Puslapiai: 1 … 48 49 50 51 52 … 753
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai
- Bottom
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: Šiauliai
- Registravosi: 2008-10-02
- Žinutės: 52
- Atsiliepimai: 0
#1226 2008-11-08 10:43
Re: Įvairūs klausimai
Dabar pas mane namuose problema su kiaušiniais Aš juos noriu kasryt valgyt, suvalgau po 4(su tryniais), bet tėvai vis sako, kad mat negerai dažnai kiaušinius valgyt. Galima tik kelis kartus per savaitę, nes "kažkas tada būna negerai". Čia tiesa ar babytės pasakos?
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
- Atsiliepimai: 2
#1227 2008-11-08 12:09
Bottom rašė:
Dabar pas mane namuose problema su kiaušiniais Aš juos noriu kasryt valgyt, suvalgau po 4(su tryniais), bet tėvai vis sako, kad mat negerai dažnai kiaušinius valgyt. Galima tik kelis kartus per savaitę, nes "kažkas tada būna negerai". Čia tiesa ar babytės pasakos?
I sita klausima vieningo atsakymo kaip suprantu vis dar nera.
Faktas, kad kiausinio trynyje yra nemazai "blogojo" cholesterolio. Kitas faktas - trynyje gausu medziagu, kurios neleidzia tam cholesteroliui nusesti kraujagysliu sienelese ir pan... Atliktu tyrimu rezultatai parode, kad daznas kiausiniu vartojimas neitakoja blogojo cholesterolio kiekio organizme.
As asmeniskai nesuku sau galvos - nevengiu nei kiausiniu, nei tryniu.
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-10-16
- Žinutės: 296
#1228 2008-11-08 15:05
Butelis rašė:
Bottom rašė:
I sita klausima vieningo atsakymo kaip suprantu vis dar nera.
Faktas, kad kiausinio trynyje yra nemazai "blogojo" cholesterolio. Kitas faktas - trynyje gausu medziagu, kurios neleidzia tam cholesteroliui nusesti kraujagysliu sienelese ir pan... Atliktu tyrimu rezultatai parode, kad daznas kiausiniu vartojimas neitakoja blogojo cholesterolio kiekio organizme.
As asmeniskai nesuku sau galvos - nevengiu nei kiausiniu, nei tryniu.
as tryniu nevalgau
Neprisijungęs
- Degradas
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-10-26
- Žinutės: 350
#1229 2008-11-08 17:09
o as valgau
Neprisijungęs
- Digitaly
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-11-16
- Žinutės: 27
#1230 2008-11-16 19:22
Sveiki,
Man 32 metai, sportuoju salėje apie tris mėnesius, praeitais metais 4 mėnesius. Per tą laiką bandau atrasti save ir sau labiausiai tinkamą programą. Svoris 98 kg. Tikslas atėjimo į salę sustiprinti ir išryškinti po riebalais esantį raumenyną bei numesti nereikalingą svorį nuo pilvo (talijos apimtis 104 cm). Normalus mano svoris ko gero turėtų būti apie 80 kg, tačiau tikrai nenoriu tapti liesas kaip dviratis, kaip minėjau norisi paauginti raumenų. Sportuoju pagal pirmą programą šioje nuorodoje: http://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/73 ir labai daug dirbu ant preso, įvairiais pratimais. Labai prašau padėkite išsiaiškinti kaip turėtų atrodyti mano mitybos planas ir kokius maisto papildus turėčiau rinktis, kad augtų raumuo deginamo riebalo sąskaita. Ar mano pasirinkta programa teisinga, bent jau pradžioje? Salėje dirbu stipriai ir daug, atiduodu save visą, tačiau pastebiu, kad turiu mažai energijos, dėl to "užpompuoti" raumens, na nebent išskyrus kojas (jos mano stipriausia pusė), nepavyksta. Būčiau dėkingas už praktiškus patarimus. Ypatingai dėl papildų ir mitybos. Didelis dėkui.
