Puslapiai: 1 … 92 93 94 95 96 … 325
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Amino rūgštys
- Diskas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-13
- Žinutės: 780
- Atsiliepimai: 0
#2326 2009-10-04 10:25
Re: Amino rūgštys
caster rašė:
Vartoju Universal-Uni Liver ka manot apie sy produkta kada jy geriausia wartot?
Uni-liver vertą vartoti po kurso, kepenų valymo tikslais. Tam tas papildas ir skirtas, čia kažkas panašaus į Carsil ar Milk Thistle. O tu ko iš jo tikiesi?
Neprisijungęs
- caster
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-29
- Žinutės: 68
- Įspėjimai: 1
#2327 2009-10-04 13:50
Nk nesitikiu ;D Pirma kart papildus naudoju kita kart tokiu nebepirksiu;D
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#2328 2009-10-04 13:53
caster rašė:
Nk nesitikiu ;D Pirma kart papildus naudoju kita kart tokiu nebepirksiu;D
o tai kaip tu butent sitas sumastei pirkt? pardavejas parekomendavo?
Neprisijungęs
- aDze777
- Naujas dalyvis
- Vietovė: panevezys
- Žinutės: 38
#2329 2009-10-04 19:20
Diskas rašė:
caster rašė:
Vartoju Universal-Uni Liver ka manot apie sy produkta kada jy geriausia wartot?
Uni-liver vertą vartoti po kurso, kepenų valymo tikslais. Tam tas papildas ir skirtas, čia kažkas panašaus į Carsil ar Milk Thistle. O tu ko iš jo tikiesi?
O tu nors domejais ka jis daro?
Neprisijungęs
- caster
- Kalbus dalyvis
- Žinutės: 68
- Įspėjimai: 1
#2330 2009-10-05 06:39
nk nesidomejau emiau pigiausias aminkes;D
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#2331 2009-10-05 06:57
caster rašė:
nk nesidomejau emiau pigiausias aminkes;D
Neprisijungęs
- bamboochy
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-15
- Žinutės: 20
#2332 2009-10-05 12:29
sveiki turiu universal bcaa stack ir noreciau paklaust kaip gerti ji ar galima deti ju i gaineri kuri geriu po trenkes ar butinai reikia maisyt su vandeniu atskirai?
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-16
- Žinutės: 7330
- Atsiliepimai: 74
#2333 2009-10-05 12:55
bamboochy rašė:
sveiki turiu universal bcaa stack ir noreciau paklaust kaip gerti ji ar galima deti ju i gaineri kuri geriu po trenkes ar butinai reikia maisyt su vandeniu atskirai?
Skaitai instrukcija, jei kyla klausimu klausi pardavejo.
Tokio lygio temos i Naujoku skilti.
Neprisijungęs
- Martynasas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-09
- Žinutės: 3
#2334 2009-10-09 17:43
Sweiki, maciau yra tema apie amino rugstis bet ten jau tiek prirasyta kad nemanau kad kas nors atsakys y mano klausima. Tai wa noriu paklaust kokias amino rugstis pirkti, sportuoju apie 6 men. man 16m. noreciau ygaut jegos, priaug mases, nes dabar svorio truksta siek tiek ir daugiau kaip ir nieko, tik nenoriu labai silpnu amino r. kad nereiktu gert puse metu kol rezultata pamatysiu, gerai butu kad rezultatai pradetu matytis kuo greiciau nepykit uz nauja tema, laukiu atsakymu
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#2335 2009-10-09 18:05
Martynasas rašė:
Sweiki, maciau yra tema apie amino rugstis bet ten jau tiek prirasyta kad nemanau kad kas nors atsakys y mano klausima. Tai wa noriu paklaust kokias amino rugstis pirkti, sportuoju apie 6 men. man 16m. noreciau ygaut jegos, priaug mases, nes dabar svorio truksta siek tiek ir daugiau kaip ir nieko, tik nenoriu labai silpnu amino r. kad nereiktu gert puse metu kol rezultata pamatysiu, gerai butu kad rezultatai pradetu matytis kuo greiciau nepykit uz nauja tema, laukiu atsakymu
tokiu nera...
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2008-04-04
- Žinutės: 3246
- Atsiliepimai: 11
#2336 2009-10-09 18:19
Robšė rašė:
Martynasas rašė:
tokiu nera...
visiskai neturi matos supratimo apie papildus
nori greitesniu rezultatu ir geresniu, tai daryk viska kuo arciau tobulybes kas liecia programa, maista, "uzklasine veikla", papildus ir bus tau greitesni rezultatai
jei neturi pinigu ant keliu papildu kaip bcaa, proteinas, creatinas, tai masei ir jegai optimaliausias variantas yra creatino monohidratas jis ir pigus ir tikrai manau pagal kaina ir poveiki mano nuomone yra geriausias variantas is visu esamu papildu..
