Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

lexusrx
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-16
Žinutės: 7330
Atsiliepimai: 74

#101 2009-11-12 15:35

Re: Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai

Gerbiamas rašė:

Valdai kaip siulytai gert tas 2 porcijoas UN pre combat, noriu tiesiog paziuret kaip veiks, ir seip dar pusantros bankes turiu tos slykstynes tai reik dabaikt.

Dar karta pasiuziurek ka konkreciai turi nes jei UN PRE COMBAT tai dviguba porcija 800gr caffeine ne kiekvienam toleruojama.
O visu NO produktu vartojimas labai elementarus 45min priesh sale ant tuschio skrandzio.

Neprisijungęs

Gerbiamas
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-11-10
Žinutės: 11
Atsiliepimai: 0

#102 2009-11-12 21:09

Geriu, tai ta UN pre combat apie ta kuri ir kalbat. Vasarai buvau isvykes padirbet i Amerika tai parsiveziau pora bankiu. Tiesiog jau organizmas gal kiek priprates tai nebetasko kaip anksciau. Visa vasara geriau animal pump, paskui forume perskaiciau apie si nauja produkta, tai paemiau isbandyt. Skirtumas aisku buvo didelis, nors pertraukos tarp pump ir pre combat nedariau (cia gal ir nelabai gerai). Taciau kaip minejau jau nebekabina taip, dar zoOk parase apie dviguba porcija, tai galvojau pabandyt. Bet gal kaip jus ir sakot, to pre combat uztenka ir vienos porcijos.

Neprisijungęs

zoOk
Dažnas dalyvis
Vietovė: Šiauliai
Registravosi: 2009-09-02
Žinutės: 285

#103 2009-11-12 22:37

nene jeigu dvi porcijas perdaug jau kofeina gaunas:)

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#104 2009-11-12 22:39

Gerbiamas rašė:

Geriu, tai ta UN pre combat apie ta kuri ir kalbat. Vasarai buvau isvykes padirbet i Amerika tai parsiveziau pora bankiu. Tiesiog jau organizmas gal kiek priprates tai nebetasko kaip anksciau. Visa vasara geriau animal pump, paskui forume perskaiciau apie si nauja produkta, tai paemiau isbandyt. Skirtumas aisku buvo didelis, nors pertraukos tarp pump ir pre combat nedariau (cia gal ir nelabai gerai). Taciau kaip minejau jau nebekabina taip, dar zoOk parase apie dviguba porcija, tai galvojau pabandyt. Bet gal kaip jus ir sakot, to pre combat uztenka ir vienos porcijos.

Daryk pertrauka, pradejus vartot vel kabins gerai.

Neprisijungęs

Gerbiamas
Naujas dalyvis

#105 2009-11-12 22:57

Nu nu, sita tai zinau, tiesiog noriu dar banke damust. Ir siaip jau nebeisivaizduoju treniruotes be NO boosterio hmm

Neprisijungęs

gedas80
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 48

#106 2009-11-13 10:06

Gerbiamas rašė:

O kaip tau skonis Pre Combat? Geriau negu senojo HP?

Neprisijungęs

Gerbiamas
Naujas dalyvis

#107 2009-11-13 10:45

Senojo HP neragaves, nors raso kad skoni pagerino ant pre combat, taciau man asmeniskai jis nera skanus ar neblogas. Nors ji gerdamas kartu idedu grynu bcaa ir glutamino, nes gert viska atskirai butu per daug vandens vienu metu, o kiek tai keicia skoni nezinau. Aisku del neblogo dalyko gali ir pakentet truputi smile

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#108 2009-11-13 18:53

Gerbiamas rašė:

Nu nu, sita tai zinau, tiesiog noriu dar banke damust. Ir siaip jau nebeisivaizduoju treniruotes be NO boosterio hmm

Jo jo šitie sukelia lengvą psichologinę priklausomybę big_smile

Neprisijungęs

Stangperis
buvęs Algimantas
Registravosi: 2008-08-19
Žinutės: 543

#109 2009-11-14 13:31

Fake'as rašė:

Gerbiamas rašė:

nepasakyciau kad lengva big_smile
ne rimtai kartais lb sunku be ju sportuot buna...
pries gala bandau mazint porcijas ir pan big_smile

Neprisijungęs

Gerbiamas
Naujas dalyvis

#110 2009-11-15 19:37

O kiek laiko pertrauka nuo NO booster reikia daryti, kad pilnai atsigauciau ?

