Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

eTa
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-12-28
Žinutės: 4
Atsiliepimai: 0

#476 2009-12-28 23:51

Re: Kaip priaugti svorio?

Sveiki , man 13 metu , treniruojuos 3metus , esu normaliai issiryskines , mases ir neblogai turiu , nesilaikiau jokios mitybos , walgiau betka. Tai gal patartumete kokios mitybos laikytis kad uzsiauginciau daugiau mases?

Neprisijungęs

TeneX
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2008-02-04
Žinutės: 910

#477 2009-12-29 00:04

eTa rašė:

Sveiki , man 13 metu , treniruojuos 3metus , esu normaliai issiryskines , mases ir neblogai turiu , nesilaikiau jokios mitybos , walgiau betka. Tai gal patartumete kokios mitybos laikytis kad uzsiauginciau daugiau mases?

Neturi tu tos masės, patikėk big_smile O šiaip, mano nuomone, esi tikrai per jaunas susidarinėt kažkokias mitybos programas.. tiesą sakant net su štangom sportuot, bet čia ne man spręsti. Gal geriau privenk valgyti blogo maisto ir viskas..

Neprisijungęs

Bardo
Metų forumietis 2010
Vietovė: UK
Registravosi: 2009-11-18
Žinutės: 6045
Atsiliepimai: 24

#478 2009-12-29 10:48

TeneX rašė:

eTa rašė:

Neturi tu tos masės, patikėk big_smile O šiaip, mano nuomone, esi tikrai per jaunas susidarinėt kažkokias mitybos programas.. tiesą sakant net su štangom sportuot, bet čia ne man spręsti. Gal geriau privenk valgyti blogo maisto ir viskas..

Daktarai pataria sportuoti su dideliais svoriais nuo 15-16 metų.
Valgyk:
Košes: Grikių ryžių avižų
Mėsą: vištienos  krutinėle
Dar makaronus, varške.
Gerk pieno- daug baltymu ir kcal.

Neprisijungęs

eTa
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-12-28
Žinutės: 4

#479 2009-12-29 13:10

Dekui.

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385
Atsiliepimai: 6

#480 2009-12-29 20:02

Bardo rašė:

TeneX rašė:

eTa rašė:

Daktarai pataria sportuoti su dideliais svoriais nuo 15-16 metų.
Valgyk:
Košes: Grikių ryžių avižų
Mėsą: vištienos  krutinėle
Dar makaronus, varške.
Gerk pieno- daug baltymu ir kcal.

Kodėl pamiršai žuvį, jautieną,  kiaušinius?

Neprisijungęs

z-i-l-a-s
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-12-21
Žinutės: 8

#481 2010-01-10 23:21

tikrai nera taip,kad sunku kudiem svorio priaugti,galiu pasigyrti kad pradejas sportuot(cia pries metus) per du menesius 9kg priaugau,be jokiu papildu,gal ir sunkiai patikima,bet tiesa cia:) aisku veliau sunkiau tas svoris auga bet imanomas dalykas:)

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-01-25
Žinutės: 65

#482 2010-01-11 19:35

as sveriau 59 pasakiau sau kad nenoriu but dziusna pradejau koses jest i diena po 3 bliudelius neskaitant kito maisto pradejau sportuot su maisto papildais pirmos buvo aminkes poto mutant mass poto creatin gainer. taip metus prasportavau nebepamenu kiek uzaugo kg. meciau pusmeciau sporta pradejau jest betka ir betkada ,svoris tikrai jaucias, kad uzaugo. tik tas betko valgymas ir nesportavimas biski ant siknos nuejo ir ant pilvo big_smile bet nedaug tai vat dabar sveriu 85kg snd pirma diena kajp vel sportuoju 50kg 8kartus  istumiau zveris big_smile tai va, valgyk koses daug 4 grudu  ir po daug, man jau geriau is storesniu but nej dziusna rankos kojos kaip dektukai pastumia kas ir skrendi kajp medzio lapas big_smile

Paskutinį kartą taisė burbuliukas (2010-01-12 16:20)

Neprisijungęs

gazuotas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-08-28
Žinutės: 2385

