Puslapiai: 1 … 125 126 127 128 129 … 242
Prisijungti arba Registruotis
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba
- RawLifting
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2011-08-08
- Žinutės: 199
- Atsiliepimai: 0
#3151 2011-08-20 14:20
Re: Bendro pobūdžio pagalba
nsakysiu rašė:
Sweiki, tai va sportuoju apie metus ir norėjau paklausti, ar man verta pradėti naudoti tuos visokiu maisto papildus ???
Vartok varske bus vietoj papildu,o kai rimtai apsipresi sportuot tada ir galvok apie papildus.Mano tokia nuomone butu
Neprisijungęs
- Naturalas
- ..izo klubo paziba..
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2007-09-27
- Žinutės: 1014
- Atsiliepimai: 9
#3152 2011-08-20 14:22
RawLifting rašė:
nsakysiu rašė:
Sweiki, tai va sportuoju apie metus ir norėjau paklausti, ar man verta pradėti naudoti tuos visokiu maisto papildus ???
Vartok varske bus vietoj papildu,o kai rimtai apsipresi sportuot tada ir galvok apie papildus.Mano tokia nuomone butu
Na as manau, kad jie reikalingi tik, kai neismaitini organizmo
Neprisijungęs
- rokisbulkute
- Kalbus dalyvis
- Registravosi: 2011-06-27
- Žinutės: 81
#3153 2011-08-21 18:39
atsakyt gali kas i klausima mano!!!??????
Neprisijungęs
- peleda4g
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: vištos papai
- Žinutės: 74
#3154 2011-08-21 20:46
pagrindinem puslapi pasiziurek emexo straipsnis apie bcaa gal aiskiau bus.
Neprisijungęs
- rokisbulkute
- Kalbus dalyvis
#3155 2011-08-22 11:05
peleda4g rašė:
I mano klausima atsakymo ten nera.
Neprisijungęs
- gedemas
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: norvegija
- Registravosi: 2010-12-29
- Žinutės: 2748
- Įspėjimai: 1
- Atsiliepimai: 4
#3156 2011-08-22 17:11
rokisbulkute rašė:
peleda4g rašė:
tada pasakysiu tau, pirmiausia ismok maitintis, kai pamatysi progresa suprasi kad ir be papildu galima sportuot, zinoma vitaminai nepamaisys...
Neprisijungęs
- GediminasJ
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: UK, Manchester
- Registravosi: 2011-05-21
- Žinutės: 2263
- Atsiliepimai: 2
#3157 2011-08-22 18:05
gedemas rašė:
rokisbulkute rašė:
peleda4g rašė:
tada pasakysiu tau, pirmiausia ismok maitintis, kai pamatysi progresa suprasi kad ir be papildu galima sportuot, zinoma vitaminai nepamaisys...
Vitaminai, tada proteino prireikia, tada bcaa, tada kreatinu ir t.t.
Neprisijungęs
- Ernis__
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-08-13
- Žinutės: 22
#3158 2011-08-22 19:26
Paklausiu siektiek neitema. Ar kai buna ant stangos suoliuku treniruokliai rankom tai treniruojantis su jais taspats kas plesimas su hanteliais ar ne ?
Neprisijungęs
- Bardo
- Metų forumietis 2010
- Vietovė: UK
- Registravosi: 2009-11-18
- Žinutės: 6045
- Atsiliepimai: 24
#3159 2011-08-22 19:28
Ernis__ rašė:
Paklausiu siektiek neitema. Ar kai buna ant stangos suoliuku treniruokliai rankom tai treniruojantis su jais taspats kas plesimas su hanteliais ar ne ?
free weights>machines
Neprisijungęs
- appleomax
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-08-10
- Žinutės: 129
#3160 2011-08-22 21:32
Bardo rašė:
Ernis__ rašė:
free weights>machines
tiesa
Neprisijungęs
- rokisbulkute
- Kalbus dalyvis
#3161 2011-08-22 22:43
gedemas rašė:
rokisbulkute rašė:
peleda4g rašė:
Suprantu kad mityba svarbiausia.Bet ne visi turi tiek lt,ir tiek laiko,kad pasimaitint idealiu rezimu.O papildai tikrai nepamaisys,kad ir ideali ta mityba butu
Neprisijungęs
- rokisbulkute
- Kalbus dalyvis
#3162 2011-08-22 22:44
GediminasJ rašė:
gedemas rašė:
rokisbulkute rašė:
I mano klausima atsakymo ten nera.tada pasakysiu tau, pirmiausia ismok maitintis, kai pamatysi progresa suprasi kad ir be papildu galima sportuot, zinoma vitaminai nepamaisys...
