- super
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2007-07-21
- Žinutės: 659
- Atsiliepimai: 0
#101 2008-11-07 22:16
Re: Bėgiojimas
emexas rašė:
noriu rašė:
kaip manot..ar begioti tokiu oru neapsirengus siltai labai kenkia sanariams? o jei pries tai apsyli gerai?
pati begioju dar pusetinai apsirengus(ta prasme ilgom galunem ir su pora virsutiniu golfuku), bet nemazai zmoniu matau su sortais ar bridzais begiojanciu(kad ir siandien, kai lauke 0 laipsniu)nemanau, kad kenkia..
Kiek man trenere sake ,kad jei einu i lauka pabegiot ,tai sako geriau jau su kelnem(aisku nesu kokiom vilnoniom ,akd tik pridengtu raumenis,nekliutu jiems didelio salcio) ,nes raumenims saltis nera gerai
Neprisijungęs
- mergytia
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2008-10-16
- Žinutės: 296
#102 2008-11-08 15:02
emexas rašė:
noriu rašė:
kaip manot..ar begioti tokiu oru neapsirengus siltai labai kenkia sanariams? o jei pries tai apsyli gerai?
pati begioju dar pusetinai apsirengus(ta prasme ilgom galunem ir su pora virsutiniu golfuku), bet nemazai zmoniu matau su sortais ar bridzais begiojanciu(kad ir siandien, kai lauke 0 laipsniu)nemanau, kad kenkia..
man kaip tik atvirksciai atrodo.
Neprisijungęs
- CLuB
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2007-12-23
- Žinutės: 1337
#103 2008-11-08 15:17
mergytia rašė:
emexas rašė:
noriu rašė:
man kaip tik atvirksciai atrodo.
Manau kai pasigausi plauciu uzdegima kitaip kalbesi
Neprisijungęs
- mariulis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2012-05-07
- Žinutės: 14
- Įspėjimai: 1
#104 2012-05-07 20:47
Labas vakaras. Norejau suzinoti daugiau apie begiojimo stiliu del svorio deginimo. Man 18 metu, ugis 181, svoris 78 ir noreciau numest pora kilogramu. Pilnas internetas visokiu nuomoniu ir esu visiskai pasimetes. Gal kas patartumete kaip begti: ar krosa, ar sprinta, ar dar kokiu nors budu? P.S pradejau begioti pries savaite. Be to, kokio maisto atsisakyti o koki labiau rinktis? Ir pabaigai, labiausia nepatinka ant liemens ir pilvo papildoma mase, kurios noreciau atsikratyti, tai gal yra kokie papildomi pratimai? Aciu visiems is anksto smile
Neprisijungęs