Neprisijungęs
- super
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-21
- Žinutės: 659
#1231 2008-11-16 19:40
Digitaly rašė:
Sveiki,
Man 32 metai, sportuoju salėje apie tris mėnesius, praeitais metais 4 mėnesius. Per tą laiką bandau atrasti save ir sau labiausiai tinkamą programą. Svoris 98 kg. Tikslas atėjimo į salę sustiprinti ir išryškinti po riebalais esantį raumenyną bei numesti nereikalingą svorį nuo pilvo (talijos apimtis 104 cm). Normalus mano svoris ko gero turėtų būti apie 80 kg, tačiau tikrai nenoriu tapti liesas kaip dviratis, kaip minėjau norisi paauginti raumenų. Sportuoju pagal pirmą programą šioje nuorodoje: http://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/73 ir labai daug dirbu ant preso, įvairiais pratimais. Labai prašau padėkite išsiaiškinti kaip turėtų atrodyti mano mitybos planas ir kokius maisto papildus turėčiau rinktis, kad augtų raumuo deginamo riebalo sąskaita. Ar mano pasirinkta programa teisinga, bent jau pradžioje? Salėje dirbu stipriai ir daug, atiduodu save visą, tačiau pastebiu, kad turiu mažai energijos, dėl to "užpompuoti" raumens, na nebent išskyrus kojas (jos mano stipriausia pusė), nepavyksta. Būčiau dėkingas už praktiškus patarimus. Ypatingai dėl papildų ir mitybos. Didelis dėkui.
taip nesumazinsi talija ,tik stiprini preso raumenis
Dar pastebejau ,kad rasiai ,kad nori kartu mesti ir kartu auginti raumeni ,bent jau taip galima suprasti is tavo posto.Taip mityba svarbiausias dalykas ,metant svori ,bei ji auginant ir aplamai svarbus dalykas gyvenime yra gerai sureguliuota mityba.Del papildu ,tai pasiimk amino rugsciu,proteino gero,ne kokio Š ,gliutamino ,aisku svarbiausia tai vitaminai - multi vitaminu kompleksa ,zuvu tauku.Mityba ,tai nemazink angliavandeniu suvarojamu kieki is karto ,plaipsniui mazink ,nes greitai numesti kg ir jie greitai grizta ir neretai su kaupu.Aisku ,angliavandeniu saltinis -koses ,baltymai - zuvis ,varske ,kiausiniai ,jautiena ,vistiena,Riebalai - is zuvies naudingiausi yra.Ir stengis neperzengti 10gr.riebalu /100gr maiste.Veng bAndeliu visokiu ,miltiniu patiekalu ,viska virk ,ne kepk riebaluose ,pirmoje dienos puseje sunaudok angliavandeniu kieki +baltymai prie ju ir riebalai aisku,o antroje dienos puseje stengis kuo maziau angliavandeniu valgyti.Bet nepamirsk metant kg reikia viska uoliai ziureti ir viska palaipsniui daryti ,tada gali prarasti maziau raumens.Vandens gerk ~3lt.
Nepamirsk daryti kadrio treniruociu ,kaip neini i sale ,tai yra minti dvirati , begioti ir panasiai.
Jei kas neaisku dar klausk ,padesim kaip tik galesim
p.s. susidaryk mitybos plana ir parasyk ,kaip zadi maitintis.Patvarkysim ,jei kas bus negerai.
