Puslapiai: 1 … 3 4 5 6 7 … 235
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#101 2009-11-12 15:35
Re: Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai
Gerbiamas rašė:
Valdai kaip siulytai gert tas 2 porcijoas UN pre combat, noriu tiesiog paziuret kaip veiks, ir seip dar pusantros bankes turiu tos slykstynes tai reik dabaikt.
Dar karta pasiuziurek ka konkreciai turi nes jei UN PRE COMBAT tai dviguba porcija 800gr caffeine ne kiekvienam toleruojama.
O visu NO produktu vartojimas labai elementarus 45min priesh sale ant tuschio skrandzio.
Neprisijungęs
- Gerbiamas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-10
- Žinutės: 11
- Atsiliepimai: 0
#102 2009-11-12 21:09
Geriu, tai ta UN pre combat apie ta kuri ir kalbat. Vasarai buvau isvykes padirbet i Amerika tai parsiveziau pora bankiu. Tiesiog jau organizmas gal kiek priprates tai nebetasko kaip anksciau. Visa vasara geriau animal pump, paskui forume perskaiciau apie si nauja produkta, tai paemiau isbandyt. Skirtumas aisku buvo didelis, nors pertraukos tarp pump ir pre combat nedariau (cia gal ir nelabai gerai). Taciau kaip minejau jau nebekabina taip, dar zoOk parase apie dviguba porcija, tai galvojau pabandyt. Bet gal kaip jus ir sakot, to pre combat uztenka ir vienos porcijos.
Neprisijungęs
- zoOk
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2009-09-02
- Žinutės: 285
#103 2009-11-12 22:37
nene jeigu dvi porcijas perdaug jau kofeina gaunas:)
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#104 2009-11-12 22:39
Gerbiamas rašė:
Geriu, tai ta UN pre combat apie ta kuri ir kalbat. Vasarai buvau isvykes padirbet i Amerika tai parsiveziau pora bankiu. Tiesiog jau organizmas gal kiek priprates tai nebetasko kaip anksciau. Visa vasara geriau animal pump, paskui forume perskaiciau apie si nauja produkta, tai paemiau isbandyt. Skirtumas aisku buvo didelis, nors pertraukos tarp pump ir pre combat nedariau (cia gal ir nelabai gerai). Taciau kaip minejau jau nebekabina taip, dar zoOk parase apie dviguba porcija, tai galvojau pabandyt. Bet gal kaip jus ir sakot, to pre combat uztenka ir vienos porcijos.
Daryk pertrauka, pradejus vartot vel kabins gerai.
Neprisijungęs
- Gerbiamas
- Naujas dalyvis
#105 2009-11-12 22:57
Nu nu, sita tai zinau, tiesiog noriu dar banke damust. Ir siaip jau nebeisivaizduoju treniruotes be NO boosterio
Neprisijungęs
- gedas80
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 48
#106 2009-11-13 10:06
Gerbiamas rašė:
O kaip tau skonis Pre Combat? Geriau negu senojo HP?
Neprisijungęs
- Gerbiamas
- Naujas dalyvis
#107 2009-11-13 10:45
Senojo HP neragaves, nors raso kad skoni pagerino ant pre combat, taciau man asmeniskai jis nera skanus ar neblogas. Nors ji gerdamas kartu idedu grynu bcaa ir glutamino, nes gert viska atskirai butu per daug vandens vienu metu, o kiek tai keicia skoni nezinau. Aisku del neblogo dalyko gali ir pakentet truputi
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#108 2009-11-13 18:53
Gerbiamas rašė:
Nu nu, sita tai zinau, tiesiog noriu dar banke damust. Ir siaip jau nebeisivaizduoju treniruotes be NO boosterio
Jo jo šitie sukelia lengvą psichologinę priklausomybę
Neprisijungęs
- Stangperis
- buvęs Algimantas
- Registravosi: 2008-08-19
- Žinutės: 543
#109 2009-11-14 13:31
Fake'as rašė:
Gerbiamas rašė:
nepasakyciau kad lengva
ne rimtai kartais lb sunku be ju sportuot buna...
pries gala bandau mazint porcijas ir pan
Neprisijungęs
- Gerbiamas
- Naujas dalyvis
#110 2009-11-15 19:37
O kiek laiko pertrauka nuo NO booster reikia daryti, kad pilnai atsigauciau ?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#111 2009-11-15 20:45
Gerbiamas rašė:
O kiek laiko pertrauka nuo NO booster reikia daryti, kad pilnai atsigauciau ?
padaryk menesio pertrauka, tada vel puikiai veiks
Neprisijungęs
- Gerbiamas
- Naujas dalyvis
#112 2009-11-15 23:02
Aisku. Vsio nuo ryt tada stabdau menesiui
Neprisijungęs
- Marshalas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Sin City
- Registravosi: 2009-04-11
- Žinutės: 1467
- Atsiliepimai: 6
#113 2009-11-16 00:40
Fake'as rašė:
Gerbiamas rašė:
Tai tokie jus ir sportininkai... Jum ce greiciau saviytaigos sindromas negu priklausomybe..
