Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 98
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Ginekomastija
- sportuniversal
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-22
- Žinutės: 457
- Atsiliepimai: 2
#301 2009-10-17 15:13
Re: Ginekomastija
TNT rašė:
sportuniversal rašė:
cia jeigu pradesi visu klausys kas ka raso tai numirsi nebaiges kurso reikia atsirinkti kas protingai raso kas kaip patars tokias dozes jau patiem neviaikia tai jiems atrodo kad ir kitiems neveiks ten po 500mg minimum test dar decos nuo 600 iki 800 plius metano kaip saldainius gali varyt pasiulis cia sakys pirmam kartui pats tas nes as tipo variau vos vos jauciau
Mano pats pirmas kursas ir buvo po 500mg Sustos ir daugiau nieko. Per 2 men 15kg priaugau. Tad nemanau, kad kazka neteisingai patarineju...
bet nemanau kad butina ant dideliu doziu sokt pirma karta reikia paziuret kaip organizmas reaguoja i pasalinius ir t.t. bet cia tik mano nuomone
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#302 2009-10-17 16:33
as pats pradejau nuo 500 sustos ir viskas norma buvo,nemanau kad cia daug,manau pats tas:)daug tai gramas kaip tnt vare manmau pats jau zino ad daug:rolleyes:
Paskutinį kartą taisė sporcmenas-2 (2009-10-17 16:34)
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
- Atsiliepimai: 0
#303 2009-10-18 02:06
sporcmenas-2 rašė:
as pats pradejau nuo 500 sustos ir viskas norma buvo,nemanau kad cia daug,manau pats tas:)daug tai gramas kaip tnt vare manmau pats jau zino ad daug:rolleyes:
Tai ir dabar jau varau 1000mg, nes kursas dar deca praturtejo, o ir insulino laukiu nesulaukiu.
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#304 2009-10-18 02:10
sportuniversal rašė:
TNT rašė:
sportuniversal rašė:
cia jeigu pradesi visu klausys kas ka raso tai numirsi nebaiges kurso reikia atsirinkti kas protingai raso kas kaip patars tokias dozes jau patiem neviaikia tai jiems atrodo kad ir kitiems neveiks ten po 500mg minimum test dar decos nuo 600 iki 800 plius metano kaip saldainius gali varyt pasiulis cia sakys pirmam kartui pats tas nes as tipo variau vos vos jauciau
Mano pats pirmas kursas ir buvo po 500mg Sustos ir daugiau nieko. Per 2 men 15kg priaugau. Tad nemanau, kad kazka neteisingai patarineju...
bet nemanau kad butina ant dideliu doziu sokt pirma karta reikia paziuret kaip organizmas reaguoja i pasalinius ir t.t. bet cia tik mano nuomone
Sus.....kt savo pirma kursa su per mazom dozem? Sau neatleisciau. Toks geras vezimas buna tik pirmam kurse ir suvaryt ji su 200mg testos. Taigi maziausiai ziauriai skamba. O 500mg tai varai pirma kursa ir toki pati kieki gali laikyti visa likusi gyvenima. Kaip minejau tik reikia atsistatymus ir pertraukas daryti, duoti receptoriams atsigauti...
