Prisijungti arba Registruotis
- zaliasss
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Klaipeda
- Registravosi: 2008-10-12
- Žinutės: 8132
- Atsiliepimai: 54
#101 2009-03-16 16:49
Re: Sanarių ir pečių skausmai, sausgyslių patempimai
jo gana daznai isnyra, nu seip saleje db nebedarau tokiu pratimu kur isnyra man tas petys, bet buna kad ir namie kokias nesamones darant isnyra. buvo netgi taip kad klube susimusiau trenkiau bachurui i galva, isniro ir krc pzd nk padaryt nebegali... gerai kad draugai salia buvo
Neprisijungęs
- CaFa
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Namai
- Registravosi: 2008-03-13
- Žinutės: 73
- Atsiliepimai: 0
#102 2009-03-20 20:45
Man jau dvi savaites nepraeina skausmas. Skauda sausgysles apatineje kojos dalyje(netoli pedos, mazdaug toj vietoj kur kedus risiesi). Galvoju gal pasitempiau, nes pradejo skaudeti, kai zaidziau krepsini be apsilimo susiverzes kedus. Siaip krepsini zaidziu beveik kas antra diena, kuo toliau tuo labiau skauda zaidimo metu. Ir tas skausmas toks nervingas, per nervus eina. Gal galit ka patarti?
Paskutinį kartą taisė CaFa (2009-03-20 20:45)
Neprisijungęs
- HRS
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-03-11
- Žinutės: 4143
- Atsiliepimai: 8
#103 2009-03-25 21:09
Sveiki,turiu problemele,kai padirbu ant koju,po trenkes kokias dvi tris dienas skauda kelenus,gal kas ka galit patart ka daryt,ar kokius tepalus ar vitaminu sanariams???
Neprisijungęs
- Космос
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-17
- Žinutės: 9
#104 2009-03-29 15:01
sveiki sporto zmones zodziu, turiu tokia beda: pries savaite griuvau ant laiptu ir patempiau rieso raiscius, skausmas eina net iki alkunes, matosi melyne is vidaus susidarius, norisi kuo greciau grizt i sporta, siuo metu tepu fastumgeliu, nakciai dedu kompresa spiritini. gal kam yra teke panasiai susidurt? ka galit patart del gydymo?
Neprisijungęs
- im
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-12-03
- Žinutės: 70
#105 2009-03-31 10:37
Космос rašė:
sveiki sporto zmones zodziu, turiu tokia beda: pries savaite griuvau ant laiptu ir patempiau rieso raiscius, skausmas eina net iki alkunes, matosi melyne is vidaus susidarius, norisi kuo greciau grizt i sporta, siuo metu tepu fastumgeliu, nakciai dedu kompresa spiritini. gal kam yra teke panasiai susidurt? ka galit patart del gydymo?
Pabandyk Toki komresa: Sutarkuoji imbiero sakni su bulvine tarka, Ta kosele dedi ant vietos kur skauda, pridengi is binto sulankstytu tamponu ir aprisi siltai.Dar gali uzdeti ant tampono politeleno, kad sultys nesusigertu i .bintus. Ibieras labai sildo, veikia priesuzdegimiskai , padeda isivaikscioti kraujosruvoms. Pabandyk. Man tai pagelbejo, nors gydziau peti , one riesa. Sekmes. Imbiero rasi bet kuriame prekybos centre.