Neprisijungęs
- Digitaly
- Naujas dalyvis
#1232 2008-11-16 19:50
super rašė:
Dar pastebejau ,kad rasiai ,kad nori kartu mesti ir kartu auginti raumeni ,bent jau taip galima suprasti is tavo posto.Taip mityba svarbiausias dalykas ,metant svori ,bei ji auginant ir aplamai svarbus dalykas gyvenime yra gerai sureguliuota mityba.Del papildu ,tai pasiimk amino rugsciu,proteino gero,ne kokio Š ,gliutamino ,aisku svarbiausia tai vitaminai - multi vitaminu kompleksa ,zuvu tauku.Mityba ,tai nemazink angliavandeniu suvarojamu kieki is karto ,plaipsniui mazink ,nes greitai numesti kg ir jie greitai grizta ir neretai su kaupu.Aisku ,angliavandeniu saltinis -koses ,baltymai - zuvis ,varske ,kiausiniai ,jautiena ,vistiena,Riebalai - is zuvies naudingiausi yra.Ir stengis neperzengti 10gr.riebalu /100gr maiste.Veng bAndeliu visokiu ,miltiniu patiekalu ,viska virk ,ne kepk riebaluose ,pirmoje dienos puseje sunaudok angliavandeniu kieki +baltymai prie ju ir riebalai aisku,o antroje dienos puseje stengis kuo maziau angliavandeniu valgyti.Bet nepamirsk metant kg reikia viska uoliai ziureti ir viska palaipsniui daryti ,tada gali prarasti maziau raumens.Vandens gerk ~3lt.
Nepamirsk daryti kadrio treniruociu ,kaip neini i sale ,tai yra minti dvirati , begioti ir panasiai.
p.s. susidaryk mitybos plana ir parasyk ,kaip zadi maitintis.Patvarkysim ,jei kas bus negerai.
Dekui uz patarimus, laikysiuos ju nes matau man jie tinkami. O kaip ryskinamas presas jei ne pratimais? Jauciu kad ji jau gera turiu, bet jis po riebalu Del svorio metimo ir raumens auginimo visiskai teisingai supratai, bet itariu kad tai vargu ar imanoma kartu. Ko gero turesiu mesti kazkiek svorio, del to degs ir raumuo..Del papildu kaip supratau reikia, amino rugsciu, proteino, glutamino, vitaminu (del vitaminu..ar animal pack tiktu? ar keist kazkuo kitu)? O kaip del kreatino,ar jo man nereikes? Del kardio treniruociu...ar jas galeciau daryti po treniruotes su sunkumais?, ar tai kenktu ir vargintu? nes 5 kartus treniruotis per savaite ko gero nepajegsiu
Neprisijungęs
- super
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-21
- Žinutės: 659
#1233 2008-11-16 20:04
Digitaly rašė:
super rašė:
p.s. susidaryk mitybos plana ir parasyk ,kaip zadi maitintis.Patvarkysim ,jei kas bus negerai.Dekui uz patarimus, laikysiuos ju nes matau man jie tinkami. O kaip ryskinamas presas jei ne pratimais? Jauciu kad ji jau gera turiu, bet jis po riebalu Del svorio metimo ir raumens auginimo visiskai teisingai supratai, bet itariu kad tai vargu ar imanoma kartu. Ko gero turesiu mesti kazkiek svorio, del to degs ir raumuo..Del papildu kaip supratau reikia, amino rugsciu, proteino, glutamino, vitaminu (del vitaminu..ar animal pack tiktu? ar keist kazkuo kitu)? O kaip del kreatino,ar jo man nereikes? Del kardio treniruociu...ar jas galeciau daryti po treniruotes su sunkumais?, ar tai kenktu ir vargintu? nes 5 kartus treniruotis per savaite ko gero nepajegsiu
Presas ryskinamas ne pratimais ,juk tau krenta svoris riebalas nuo viso kuno ,nuo vienos vietos daugiau nuo kitos maziau ,ir taip mesi riebala kol presas pasirodys ,o dar paminesiu darydamas daug preso pratimu tik ji stiprinsi cia daugiausia nuo genu priklauso ,kaip pas ka koks presas.
Manau uztektu ir paprastu vitaminu pvz sitie : http://www.vaistai.lt/index.php?option= … d=vitamins ,aisku jie be akcijos ,seip jie su akcija ~24lt kainuoja jei su aikcija sakyciau situos imti ,o jei be akcijos ,tai uz tokia suma geresniu galima rasti.