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
#305 2009-10-19 21:27
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
Ei ,Saika, gal galit patart man truputi... Noriu padaryti cia toki kursiuka : Decos ,Parabolano,Vinstrolio ir Sustanono i pabaiga kurso ikalt. kokiu max 6 savaiciu kursas butu. Kokius Antiestrogenus patartumet pirkti? Man Clomid ir tamofixen prieinami yra... Ar gal abu nusipirkti ir po kiek tureciau vartoti ... Rasykit kas tikrai zinot , aciu is anksto
nuo kiekiu priklauso, bet itariu, kad gali pasigaut ir prolaktino, ir etsrogenu gyno, tai...bromokriptinas su tamoxifenu reikalingi
10ml/2000mg decos ,10ml/2500mg sustanono, 40 x 1ml/50mg vinstrolio ir Parabolan 50 mg per diena ( cia viskas sueit turetu per kokias 6 na gal 7 savaites... Gal galetum parasyti po kiek ir kada jau pradeti vartoti ta bromokriptinas su tamoxifenu ir kiek laiko turetu trukti ju vartokjimas? dekui
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#306 2009-10-19 21:44
O koki dar vaistai be bromokriptino galetu sumazinti prolaktina ? Net nenoriu kurso pradeti kol nesusipitksiu situ bajariu
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: klp-pnv-vln
- Registravosi: 2007-05-28
- Žinutės: 5521
- Atsiliepimai: 8
#307 2009-10-19 22:06
Hugoboy rašė:
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
Ei ,Saika, gal galit patart man truputi... Noriu padaryti cia toki kursiuka : Decos ,Parabolano,Vinstrolio ir Sustanono i pabaiga kurso ikalt. kokiu max 6 savaiciu kursas butu. Kokius Antiestrogenus patartumet pirkti? Man Clomid ir tamofixen prieinami yra... Ar gal abu nusipirkti ir po kiek tureciau vartoti ... Rasykit kas tikrai zinot , aciu is anksto
nuo kiekiu priklauso, bet itariu, kad gali pasigaut ir prolaktino, ir etsrogenu gyno, tai...bromokriptinas su tamoxifenu reikalingi
10ml/2000mg decos ,10ml/2500mg sustanono, 40 x 1ml/50mg vinstrolio ir Parabolan 50 mg per diena ( cia viskas sueit turetu per kokias 6 na gal 7 savaites... Gal galetum parasyti po kiek ir kada jau pradeti vartoti ta bromokriptinas su tamoxifenu ir kiek laiko turetu trukti ju vartokjimas? dekui
vartojimas trunka tiek, kiek kursas ir gal dar po jo cia nuo organizmo ir konkrecios situacijos
dozes lygiai taip pat..
man gal isvis prie tokio kurso nieko nereiktu, o tau gal ir 40mg tamoxifeno + 20mg (o kazkam gal ir uzteks 5mg)
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#308 2009-10-19 23:16
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
nenormalus rašė:
nuo kiekiu priklauso, bet itariu, kad gali pasigaut ir prolaktino, ir etsrogenu gyno, tai...bromokriptinas su tamoxifenu reikalingi10ml/2000mg decos ,10ml/2500mg sustanono, 40 x 1ml/50mg vinstrolio ir Parabolan 50 mg per diena ( cia viskas sueit turetu per kokias 6 na gal 7 savaites... Gal galetum parasyti po kiek ir kada jau pradeti vartoti ta bromokriptinas su tamoxifenu ir kiek laiko turetu trukti ju vartokjimas? dekui
vartojimas trunka tiek, kiek kursas ir gal dar po jo cia nuo organizmo ir konkrecios situacijos
dozes lygiai taip pat..
man gal isvis prie tokio kurso nieko nereiktu, o tau gal ir 40mg tamoxifeno + 20mg (o kazkam gal ir uzteks 5mg)
Ok aisku, karocia kalsiu po kokia 20mg tamofixeno ir po kokius 5-10mg Bromocriptine ciuju bus gerai... jei pradesiu jauskti kanors padidinsiu doze...
O tu pats kokius varai ar nevarai visai?
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#309 2009-10-20 08:14
Hugoboy rašė:
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
10ml/2000mg decos ,10ml/2500mg sustanono, 40 x 1ml/50mg vinstrolio ir Parabolan 50 mg per diena ( cia viskas sueit turetu per kokias 6 na gal 7 savaites... Gal galetum parasyti po kiek ir kada jau pradeti vartoti ta bromokriptinas su tamoxifenu ir kiek laiko turetu trukti ju vartokjimas? dekuivartojimas trunka tiek, kiek kursas ir gal dar po jo cia nuo organizmo ir konkrecios situacijos
dozes lygiai taip pat..
man gal isvis prie tokio kurso nieko nereiktu, o tau gal ir 40mg tamoxifeno + 20mg (o kazkam gal ir uzteks 5mg)Ok aisku, karocia kalsiu po kokia 20mg tamofixeno ir po kokius 5-10mg Bromocriptine ciuju bus gerai... jei pradesiu jauskti kanors padidinsiu doze...
O tu pats kokius varai ar nevarai visai?
man nereikia mano ir kursai neispudingi
viena karta lyg ir esu jautes gyno pozymius nuo 400 decos, 500 sustos ir 30mg/d metano, bet tada zinojau tik tris pavadinimus vaistu deca, susta ir metanas
sekantis bus bolda + test prop + clen + (gal winstrol), tai del gyno nebijau
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#310 2009-10-20 20:50
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
nenormalus rašė:
vartojimas trunka tiek, kiek kursas ir gal dar po jo :) cia nuo organizmo ir konkrecios situacijos :)
dozes lygiai taip pat..
man gal isvis prie tokio kurso nieko nereiktu, o tau gal ir 40mg tamoxifeno + 20mg (o kazkam gal ir uzteks 5mg)Ok aisku, karocia kalsiu po kokia 20mg tamofixeno ir po kokius 5-10mg Bromocriptine ciuju bus gerai... jei pradesiu jauskti kanors padidinsiu doze...
