Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

super
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2007-07-21
Žinutės: 659
Atsiliepimai: 0

#101 2008-11-07 22:16

Re: Bėgiojimas

emexas rašė:

noriu rašė:

kaip manot..ar begioti tokiu oru neapsirengus siltai labai kenkia sanariams? roll o jei pries tai apsyli gerai?

pati begioju dar pusetinai apsirengus(ta prasme ilgom galunem ir su pora virsutiniu golfuku), bet nemazai zmoniu matau su sortais ar bridzais begiojanciu(kad ir siandien, kai lauke 0 laipsniu) yikes

nemanau, kad kenkia.. smile

Kiek man trenere sake ,kad jei einu i lauka pabegiot ,tai sako geriau jau su kelnem(aisku nesu kokiom vilnoniom big_smile ,akd tik pridengtu raumenis,nekliutu jiems didelio salcio) ,nes raumenims saltis nera gerai smile

Neprisijungęs

mergytia
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2008-10-16
Žinutės: 296

#102 2008-11-08 15:02

emexas rašė:

noriu rašė:

kaip manot..ar begioti tokiu oru neapsirengus siltai labai kenkia sanariams? roll o jei pries tai apsyli gerai?

pati begioju dar pusetinai apsirengus(ta prasme ilgom galunem ir su pora virsutiniu golfuku), bet nemazai zmoniu matau su sortais ar bridzais begiojanciu(kad ir siandien, kai lauke 0 laipsniu) yikes

man kaip tik atvirksciai atrodo.

Neprisijungęs

CLuB
Dažnas senbūvis
Registravosi: 2007-12-23
Žinutės: 1337

#103 2008-11-08 15:17

mergytia rašė:

emexas rašė:

noriu rašė:

man kaip tik atvirksciai atrodo.

Manau kai pasigausi plauciu uzdegima kitaip kalbesi lol

Neprisijungęs

mariulis
Naujas dalyvis
Registravosi: 2012-05-07
Žinutės: 14
Įspėjimai: 1

#104 2012-05-07 20:47

Labas vakaras. Norejau suzinoti daugiau apie begiojimo stiliu del svorio deginimo. Man 18 metu, ugis 181, svoris 78 ir noreciau numest pora kilogramu. Pilnas internetas visokiu nuomoniu ir esu visiskai pasimetes. Gal kas patartumete kaip begti: ar krosa, ar sprinta, ar dar kokiu nors budu? P.S pradejau begioti pries savaite. Be to, kokio maisto atsisakyti o koki labiau rinktis? Ir pabaigai, labiausia nepatinka ant liemens ir pilvo papildoma mase, kurios noreciau atsikratyti, tai gal yra kokie papildomi pratimai? Aciu visiems is anksto smile

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net