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#114 2009-11-16 11:40
Marshalas rašė:
Fake'as rašė:
Gerbiamas rašė:
Tai tokie jus ir sportininkai... Jum ce greiciau saviytaigos sindromas negu priklausomybe..
Dazniausiai No boosteriuose pilna kofeino ir dar visokio velnio, prie kurio priprantama, ir savaime aisku kai nera tonuso sportuot, neikalus kazkaip jauciasi trukumas... Beto pats ne ka geresnis sportininkas
Neprisijungęs
- miron7
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-11-20
- Žinutės: 72
#115 2009-11-20 20:28
Manau didziausiai visu laiku NO skatintojas, raumenu augintojas, padesiantis uzauginti daug raumenu tai STENIRUOKLIAI!.
Manau reikia pradeti nuo treniruociu o poto galvoti ka gerti. Nes dazniausiai priperka visokiu SEPER MEGA DRIVE DOUBLE BLAST ULTRA... baltymu, NO skatintoju, gaineriu, testosterono skatintoju.....
Ir pradeda: treniruote viksta 30min, plepejimas sporto saleje 1,5val ir gaunasi treniruote jau kaip ir 2val. Poto eina namo ir saujomis geria viska is eiles.
Arba kitas variantas treniruote tesesi 5valandas ir 5 kartus per savaite, vel saujos visokiu papldu po menesio nuo issekimo atsistoti negali ir meta sportavima
Jei kam idomu, tai mano treniruotes atrodo taip:
Sportuoju 3 kartus per savaite. Atskira raumenu grupe treniruoju karta per savaite. Poilsis(raumenu) yra tiek pat svarbus kaip ir treniruote!
Aisku, kad irgi geriu papildus:
KAIP N.O. skatintoja pasirinkau BSN NO EXPLODE. Rezultatais patenkintas labai. Manau daug kas geria netaip kaip reikia. Juk reikia gerti esant tusciam skrandziui ir su VANDIENIU NE SU PIENU (nors ir skanu:)). Nes BALTYMAI veikia atvirksciai ir pumpavimo efektas mazesnis arba jo visai nera. Kaip zinote pienas turi baltymu:) Taip pat negerti jokio proteino papildu iskarto po NO EXPLODE. Tik po isisavinimo NO EXPLODE raumenyse reikia gerti baltymus ir visa kita ko raumenims reikia. Beto geriant NO EXPLODE reikia gerti daug vandens. Juk NO skatintojui reikia vandens o ne ko kito
BALTIMUS pasirinkau MAGIC MILK is ULTIMATE NUTRITION ir GAINERI MASS XXL IS TRECK NUTRITION. Kiekvienas aisku pasirenka pagal savo organizma proteina ir gaineri. Pagal savo svori ir pagal tai kaip isisavina. Sveriu 90Kg ir stengiuosi suvartoti 180g baltymu. 2g vienam kilogramui man pakanka nes bandziau daugiau tai geresnio augimo nebuvo nes neisisavino vistiek. Kitam gal 3g vienam kilogramui reikia. Su angliavandeniais irgi kiekvienam kitaip. As vartoju ju daug, nes labai greitai mano organizmas isnaudoja (negalvokite, kad esu apvaliu formu).
DEL PAPYLDU, TAI CIA TIK MANO NUOMONE. BETO GALIMA DAUG RASTI GEROS LITERATUROS APIE TAI
Mano treniruociu diena atrodo taip:
Atsikeles 6val isgeriu paprasto vandens, kad skrandis po miego pradetu darba. Padarau manksta rytine ir tada isgeriu NO EXPLODE 1 kauseli (isisavina gerai ir greitai nes tuscias skrandis) mazdaug po 40 min.(7val.) pavalgau. 7.30 isgeriu gainerio porcija. 9val isgeriu vel kauseli NO EXPLODE ir po 20 min.(9.20) pradedu treniruote. Treniruote uzima 2val. Po treniruotes iskarto isgeriu CELL MASS. Mazdaug 30min po CELL MASS geriu baltymu porcija. Dienos begije geriu dar karta NO EXPLODE i tuscia skrandi puse kauselio. Valgau ir geriu proteina ir gaineri taip, kad per diena butu 2g baltymu 1kg svorio ir mazdaug 4,5g anglevandeniu 1kg svorio.