Neprisijungęs
- b3st
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-03-09
- Žinutės: 45
#106 2009-04-09 15:03
sweiki visi :) turiu problema kuri begalo man nemaloni... tikriausej pasitempiau vidurine ir priekine kairiojo pecio dalis.. skausmas nezmoniskas darant kariska spaudima, spaudima kampu ir pan... viena karta net ranka atsijunge ir stanga ant krutines krito... :D tjp staigej neskaudejo iki 4 pakartojimo o paskuj kaip kirto... nezinauj gal ka padet galit? pas daktarus buvauj sako tikriausej patempes bet negarantavo. tepalo siluminio tepu gal jau kokia savaite ir jokio kruvio neduodu peciams. snd nuejauj y kacelke pazet gal truputy atsigavo tj vel tik iki 4 pakartojimo viskas geraj. zinoma svoris buvo mazas tj ir skausmas mazesnis. be peciu kacelkej negaliu nk daryt iskyrus kojas.... nervaj ima :D
Neprisijungęs
- im
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2008-12-03
- Žinutės: 70
#107 2009-04-21 11:01
b3st rašė:
sweiki visi turiu problema kuri begalo man nemaloni... tikriausej pasitempiau vidurine ir priekine kairiojo pecio dalis.. skausmas nezmoniskas darant kariska spaudima, spaudima kampu ir pan... viena karta net ranka atsijunge ir stanga ant krutines krito... tjp staigej neskaudejo iki 4 pakartojimo o paskuj kaip kirto... nezinauj gal ka padet galit? pas daktarus buvauj sako tikriausej patempes bet negarantavo. tepalo siluminio tepu gal jau kokia savaite ir jokio kruvio neduodu peciams. snd nuejauj y kacelke pazet gal truputy atsigavo tj vel tik iki 4 pakartojimo viskas geraj. zinoma svoris buvo mazas tj ir skausmas mazesnis. be peciu kacelkej negaliu nk daryt iskyrus kojas.... nervaj ima
Man buvo panasiai, tik patempimas buvo ne toks stiprus. negaliu paguoosti,nes pravargau beveik 3 men., sportavau neapkraudamas peciu, nervinausi. poto pradejau daryti visus pratimus, tik stipriai sumazinau kruvius kai kuriu pratimu. Tepalu ir vaistu isbandziau n kieki,mazai kas padejo. dabar baigiu jau beveik issigyditi pajutau pagerejima ryskiai kai pradejau lankyti masaza, nakciai klijuoti Olfen pleista kuris veikia 12 val. ir diena tepti sportivnyj balzam Valentyna Dikulia, kuri pirkau turguje pas rusisku vaistu pardavejus. Pradejo jaustis rezultatai, tai net nuotaika pagerejo. Siaip, manau nusiteik gana ilgam gydimui , taip greitai nepraeina ypac jei dar ir toliau po truputi sportuosi. Sekmres gydantis
Neprisijungęs
- ztomukazzzz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-06-19
- Žinutės: 2
#108 2009-06-19 22:08
Kas gali buti jei skauda desiny sona neina normaliai nei kojos atkelti nuo zemes krc tepiausi tais deginanciais kremais ir nieko kjp skauda tjp skauda o ta sona pradejo skaudet kai buwau siauliuose warzybose matot esu ant 100m sprinteris tj ar gali buti kai tose siauliuose begau kad pasitempiau smarkiai kokia kraujagysle ar sanary?Ar kas nors baisesnio.
Neprisijungęs
- justg
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-05-25
- Žinutės: 168
#109 2009-06-20 08:21
ztomukazzzz rašė:
Kas gali buti jei skauda desiny sona neina normaliai nei kojos atkelti nuo zemes krc tepiausi tais deginanciais kremais ir nieko kjp skauda tjp skauda o ta sona pradejo skaudet kai buwau siauliuose warzybose matot esu ant 100m sprinteris tj ar gali buti kai tose siauliuose begau kad pasitempiau smarkiai kokia kraujagysle ar sanary?Ar kas nors baisesnio.
kurioj vietoj tiksliau skauda ? nes desnys sonas labai jau sunkiai suprantama ties kuria vieta skauda
Neprisijungęs
- Lauryz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-05-20
- Žinutės: 46
#110 2009-06-20 11:50
Pradejau daryt stangos trauka prie pilvo ir pradejo jaustis sita vieta :
Pradzioj isviso dariau be svoriu, bet vistiek jautesi. Dabar visalaika jei kurnors nepatogiai sedziu labai greit pavargsta tai vieta ir seip as ja pastovei jauciu. Gali but, kad darydamas ta pratima per daug isrieciu nugara, nes rieciu tai net per jega.
Neprisijungęs
- addictive
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-07-06
- Žinutės: 24
#111 2009-07-21 09:26
Sveiki, na vat ir man prasideda ....skauda pečius, apšilinėju tikrai gerai ir įpatingai pečius...bet jie visvien labai traška, taip lyg žinot atrodo tuoj trekštels ir praeis bet nesutreška iki galo ir skauda... Šiandien laukia treniruotė pečiams net nežinau kaip ją atlikinėsiu.. gal numanote dėl ko taip gali būti ir kaip spręsti..?