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#2337 2009-10-09 19:21
Savas4u rašė:
Robšė rašė:
Martynasas rašė:
tokiu nera...
nori greitesniu rezultatu ir geresniu, tai daryk viska kuo arciau tobulybes kas liecia programa, maista, "uzklasine veikla", papildus ir bus tau greitesni rezultatai
jei neturi pinigu ant keliu papildu kaip bcaa, proteinas, creatinas, tai masei ir jegai optimaliausias variantas yra creatino monohidratas jis ir pigus ir tikrai manau pagal kaina ir poveiki mano nuomone yra geriausias variantas is visu esamu papildu..
sita fraze Robshes adresu kiek neperstipri ?!
Antra.Klausimas ejo konkreciai apie amino jei as neklystu.
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#2338 2009-10-09 19:24
lexusrx rašė:
Savas4u rašė:
Robšė rašė:
tokiu nera...
jei neturi pinigu ant keliu papildu kaip bcaa, proteinas, creatinas, tai masei ir jegai optimaliausias variantas yra creatino monohidratas jis ir pigus ir tikrai manau pagal kaina ir poveiki mano nuomone yra geriausias variantas is visu esamu papildu..sita fraze Robshes adresu kiek neperstipri ?!
lexus, ko uzrukei? ten ta fraze ne robsei taikyta
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#2339 2009-10-09 19:24
lexusrx rašė:
Savas4u rašė:
Robšė rašė:
tokiu nera...visiskai neturi matos supratimo apie papildus
jei neturi pinigu ant keliu papildu kaip bcaa, proteinas, creatinas, tai masei ir jegai optimaliausias variantas yra creatino monohidratas jis ir pigus ir tikrai manau pagal kaina ir poveiki mano nuomone yra geriausias variantas is visu esamu papildu..sita fraze Robshes adresu kiek neperstipri ?!
Oi, rimtai gali pasirodyt, kad Robsei parasiau, cia ats buvo martynui.
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#2340 2009-10-09 19:24
lexusrx rašė:
sita fraze Robshes adresu kiek neperstipri ?!
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#2341 2009-10-09 19:31
emexas rašė:
lexusrx rašė:
Savas4u rašė:
Antra.Klausimas ejo konkreciai apie amino jei as neklystu.lexus, ko uzrukei? ten ta fraze ne robsei taikyta
Pagal tai kaip parashyta ishejo kaip kad Robshei.Ok ishsiaishkinom - tai buvo Martynui.
Neprisijungęs
- Sanyla
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: londonas
- Registravosi: 2009-04-26
- Žinutės: 90
#2342 2009-10-12 00:06
kaip bcaa tikslingiausia? 5 gr pries triesa ir 5 gr po tinka taip?
Neprisijungęs
- Valdas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2006-08-21
- Žinutės: 965
- Atsiliepimai: 2
#2343 2009-10-12 15:23
Sanyla rašė:
Labai gerai...
Neprisijungęs
- Savas4u
- Dažnas senbūvis
#2344 2009-10-12 15:29
Sanyla rašė:
tikslinga taip, bet as skanias bcaa ~10gr issitirpdau i 1l vandens ir salej sportuodamas sugeriu skaniai
Neprisijungęs
- Deimantas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-05-13
- Žinutės: 85
#2345 2009-10-12 20:54
Sveiki, turiu šoki toki klausimeli apie dymatize: BCAA / super amino 4800 VARTOJIMA. Rekomenduoja 12.. as apsiskaiciavau tad 5 ar 6 tableciu dienai tikrai uztektu. Esu gavęs patarimu, kaip gerti. 1) Pries treniruote 2 po treniruotes 2. 2) Per treniruote 4 pries miega 2 ir t.t.. Tad noriu kad efektas butu geresnis, beto nesporto dienomis po 4 gersiu. per pietus 2 ir vakare pries miega 2.
Tad laukiu, kaip patartumet gerti, beje ar apsimoka valgyti po treniruotes tik isgerus?
p.s vartoju Universal Creatin 30min pries treniruote. Turbut labai viska sumaliau, bet turetumet suprast.