O tu pats kokius varai ar nevarai visai?man nereikia :) mano ir kursai neispudingi :)
viena karta lyg ir esu jautes gyno pozymius nuo 400 decos, 500 sustos ir 30mg/d metano, bet tada zinojau tik tris pavadinimus vaistu :D deca, susta ir metanas :D:D:D
sekantis bus bolda + test prop + clen + (gal winstrol), tai del gyno nebijau :)
utiutiu as irgi nebijojau kol neprisiskaiciau sito forumo :D O tai bolda taspats kas masteron ar ne ? Va cia toki saita radau visko yra :) ir nuo prolaktin gyno ,ir nuo estrogen gyno tik brangoka truputi http://www.anti-estrogens.com/anti-estr … efault.asp zadu tuoj i LTU grysti ir ciuju reiks nusipirkti vistiek pigiau bus ... Gal zinai kokiom kainom eina tamofixen ar bromocriptine Lietuvoje ? :) ;)
Neprisijungęs
- 200gTauku
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-05-15
- Žinutės: 117
#311 2009-10-21 00:20
TOMOXIFENAS tai 20 lt vaistinei tik nevisose parduoda be recepto
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#312 2009-10-21 08:28
Hugoboy rašė:
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
Ok aisku, karocia kalsiu po kokia 20mg tamofixeno ir po kokius 5-10mg Bromocriptine ciuju bus gerai... jei pradesiu jauskti kanors padidinsiu doze...
O tu pats kokius varai ar nevarai visai?man nereikia mano ir kursai neispudingi
viena karta lyg ir esu jautes gyno pozymius nuo 400 decos, 500 sustos ir 30mg/d metano, bet tada zinojau tik tris pavadinimus vaistu deca, susta ir metanas
sekantis bus bolda + test prop + clen + (gal winstrol), tai del gyno nebijauutiutiu as irgi nebijojau kol neprisiskaiciau sito forumo O tai bolda taspats kas masteron ar ne ? Va cia toki saita radau visko yra ir nuo prolaktin gyno ,ir nuo estrogen gyno tik brangoka truputi http://www.anti-estrogens.com/anti-estr … efault.asp zadu tuoj i LTU grysti ir ciuju reiks nusipirkti vistiek pigiau bus ... Gal zinai kokiom kainom eina tamofixen ar bromocriptine Lietuvoje ?
bolda jau daug panasiau i deca
masteronas tikriausiai i prima (sita turi galvoj, speju)
tamoxa vaistinej virs 20lt, bromo nesu pirkes, nzn
Neprisijungęs
- lyderis
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-09-21
- Žinutės: 79
#313 2009-10-21 08:55
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
nenormalus rašė:
man nereikia mano ir kursai neispudingi
sekantis bus bolda + test prop + clen + (gal winstrol), tai del gyno nebijauutiutiu as irgi nebijojau kol neprisiskaiciau sito forumo O tai bolda taspats kas masteron ar ne ? Va cia toki saita radau visko yra ir nuo prolaktin gyno ,ir nuo estrogen gyno tik brangoka truputi http://www.anti-estrogens.com/anti-estr … efault.asp zadu tuoj i LTU grysti ir ciuju reiks nusipirkti vistiek pigiau bus ... Gal zinai kokiom kainom eina tamofixen ar bromocriptine Lietuvoje ?