#483 2010-01-12 02:02

burbuliukas rašė:

as sveriau 59 pasakiau sau kad nenoriu but dziusna pradejau koses jest i diena po 3 bliudelius neskaitant kito maisto pradejau sportuot su maisto papildais pirmos buvo aminkes poto mutant mass poto creatin gainer. taip metus prasportavau nebepamenu kiek uzaugo kg. meciau pusmeciau sporta pradejau jest betka ir betkada ,svoris tikrai jaucias, kad uzaugo. tik tas betko valgymas ir nesportavimas biski ant siknos nuejo ir ant pilvo big_smile bet nedaug tai vat dabar sveriu 85kg snd pirma diena kajp vel sportuoju 50kg 8kartus  istumiau zveris big_smile tai va, valgyk koses daug 4 grudu big_smile ir po daug, man jau geriau is storesniu but nej dziusna rankos kojos kaip dektukai pastumia kas ir skrendi kajp medzio lapas big_smile

Patikėk, tu dar ne žvėris smile

Neprisijungęs

dzidas1978
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2010-01-11
Žinutės: 177

#484 2010-01-12 12:20

sveiki zveryus. man 32 m bet kai buvo 14 turejau kaip ir jus hebrite viena nora . maaseees.:stanga:ugis buvo 182.o sveriau 52. tai pradejau palaipsniui keldamas intencyvuma kilnot svorius ir maitintis 5 kart per d. be papildu tikmaistas. pirma sezona iki 60 kg. antra iki70 kg ir trecia iki80 kg priaugau sausu raumenu. 100 kg spausdavau 8 kart.kaip 17 m tai dienai buvo neblogai.svarbiausia nepult ant steroidu tai lengvas kelias bet klaidingas.uz keleta laikinai jums duotu kilogramu,is jusu bus atimta dalis sveikatos ant visai:(

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis

#485 2010-01-12 16:17

gazuotas rašė:

burbuliukas rašė:

as sveriau 59 pasakiau sau kad nenoriu but dziusna pradejau koses jest i diena po 3 bliudelius neskaitant kito maisto pradejau sportuot su maisto papildais pirmos buvo aminkes poto mutant mass poto creatin gainer. taip metus prasportavau nebepamenu kiek uzaugo kg. meciau pusmeciau sporta pradejau jest betka ir betkada ,svoris tikrai jaucias, kad uzaugo. tik tas betko valgymas ir nesportavimas biski ant siknos nuejo ir ant pilvo big_smile bet nedaug tai vat dabar sveriu 85kg snd pirma diena kajp vel sportuoju 50kg 8kartus  istumiau zveris big_smile tai va, valgyk koses daug 4 grudu big_smile ir po daug, man jau geriau is storesniu but nej dziusna rankos kojos kaip dektukai pastumia kas ir skrendi kajp medzio lapas big_smile

Patikėk, tu dar ne žvėris smile

Ka siais laikais Juoko sypsenele reiskia? kartais ne juokavima?

Paskutinį kartą taisė burbuliukas (2010-01-12 16:19)

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis

#486 2010-01-12 16:23

dzidas1978 rašė:

sveiki zveryus. man 32 m bet kai buvo 14 turejau kaip ir jus hebrite viena nora . maaseees.:stanga:ugis buvo 182.o sveriau 52. tai pradejau palaipsniui keldamas intencyvuma kilnot svorius ir maitintis 5 kart per d. be papildu tikmaistas. pirma sezona iki 60 kg. antra iki70 kg ir trecia iki80 kg priaugau sausu raumenu. 100 kg spausdavau 8 kart.kaip 17 m tai dienai buvo neblogai.svarbiausia nepult ant steroidu tai lengvas kelias bet klaidingas.uz keleta laikinai jums duotu kilogramu,is jusu bus atimta dalis sveikatos ant visai:(

jau ko tai steroidu tikrai nenaudociau big_smile nesuprantu zmoniu kurie juos vartoja nebent  jie dalyvauja kazkur ten kulturizme ar kaip ten vadinas . bet jau geriau turet normalius raumenis  ir be steroidu galima normaliu but o kas juos vartoja tai be valios !!

Neprisijungęs

efkutisss
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-01-13
Žinutės: 1

#487 2010-01-13 17:34

sveiki sveriu 75kg o ugis 190cm noriu priaugti svorio kaip galetumet patart nebrangei aisku. galvoju gal bandyt animal pac + creatin kaip galwojat?