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#111 2009-11-15 20:45

Gerbiamas rašė:

O kiek laiko pertrauka nuo NO booster reikia daryti, kad pilnai atsigauciau ?

padaryk menesio pertrauka, tada vel puikiai veiks

Neprisijungęs

Gerbiamas
Naujas dalyvis

#112 2009-11-15 23:02

Aisku. Vsio nuo ryt tada stabdau menesiui hmm

Neprisijungęs

Marshalas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Sin City
Registravosi: 2009-04-11
Žinutės: 1467
Atsiliepimai: 6

#113 2009-11-16 00:40

Fake'as rašė:

Gerbiamas rašė:

Tai tokie jus ir sportininkai... Jum ce greiciau saviytaigos sindromas negu priklausomybe.. smile

Neprisijungęs

lawlis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilkija
Registravosi: 2009-02-18
Žinutės: 1877

#114 2009-11-16 11:40

Marshalas rašė:

Fake'as rašė:

Gerbiamas rašė:

Tai tokie jus ir sportininkai... Jum ce greiciau saviytaigos sindromas negu priklausomybe.. smile

Dazniausiai No boosteriuose pilna kofeino ir dar visokio velnio, prie kurio priprantama, ir savaime aisku kai nera tonuso sportuot, neikalus kazkaip jauciasi trukumas... Beto pats ne ka geresnis sportininkas smile

Neprisijungęs

miron7
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-11-20
Žinutės: 72

#115 2009-11-20 20:28

Manau didziausiai visu laiku NO skatintojas, raumenu augintojas, padesiantis uzauginti daug raumenu tai STENIRUOKLIAI!. smile

Manau reikia pradeti nuo treniruociu o poto galvoti ka gerti. Nes dazniausiai priperka visokiu SEPER MEGA DRIVE DOUBLE BLAST ULTRA... baltymu, NO skatintoju, gaineriu, testosterono skatintoju.....
Ir pradeda: treniruote viksta 30min, plepejimas sporto saleje 1,5val ir gaunasi treniruote jau kaip ir 2val. Poto eina namo ir saujomis geria viska is eiles.
Arba kitas variantas treniruote tesesi 5valandas ir 5 kartus per savaite, vel saujos visokiu papldu po menesio nuo issekimo atsistoti negali ir meta sportavima smile

Jei kam idomu, tai mano treniruotes atrodo taip:
Sportuoju 3 kartus per savaite. Atskira raumenu grupe treniruoju karta per savaite. Poilsis(raumenu) yra tiek pat svarbus kaip ir treniruote!

Aisku, kad irgi geriu papildus:
KAIP N.O. skatintoja pasirinkau BSN NO EXPLODE. Rezultatais patenkintas labai. Manau daug kas geria netaip kaip reikia. Juk reikia gerti esant tusciam skrandziui ir su VANDIENIU NE SU PIENU (nors ir skanu:)).  Nes BALTYMAI veikia atvirksciai ir pumpavimo efektas mazesnis arba jo visai nera. Kaip zinote pienas turi baltymu:) Taip pat negerti jokio proteino papildu iskarto po NO EXPLODE. Tik po isisavinimo NO EXPLODE raumenyse reikia gerti baltymus ir visa kita ko raumenims reikia. Beto geriant NO EXPLODE reikia gerti daug vandens. Juk NO skatintojui reikia vandens o ne ko kito smile

BALTIMUS pasirinkau MAGIC MILK is ULTIMATE NUTRITION ir GAINERI MASS XXL IS TRECK NUTRITION. Kiekvienas aisku pasirenka pagal savo organizma proteina ir gaineri. Pagal savo svori ir pagal tai kaip isisavina. Sveriu 90Kg ir stengiuosi suvartoti 180g baltymu. 2g vienam kilogramui man pakanka nes bandziau daugiau tai geresnio augimo nebuvo nes neisisavino vistiek. Kitam gal 3g vienam kilogramui reikia. Su angliavandeniais irgi kiekvienam kitaip. As vartoju ju daug, nes labai greitai mano organizmas isnaudoja (negalvokite, kad esu apvaliu formu).

DEL PAPYLDU, TAI CIA TIK MANO NUOMONE. BETO GALIMA DAUG RASTI GEROS LITERATUROS APIE TAI smile

Mano treniruociu diena atrodo taip:
Atsikeles 6val isgeriu paprasto vandens, kad skrandis po miego pradetu darba. Padarau manksta rytine ir tada isgeriu NO EXPLODE 1 kauseli (isisavina gerai ir greitai nes tuscias skrandis) mazdaug po 40 min.(7val.) pavalgau. 7.30 isgeriu gainerio porcija. 9val isgeriu vel  kauseli NO EXPLODE ir po 20 min.(9.20) pradedu treniruote. Treniruote uzima 2val. Po treniruotes iskarto isgeriu CELL MASS. Mazdaug 30min po CELL MASS  geriu baltymu porcija. Dienos begije geriu dar karta NO EXPLODE i tuscia skrandi puse kauselio. Valgau ir geriu proteina ir gaineri taip, kad per diena butu 2g baltymu 1kg svorio ir mazdaug 4,5g anglevandeniu 1kg svorio.
DAZNAI buna, kad lygtai ir treniruote gera ir poilsis ir papildu vartojimas....BET reikia nepamirsti ir valgyti normaliai nes kitaip sunku bus kazka uzauginti vien su NO SKATINTOJU, PROTEINU, GAINERIU.....