Kreatinas seip kaupia vandeni ,bet manau ,kad galima ji ir reiketu vartoti metant svori ,bet manau atsiras tokiu kurie mane ptikslins gali ir po treniruotes ,bet daryti reikia lengva kadrio ,bet ir saleje treniruote nedaryk tokia glainga, kad liktu jegu lengvam kadrio ,aisku kadri daryk +30 min.palaipsniui laika kelk.
p.s. del papildu ,tai dar ziurekis ,kokiu imtis ir kokios firmos ,kad kaina atitikru kokybe
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewforum.php?id=5
Neprisijungęs
- Digitaly
- Naujas dalyvis
#1234 2008-11-16 20:12
Smagu gauti vertingu patarimu,galbut kazkas dar kazkuo paprotins. Kaip supratau Super siulai daryti normalia ne per sunkia treniruote su svoriais ir apie 30 min,o veliau ir dar daugiau minuciu kardio? ir taip 3 dienas per savaite?Viena diena skirta kojoms, tai lieka du kartai
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-01-30
- Žinutės: 15144
- Atsiliepimai: 46
#1235 2008-11-16 20:14
super rašė:
Digitaly rašė:
super rašė:
p.s. susidaryk mitybos plana ir parasyk ,kaip zadi maitintis.Patvarkysim ,jei kas bus negerai.Dekui uz patarimus, laikysiuos ju nes matau man jie tinkami. O kaip ryskinamas presas jei ne pratimais? Jauciu kad ji jau gera turiu, bet jis po riebalu Del svorio metimo ir raumens auginimo visiskai teisingai supratai, bet itariu kad tai vargu ar imanoma kartu. Ko gero turesiu mesti kazkiek svorio, del to degs ir raumuo..Del papildu kaip supratau reikia, amino rugsciu, proteino, glutamino, vitaminu (del vitaminu..ar animal pack tiktu? ar keist kazkuo kitu)? O kaip del kreatino,ar jo man nereikes? Del kardio treniruociu...ar jas galeciau daryti po treniruotes su sunkumais?, ar tai kenktu ir vargintu? nes 5 kartus treniruotis per savaite ko gero nepajegsiu
Presas ryskinamas ne pratimais ,juk tau krenta svoris riebalas nuo viso kuno ,nuo vienos vietos daugiau nuo kitos maziau ,ir taip mesi riebala kol presas pasirodys ,o dar paminesiu darydamas daug preso pratimu tik ji stiprinsi cia daugiausia nuo genu priklauso ,kaip pas ka koks presas.
Manau uztektu ir paprastu vitaminu pvz sitie : http://www.vaistai.lt/index.php?option= … d=vitamins ,aisku jie be akcijos ,seip jie su akcija ~24lt kainuoja jei su aikcija sakyciau situos imti ,o jei be akcijos ,tai uz tokia suma geresniu galima rasti.
Kreatinas seip kaupia vandeni ,bet manau ,kad galima ji ir reiketu vartoti metant svori ,bet manau atsiras tokiu kurie mane ptikslins gali ir po treniruotes ,bet daryti reikia lengva kadrio ,bet ir saleje treniruote nedaryk tokia glainga, kad liktu jegu lengvam kadrio ,aisku kadri daryk +30 min.palaipsniui laika kelk.
p.s. del papildu ,tai dar ziurekis ,kokiu imtis ir kokios firmos ,kad kaina atitikru kokybe
http://www.kulturizmas.net/forumas/viewforum.php?id=5
pritarsiu super..
pilvas ryskeja krentat svoriui nuo viso kuno.. t.y. reikia dietos ir atitinkamu treniruociu + kardio po treniruociu.
is vitaminu, tai reiktu sportininkams subalansuoto komplekso, kuriame yra daug b grupes vitaminu..
kreatinas metant svori manau nereikalingas. jis pagrinde veikia momemtine jega, tad svorio metime nebus naudingas papildas.
