Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Kokius papildus pasirinkiti?
- v|rtual
- Naujas dalyvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2007-03-09
- Žinutės: 8
- Atsiliepimai: 0
#76 2007-03-18 10:44
Re: Kokius papildus pasirinkiti?
geras pasirinkimas pradedanciam?
p.s noriu uzauginti mases, ir raumenu mases ;>
Paskutinį kartą taisė v|rtual (2007-03-18 10:45)
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#77 2007-03-18 10:47
v|rtual rašė:
geras pasirinkimas pradedanciam?
p.s noriu uzauginti mases, ir raumenu mases ;>
pradedančiajam geriausias pasirinkimas yra susitvarkyti mitybą, o ne bereikalingai leisti pinigus papildam
Neprisijungęs
- v|rtual
- Naujas dalyvis
#78 2007-03-18 11:18
man neisejna daug valgyt, + laiko nelabai turiu.. ;> (kebabas gi nemaistas)
Paskutinį kartą taisė v|rtual (2007-03-18 12:48)
Neprisijungęs
- TZR
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: DK
- Registravosi: 2006-02-18
- Žinutės: 1529
#79 2007-03-18 13:16
v|rtual rašė:
man neisejna daug valgyt, + laiko nelabai turiu.. ;> (kebabas gi nemaistas)
papildais maisto nepakeisi
Neprisijungęs
- v|rtual
- Naujas dalyvis
#80 2007-03-18 17:10
o tai ta prasme sportuojant ir naudojant papildus vistiek kazkiek mases turetu priaugti?
Neprisijungęs
- m&de
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-02-13
- Žinutės: 37
#81 2007-03-18 17:25
v|rtual rašė:
o tai ta prasme sportuojant ir naudojant papildus vistiek kazkiek mases turetu priaugti?
Jei dar ir pavalgytum tai taip. Tik supranti, kad visi tie papildai ir nebereikalo vadinami papildais. Jie tik papildo tavo organizma trukstamom medziagom, kuriu NEGALI arba PILNAI NESURENKI is maisto. Taigi pirmoj vietoj norint uzauginti mase ar raumenis tu normalei pavalgai, o po to gali galvoti apie kazkokius papildus. O tu tavo minetu papildu as nesu vartojes todel nieko negaliu patart
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-10-14
- Žinutės: 1633
- Atsiliepimai: 2
#82 2007-03-18 18:45
kaip pradedanciajam, tai per daug geras pasirinkimas, pasportuok pirmiau kelis menesiukus, kol jega normaliai pakils ir sustosi progresuot, o tada imk papildus, bet nepradek nuo paciu brangiausiu ir geriausiu.
Neprisijungęs
- m&de
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2007-02-13
- Žinutės: 37
#83 2007-03-18 18:55
Captain Anabolic rašė:
kaip pradedanciajam, tai per daug geras pasirinkimas, pasportuok pirmiau kelis menesiukus, kol jega normaliai pakils ir sustosi progresuot, o tada imk papildus, bet nepradek nuo paciu brangiausiu ir geriausiu.
Jeigu zmogus turi lesu, ti kodel gi ne ?
Neprisijungęs
- v|rtual
- Naujas dalyvis
#84 2007-03-18 18:57
tai as jau trecia menesi lankau, matosi biskeli.
o del kainos, tai ka pigiau pasiulytumet? bet is geru... ?
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
#85 2007-03-18 21:26
m&de rašė:
Captain Anabolic rašė:
Jeigu zmogus turi lesu, ti kodel gi ne ?
esme ne piniguose, o tame, jei tau auga raumenys be papildu,tai ju ir nereikia, as nekalbu apie vitaminus, jie butini, o kita medalio puse, kad organizmas pirma turi priprasti ne prie papildu, o prie sporto.
Neprisijungęs
- Captain Anabolic
- Dažnas senbūvis
#86 2007-03-18 21:27
v|rtual rašė:
tai as jau trecia menesi lankau, matosi biskeli.
o del kainos, tai ka pigiau pasiulytumet? bet is geru... ?
tai jei 3 menesi lankai ir viskas auga ir kyla, nu nezinau kaip ten pas tave, tai gali pirktis.
Neprisijungęs
- JtS
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2007-08-27
- Žinutės: 117
#87 2007-08-29 11:25
Sveiki visi. Praeitais metais sportavau iki vasaros apie 9 menesius dabar padariau pertrauka ir nuo rugsejo vel pradesiu, tada jokiu papildu nevartojau. Ar man apsimoka pirkti is karto kokiu nors papildu ar palaukti pora menesiu? Ir koki papilda geriausia pirkti pradziai?
Neprisijungęs
- studentas
- ......
- Registravosi: 2006-09-29
- Žinutės: 4263
- Atsiliepimai: 7
#88 2007-08-29 17:37
JtS rašė:
Sveiki visi. Praeitais metais sportavau iki vasaros apie 9 menesius dabar padariau pertrauka ir nuo rugsejo vel pradesiu, tada jokiu papildu nevartojau. Ar man apsimoka pirkti is karto kokiu nors papildu ar palaukti pora menesiu? Ir koki papilda geriausia pirkti pradziai?
Pirmiausia vitaminų ir mineralų nusipirk
Neprisijungęs
- funky
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-05
- Žinutės: 926
#89 2007-08-29 17:40
studentas rašė:
JtS rašė:
tapati patarciau ka ir studentas... o siaip su papildais visada spesi pasizaist geriausia sveikas maistas...