NIEKAM NEPRIKISU SAVO TRENIRUOCIU DIENOS PLANO TIESIOG MAN TOKS VARIANTAS GERIAUSIAI TINKA (ISBANDZIAU IR KITUS VARIANTUS:PO PIETU IR VAKARAIS, BET...NEPASITEISINO) KITAM KITAIP JUK KIEKVIENAS ZMOGUS SKIRTINGAS.
BETO IR DARBAS/MOKSLAI YRA REIKIA DERINTI.

P.S. Taip vartojant NO EXPLODE raumeny uzpumpuoti visa diena. MAN PATINKA smile Ne treniruociu dienomis geriu 1 kauseli NO EXPLODE. Toks jo vartojimas man geriausias. Manau jeigu  NO EXPLODE neveikia, tai arba kazka netaip darote arba mano organizmas i NO EXPLODE reaguoja kaip i alergija ir issipucia. MANAU PIRMAS VARIANTAS TINKA LABIAU smile

Neprisijungęs

lawlis
Dažnas senbūvis

#116 2009-11-20 20:42

miron7 rašė:

Manau didziausiai visu laiku NO skatintojas, raumenu augintojas, padesiantis uzauginti daug raumenu tai STENIRUOKLIAI!. smile

Manau reikia pradeti nuo treniruociu o poto galvoti ka gerti. Nes dazniausiai priperka visokiu SEPER MEGA DRIVE DOUBLE BLAST ULTRA... baltymu, NO skatintoju, gaineriu, testosterono skatintoju.....
Ir pradeda: treniruote viksta 30min, plepejimas sporto saleje 1,5val ir gaunasi treniruote jau kaip ir 2val. Poto eina namo ir saujomis geria viska is eiles.
Arba kitas variantas treniruote tesesi 5valandas ir 5 kartus per savaite, vel saujos visokiu papldu po menesio nuo issekimo atsistoti negali ir meta sportavima smile

Sportuoju 3 kartus per savaite. Atskira raumenu grupe treniruoju karta per savaite. Poilsis(raumenu) yra tiek pat svarbus kaip ir treniruote!

KAIP N.O. skatintoja pasirinkau BSN NO EXPLODE. Rezultatais patenkintas labai. Manau daug kas geria netaip kaip reikia. Juk reikia gerti esant tusciam skrandziui ir su VANDIENIU NE SU PIENU (nors ir skanu:)).  Nes BALTYMAI veikia atvirksciai ir pumpavimo efektas mazesnis arba jo visai nera. Kaip zinote pienas turi baltymu:) Taip pat negerti jokio proteino papildu iskarto po NO EXPLODE. Tik po isisavinimo NO EXPLODE raumenyse reikia gerti baltymus ir visa kita ko raumenims reikia. Beto geriant NO EXPLODE reikia gerti daug vandens. Juk NO skatintojui reikia vandens o ne ko kito smile

BALTIMUS pasirinkau MAGIC MILK is ULTIMATE NUTRITION ir GAINERI MASS XXL IS TRECK NUTRITION. Kiekvienas aisku pasirenka pagal savo organizma proteina ir gaineri. Pagal savo svori ir pagal tai kaip isisavina. Sveriu 90Kg ir stengiuosi suvartoti 180g baltymu. 2g vienam kilogramui man pakanka nes bandziau daugiau tai geresnio augimo nebuvo nes neisisavino vistiek. Kitam gal 3g vienam kilogramui reikia. Su angliavandeniais irgi kiekvienam kitaip. As vartoju ju daug, nes labai greitai mano organizmas isnaudoja (negalvokite, kad esu apvaliu formu).