tamoxa vaistinej virs 20lt, bromo nesu pirkes, nzn
tamoxa 17 litu bromo 18 litu suapvalintai.... euro vaistinej esu pirke pries 3 menesius,gal db keitesi kainos
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#314 2009-10-21 09:03
lyderis rašė:
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
utiutiu as irgi nebijojau kol neprisiskaiciau sito forumo O tai bolda taspats kas masteron ar ne ? Va cia toki saita radau visko yra ir nuo prolaktin gyno ,ir nuo estrogen gyno tik brangoka truputi http://www.anti-estrogens.com/anti-estr … efault.asp zadu tuoj i LTU grysti ir ciuju reiks nusipirkti vistiek pigiau bus ... Gal zinai kokiom kainom eina tamofixen ar bromocriptine Lietuvoje ?bolda jau daug panasiau i deca
tamoxa vaistinej virs 20lt, bromo nesu pirkes, nzntamoxa 17 litu bromo 18 litu suapvalintai.... euro vaistinej esu pirke pries 3 menesius,gal db keitesi kainos
as pirkau pries 1sav tamoxa euro vaistinej
Neprisijungęs
- lyderis
- Kalbus dalyvis
#315 2009-10-21 09:10
nenormalus rašė:
lyderis rašė:
nenormalus rašė:
tamoxa vaistinej virs 20lt, bromo nesu pirkes, nzntamoxa 17 litu bromo 18 litu suapvalintai.... euro vaistinej esu pirke pries 3 menesius,gal db keitesi kainos
as pirkau pries 1sav tamoxa euro vaistinej
tada vienareiksmiskai tu teisus
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#316 2009-10-21 13:22
Tipo tamoxa ir broma parduoda be receptu? netiniu 20 lt tai pigu grysiu reiks uzsipirkti ateiciai
Neprisijungęs
- nenormalus
- Dažnas senbūvis
#317 2009-10-21 13:26
Hugoboy rašė:
Tipo tamoxa ir broma parduoda be receptu? netiniu 20 lt tai pigu grysiu reiks uzsipirkti ateiciai
oficialiai receptu reikia
bet jei ne kastuvas esi, parduos
o grizus i LT, manau, tau reiktu daug ko uzsipirkt zinau, kokiom kainom airijoj vaistukai vaiksto
Neprisijungęs
- lyderis
- Kalbus dalyvis
#318 2009-10-21 13:33
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
o grizus i LT, manau, tau reiktu daug ko uzsipirkt zinau, kokiom kainom airijoj vaistukai vaiksto
jo gerai pasake,jai ne kastuvas esi tai parduos o jai tingesi uzsiimt parasyk uz 30lt padarysim :d
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#319 2009-10-22 16:42
lyderis rašė:
nenormalus rašė:
Hugoboy rašė:
o grizus i LT, manau, tau reiktu daug ko uzsipirkt zinau, kokiom kainom airijoj vaistukai vaikstojo gerai pasake,jai ne kastuvas esi tai parduos o jai tingesi uzsiimt parasyk uz 30lt padarysim :d
Ciuju susnekesiu gryzes su vaistininke ir parduos Jo grysiu tai reiks uzsipirkti visko (reikia ar nereikia) ,nes Airijoje tai restorano kainos.
Pvz : Sustanon 250mg/1ml - 10 euru
Deca 100mg/2ml 8 eurai
Winstrol 50mg/1ml 10 euru
Dianabol 100tabs 27 eurai
Omnadren 250mg/1ml x 5 30euru
tamofixen pakelis 30 euru
test enh 1ml 8eurai
nu zodziu tokios kainos vaiksto ,bet perka zmones ,o ka daryti kraupu
Neprisijungęs
- Stipras
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Siauliai
- Registravosi: 2008-04-09
- Žinutės: 391
#320 2009-10-22 20:43
Hugoboy rašė:
lyderis rašė:
nenormalus rašė:
o grizus i LT, manau, tau reiktu daug ko uzsipirkt zinau, kokiom kainom airijoj vaistukai vaikstojo gerai pasake,jai ne kastuvas esi tai parduos o jai tingesi uzsiimt parasyk uz 30lt padarysim :d
Ciuju susnekesiu gryzes su vaistininke ir parduos Jo grysiu tai reiks uzsipirkti visko (reikia ar nereikia) ,nes Airijoje tai restorano kainos.
Deca 100mg/2ml 8 eurai
test enh 1ml 8eurai
brangei perki
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-02-08
- Žinutės: 834
- Atsiliepimai: 4
#321 2009-10-22 21:24
Hugoboy rašė:
lyderis rašė:
nenormalus rašė:
Deca 100mg/2ml 8 eurai
test enh 1ml 8eurai
sakyciau lab normaliai, tik metos, tamofemo ir sustos kainos kiek didesnes lietuvoj deka nuo 18 iki 25lt deka dekai ne lygu, vinstrol ~20lt, enth 1ml 16-18lt
o jei dar vezant pagaus rankos tikrai nepaspaus, o jei kiekis didesnis tai ir uz kiausiniu paspaus
Paskutinį kartą taisė mindaugelis (2009-10-22 21:25)
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#322 2009-10-22 21:36
mindaugelis rašė:
Hugoboy rašė:
lyderis rašė:
jo gerai pasake,jai ne kastuvas esi tai parduos o jai tingesi uzsiimt parasyk uz 30lt padarysim :dCiuju susnekesiu gryzes su vaistininke ir parduos Jo grysiu tai reiks uzsipirkti visko (reikia ar nereikia) ,nes Airijoje tai restorano kainos.
Deca 100mg/2ml 8 eurai
test enh 1ml 8eurai
nu zodziu tokios kainos vaiksto ,bet perka zmones ,o ka daryti kraupusakyciau lab normaliai, tik metos, tamofemo ir sustos kainos kiek didesnes lietuvoj deka nuo 18 iki 25lt deka dekai ne lygu, vinstrol ~20lt, enth 1ml 16-18lt
o jei dar vezant pagaus rankos tikrai nepaspaus, o jei kiekis didesnis tai ir uz kiausiniu paspaus
Na kaip airijoje tai normalu , bet lietuvoje deka po 25 , vinstroli po 20 ir enth po 18 tai kosmoso kainos .... zinau pigiau ... kaip lietuvoje tai brangiai perki O del kontrabandos i airija tai nesuku galvos ... skraidau jau 5 metus niekas to bagazo netikrina
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
#323 2009-10-22 21:42
Hugoboy rašė:
mindaugelis rašė:
Hugoboy rašė:
Deca 100mg/2ml 8 eurai
test enh 1ml 8eurai
nu zodziu tokios kainos vaiksto ,bet perka zmones ,o ka daryti kraupusakyciau lab normaliai, tik metos, tamofemo ir sustos kainos kiek didesnes lietuvoj deka nuo 18 iki 25lt deka dekai ne lygu, vinstrol ~20lt, enth 1ml 16-18lt
o jei dar vezant pagaus rankos tikrai nepaspaus, o jei kiekis didesnis tai ir uz kiausiniu paspausNa kaip airijoje tai normalu , bet lietuvoje deka po 25 , vinstroli po 20 ir enth po 18 tai kosmoso kainos .... zinau pigiau ... kaip lietuvoje tai brangiai perki O del kontrabandos i airija tai nesuku galvos ... skraidau jau 5 metus niekas to bagazo netikrina
skraidau ir jau 5m, ne viena karta buvo bagazas isnarstytas ir ne viena siunta steru atimta deka gali ir po 18lt pirkt, turesi 2ml brangau propiko enth butent 1ml (vokiskas) 16lt lab nebloga kaina, jei tu kalbi apie testen 250 ar dar neaisku koki, ten 2ml uz 18lt
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#324 2009-10-22 23:01
Tai ciuju daugiau nevezi ane? o kur ateme Lietuvoje ar Airijoje? na as kolkas vezuosi is Lt viska ... nezinau as tu tavo labaratoriju vokisku , as LYKOS perku. Viskas dideliais 10ml buteliukais ir viskas pigiau nei tu rasei... nezinau gal tos tavo firmos labai geros , bet mane ir lyka kabina zveriskai
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
#325 2009-10-22 23:14
Hugoboy rašė:
Tai ciuju daugiau nevezi ane? o kur ateme Lietuvoje ar Airijoje? na as kolkas vezuosi is Lt viska ... nezinau as tu tavo labaratoriju vokisku , as LYKOS perku. Viskas dideliais 10ml buteliukais ir viskas pigiau nei tu rasei... nezinau gal tos tavo firmos labai geros , bet mane ir lyka kabina zveriskai
farma man pastu siunciant pora kartu nunese, bet kelis kartus ir airijoj orouoste tases krauste, gerai, kad tuo metu nieko rimto neturejau, bet kazkokius vaistus paeme kazkada prancuzijoj klausinejo ar steru nevezu, nes masina iskrauste ir nieko nerado, tai jie galvoja as durnas prisipazinsiu gerai, kad bmw didele masina daug vietu kur galima uzslept lyka tikrai pigiau, bet man pvz tokia deka 1ml/ 200mg tik sypsena kelia
Paskutinį kartą taisė mindaugelis (2009-10-22 23:14)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 11 12 13 14 15 … 98
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Ginekomastija