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#90 2007-08-29 17:43
funky rašė:
studentas rašė:
JtS rašė:
tapati patarciau ka ir studentas... o siaip su papildais visada spesi pasizaist geriausia sveikas maistas...
Aš tai nesuprantu iš kur toks mitas atsirado, kad be papildų negalima sportuot, atrodo, kad tik ant jų ir gyvena, o maista kažkaip pamiršta visi
Neprisijungęs
- funky
- Dažnas senbūvis
#91 2007-08-29 17:45
studentas rašė:
funky rašė:
studentas rašė:
Pirmiausia vitaminų ir mineralų nusipirktapati patarciau ka ir studentas... o siaip su papildais visada spesi pasizaist geriausia sveikas maistas...
Aš tai nesuprantu iš kur toks mitas atsirado, kad be papildų negalima sportuot, atrodo, kad tik ant jų ir gyvena, o maista kažkaip pamiršta visi
zinai kalbos yra kalbos vienas pasake kad kukareku ispute bicepsus ir visi pradejo vartot krc prisigalvoja visokiu stebuklu mano manymu nereikia jokiu cia papildu pasiemi varske su kiausiniais ir varai!
Neprisijungęs
- studentas
- ......
#92 2007-08-29 17:52
funky rašė:
studentas rašė:
funky rašė:
tapati patarciau ka ir studentas... o siaip su papildais visada spesi pasizaist geriausia sveikas maistas...Aš tai nesuprantu iš kur toks mitas atsirado, kad be papildų negalima sportuot, atrodo, kad tik ant jų ir gyvena, o maista kažkaip pamiršta visi
zinai kalbos yra kalbos vienas pasake kad kukareku ispute bicepsus ir visi pradejo vartot krc prisigalvoja visokiu stebuklu mano manymu nereikia jokiu cia papildu pasiemi varske su kiausiniais ir varai!
Pritariu 100% , buna kartais paklausia kiek priaugsiu nuo vieno ar kito papildo tai net nežinai ką atsakyt į toki kalausima, kaip valgysi taip ir augsi
Neprisijungęs
- JtS
- Atkaklus dalyvis
#93 2007-08-29 19:39
nu aisq . Jo jus teisus prisiskaiciau visur apie tuos papildus dar draugai pripasakojo ir uzejo bizas juos pirkti o del vitaminu tai geriu juos.vadinas Super Thera-M ten yra vienoj tabletei 10vitaminu ir 15 mineralu tai man atrodo kitokius dar + vitamus neapsimoka pirkt, nu nebent C isgert kartais . gal dar reikes kokiu zuvu tauku pasimt kaip manot?
Paskutinį kartą taisė JtS (2007-08-29 20:03)
Neprisijungęs
- funky
- Dažnas senbūvis
#94 2007-08-29 20:27
JtS rašė:
nu aisq . Jo jus teisus prisiskaiciau visur apie tuos papildus dar draugai pripasakojo ir uzejo bizas juos pirkti o del vitaminu tai geriu juos.vadinas Super Thera-M ten yra vienoj tabletei 10vitaminu ir 15 mineralu tai man atrodo kitokius dar + vitamus neapsimoka pirkt, nu nebent C isgert kartais . gal dar reikes kokiu zuvu tauku pasimt kaip manot?
na tu manau pakaktu... ir reiketu vitamino c uzvartot kad imunine sistema siptresne butu bei pasiziurek vaistinese alaus mieliu tableciu... daugiau manau nieko netruksta tau...
Neprisijungęs
- JtS
- Atkaklus dalyvis
#95 2007-08-29 20:34
gerai dekui uz info visiems! :-)
Neprisijungęs
- funky
- Dažnas senbūvis
#96 2007-08-29 20:41
nera uz ka tam ir esam kad padetume
Neprisijungęs
- bakaz
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Prie tavo vienkiemio
- Registravosi: 2007-01-04
- Žinutės: 696
#97 2007-08-29 20:48
JtS rašė:
Jei ten tavo nuotrauka tai is jos matyti, kad tau tikrai nereik jokiu papildu. O tik daug gero maisto
Neprisijungęs
- JtS
- Atkaklus dalyvis
#98 2007-08-29 21:03
bakaz rašė:
JtS rašė:
Jei ten tavo nuotrauka tai is jos matyti, kad tau tikrai nereik jokiu papildu. O tik daug gero maisto
jo ten mano nuotrauka
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#99 2007-08-30 14:04
duosiu bendrai visiem naujokams viena lb gera patarima.. kai klausiat tu supermenu del papildu, kurie uzsivare didelius bicus ir t.t. pasidomekit apie ju mityba, nes i ja turi buti kreipiamas didziausias demesis, o po to galvokit apie papildus
Neprisijungęs
- sadnesas
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2007-05-10
- Žinutės: 87
#100 2007-08-30 14:14
As tai manau papildus verta pradeti vartoti tada kai jau zinai nors minimuma apie jos ir jau turi normalia mityba, o matai be mitybos is tu papildu gali buti 0 efekto:| Pradzioi tesiog daug valgai ir be papildu viskas dideja:) nu o poto jau gera mityba + kreatinas + aminkes pats gazas nors man
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Kokius papildus pasirinkiti?