Puslapiai: 1 … 12 13 14 15 16 … 98
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Ginekomastija
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Airija - Alytus
- Registravosi: 2009-10-12
- Žinutės: 184
- Atsiliepimai: 0
#326 2009-10-22 23:43
Re: Ginekomastija
mindaugelis rašė:
Hugoboy rašė:
Tai ciuju daugiau nevezi ane? o kur ateme Lietuvoje ar Airijoje? na as kolkas vezuosi is Lt viska ... nezinau as tu tavo labaratoriju vokisku , as LYKOS perku. Viskas dideliais 10ml buteliukais ir viskas pigiau nei tu rasei... nezinau gal tos tavo firmos labai geros , bet mane ir lyka kabina zveriskai
farma man pastu siunciant pora kartu nunese, bet kelis kartus ir airijoj orouoste tases krauste, gerai, kad tuo metu nieko rimto neturejau, bet kazkokius vaistus paeme kazkada prancuzijoj klausinejo ar steru nevezu, nes masina iskrauste ir nieko nerado, tai jie galvoja as durnas prisipazinsiu gerai, kad bmw didele masina daug vietu kur galima uzslept lyka tikrai pigiau, bet man pvz tokia deka 1ml/ 200mg tik sypsena kelia
Oi pastu esu prarades prekiu uz 400Euru daugiau nesiunciu Vezu su savim visalaik daba. O tai tu kaipnors uzslepi ar kaip tu tuo pastu siunti?
200mg/1ml silpna tau deka ? o kokia pats varai?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: xxx
- Registravosi: 2006-11-25
- Žinutės: 3174
#327 2009-10-22 23:43
LK neblogai veikia. Bet jei sudejus koncentracija ir pasalinius. Tai tikrai geresniu daug yra. PO kiek perki tuos 10ml susta, deca irtt?
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#328 2009-10-22 23:52
TNT rašė:
LK neblogai veikia. Bet jei sudejus koncentracija ir pasalinius. Tai tikrai geresniu daug yra. PO kiek perki tuos 10ml susta, deca irtt?
140 uz 10ml decos ir sustanono, stanazolol 120lt uz 10ml Pries puse metu dar tokios buvo db nzn grysiu paziuresiu ar nepapbrango beje as tu seru daug nevarau tai man tas pasalinis LYKOS nemaiso
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
- Vietovė: Ireland
- Registravosi: 2007-02-08
- Žinutės: 834
- Atsiliepimai: 4
#329 2009-10-22 23:58
Hugoboy rašė:
mindaugelis rašė:
Hugoboy rašė:
Tai ciuju daugiau nevezi ane? o kur ateme Lietuvoje ar Airijoje? na as kolkas vezuosi is Lt viska ... nezinau as tu tavo labaratoriju vokisku , as LYKOS perku. Viskas dideliais 10ml buteliukais ir viskas pigiau nei tu rasei... nezinau gal tos tavo firmos labai geros , bet mane ir lyka kabina zveriskai
farma man pastu siunciant pora kartu nunese, bet kelis kartus ir airijoj orouoste tases krauste, gerai, kad tuo metu nieko rimto neturejau, bet kazkokius vaistus paeme kazkada prancuzijoj klausinejo ar steru nevezu, nes masina iskrauste ir nieko nerado, tai jie galvoja as durnas prisipazinsiu gerai, kad bmw didele masina daug vietu kur galima uzslept lyka tikrai pigiau, bet man pvz tokia deka 1ml/ 200mg tik sypsena kelia
Oi pastu esu prarades prekiu uz 400Euru daugiau nesiunciu Vezu su savim visalaik daba. O tai tu kaipnors uzslepi ar kaip tu tuo pastu siunti?