Aminkes atrodo taip: http://www.dymatize.lt/product_info.php?products_id=22
Paskutinį kartą taisė Deimantas (2009-10-12 21:33)
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#2346 2009-10-12 22:25
Deimantas rašė:
Sveiki, turiu šoki toki klausimeli apie dymatize: BCAA / super amino 4800 VARTOJIMA. Rekomenduoja 12.. as apsiskaiciavau tad 5 ar 6 tableciu dienai tikrai uztektu. Esu gavęs patarimu, kaip gerti. 1) Pries treniruote 2 po treniruotes 2. 2) Per treniruote 4 pries miega 2 ir t.t.. Tad noriu kad efektas butu geresnis, beto nesporto dienomis po 4 gersiu. per pietus 2 ir vakare pries miega 2.
Tad laukiu, kaip patartumet gerti, beje ar apsimoka valgyti po treniruotes tik isgerus?
p.s vartoju Universal Creatin 30min pries treniruote. Turbut labai viska sumaliau, bet turetumet suprast.
Aminkes atrodo taip: http://www.dymatize.lt/product_info.php?products_id=22
Rekomenduoja 12.
O as galiu pasakyti kad reiketu vartoti 12-24
Tas tamstos apsiskaiciavimas yra nepats geriausias, veliau skundzimasi kodel neveikia.
Ko jau ko o papildu be energetiku tai visad reikia vartoti rekomenduojama doze ir daugiau, nes gamintojai rasho minimumus.
Neprisijungęs
- Deimantas
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-05-13
- Žinutės: 85
#2347 2009-10-12 22:39
lexusrx rašė:
Deimantas rašė:
Aminkes atrodo taip: http://www.dymatize.lt/product_info.php?products_id=22Rekomenduoja 12.
Tas tamstos apsiskaiciavimas yra nepats geriausias, veliau skundzimasi kodel neveikia.
Ko jau ko o papildu be energetiku tai visad reikia vartoti rekomenduojama doze ir daugiau, nes gamintojai rasho minimumus.
Hmm dekui uz patarima, bet esu sirges liaukemija jau 5 metai kaip sveikas ir sportuoju tad perdozuoti labai nenoriu. Beje daktaras pasiule kiek rekomenduoja tai pusiau maziau pvz kaip 12 rekomenduoja 6 gert. Tiesiog baiminuosi kad veziniu lasteliu neprigaivintu. O saleje tikrai sportuoju, prakatuoju. Ne kaip dauguma mano amziaus kazko greit nori pasiekt ar panaisia suprantu si pilnai sporta. Beto jai reikia duomenu ugis 172cm svoris 67kg.
Paskutinį kartą taisė Deimantas (2009-10-12 22:51)
Neprisijungęs
- SenasSportas
- Ponas papildas
- Vietovė: Kaunas ir visi kiti
- Registravosi: 2008-04-25
- Žinutės: 5728
- Atsiliepimai: 33
#2348 2009-10-12 23:17
neisivaizduoju ar cia bent teoriskai imanoma kad ta liga griztu nuo to, bet nerizikuociau asmeniskai ir daryciau kaip daktaras sako nebent tureciau tikslia ir patikrinta/uztikrinta priesinga informacija
Neprisijungęs
- Stangperis
- buvęs Algimantas
- Registravosi: 2008-08-19
- Žinutės: 543
#2349 2009-10-12 23:29
Sanyla rašė:
jei padvigubintum tj gal ir pajusi kaska...
Neprisijungęs
- lexusrx
- Dažnas senbūvis
#2350 2009-10-12 23:47
Deimantas rašė:
lexusrx rašė:
Deimantas rašė:
Aminkes atrodo taip: http://www.dymatize.lt/product_info.php?products_id=22Rekomenduoja 12.
Ko jau ko o papildu be energetiku tai visad reikia vartoti rekomenduojama doze ir daugiau, nes gamintojai rasho minimumus.Hmm dekui uz patarima, bet esu sirges liaukemija jau 5 metai kaip sveikas ir sportuoju tad perdozuoti labai nenoriu. Beje daktaras pasiule kiek rekomenduoja tai pusiau maziau pvz kaip 12 rekomenduoja 6 gert. Tiesiog baiminuosi kad veziniu lasteliu neprigaivintu. O saleje tikrai sportuoju, prakatuoju. Ne kaip dauguma mano amziaus kazko greit nori pasiekt ar panaisia suprantu si pilnai sporta. Beto jai reikia duomenu ugis 172cm svoris 67kg.
Jei turi ligos istorija, tai klausyk daktaro.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 92 93 94 95 96 … 325
- Pradžia
- » Maisto papildai
- » Amino rūgštys