Neprisijungęs
- nierkas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-07-02
- Žinutės: 23
#112 2009-08-21 23:56
Sveiki. gal kas galit patart, ar gal buvo kam taip, prasidejo skausmas net nezinau del ko, skauda kaip ir nugara ties klubu desnei pusei, taip kaip einu ar seip tik trepsi toks kai koky nerva spaustu, ar uzdegimas butu. bandziau sildomus tepalus, ir dar kazkoki, nelabai padeda, nera dabar kaip pas daktaraus nueit. dekui
Neprisijungęs
- Dopamine
- buvęs elijus
- Vietovė: Luton
- Registravosi: 2007-08-18
- Žinutės: 1670
- Atsiliepimai: 5
#113 2009-09-06 13:22
pasitempiau achilo sausgysle, gal zinot kokiu pratimu kur padetu greiciau atstatyt ir seip kiek reiktu pailset nuo sporto? Ir dar vienas toks ydomus dalykas buvo. Zaidziau krepsini ir peda padejau kreivai, tai toks skausmas buvo kad vaiksciojau slubciodamas eidamas namo. Gryzes ilipau i vonia pasildziau su siltu vandeniu ir paskui pries eidamas miegot atsaldziau su saltu ir ka ryte vos vos teduria... Galvoju gal kaip nors padetu ir su achilu jei pasildyciau su siltu vandeniu ir po 2 val kokiu atsaldyciau?
Neprisijungęs
- tyrant
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-06-19
- Žinutės: 436
- Atsiliepimai: 2
#114 2009-09-06 16:02
elijus rašė:
pasitempiau achilo sausgysle, gal zinot kokiu pratimu kur padetu greiciau atstatyt ir seip kiek reiktu pailset nuo sporto? Ir dar vienas toks ydomus dalykas buvo. Zaidziau krepsini ir peda padejau kreivai, tai toks skausmas buvo kad vaiksciojau slubciodamas eidamas namo. Gryzes ilipau i vonia pasildziau su siltu vandeniu ir paskui pries eidamas miegot atsaldziau su saltu ir ka ryte vos vos teduria... Galvoju gal kaip nors padetu ir su achilu jei pasildyciau su siltu vandeniu ir po 2 val kokiu atsaldyciau?
nezinau kaip ten su tuo siltu vandeniu bet is savo patirties kai buvau raiscius pasitempes ties ciurna(visiskai negalejau pajudinti kojos nes nezmoniskai skaudejo,galvojau reiks deti i gipsa) sokau i lowa kisau koja i leda ir per savaitgali praejo beveik visiskai
Neprisijungęs
- Dopamine
- buvęs elijus
- Vietovė: Luton
- Registravosi: 2007-08-18
- Žinutės: 1670
- Atsiliepimai: 5
#115 2009-09-12 17:44
kaip reiktu gydyti patempta achilo sausgysle? siektiek patempiau.
Neprisijungęs
- suopis22
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-06
- Žinutės: 1
#116 2009-10-08 17:43
Sveiki.
Turiu vieną klausimėlį dėl savo pirštinų kurios prilaiko riešus. Tai blogai ar gerai ? Nes vieni sako tai gerai, o kiti sako, kad poto lieka siulpni riešai ir pns. Tai kaip yra iš tikrųjų. Atsakykite prašau tik tie kurie nusimano ir tikrai žino. Iš anksto Ačiū. Šitaip atrodo pirštinės http://www.maistassportui.lt/index.php?cid=1621
Neprisijungęs
- AlLeNaS
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-10-13
- Žinutės: 3
#117 2009-10-13 20:47
sveiki,turiu tokia problemele buvau padares pertrauka ir pradejau vel sportuot ir pradejo skaudet kaires alkunes sanari,ka galetumet patart ar geriau pas daktarus eit?galvoju gal animal flex pabandyt
Paskutinį kartą taisė AlLeNaS (2009-10-13 20:48)
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#118 2009-10-13 21:59
AlLeNaS rašė:
sveiki,turiu tokia problemele buvau padares pertrauka ir pradejau vel sportuot ir pradejo skaudet kaires alkunes sanari,ka galetumet patart ar geriau pas daktarus eit?galvoju gal animal flex pabandyt
nepergyvenk. praeis. per mažai apšyli. apšilimo metu daryk sąnario sukimo judesius. o ne tik pirmyn ir atgal.
Neprisijungęs
- AlLeNaS
- Naujas dalyvis
#119 2009-10-14 19:41
jamada rašė:
AlLeNaS rašė:
nepergyvenk. praeis. per mažai apšyli. apšilimo metu daryk sąnario sukimo judesius. o ne tik pirmyn ir atgal.
nu bandysiu,seip jau apie menuo skauda tai susirupinau jau
Neprisijungęs
- jamada
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-04-23
- Žinutės: 2087
#120 2009-10-16 16:55
AlLeNaS rašė:
jamada rašė:
AlLeNaS rašė:
nu bandysiu,seip jau apie menuo skauda tai susirupinau jau
tai gal jėgai darai? aš kai darau jėgos treniruotę tai man visada sąnariai pareina.