DAZNAI buna, kad lygtai ir treniruote gera ir poilsis ir papildu vartojimas....BET reikia nepamirsti ir valgyti normaliai nes kitaip sunku bus kazka uzauginti vien su NO SKATINTOJU, PROTEINU, GAINERIU.....
NIEKAM NEPRIKISU SAVO TRENIRUOCIU DIENOS PLANO TIESIOG MAN TOKS VARIANTAS GERIAUSIAI TINKA (ISBANDZIAU IR KITUS VARIANTUS:PO PIETU IR VAKARAIS, BET...NEPASITEISINO) KITAM KITAIP JUK KIEKVIENAS ZMOGUS SKIRTINGAS.
BETO IR DARBAS/MOKSLAI YRA REIKIA DERINTI.
P.S. Taip vartojant NO EXPLODE raumeny uzpumpuoti visa diena. MAN PATINKA Ne treniruociu dienomis geriu 1 kauseli NO EXPLODE. Toks jo vartojimas man geriausias. Manau jeigu NO EXPLODE neveikia, tai arba kazka netaip darote arba mano organizmas i NO EXPLODE reaguoja kaip i alergija ir issipucia. MANAU PIRMAS VARIANTAS TINKA LABIAU
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
#116 2009-11-20 20:42
miron7 rašė:
Manau didziausiai visu laiku NO skatintojas, raumenu augintojas, padesiantis uzauginti daug raumenu tai STENIRUOKLIAI!.
Manau reikia pradeti nuo treniruociu o poto galvoti ka gerti. Nes dazniausiai priperka visokiu SEPER MEGA DRIVE DOUBLE BLAST ULTRA... baltymu, NO skatintoju, gaineriu, testosterono skatintoju.....
Ir pradeda: treniruote viksta 30min, plepejimas sporto saleje 1,5val ir gaunasi treniruote jau kaip ir 2val. Poto eina namo ir saujomis geria viska is eiles.
Arba kitas variantas treniruote tesesi 5valandas ir 5 kartus per savaite, vel saujos visokiu papldu po menesio nuo issekimo atsistoti negali ir meta sportavima
Sportuoju 3 kartus per savaite. Atskira raumenu grupe treniruoju karta per savaite. Poilsis(raumenu) yra tiek pat svarbus kaip ir treniruote!
KAIP N.O. skatintoja pasirinkau BSN NO EXPLODE. Rezultatais patenkintas labai. Manau daug kas geria netaip kaip reikia. Juk reikia gerti esant tusciam skrandziui ir su VANDIENIU NE SU PIENU (nors ir skanu:)). Nes BALTYMAI veikia atvirksciai ir pumpavimo efektas mazesnis arba jo visai nera. Kaip zinote pienas turi baltymu:) Taip pat negerti jokio proteino papildu iskarto po NO EXPLODE. Tik po isisavinimo NO EXPLODE raumenyse reikia gerti baltymus ir visa kita ko raumenims reikia. Beto geriant NO EXPLODE reikia gerti daug vandens. Juk NO skatintojui reikia vandens o ne ko kito
BALTIMUS pasirinkau MAGIC MILK is ULTIMATE NUTRITION ir GAINERI MASS XXL IS TRECK NUTRITION. Kiekvienas aisku pasirenka pagal savo organizma proteina ir gaineri. Pagal savo svori ir pagal tai kaip isisavina. Sveriu 90Kg ir stengiuosi suvartoti 180g baltymu. 2g vienam kilogramui man pakanka nes bandziau daugiau tai geresnio augimo nebuvo nes neisisavino vistiek. Kitam gal 3g vienam kilogramui reikia. Su angliavandeniais irgi kiekvienam kitaip. As vartoju ju daug, nes labai greitai mano organizmas isnaudoja (negalvokite, kad esu apvaliu formu).
DEL PAPYLDU, TAI CIA TIK MANO NUOMONE. BETO GALIMA DAUG RASTI GEROS LITERATUROS APIE TAI
Atsikeles 6val isgeriu paprasto vandens, kad skrandis po miego pradetu darba. Padarau manksta rytine ir tada isgeriu NO EXPLODE 1 kauseli (isisavina gerai ir greitai nes tuscias skrandis) mazdaug po 40 min.(7val.) pavalgau. 7.30 isgeriu gainerio porcija. 9val isgeriu vel kauseli NO EXPLODE ir po 20 min.(9.20) pradedu treniruote. Treniruote uzima 2val. Po treniruotes iskarto isgeriu CELL MASS. Mazdaug 30min po CELL MASS geriu baltymu porcija. Dienos begije geriu dar karta NO EXPLODE i tuscia skrandi puse kauselio. Valgau ir geriu proteina ir gaineri taip, kad per diena butu 2g baltymu 1kg svorio ir mazdaug 4,5g anglevandeniu 1kg svorio.