200mg/1ml silpna tau deka ? o kokia pats varai?
jei ten butu 200mg tikrai nesakyciau silpna, bet kai ten geriausiu atveju 100mg ir tai dar klaustukas apie lyka gerai atsiliepia tik tie kas ja platina ir tai tik prie akiu o dekos jau 100metu nerageves, tai nelabai ka galiu pasakyt bet pvz tokio kaip treno e, tren a, tren haxa ir master anksciau kitokio nebuvo tik lykos, tekdavo rinkti toki koks yra
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
#330 2009-10-22 23:59
Hugoboy rašė:
TNT rašė:
140 uz 10ml decos ir sustanono, stanazolol 120lt uz 10ml Pries puse metu dar tokios buvo db nzn grysiu paziuresiu ar nepapbrango beje as tu seru daug nevarau tai man tas pasalinis LYKOS nemaiso
buna ir pigiau
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
#331 2009-10-23 00:02
mindaugelis rašė:
Hugoboy rašė:
cia europa mindaugai yra didelia xuine pamatytum kokia jav politika kaip oro uoste pisa prie betkokios tabl prisipisa apie pasta isvis nesneku , europoj per pasta gali kraut kiek nori cia taip nekrausi ateis iki namu ir i duris paskambinsim dhe .
Neprisijungęs
- mindaugelis
- Detektyvas ŪSAS
#332 2009-10-23 00:08
Susta rašė:
mindaugelis rašė:
Hugoboy rašė:
cia europa mindaugai yra didelia xuine pamatytum kokia jav politika kaip oro uoste pamyli prie betkokios tabl prisipisa apie pasta isvis nesneku , europoj per pasta gali kraut kiek nori cia taip nekrausi ateis iki namu ir i duris paskambinsim dhe .
jo girdejau, kad jav uz farma panasiai kaip uz narkotikus sparnus apkarpo man i ireland farma siunciant is kazkokios vaistu kontroles laiskas atejo, tipo kad pristatyciau vaistu platinimo licenzija tai as jiems el-laiska nusiunciau, kad viskas saviem tikslam, po avarijos ir t.t. bet neprilipo, atsakymo nesulaukiau
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#333 2009-10-23 00:10
Hugoboy rašė:
TNT rašė:
Is ko tu perki? Jo Alytuje LK gerai vaiksto Pats is ten pat.
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#334 2009-10-23 00:18
Na nz As Lykos nepardavineju ,bet atsiliepimai apie ja geri is mano puses... kiek vartojau man patiko (man dideliu kiekiu nereikia mane ir mazi jama gerai) na nebent kas kibirais vartoja tam gal ir pasaliniai lykos jauciasi labiau nei kitu farmu ir jama netaip O tu nuo Gyno nieko nevarai?
Neprisijungęs
- Kajus
- Moderatorius
- Registravosi: 2007-09-18
- Žinutės: 1581
#335 2009-10-23 00:33
mindaugelis rašė:
Susta rašė:
mindaugelis rašė:
farma man pastu siunciant pora kartu nunese, bet kelis kartus ir airijoj orouoste tases krauste, gerai, kad tuo metu nieko rimto neturejau, bet kazkokius vaistus paeme kazkada prancuzijoj klausinejo ar steru nevezu, nes masina iskrauste ir nieko nerado, tai jie galvoja as durnas prisipazinsiu gerai, kad bmw didele masina daug vietu kur galima uzslept lyka tikrai pigiau, bet man pvz tokia deka 1ml/ 200mg tik sypsena keliacia europa mindaugai yra didelia xuine pamatytum kokia jav politika kaip oro uoste pisa prie betkokios tabl prisipisa apie pasta isvis nesneku , europoj per pasta gali kraut kiek nori cia taip nekrausi ateis iki namu ir i duris paskambinsim dhe .
jo girdejau, kad jav uz farma panasiai kaip uz narkotikus sparnus apkarpo man i ireland farma siunciant is kazkokios vaistu kontroles laiskas atejo, tipo kad pristatyciau vaistu platinimo licenzija tai as jiems el-laiska nusiunciau, kad viskas saviem tikslam, po avarijos ir t.t. bet neprilipo, atsakymo nesulaukiau
jav nuo metu iki penkiu + 250tukst dol =konfiskacija rimta cia bet ir saibos kitokios, baiktu nepergyvenk mes i graikus 600dez propo praputem ir viskas ore ) ten dar reik pasidomet kiekvienos salies istatimais UK gali naudoti gali duoti draugui bet negali parduot bent jau taip buvo pries pusmeti gal kas pasikeite o airiuose net nzn kaip ten
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#336 2009-10-23 00:36
Hugoboy rašė:
Na nz As Lykos nepardavineju ,bet atsiliepimai apie ja geri is mano puses... kiek vartojau man patiko (man dideliu kiekiu nereikia mane ir mazi jama gerai) na nebent kas kibirais vartoja tam gal ir pasaliniai lykos jauciasi labiau nei kitu farmu ir jama netaip O tu nuo Gyno nieko nevarai?
Kursas man sventas dalykelis. Niekada nevarau Tamoxifeno jo metu. Na ir problemu kaip ir neturiu. Po kurso tai varydavau visada Tamoxifena, Pregnyli, bei kepenu valyma. Si karta neimsiu Pregnilio. Imsiu Provirna ir Tamoxifena, bei kepenu atgaivinimui ka nors. O kaip tu darai ?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#337 2009-10-23 00:39
Susta rašė:
mindaugelis rašė:
Susta rašė:
cia europa mindaugai yra didelia xuine pamatytum kokia jav politika kaip oro uoste pamyli prie betkokios tabl prisipisa apie pasta isvis nesneku , europoj per pasta gali kraut kiek nori cia taip nekrausi ateis iki namu ir i duris paskambinsim dhe .jo girdejau, kad jav uz farma panasiai kaip uz narkotikus sparnus apkarpo man i ireland farma siunciant is kazkokios vaistu kontroles laiskas atejo, tipo kad pristatyciau vaistu platinimo licenzija tai as jiems el-laiska nusiunciau, kad viskas saviem tikslam, po avarijos ir t.t. bet neprilipo, atsakymo nesulaukiau
jav nuo metu iki penkiu + 250tukst dol =konfiskacija rimta cia bet ir saibos kitokios, baiktu nepergyvenk mes i graikus 600dez propo praputem ir viskas ore ) ten dar reik pasidomet kiekvienos salies istatimais UK gali naudoti gali duoti draugui bet negali parduot bent jau taip buvo pries pusmeti gal kas pasikeite o airiuose net nzn kaip ten
Airiuose nieko negali, nei parduoti, nei tureti, nei vartoti. Tipo zada daryti griezta kontrole, bet juokas ima. Niekada nebuvo ir nebus, kol sugalvos kol padarfys tai ir musu vaikai spes numirti )))
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#338 2009-10-23 00:39
Susta rašė:
mindaugelis rašė:
Susta rašė:
cia europa mindaugai yra didelia xuine pamatytum kokia jav politika kaip oro uoste pamyli prie betkokios tabl prisipisa apie pasta isvis nesneku , europoj per pasta gali kraut kiek nori cia taip nekrausi ateis iki namu ir i duris paskambinsim dhe .jo girdejau, kad jav uz farma panasiai kaip uz narkotikus sparnus apkarpo man i ireland farma siunciant is kazkokios vaistu kontroles laiskas atejo, tipo kad pristatyciau vaistu platinimo licenzija tai as jiems el-laiska nusiunciau, kad viskas saviem tikslam, po avarijos ir t.t. bet neprilipo, atsakymo nesulaukiau
As ir nepergyvenu vezu su savi ir viskas ... o airiu istatymai vinas prie vieno lygus UK tai tik pardavineti negali
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#339 2009-10-23 00:43
TNT rašė:
Hugoboy rašė:
Kursas man sventas dalykelis. Niekada nevarau Tamoxifeno jo metu. Na ir problemu kaip ir neturiu. Po kurso tai varydavau visada Tamoxifena, Pregnyli, bei kepenu valyma. Si karta neimsiu Pregnilio. Imsiu Provirna ir Tamoxifena, bei kepenu atgaivinimui ka nors. O kaip tu darai ?
As irgi nnevarydavau jokiu antiestrogenu ir jokiu problemu ,bet prisiskaiciau sito forumo ir daba jau uzsipirksiu metam i prieki
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#340 2009-10-23 00:45
Hugoboy rašė:
TNT rašė:
Hugoboy rašė:
As irgi nnevarydavau jokiu antiestrogenu ir jokiu problemu ,bet prisiskaiciau sito forumo ir daba jau uzsipirksiu metam i prieki
O tu MArgiryje sportavai?
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#341 2009-10-23 00:51
TNT rašė:
Hugoboy rašė:
TNT rašė:
Kursas man sventas dalykelis. Niekada nevarau Tamoxifeno jo metu. Na ir problemu kaip ir neturiu. Po kurso tai varydavau visada Tamoxifena, Pregnyli, bei kepenu valyma. Si karta neimsiu Pregnilio. Imsiu Provirna ir Tamoxifena, bei kepenu atgaivinimui ka nors. O kaip tu darai ?As irgi nnevarydavau jokiu antiestrogenu ir jokiu problemu ,bet prisiskaiciau sito forumo ir daba jau uzsipirksiu metam i prieki
O tu MArgiryje sportavai?
Turi omenyje Alytuje Margityje ? jo kazkada 6 metai atgal sportinau, sportinau , kodel klausi ?
Neprisijungęs
- TNT
- Dažnas senbūvis
#342 2009-10-26 23:42
Hugoboy rašė:
TNT rašė:
Hugoboy rašė:
As irgi nnevarydavau jokiu antiestrogenu ir jokiu problemu ,bet prisiskaiciau sito forumo ir daba jau uzsipirksiu metam i priekiO tu MArgiryje sportavai?
Turi omenyje Alytuje Margityje ? jo kazkada 6 metai atgal sportinau, sportinau , kodel klausi ?
As taip pat ten sportavau. Pradzioje sporto rumuose, o paskui Sauliu namuose. Tai gal ir mate viens kita esam..
Neprisijungęs
- alchshelizs
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-28
- Žinutės: 3
#343 2009-10-28 18:17
Sveiki, taigi man jau senai yra Ginekomastija prisiklauses jusu nusipirkau tamoxifeno, paskaites apie ji, supratau kad tai nuo vezio, kaip suprasti?
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#344 2009-10-28 18:28
alchshelizs rašė:
Sveiki, taigi man jau senai yra Ginekomastija prisiklauses jusu nusipirkau tamoxifeno, paskaites apie ji, supratau kad tai nuo vezio, kaip suprasti?
gal ir nuo vezio,.bet jis yra estrogenu blokatorius,tai abejoju ar tau jis pades jai jau yra ginekomastija,pries padetu o dabar tikrai ne:)
Neprisijungęs
- alchshelizs
- Naujas dalyvis
#345 2009-10-28 19:03
Tai gal tada deginimu, sportuojant greitu(su mazu svoriu ~20kg) tempu, įmanoma būtų sumažint?
Paskutinį kartą taisė alchshelizs (2009-10-28 20:10)
Neprisijungęs
- Reniz
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-06
- Žinutės: 437
#346 2009-10-28 21:16
.
Paskutinį kartą taisė Reniz (2011-06-15 20:13)
Neprisijungęs
- alchshelizs
- Naujas dalyvis
#347 2009-10-28 22:16
Reniz rašė:
alchshelizs rašė:
Tai gal tada deginimu, sportuojant greitu(su mazu svoriu ~20kg) tempu, įmanoma būtų sumažint?
Zinai kas yra ta ginekomastija? Kaip tu ta pieno liauka sudeginsi?
Zinau, spejimas cia buvo.
Neprisijungęs
- Hugoboy
- Atkaklus dalyvis
#348 2009-11-24 19:40
Sveiki gal kas zino kaip Antiprolaktina (bromocriptine) vartoti reikia kurso metu ar po kurso pradeti ?
Neprisijungęs
- sporcmenas-2
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-07-31
- Žinutės: 5666
- Įspėjimai: 2
- Atsiliepimai: 13
#349 2009-11-24 19:58
Hugoboy rašė:
Sveiki gal kas zino kaip Antiprolaktina (bromocriptine) vartoti reikia kurso metu ar po kurso pradeti ?
kurso metu
Neprisijungęs
- Vitalijus85
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-05-07
- Žinutės: 361
- Atsiliepimai: 1
#350 2009-11-24 20:00
alchshelizs rašė:
Reniz rašė:
alchshelizs rašė:
Zinai kas yra ta ginekomastija? Kaip tu ta pieno liauka sudeginsi?
Zinau, spejimas cia buvo.
Venintele iseitis gultis po skalpeliu , Operacija kainavo apie 5000 Lt ... ant kiek teko girdeti , nes vienam is sales tas pats buvo .. Beje pats papasakok kas pas tave atsitiko , ir kodel islindo GYNO , Tada ir galesime ka nors patarti Beje Tamoxa yra antiestrogenas . Sis vaistas yra skirtas gydyti krutu veziui pas moterys
Paskutinį kartą taisė Vitalijus85 (2009-11-24 20:04)
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 12 13 14 15 16 … 98
- Pradžia
- » Farmakologija
- » Ginekomastija