- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#26 2009-12-03 14:51
Re: Mityba savaitgaliais
Ketler rašė:
O ka begali pasidaryt valgyt kai is klubo gryzes vos duru rankena sugraibai
neysivaizduoju ka reike ten veikt kad iki tokio lykio save atpyzdintum kokteily susiplakt mixeryje kiek zinau daug jegu nerejke.. nebent kalbi apie naktiny kluba, tada suprantu, buna ir man kad nesugraibau rankenos gryzes
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2009-12-03 14:56)
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
- Atsiliepimai: 1
#27 2009-12-03 14:54
Marshalas rašė:
Ketler rašė:
O ka begali pasidaryt valgyt kai is klubo gryzes vos duru rankena sugraibai
neysivaizduoju ka reike ten veikt kad iki tokio lykio save atpyzdintum kokteily susiplakt mixeryje kiek zinau daug jegu nerejke..
As galvoju, kad jis sneka apie naktini kluba, o ne sporto
Paskutinį kartą taisė Mantas86 (2009-12-03 14:54)
Neprisijungęs
- Ketler
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-12-09
- Žinutės: 569
- Atsiliepimai: 0
#28 2009-12-03 14:54
Na retkarciais reik atsipalaiduot iki galo,kad pajaustum visus givenimo teikiamus malonumus..o del leikos irgi variantas
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#29 2009-12-03 14:58
utiutiu ir dar vienu metu pataisem postus
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#30 2009-12-03 15:04
Ketler rašė:
Na retkarciais reik atsipalaiduot iki galo,kad pajaustum visus givenimo teikiamus malonumus..o del leikos irgi variantas
jei leikos prie saves ner geriause koja atsirakina visos durys, bet sitas galioja tik medinem
Neprisijungęs
- Mantas86
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2009-07-20
- Žinutės: 2238
#31 2009-12-03 15:24
Marshalas rašė:
Ir sekas gi tau
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#32 2009-12-03 15:33
Mantas86 rašė:
Marshalas rašė:
Ir sekas gi tau
Koke utiutiu sekme, prakeikimas ce
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
- Atsiliepimai: 2
#33 2009-12-03 15:41
Marshalas rašė:
Ketler rašė:
jei leikos prie saves ner geriause koja atsirakina visos durys, bet sitas galioja tik medinem
Kai paskutinį kartą buvau pas mamą ir trūko kantrybė berakinant duris po draugo gimtadienio, truktelėjau iš peties tokias medinukes. Tai paskui nekoks jausmas kai ryte atsikeli, o motinos draugas duris remontuoja Vienu žodžiu, norėjau pasakyt, kad šitas variantas išbandytas ir turi šalutinį poveikį
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#34 2009-12-03 16:09
Butelis rašė:
Marshalas rašė:
Ketler rašė:
Kai paskutinį kartą buvau pas mamą ir trūko kantrybė berakinant duris po draugo gimtadienio, truktelėjau iš peties tokias medinukes. Tai paskui nekoks jausmas kai ryte atsikeli, o motinos draugas duris remontuoja Vienu žodžiu, norėjau pasakyt, kad šitas variantas išbandytas ir turi šalutinį poveikį
Turbut rankena su visom durim liko kankoi.. kaip mamos duris lauzyt tai kietas palauzytu taip mano duris kasnors tai sekancios durys kures jis sutiktu butu arba morgo arba renimacines palatos
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
#35 2009-12-03 16:19
Marshalas rašė:
Butelis rašė:
Marshalas rašė:
Turbut rankena su visom durim liko kankoi.. kaip mamos duris lauzyt tai kietas palauzytu taip mano duris kasnors tai sekancios durys kures jis sutiktu butu arba morgo arba renimacines palatos
Ten spyna kalta... Nebuvau toks girtas, net prisimenu viską! Ir tikrai nesididžiuoju šituo žygdarbiu
Beje, Marshalai, pas tave ten į tą kirmėlyną šabakštyną nematau reikalo brautis
Paskutinį kartą taisė Butelis (2009-12-03 16:26)
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#36 2009-12-03 16:45
Butelis rašė:
Marshalas rašė:
Butelis rašė:
Ten spyna kalta... Nebuvau toks girtas, net prisimenu viską! Ir tikrai nesididžiuoju šituo žygdarbiu
Beje, Marshalai, pas tave ten į tą kirmėlyną šabakštyną nematau reikalo brautis
aaaa spyna, o as galvojau kad duris islupai tu.. krc, nevaziuok savo ziguliu ant mano maybacho
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2009-12-03 17:10)
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
#37 2009-12-03 17:38
Marshalas rašė:
Butelis rašė:
Marshalas rašė:
Turbut rankena su visom durim liko kankoi.. kaip mamos duris lauzyt tai kietas palauzytu taip mano duris kasnors tai sekancios durys kures jis sutiktu butu arba morgo arba renimacines palatosTen spyna kalta... Nebuvau toks girtas, net prisimenu viską! Ir tikrai nesididžiuoju šituo žygdarbiu
Beje, Marshalai, pas tave ten į tą kirmėlyną šabakštyną nematau reikalo brautisaaaa spyna, o as galvojau kad duris islupai tu.. krc, nevaziuok savo ziguliu ant mano maybacho
Kodėl ištrynei, aš jau namo bevažiuodamas buvau beveik sugalvojęs kaip atsišaudyt
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
#38 2009-12-03 18:57
Butelis rašė:
Marshalas rašė:
Butelis rašė:
Beje, Marshalai, pas tave ten į tą kirmėlyną šabakštyną nematau reikalo brautisaaaa spyna, o as galvojau kad duris islupai tu.. krc, nevaziuok savo ziguliu ant mano maybacho
Kodėl ištrynei, aš jau namo bevažiuodamas buvau beveik sugalvojęs kaip atsišaudyt
Tyngiu cackintis ce su tavim o ir suformulaves vykusei nebuvau, nes kazkaip nera noro vartytis su bachuru, as heterosexualas, taip kad prasyciau nepristot..
Paskutinį kartą taisė Marshalas (2009-12-03 18:59)
Neprisijungęs
- Miozeriux
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-07
- Žinutės: 499
#39 2009-12-03 19:35
Aš tai savaitgali pailset megstu, nes siokiom dienom neisimiegu.. tiesiog einu gult bsk veliau ir miegu tiek kiek tik noriu, o po to valgau, ir kadangi veliau atsikeliu, veliau ir gult einu, tj ir valgis iseina tas ant to Arba galima atsikelt 7, pavalgyt ir toliau miegot
Neprisijungęs