is papildu vertingiausi svori mentant tokie:
1 proteinas (izoliato pagrindu)
2 BCAA arba EAA amino r.
3 l-karnitinas
4 vitaminai
5 gliutaminas
Neprisijungęs
- Digitaly
- Naujas dalyvis
#1236 2008-11-16 20:23
emexas rašė:
pritarsiu super..
pilvas ryskeja krentat svoriui nuo viso kuno.. t.y. reikia dietos ir atitinkamu treniruociu + kardio po treniruociu.
is vitaminu, tai reiktu sportininkams subalansuoto komplekso, kuriame yra daug b grupes vitaminu..
kreatinas metant svori manau nereikalingas. jis pagrinde veikia momemtine jega, tad svorio metime nebus naudingas papildas.
2 BCAA arba EAA amino r.
3 l-karnitinas
4 vitaminai
5 gliutaminas
Ka reiskia atitinkama treniruote? Gal galima kiek placiau? Ar mano pasirinkta pradziai netinka? Ji juk sunki ir manau riebala degina neblogai. Bent jau as taip manyciau. Del kardio aisku (pulsas fat burn zonoje) ir kiek imanoma daugiau. Del vitaminu, gal ka nors konkreciau galetumete patarti su pvz, kaip ir del visu penkiu papildu. Kokios firmos mineti papildai yra kokybiski ir atitinka kaina?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1237 2008-11-16 20:39
Digitaly rašė:
emexas rašė:
pritarsiu super..
2 BCAA arba EAA amino r.
3 l-karnitinas
4 vitaminai
5 gliutaminasKa reiskia atitinkama treniruote? Gal galima kiek placiau? Ar mano pasirinkta pradziai netinka? Ji juk sunki ir manau riebala degina neblogai. Bent jau as taip manyciau. Del kardio aisku (pulsas fat burn zonoje) ir kiek imanoma daugiau. Del vitaminu, gal ka nors konkreciau galetumete patarti su pvz, kaip ir del visu penkiu papildu. Kokios firmos mineti papildai yra kokybiski ir atitinka kaina?
nemaciau tavo programos.. mestelk nuoroda, zvilgtelsiu.
vitaminu tai ivairiu geru yra.. turi rinkti pagai tai, kur pirksi ir uz kiek gauni.
del papildu koplektuko.. tai velgi reiktu ne firmas vaikytis, o zet kokia sudetis ir kaina..
Neprisijungęs
- Digitaly
- Naujas dalyvis
#1238 2008-11-16 20:46
emexas rašė:
Digitaly rašė:
emexas rašė:
pritarsiu super..
2 BCAA arba EAA amino r.
3 l-karnitinas
4 vitaminai
5 gliutaminasKa reiskia atitinkama treniruote? Gal galima kiek placiau? Ar mano pasirinkta pradziai netinka? Ji juk sunki ir manau riebala degina neblogai. Bent jau as taip manyciau. Del kardio aisku (pulsas fat burn zonoje) ir kiek imanoma daugiau. Del vitaminu, gal ka nors konkreciau galetumete patarti su pvz, kaip ir del visu penkiu papildu. Kokios firmos mineti papildai yra kokybiski ir atitinka kaina?
nemaciau tavo programos.. mestelk nuoroda, zvilgtelsiu.
vitaminu tai ivairiu geru yra.. turi rinkti pagai tai, kur pirksi ir uz kiek gauni.
del papildu koplektuko.. tai velgi reiktu ne firmas vaikytis, o zet kokia sudetis ir kaina..