Neprisijungęs

One_by_One
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-06-29
Žinutės: 258
Atsiliepimai: 1

#488 2010-01-13 17:42

efkutisss rašė:

sveiki sveriu 75kg o ugis 190cm noriu priaugti svorio kaip galetumet patart nebrangei aisku. galvoju gal bandyt animal pac + creatin kaip galwojat?

Pirma susidaryk normalią mitybą,o ne ėsk visokius creatinus...Čia ne žaidimai tie papildai

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-29
Žinutės: 2585

#489 2010-01-13 17:45

One_by_One rašė:

efkutisss rašė:

Pirma susidaryk normalią mitybą,o ne ėsk visokius creatinus...Čia ne žaidimai tie papildai

Mesk papildus is galvos, o pirk vistas... ;D

Neprisijungęs

burbuliukas
Kalbus dalyvis

#490 2010-01-13 18:01

as tai nkados nesidariau mitybos plano valgau ta maista kuris zinau tur baltymu daug, anksciau zuvies nemegau db kemsu kaj reikals nes zinau kad daug baltymu ir auga tas svoris 85.kg 182.cm

Neprisijungęs

neutron
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Klaipeda
Registravosi: 2009-03-07
Žinutės: 170

#491 2010-01-13 19:05

Kek perskaiceu visi ce tik ir sneka ,kad jiem neauga '' mase ''
O as paklausiu kiek kartu y diena jus valgote ? , kad ji jums neauga ..
Rukot - rukote , numete ziurek priaugsit kokius pora kg , atsiras apetitas didesnis ..
Visi nori lengveusei ta mase uzsiaugint steroidais - NEPATARIU
O maisto papildai tik maisto pakaitalas , pirmeusei reikia tinkamai maitintis , sneka ce visi kokia man deta reik , kad priaugt '' mases ''
Va;gykit tortus bei kitoky kaloringa maista ir ji jums auks jai norit ko + nusipirkit gera GAINERY          wink

Neprisijungęs

TeneX
Dažnas senbūvis

#492 2010-01-13 19:26

neutron rašė:

Rukot - rukote , numete ziurek priaugsit kokius pora kg , atsiras apetitas didesnis ..
O maisto papildai tik maisto pakaitalas , pirmeusei reikia tinkamai maitintis , sneka ce visi kokia man deta reik , kad priaugt '' mases ''
Va;gykit tortus bei kitoky kaloringa maista ir ji jums auks jai norit ko + nusipirkit gera GAINERY          wink

Ką tu čia kliedi..hmm

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis

#493 2010-01-13 19:26

neutron rašė:

Ka tu cia nusikliedejai?hmm

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis

#494 2010-01-13 19:26

TeneX rašė:

neutron rašė:

Ką tu čia kliedi..hmm

Ta pacia akimirka, ta pacia minti parasem ;D

Neprisijungęs

TeneX
Dažnas senbūvis

#495 2010-01-13 19:27

jo jo ;D tik aš sekunde greitesnis big_smile

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis

#496 2010-01-13 19:32

TeneX rašė:

jo jo ;D tik aš sekunde greitesnis big_smile

Nu ;DD

Neprisijungęs

One_by_One
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-06-29
Žinutės: 258
Atsiliepimai: 1

#497 2010-01-13 21:25

neutron rašė:

Ir iš kur tokie žinovai atsiranda ?

Neprisijungęs

z-i-l-a-s
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-12-21
Žinutės: 8

#498 2010-01-13 21:54

jei gersiu creatina su 250ml skyscio labai blogai bus?n

Neprisijungęs

Robšė
®
Vietovė: rajonas
Registravosi: 2008-02-14
Žinutės: 13898
Atsiliepimai: 38

#499 2010-01-14 09:17

z-i-l-a-s rašė:

jei gersiu creatina su 250ml skyscio labai blogai bus?n

Kažkas rašė, kad geriau gerti su 248ml...
dumbom

Neprisijungęs

tomasv17
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-01-14
Žinutės: 1

#500 2010-01-14 16:25

Mano manymu geriausias svorio priaugimas,daug valgyti,gerti skysciu,sportuoti su dideliu svoriu ir pats svarbiausias svorio priaugimo principas "maziau uzsimti seksu".

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net