas temas iseiles pasimetes sedziu ir nervuojosi (tikiuosiu suprasit mane)
Neprisijungęs
- mantalomejus
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-03-04
- Žinutės: 27
#71 2007-04-15 18:15
valgyk daznai ir daug ir nereik cia jokiu mitybu susidarinet
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#72 2007-04-15 18:40
mantalomejus rašė:
valgyk daznai ir daug ir nereik cia jokiu mitybu susidarinet
nori priaugt riebalų gali ir taip maitintis. Geriau susidaryt mitybą ir augint kokibišką masę.
Neprisijungęs
- rGc
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-04-14
- Žinutės: 126
#73 2007-04-15 19:56
3F as ir noriu susitvarkyti mityba tik nezinau nuo ko pradedi, nes man atrodo kad betkaip ir betkiek valgyti tu baltymu anglevandeniu riebalu irgi nekas bus.. :?
P.S. sendien pirma syki suvalgiau tuno dezute visai nieko
Paskutinį kartą taisė rGc (2007-04-15 19:57)
Neprisijungęs
- 3F
- Dažnas senbūvis
#74 2007-04-15 21:14
rGc rašė:
3F as ir noriu susitvarkyti mityba tik nezinau nuo ko pradedi, nes man atrodo kad betkaip ir betkiek valgyti tu baltymu anglevandeniu riebalu irgi nekas bus.. :?
P.S. sendien pirma syki suvalgiau tuno dezute visai nieko
Ieškok info. Daug buvo prirašyta.
Nu kažką trumpai bandysiu aptart.
1kūno kilogramui reiktų bent jau 4g anglių, 3g baltymų. Riebalai susirinks patys
Tai skaičiuokim pvz. sveri 70kg reiktų bent 280g. anglių, 210g. baltymų.
Mitybą turėtų sudaryt 5-6 valgymai.
Pora paskitinių turėtų būt baltyminiai(tunas, varškė t.t), kad nakčiai neprisivalgytum anglių ir jie neitų į riebalus. Tačiau jei sveri nedaug, ir reikia priaugt bet kokios masės gali vakare ir anglių "paimt".
Kas neaišku klausk, kas nors atsakys.
Paskutinį kartą taisė 3F (2007-04-15 21:15)
Neprisijungęs
- Ingrida H2O
- Varžybų dalyvė
#75 2007-04-16 08:18
TNT kazkur mitybos temoj yra imetes labai neblogu mitybos pavyzdziu.. na, tik paprasciausiai reikia paieskoti
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Masės didinimas