Sportuoju pagal pirmą programą šioje nuorodoje: http://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/73 o del papildu ir vitaminu tai ir prasau Jusu senbuviu patarimo, kokie yra geri ir palanki kaina? Nes abejoju ar is tokios gausybes informacijos siame forume sugebesiu atfiltruoti kurie yra geri uz savo kaina
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1239 2008-11-16 20:54
Digitaly rašė:
emexas rašė:
Digitaly rašė:
Ka reiskia atitinkama treniruote? Gal galima kiek placiau? Ar mano pasirinkta pradziai netinka? Ji juk sunki ir manau riebala degina neblogai. Bent jau as taip manyciau. Del kardio aisku (pulsas fat burn zonoje) ir kiek imanoma daugiau. Del vitaminu, gal ka nors konkreciau galetumete patarti su pvz, kaip ir del visu penkiu papildu. Kokios firmos mineti papildai yra kokybiski ir atitinka kaina?nemaciau tavo programos.. mestelk nuoroda, zvilgtelsiu.
del papildu koplektuko.. tai velgi reiktu ne firmas vaikytis, o zet kokia sudetis ir kaina..Sportuoju pagal pirmą programą šioje nuorodoje: http://www.kulturizmas.net/treniruotes/p2_articleid/73 o del papildu ir vitaminu tai ir prasau Jusu senbuviu patarimo, kokie yra geri ir palanki kaina? Nes abejoju ar is tokios gausybes informacijos siame forume sugebesiu atfiltruoti kurie yra geri uz savo kaina
na nera tinkama ta programa svorio metimui..
manau naudingiau butu jei ryskinimui naudotum full-body metodika http://www.kulturizmas.net/forumas/view … hp?id=1687
del papildu, tai uzbek i papildu skilti, ten bus galima aptart viska placiau
taip pat keleta pasiulymu brukstelsiu i AP, manau sudomins
Neprisijungęs
- Digitaly
- Naujas dalyvis
#1240 2008-11-16 21:05
emexas rašė:
manau naudingiau butu jei ryskinimui naudotum full-body metodika http://www.kulturizmas.net/forumas/view … hp?id=1687
taip pat keleta pasiulymu brukstelsiu i AP, manau sudomins
Aciu uz patarimus. Butinai uzsuksiu i papildu skyriu. Klausimas tik vienas, ar su fullbody treniruote nesudeginsiu su riebalais kartu ir turimu raumenu? na ir aisku tikiuosi kad kazkoki raumenu kieki taip sportuodamas juk galiu priaugti irgi ar ne?
Neprisijungęs
- emexas
- Dažnas senbūvis
#1241 2008-11-16 21:09
Digitaly rašė:
emexas rašė:
taip pat keleta pasiulymu brukstelsiu i AP, manau sudominsAciu uz patarimus. Butinai uzsuksiu i papildu skyriu. Klausimas tik vienas, ar su fullbody treniruote nesudeginsiu su riebalais kartu ir turimu raumenu? na ir aisku tikiuosi kad kazkoki raumenu kieki taip sportuodamas juk galiu priaugti irgi ar ne?
nuo mitybos viskas priklauso.. bet full-body metodika yra saugesne negu split metodika, metant svori..
o prieaugio tai nesitikek mesdamas svori.. tai nesuderinamas dalykas paprastam sportininkui.
tavo tikslas dabar turi buti optimalus riebalu deginimas ir kuo geresnis raumenu isaugojimas
Neprisijungęs
- Digitaly
- Naujas dalyvis
#1242 2008-11-17 08:19
emexas rašė:
Digitaly rašė:
emexas rašė:
taip pat keleta pasiulymu brukstelsiu i AP, manau sudominsAciu uz patarimus. Butinai uzsuksiu i papildu skyriu. Klausimas tik vienas, ar su fullbody treniruote nesudeginsiu su riebalais kartu ir turimu raumenu? na ir aisku tikiuosi kad kazkoki raumenu kieki taip sportuodamas juk galiu priaugti irgi ar ne?
nuo mitybos viskas priklauso.. bet full-body metodika yra saugesne negu split metodika, metant svori..
o prieaugio tai nesitikek mesdamas svori.. tai nesuderinamas dalykas paprastam sportininkui.
tavo tikslas dabar turi buti optimalus riebalu deginimas ir kuo geresnis raumenu isaugojimas
Dekui, pasinaudosiu patarimais .