Vitaminai, tada proteino prireikia, tada bcaa, tada kreatinu ir t.t.
taip
Neprisijungęs
- rokisbulkute
- Kalbus dalyvis
#3163 2011-08-22 22:45
Bardo rašė:
Ernis__ rašė:
free weights>machines
va va,cia tiesa,o daugeliui pasakau,kodel nusiemes esu tas rankenas,tai netiki,kad su laisvais svoriais geriau bus .
Neprisijungęs
- NATURAL1978
- Dažnas senbūvis
- Registravosi: 2011-04-16
- Žinutės: 4833
- Atsiliepimai: 30
#3164 2011-08-23 08:55
rokisbulkute rašė:
Bardo rašė:
Ernis__ rašė:
free weights>machines
va va,cia tiesa,o daugeliui pasakau,kodel nusiemes esu tas rankenas,tai netiki,kad su laisvais svoriais geriau bus .
BET KOKIOS STAKLES RIBOJA AMPLITUDE ARBA DIRBA NENATURALIA TRAJEKTORIJA, DEL TO DRASIAI REKOMENDUOJU LAISVA SVORI
Neprisijungęs
- PelkiuSenis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-08-23
- Žinutės: 9
#3165 2011-08-23 10:24
Sveiki,
Tikiuosi tinkamoje vietoje uzduodu klausima Esu siek tiek daugiau nei 25m vyriskis, 194cm ugio ir svoris apie 92kg. Siaip viskas kaip ir norma (zinoma taip paprastai ziurint) ir mane pradzioje kas kamuoja tai pilvas Siaip jo tokio kaip ir nera, nes liemuo apie 93cm. Taciau pradzioje ka noriu padaryti - tai sutvarkyti presa. Ir po bamba kaip ir problematiskiausia vieta, kai nuo ten ta riebaliuko sluoksni pasalinti? Tiesiog intensyviai apatainiai daliai presui pratimus daryti ar dar kazkiek kazkokios mitybos dadet koregavimu? Nes atrodo, kad raumuo kaip ir tvirteja, bet va riebaliukas nepasiduoda Dar kazkur girdejau tokia minti, kad tai buna nuo sedimo darbo ir gal dar netaisyklingo sedejimo (su tokiu sunkoka taisyklingai sedet prie PC kai po stalu(klavos stalciumi) kojos netelpa)
Internete pilna pratimu, o kas realiai padet gali? Kad ir va, pratimu rinkinys:
http://www.iwantsixpackabs.com/bodyweig … cises.html
Tame puslapy ir treniruotes visokios sudets ir pan.
Beje, siaip sportuoju tik namu salygomis.
Neprisijungęs
- Ignacas
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2010-05-27
- Žinutės: 165
- Atsiliepimai: 1
#3166 2011-08-23 15:40
PelkiuSenis rašė:
Sveiki,
Tikiuosi tinkamoje vietoje uzduodu klausima Esu siek tiek daugiau nei 25m vyriskis, 194cm ugio ir svoris apie 92kg. Siaip viskas kaip ir norma (zinoma taip paprastai ziurint) ir mane pradzioje kas kamuoja tai pilvas Siaip jo tokio kaip ir nera, nes liemuo apie 93cm. Taciau pradzioje ka noriu padaryti - tai sutvarkyti presa. Ir po bamba kaip ir problematiskiausia vieta, kai nuo ten ta riebaliuko sluoksni pasalinti? Tiesiog intensyviai apatainiai daliai presui pratimus daryti ar dar kazkiek kazkokios mitybos dadet koregavimu? Nes atrodo, kad raumuo kaip ir tvirteja, bet va riebaliukas nepasiduoda Dar kazkur girdejau tokia minti, kad tai buna nuo sedimo darbo ir gal dar netaisyklingo sedejimo (su tokiu sunkoka taisyklingai sedet prie PC kai po stalu(klavos stalciumi) kojos netelpa)
Beje, siaip sportuoju tik namu salygomis.
Nera tokio dalyko, kaip riebalu salinimas nuo pasirinktos kuno vietos. Susidaryk mityba. Daryk cardio pratimus. Riebalu nenumesi darydamas atsilenkimus.