Neprisijungęs
- [)esperado
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-07-31
- Žinutės: 425
- Atsiliepimai: 1
#121 2009-10-16 18:07
jamada rašė:
aš kai darau jėgos treniruotę tai man visada sąnariai pareina.
Bet iki kitos treniruotės sąnariai praeina?
Neprisijungęs
- AlLeNaS
- Naujas dalyvis
#122 2009-10-17 16:21
jamada rašė:
AlLeNaS rašė:
jamada rašė:
nepergyvenk. praeis. per mažai apšyli. apšilimo metu daryk sąnario sukimo judesius. o ne tik pirmyn ir atgal.nu bandysiu,seip jau apie menuo skauda tai susirupinau jau
tai gal jėgai darai? aš kai darau jėgos treniruotę tai man visada sąnariai pareina.
as kai betkoki pratima darau bsk jauciasi skausmas,ypac nuo prisitraukimu po 3kazkur prisitraukimu jau norm pradeda skaudet tai ir daugiau nebedarau
Neprisijungęs
- nagliz
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-12
- Žinutės: 1
#123 2009-11-12 23:48
Sveiki kolegos sportininkai, turiu siokia tokia beda. Sportuoju apie 4 metus, bet dabar jau apie menesi laiko skauda kairiji peti, skausmas pasireiskia tik krutines diena,taip sakant nuo pradzios treniruotes iki pabaigos darant tik krutines raumenis. Toks tarsi viduje keistas skausmas, pavyzdziui tiesiant ranka skauda o keliant i virsu ne. Visom kitom dienom apart krutines neskauda na isskyrus jei trica su stanga darau, bet sio pratimo jau nebedarau. O ka su krutine daryt?Kas tai galetu buti?Kaip reiktu gydyti ar tepti kazkuom?Nustoti sportuot ar ne?Dabar jau nebegaliu pratimu daryti visi pajegumu mazindamas svorius vistiek jauciu skausma. Isanksto dekui uz patarimus ir pamastymus.
Neprisijungęs
- Kalnas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-11-13
- Žinutės: 14
#124 2009-11-14 17:54
nagliz rašė:
Sveiki kolegos sportininkai, turiu siokia tokia beda. Sportuoju apie 4 metus, bet dabar jau apie menesi laiko skauda kairiji peti, skausmas pasireiskia tik krutines diena,taip sakant nuo pradzios treniruotes iki pabaigos darant tik krutines raumenis. Toks tarsi viduje keistas skausmas, pavyzdziui tiesiant ranka skauda o keliant i virsu ne. Visom kitom dienom apart krutines neskauda na isskyrus jei trica su stanga darau, bet sio pratimo jau nebedarau. O ka su krutine daryt?Kas tai galetu buti?Kaip reiktu gydyti ar tepti kazkuom?Nustoti sportuot ar ne?Dabar jau nebegaliu pratimu daryti visi pajegumu mazindamas svorius vistiek jauciu skausma. Isanksto dekui uz patarimus ir pamastymus.
Nu jo man ir panasi beda su kairiuoju peciu ir ypac ant spaudimo jauciasi. Bandyk krutinei daryt tokius pratimus kur neskauda ar hanteliu plesimas ar lygegretes ar darkokius, jei imanoma spaudima daryk su mazu svoriu po dauk pakartojimu, nes dauk pakartojimu stiprina raiscius. Ir teptis pries trenirke kaitinanciu tepalu.
Neprisijungęs
- Briuslys
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-28
- Žinutės: 31
#125 2009-12-01 17:53
turiu tokia beda .. skauda kaires rankos riesa bet tik tada kai tarkim padedu hantelius ...sportuoju dar tik 4 menesius ir jau nuo pat pradziu skaudedavo bet labai nesmarkiai ... o snd jau ziuriu negerumai darosi .. tai pradejau daryti mazdaug taip kad kai padedu svori ant zemes laaabai letai atitraukiu ir atpalaiduoju ta riesa ... tada nieko viskas normaliai o jeigu staigiai padedu ir paleidziu tai is vis belenkaip skauda... seip darant pratimus rieso kaip ir neskauda.. ar man kas gali paaiskinti kas cia darosi ? ir kaip su tuo susidoroti ?
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis