Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

emexas
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2007-01-30
Žinutės: 15144
Atsiliepimai: 46

#2101 2009-06-01 21:49

Re: Kreatinas

duoniuks rašė:

emexas rašė:

duoniuks rašė:

tas tai aisku cia..bet nei SS,nei kepalas, nei tu,Emexai, neturit pasiulyti grynai AAKG miltu, su CEE irgi sunku dab...citrulino malato taip pat nieks neturit.. o juos visus geriant manau, kad gana geras NO papildas gautusi..aisku, geras uz ten ta kaina,kur be siuntimo ji nurodyta..big_smile

nu tokiu atveju verta... derinukas superinis gautus smile
beja, tu CEE miltus ragaves..? jei ne, tai pirk kapsulemis ar tabletemis.. nes skonis tai ojojoj.. baisesnio nesu burnoj apturejes big_smile

geres nesu, bet visi sako,kad lb jau baisaus skonio..big_smile hmm, butu idomu paragauti..smile

galiu perleist 400g uz nebloga kaina jei nori isbandyt.. big_smile pats manau nebeiveiksiu, tai galim susitart big_smile

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2009-03-29
Žinutės: 2585
Atsiliepimai: 6

#2102 2009-06-02 22:19

Sveiki turiu klausima del Kre - Alkalyno(Nutrend). Ar baigus ji vartoti nekrenta darbiniai svoriai labai ir ar kuno mase nesumazeja, raumenu apimtis?

Neprisijungęs

Arnoldas
buvęs ArnoldasWFF
Registravosi: 2009-04-21
Žinutės: 1647
Atsiliepimai: 4

#2103 2009-06-02 22:58

kenis rašė:

Sveiki turiu klausima del Kre - Alkalyno(Nutrend). Ar baigus ji vartoti nekrenta darbiniai svoriai labai ir ar kuno mase nesumazeja, raumenu apimtis?

ne

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis

#2104 2009-06-02 23:05

Na dekui ;D

Neprisijungęs

Miozeriux
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-06-07
Žinutės: 499
Atsiliepimai: 1

#2105 2009-06-07 14:31

Man reikia vartoti vieną kreatino dozę per dieną, taip parašyta ant dėžutės pagal mano svorį, kada tai geriausia padaryti? smile

Neprisijungęs

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#2106 2009-06-07 16:09

Miozeriux rašė:

Man reikia vartoti vieną kreatino dozę per dieną, taip parašyta ant dėžutės pagal mano svorį, kada tai geriausia padaryti? smile

Ryte, ant tuscio skrandzio.

Neprisijungęs

kenis
Dažnas senbūvis

#2107 2009-06-07 22:12

Ka galite pasakyti apie Nutrend Kre - Alkalyn produkta? Ar apsimoka pirkt?

Neprisijungęs

Miozeriux
Dažnas dalyvis

#2108 2009-06-07 22:47

E5 rašė:

Miozeriux rašė:

O kiek laiko po to maždaug nevalgyti?

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#2109 2009-06-07 22:56

kenis rašė:

Ka galite pasakyti apie Nutrend Kre - Alkalyn produkta? Ar apsimoka pirkt?

geras kreatinas.. smile

Neprisijungęs

E5
Moderatorius
Registravosi: 2009-01-08
Žinutės: 1645
Atsiliepimai: 10

#2110 2009-06-07 23:34

Miozeriux rašė:

E5 rašė:

Miozeriux rašė:

O kiek laiko po to maždaug nevalgyti?

20-30 minuciu bus per akis smile

Neprisijungęs

Robke
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-04-29
Žinutės: 5
Atsiliepimai: 0

#2111 2009-06-08 10:38

Gal kas vartojote ar galite pasakyti ar geras ?  http://www.smcsport.lt/maisto-papildai/ … alate.html

Neprisijungęs

backtosport
Naujas dalyvis
Registravosi: 2007-12-14
Žinutės: 23

#2112 2009-06-08 23:31

Sveiki..Ka galvojate apie kreatino vartojam dietos metu ryskinimuisi. Kiek ko paklausiu labai jau priestaringai vertina. O as asmeniskai nematau cia nieko bloga. I sale einu 6kart:3kart su svarmenim(po 35min), 3kardio(35min)+presas. Neustebkit del treniruociu laiko,treniruotes superserijom,todel labai intensyvios(tarpai tarp superseriju 1min). Cia kur ir padeda man kreatinas, nes man reikalingas didelis energijos kiekis per trumpa laika..Be jo, manyciau tik daugiau raumenu sudeginciau. Taigi, ka manot?smile

Paskutinį kartą taisė backtosport (2009-06-08 23:32)

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#2113 2009-06-08 23:34

backtosport rašė:

Sveiki..Ka galvojate apie kreatino vartojam dietos metu ryskinimuisi. Kiek ko paklausiu labai jau priestaringai vertina. O as asmeniskai nematau cia nieko bloga. I sale einu 6kart:3kart su svarmenim(po 35min), 3kardio(35min)+presas. Neustebkit del treniruociu laiko,treniruotes superserijom,todel labai intensyvios(tarpai tarp superseriju 1min). Cia kur ir padeda man kreatinas, nes man reikalingas didelis energijos kiekis per trumpa laika..Be jo, manyciau tik daugiau raumenu sudeginciau. Taigi, ka manot?smile

prasta mintis.. geriau burneri rimtesni nusipirk smile

Neprisijungęs

backtosport
Naujas dalyvis

#2114 2009-06-08 23:39

emexas rašė:

backtosport rašė:

Jei gali pasakyk kodel? Dar vartoju isrugu protejina, l-karnitina,BCAA, Amino 1200, L-Gliutamina,+vitaminai mineralai,omega 3.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#2115 2009-06-08 23:54

backtosport rašė:

emexas rašė:

backtosport rašė:

Jei gali pasakyk kodel? Dar vartoju isrugu protejina, l-karnitina,BCAA, Amino 1200, L-Gliutamina,+vitaminai mineralai,omega 3.

kreatinas metant svori menkai pasitarnauja jegos atzvilgiu. o energijos tai tikrai neprides..

o pasiemes gera lipotropini / termogenini burneri, gausi ir energijos daug, ir raumenuko daugiau issaugosi, kadangi lipotropikai skatins degint ne raumeni, o riebala.. wink

Neprisijungęs

backtosport
Naujas dalyvis

#2116 2009-06-09 02:01

emexas rašė:

backtosport rašė:

emexas rašė:

kreatinas metant svori menkai pasitarnauja jegos atzvilgiu. o energijos tai tikrai neprides..

o pasiemes gera lipotropini / termogenini burneri, gausi ir energijos daug, ir raumenuko daugiau issaugosi, kadangi lipotropikai skatins degint ne raumeni, o riebala.. wink

Hmm.. Nu, suprantu as kad maziau pasitarnauja.. Bet pasitarnauja..Jauciu..Be kreatino tai superserijom varyt daug sunkiau butu. Bet metant svori gal jo ir nelabai reikia. Ok. Keatina metam lauk:). Turiu viena thermo burneri bet nevartoju, kiek sudeti ziurejau tai jis man nelabai raumenu apsaugos tai galvoju gal dar HMB pasiimti.?Nu bet kokiu atveju bandysim be kreatino...Pagalvojus is tikro, tik pinigus i bala metu, geriau pasilaikysiu mases auginimui ji.

Neprisijungęs

Andzej1
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-06-05
Žinutės: 2

#2117 2009-06-09 09:48

Nepasakiciau, kad Kreatinas nepriduoda jegos, pilnas blefas. Jis duoda ir jegos ir sausos mases! O dar geresnis derinis butu toks: Gakic+Leukic+Kreatinas(Dynamatize arba Sell Tech)+Geras liesas protejinas, jega ir raumenis auga stebuklingai. Tikrai pajusi jau po menesio, kad raumenis paaugo, o nuo Gakico tai nuo pat pirmos treneruotes jausi jegos didejima.
Esu isbandes.