DAZNAI buna, kad lygtai ir treniruote gera ir poilsis ir papildu vartojimas....BET reikia nepamirsti ir valgyti normaliai nes kitaip sunku bus kazka uzauginti vien su NO SKATINTOJU, PROTEINU, GAINERIU.....
NIEKAM NEPRIKISU SAVO TRENIRUOCIU DIENOS PLANO TIESIOG MAN TOKS VARIANTAS GERIAUSIAI TINKA (ISBANDZIAU IR KITUS VARIANTUS:PO PIETU IR VAKARAIS, BET...NEPASITEISINO) KITAM KITAIP JUK KIEKVIENAS ZMOGUS SKIRTINGAS.
P.S. Taip vartojant NO EXPLODE raumeny uzpumpuoti visa diena. MAN PATINKA Ne treniruociu dienomis geriu 1 kauseli NO EXPLODE. Toks jo vartojimas man geriausias. Manau jeigu NO EXPLODE neveikia, tai arba kazka netaip darote arba mano organizmas i NO EXPLODE reaguoja kaip i alergija ir issipucia. MANAU PIRMAS VARIANTAS TINKA LABIAU
Dekui uz muomone. Tik 2.5 kauselio....daryk pertraukas zmogau, jei kitaip nejauti pumpo... Cia sirdies varymas nieko daugiau.Mano nuomone biski per daug gaunasi...
Neprisijungęs
- miron7
- Kalbus dalyvis
#117 2009-11-20 23:31
Tik treniruociu dienomis 2,5 kauselio, ne treniruociu dienomis 1 kauseli o sekmadieni visai negeriu NO EXPLODE.
Tikrai manai perdaug? O kiek siulai gerti? Butu idomu suzinoti. Bus laiko brukstelk laiska cia.Aciu.
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 965
#118 2009-11-21 11:07
As asmeniskai gerciau no-xplode tik treniruociu dienomis, pries treniruotes.
Tada ir tie 2 kauseliai neturetu buti perdaug... O netreniruociu dienomis tai aisku reiketu pajungti kazkoki mixiuka su kreatinais, man labai patiko SizeON... kad no-xplode visada jausti ir jausti raumens uzpildymas papildomais kreatino mixais tikrai butu naudinga.
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
#119 2009-11-21 12:58
miron7 rašė:
Tik treniruociu dienomis 2,5 kauselio, ne treniruociu dienomis 1 kauseli o sekmadieni visai negeriu NO EXPLODE.
Tikrai manai perdaug? O kiek siulai gerti? Butu idomu suzinoti. Bus laiko brukstelk laiska cia.Aciu.
Tavo vietoj pries treniruote viena porcija xplode, po treniruotes kreatinas, ir nesporto dienom rytais kreatinas...Asmeniskai pilnas poveikis NO skatinotojo.. Ir treniruotese lauzau stangas
Neprisijungęs
- gedas80
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-08-15
- Žinutės: 48
#120 2009-11-21 17:44
miron7 rašė:
N.O. produktas su pienu?! Net nebuciau sugalvojes, kad kazkas taip geria...
Neprisijungęs
- miron7
- Kalbus dalyvis
#121 2009-11-22 15:18
Aciu uz patarimus.
Aha, skaiciau forumose:) buvo tokia fraze -"su pienu labai skanu"
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
#122 2009-11-22 16:18
miron7 rašė:
Aciu uz patarimus.
Jo jo yra ce kaskur taip parasyta, zvengiau ir as
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
#123 2009-11-23 11:02
miron7 rašė:
Aciu uz patarimus.
Jauciu kaip kyla viskas...
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 965
#124 2009-11-23 17:02
buvo buvo kazkas sumastes su pienu gerti ir as pamenu....
Neprisijungęs
- miron7
- Kalbus dalyvis
#125 2009-11-24 09:33
Tokiu bajeriu daug yra... Nors ne i tema...Bet yra tokiu baltymus i verdanti vandeni pila, maiso ir poto sako, kad kazkas netaip su baltymais
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 3 4 5 6 7 … 235
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Azoto oksido (NO) skatintojai ir energetikai