Paskutinį kartą taisė Ignacas (2011-08-23 15:41)
Neprisijungęs
- MrBurbulas
- Shy Gym Rat
- Registravosi: 2011-07-11
- Žinutės: 12860
- Atsiliepimai: 23
#3167 2011-08-23 15:44
Ignacas rašė:
PelkiuSenis rašė:
Sveiki,
Beje, siaip sportuoju tik namu salygomis.Nera tokio dalyko, kaip riebalu salinimas nuo pasirinktos kuno vietos. Susidaryk mityba. Daryk cardio pratimus. Riebalu nenumesi darydamas atsilenkimus.
yra. nusiurbimas
Neprisijungęs
- peleda4g
- Kalbus dalyvis
- Vietovė: vištos papai
- Žinutės: 74
#3168 2011-08-23 17:13
MrBurbulas rašė:
Ignacas rašė:
PelkiuSenis rašė:
Sveiki,
Beje, siaip sportuoju tik namu salygomis.Nera tokio dalyko, kaip riebalu salinimas nuo pasirinktos kuno vietos. Susidaryk mityba. Daryk cardio pratimus. Riebalu nenumesi darydamas atsilenkimus.
yra. nusiurbimas
dieta, kardio ir bus rezai
Neprisijungęs
- PelkiuSenis
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2011-08-23
- Žinutės: 9
#3169 2011-08-24 10:32
Aha, na kaip ir viskas aisku. O ka galima namu salygomis be kardio?
Bei kas tinkamesnio valgyt vakarais? Pas mane darbas pamaininis ir buna kad is darbo griztu 21val ir norisi kazko i skrandi imesti. Tai varske kokia gal tinkamesne butu, kaip koses, ar jos tinkamos rytui labiau?
Neprisijungęs
- appleomax
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2011-08-10
- Žinutės: 129
#3170 2011-08-24 10:41
PelkiuSenis rašė:
Aha, na kaip ir viskas aisku. O ka galima namu salygomis be kardio?
Bei kas tinkamesnio valgyt vakarais? Pas mane darbas pamaininis ir buna kad is darbo griztu 21val ir norisi kazko i skrandi imesti. Tai varske kokia gal tinkamesne butu, kaip koses, ar jos tinkamos rytui labiau?
Vakarais varškė, nes tai lėtai isisavinamas baltymas, o rytais kiaušinio baltymas su tryniu, ir košės labai gerai. O dėl treniruočių namų salygomis paskaityk forume daug tokių temų yra
Neprisijungęs
- RawLifting
- Atkaklus dalyvis
#3171 2011-08-28 10:13
Noriu paklaust, riebalai esantys organizme maitina raumeni ar tik atlieka energijos gavimo procesa ?
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#3172 2011-08-28 10:18
RawLifting rašė:
Noriu paklaust, riebalai esantys organizme maitina raumeni ar tik atlieka energijos gavimo procesa ?
neaisku, ko klausi.
Jei paprasciau, riebalai tai organizmo atsargos "juodai dienai", jie pradedami naudot energijai tik esant tam tikroms salygoms, kai energijos gavimui nebeuztenka angliavandeniu ir baltymu. Iprastom salygom jie raumenu nemaitina, jei minty turi juos kaip energetini resursa.
Taciau jie reikalingi ir iprastomis salygomis, normaliai organizmo biologinei veiklai, ivairiu fermentu, hormonu, biologiniu strukturu sudarymui ir kt. Ju butina gauti su maistu
Neprisijungęs
- RawLifting
- Atkaklus dalyvis
#3173 2011-08-28 10:23
Robšė rašė:
RawLifting rašė:
neaisku, ko klausi.
Jei paprasciau, riebalai tai organizmo atsargos "juodai dienai", jie pradedami naudot energijai tik esant tam tikroms salygoms, kai energijos gavimui nebeuztenka angliavandeniu ir baltymu. Iprastom salygom jie raumenu nemaitina, jei minty turi juos kaip energetini resursa.
Taciau jie reikalingi ir iprastomis salygomis, normaliai organizmo biologinei veiklai, ivairiu fermentu, hormonu, biologiniu strukturu sudarymui ir kt. Ju butina gauti su maistu
Norejau paklaust tarkim sportuojant riebalai sudeginami ar jie pereina i raumeni kaip ir baltymai ? kaip statybine medziaga...ar klystu ? Dauguma sako is riebalu daromi raumenys...tai noriu pasitikslint ar teisybe cia
Paskutinį kartą taisė RawLifting (2011-08-28 10:23)
Neprisijungęs
- Robšė
- ®
- Vietovė: rajonas
- Registravosi: 2008-02-14
- Žinutės: 13898
- Atsiliepimai: 38
#3174 2011-08-28 10:31
neisivaizduoju, kaip riebalai gali pereiti i raumenis. Manau, cia kazkoks eilinis bobuciu gandas-ismislas
Neprisijungęs
- Puma9ANX
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Kaunas
- Registravosi: 2009-10-19
- Žinutės: 1984
- Atsiliepimai: 3
#3175 2011-08-28 13:29
Riebalai tik kaip energija gali but sunaudaudoja o i raumenis jie nevirsta taip kad cia sitam forume sita dalyka manau kiekvienas zino
Neprisijungęs
Prisijungti arba Registruotis
Puslapiai: 1 … 125 126 127 128 129 … 242
- Pradžia
- » Pradedantiems
- » Bendro pobūdžio pagalba