Neprisijungęs
- mongolas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-26
- Žinutės: 8
#1243 2008-11-20 14:14
Ka manot apie tas vienkartines sriubas ?Anglevandeniu tai tikrai nemazai 100 gr 60 angliu ,bet 20 riebalu .o pakelius buna visokiu 60-80 gr .Turiu daug draugu is rusijos uzsiamanciu kulturizmu tai kai nuvaridavau tai jie ten pastoviai tuos esdavo
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#1244 2008-11-20 14:26
mongolas rašė:
Ka manot apie tas vienkartines sriubas ?Anglevandeniu tai tikrai nemazai 100 gr 60 angliu ,bet 20 riebalu .o pakelius buna visokiu 60-80 gr .Turiu daug draugu is rusijos uzsiamanciu kulturizmu tai kai nuvaridavau tai jie ten pastoviai tuos esdavo
Prastos kokybes angliavandeniai... Man as asmeniskai jose nematau nieko gero. Nors jai verkiant reikia mases ar darai dideli bulkinga salia tinkamo maisto is kurio gauni angliavandeniu ir baltimu, papildomai galima ir pavalgyt tokia ivairove.
Neprisijungęs
- Exploder
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Vašingtonas
- Registravosi: 2008-06-20
- Žinutės: 161
#1245 2008-11-20 18:09
Sveiki! Krc mokykloj pas man nesamones darosi...i mokykla 9 h,o grystu arba 15h arba 17h. Ar kaip nors imanoma susidaryt taisyklinga mityba,jei budamas mokykloje galiu valgyt tik 9.45 ir 13.45?(namie tai jau normaliai galiu valgyt)
Neprisijungęs
- mongolas
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2008-09-26
- Žinutės: 8
#1246 2008-11-21 01:12
i kuprine isimesk maisto ,per pertraukas valgyk
Paskutinį kartą taisė mongolas (2008-11-21 01:13)
Neprisijungęs
- Exploder
- Atkaklus dalyvis
#1247 2008-11-21 17:02
O taip gerai butu?
Valgymai:
1. 7.45
2. 9.45
3. 12.45
4. 17.00
5. 19.00
6. 21.00
Paskutinį kartą taisė Exploder (2008-11-21 17:02)
Neprisijungęs
- Antana5
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Dublin
- Registravosi: 2007-08-02
- Žinutės: 2780
#1248 2008-11-21 17:05
Exploder rašė:
O taip gerai butu?
Valgymai:
1. 7.45
2. 9.45
3. 12.45
4. 17.00
5. 19.00
6. 21.00
Gi norejai papildus pirkti. Isigyk baltimu, ir per pertrauka ismauk kokteili sumaisius su pienu, kad paletint pasisavinima. Arba isigyk dvieju rusiu baltimus (pasisavinimo greicio prasme ir vartok pagal laika) Jai tarpas tarp maisto ilgas vartoji ilgiau virskinamus baltymus, jai ne - atvirksciai. Kas liecia angliavandenius, pasiruosk pries einant i mokykla arba juos dek i kokteilius.
Neprisijungęs
- Exploder
- Atkaklus dalyvis
#1249 2008-11-21 18:49
i mokykla papildu tikrai nenesiu..o tai jei padarysiu 4h pertrauka tarp wieno walgymo,tai labai blogai bus?
Neprisijungęs
- Butelis
- Forumo Juokas
- Registravosi: 2008-02-20
- Žinutės: 2969
- Atsiliepimai: 2
#1250 2008-11-21 19:08
Exploder rašė:
i mokykla papildu tikrai nenesiu..o tai jei padarysiu 4h pertrauka tarp wieno walgymo,tai labai blogai bus?
As turiu keleta 3.5-4h tarpu, augu Zinoma, geriau, kad ju nebutu.
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 48 49 50 51 52 … 753
- Pradžia
- » Mityba ir dietos
- » Įvairūs klausimai