DEL PAPYLDU, TAI CIA TIK MANO NUOMONE. BETO GALIMA DAUG RASTI GEROS LITERATUROS APIE TAI smile

Atsikeles 6val isgeriu paprasto vandens, kad skrandis po miego pradetu darba. Padarau manksta rytine ir tada isgeriu NO EXPLODE 1 kauseli (isisavina gerai ir greitai nes tuscias skrandis) mazdaug po 40 min.(7val.) pavalgau. 7.30 isgeriu gainerio porcija. 9val isgeriu vel  kauseli NO EXPLODE ir po 20 min.(9.20) pradedu treniruote. Treniruote uzima 2val. Po treniruotes iskarto isgeriu CELL MASS. Mazdaug 30min po CELL MASS  geriu baltymu porcija. Dienos begije geriu dar karta NO EXPLODE i tuscia skrandi puse kauselio. Valgau ir geriu proteina ir gaineri taip, kad per diena butu 2g baltymu 1kg svorio ir mazdaug 4,5g anglevandeniu 1kg svorio.
DAZNAI buna, kad lygtai ir treniruote gera ir poilsis ir papildu vartojimas....BET reikia nepamirsti ir valgyti normaliai nes kitaip sunku bus kazka uzauginti vien su NO SKATINTOJU, PROTEINU, GAINERIU.....

NIEKAM NEPRIKISU SAVO TRENIRUOCIU DIENOS PLANO TIESIOG MAN TOKS VARIANTAS GERIAUSIAI TINKA (ISBANDZIAU IR KITUS VARIANTUS:PO PIETU IR VAKARAIS, BET...NEPASITEISINO) KITAM KITAIP JUK KIEKVIENAS ZMOGUS SKIRTINGAS.

P.S. Taip vartojant NO EXPLODE raumeny uzpumpuoti visa diena. MAN PATINKA smile Ne treniruociu dienomis geriu 1 kauseli NO EXPLODE. Toks jo vartojimas man geriausias. Manau jeigu  NO EXPLODE neveikia, tai arba kazka netaip darote arba mano organizmas i NO EXPLODE reaguoja kaip i alergija ir issipucia. MANAU PIRMAS VARIANTAS TINKA LABIAU smile

Dekui uz muomone. Tik 2.5 kauselio....daryk pertraukas zmogau, jei kitaip nejauti pumpo... Cia sirdies varymas nieko daugiau.Mano nuomone biski per daug gaunasi...

Neprisijungęs

miron7
Kalbus dalyvis

#117 2009-11-20 23:31

Tik treniruociu dienomis 2,5 kauselio, ne treniruociu dienomis 1 kauseli o sekmadieni visai negeriu NO EXPLODE.
Tikrai manai perdaug? O kiek siulai gerti? Butu idomu suzinoti. Bus laiko brukstelk laiska cia.Aciu.

Neprisijungęs

Valdas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 965

#118 2009-11-21 11:07

As asmeniskai gerciau no-xplode tik treniruociu dienomis, pries treniruotes.
Tada ir tie 2 kauseliai neturetu buti perdaug... O netreniruociu dienomis tai aisku reiketu pajungti kazkoki mixiuka su kreatinais, man labai patiko SizeON... kad no-xplode visada jausti ir jausti raumens uzpildymas papildomais kreatino mixais tikrai butu naudinga.

Neprisijungęs

lawlis
Dažnas senbūvis

#119 2009-11-21 12:58

miron7 rašė:

Tik treniruociu dienomis 2,5 kauselio, ne treniruociu dienomis 1 kauseli o sekmadieni visai negeriu NO EXPLODE.
Tikrai manai perdaug? O kiek siulai gerti? Butu idomu suzinoti. Bus laiko brukstelk laiska cia.Aciu.

Tavo vietoj pries treniruote viena porcija xplode, po treniruotes kreatinas, ir nesporto dienom rytais kreatinas...Asmeniskai pilnas poveikis NO skatinotojo.. Ir treniruotese lauzau stangas big_smile

Neprisijungęs

gedas80
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-08-15
Žinutės: 48

#120 2009-11-21 17:44

miron7 rašė:

N.O. produktas su pienu?! Net nebuciau sugalvojes, kad kazkas taip geria...yikesyikesyikes

Neprisijungęs

miron7
Kalbus dalyvis

#121 2009-11-22 15:18

Aciu uz patarimus.
Aha, skaiciau forumose:) buvo tokia fraze -"su pienu labai skanu" smile

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius

#122 2009-11-22 16:18

miron7 rašė:

Aciu uz patarimus.

Jo jo yra ce kaskur taip parasyta, zvengiau ir as big_smile

Neprisijungęs

lawlis
Dažnas senbūvis

#123 2009-11-23 11:02

miron7 rašė:

Aciu uz patarimus.

Jauciu kaip kyla viskas... big_smile

Neprisijungęs

Valdas
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2006-08-21
Žinutės: 965

#124 2009-11-23 17:02

buvo buvo kazkas sumastes su pienu gerti big_smile ir as pamenu....

Neprisijungęs

miron7
Kalbus dalyvis

#125 2009-11-24 09:33

Tokiu bajeriu daug yra... Nors ne i tema...Bet yra tokiu baltymus i verdanti vandeni pila, maiso ir poto sako, kad kazkas netaip su baltymais smilesmilesmile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net