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#2118 2009-06-09 11:04

Andzej1 rašė:

Nepasakiciau, kad Kreatinas nepriduoda jegos, pilnas blefas. Jis duoda ir jegos ir sausos mases! O dar geresnis derinis butu toks: Gakic+Leukic+Kreatinas(Dynamatize arba Sell Tech)+Geras liesas protejinas, jega ir raumenis auga stebuklingai. Tikrai pajusi jau po menesio, kad raumenis paaugo, o nuo Gakico tai nuo pat pirmos treneruotes jausi jegos didejima.
Esu isbandes.

kalba eina apie kreatino vartojima metant svori wink

Neprisijungęs

emexas
Dažnas senbūvis

#2119 2009-06-09 11:10

backtosport rašė:

emexas rašė:

backtosport rašė:

Hmm.. Nu, suprantu as kad maziau pasitarnauja.. Bet pasitarnauja..Jauciu..Be kreatino tai superserijom varyt daug sunkiau butu. Bet metant svori gal jo ir nelabai reikia. Ok. Keatina metam lauk:). Turiu viena thermo burneri bet nevartoju, kiek sudeti ziurejau tai jis man nelabai raumenu apsaugos tai galvoju gal dar HMB pasiimti.?Nu bet kokiu atveju bandysim be kreatino...Pagalvojus is tikro, tik pinigus i bala metu, geriau pasilaikysiu mases auginimui ji.

HMB geras dalykas.. tik brangokas smile

Neprisijungęs

Miozeriux
Dažnas dalyvis

#2120 2009-06-09 12:15

O žiūrėkit, čia gal tūpas klausimas, bet kai maišot kreatino monohidratą vandenyje, tai jis turi ištirpt, ar tiesiog visas plaukiot, ir tuos miltelius išgeri tokius kaip jie yra tik su vandeniu? big_smile

Neprisijungęs

Andzej1
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-06-05
Žinutės: 2

#2121 2009-06-09 12:47

Jis neistirpa iki galo, tuos miltelius reikia isgerti su vandieniu. Gali paprasciau dariti - sauksta i burna ir uzgeri. Mazai zaidimo:).

Neprisijungęs

backtosport
Naujas dalyvis

#2122 2009-06-09 12:52

Miozeriux rašė:

O žiūrėkit, čia gal tūpas klausimas, bet kai maišot kreatino monohidratą vandenyje, tai jis turi ištirpt, ar tiesiog visas plaukiot, ir tuos miltelius išgeri tokius kaip jie yra tik su vandeniu? big_smile

Pasiskaityk temos pradzioje.. Ten turetum rasti visus tau rupimus atsakymus kaip vartoti kreatina smile

Neprisijungęs

Miozeriux
Dažnas dalyvis

#2123 2009-06-09 12:59

Aišku, ačiū smile

Neprisijungęs

Džaghet
Kalbus dalyvis
Registravosi: 2009-05-05
Žinutės: 62

#2124 2009-06-09 13:27

vartoju gaineri kuriame yra kreatino monohydrato (5g porcijoje) ir noriu nuipirkt dar kreatino monohidrato , bet kai ji wartoji reikia daryt pertraukas , taj nuo kiek skiaciuot ar kaj ta gaineri su kreatinu pradejau gert ar kai juos abu pradesiu gert ? big_smile ar nebutina daryt tas pertraukas ?

Neprisijungęs

BodybuilderNO.1
Naujas dalyvis
Vietovė: Panevezys
Registravosi: 2009-03-31
Žinutės: 8

#2125 2009-06-09 16:38

emexas rašė:

backtosport rašė:

emexas rašė:

HMB geras dalykas.. tik brangokas smile

tikrai geras tas HMB, yra PEAK firmos HMB 90 kapsuliu, kapsuleje 1,4 g, o kaina tai 92 lt, manau tikrai vertas demesio.

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net