- vilain
- Dažnas dalyvis
- Vietovė: Vilnius
- Registravosi: 2009-01-14
- Žinutės: 726
- Atsiliepimai: 0
#151 2009-12-29 22:24
Re: Prisitraukimai
OZ rašė:
Vaikai i foruma renkates pimpaliukais pasimatuot?
Nea, Taves, tikro vyro suaugusio, dedes pasiklausyt
off topic, bet man atrodo, kad pas tave depresuxa, tai tu isilieji ant visu is eiles
Neprisijungęs
- fiure
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-17
- Žinutės: 11
#152 2009-12-31 13:55
Palyginus su tavim isai tikrai didelis didelis dede, isvis, ko tu pristoji prie zmoniu? Eik i savo one.lt ir aukink ten, cia tu neidomus esi, neidomi ir tavo nuomone, kurios tu neturi
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
#153 2009-12-31 14:34
fiure rašė:
Palyginus su tavim isai tikrai didelis didelis dede, isvis, ko tu pristoji prie zmoniu? Eik i savo one.lt ir aukink ten, cia tu neidomus esi, neidomi ir tavo nuomone, kurios tu neturi
okey, didelis dede! auk didutis! kai uzaugsi daugiau nei 160cm ir 55kg, duok zinot
Neprisijungęs
- povaras
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-11
- Žinutės: 38
#154 2009-12-31 15:51
vilain rašė:
fiure rašė:
okey, didelis dede! auk didutis! kai uzaugsi daugiau nei 160cm ir 55kg, duok zinot
matau, kad durniui proto neikresiu
Neprisijungęs
- OZ
- Misteris Teorija
- Registravosi: 2007-01-07
- Žinutės: 1635
- Atsiliepimai: 4
#155 2009-12-31 15:55
vilain rašė:
OZ rašė:
off topic, bet man atrodo, kad pas tave depresuxa, tai tu isilieji ant visu is eiles
man nelabai idomu kas tau atrodo, tai kartais gali ir neminkyt bereikalo klaviaturo
Neprisijungęs
- lawlis
- Dažnas senbūvis
- Vietovė: Vilkija
- Registravosi: 2009-02-18
- Žinutės: 1877
#156 2009-12-31 16:43
OZ rašė:
vilain rašė:
OZ rašė:
off topic, bet man atrodo, kad pas tave depresuxa, tai tu isilieji ant visu is eilesman nelabai idomu kas tau atrodo, tai kartais gali ir neminkyt bereikalo klaviaturo
tau to pacio palinkeciau
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
#157 2009-12-31 17:31
OZ rašė:
vilain rašė:
OZ rašė:
off topic, bet man atrodo, kad pas tave depresuxa, tai tu isilieji ant visu is eilesman nelabai idomu kas tau atrodo, tai kartais gali ir neminkyt bereikalo klaviaturo
okey, sutarta
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
#158 2009-12-31 17:33
povaras rašė:
vilain rašė:
fiure rašė:
matau, kad durniui proto neikresiu
butent! as protu niekada ir nepasizymejau, bet bent jau neapsimetineju ir nemeluoju
Galetum naujuju proga prisipazint ir tu
Neprisijungęs
- fiure
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2009-09-17
- Žinutės: 11
#159 2009-12-31 18:13
Matosi labai gerai, kad esi durnas. Ir taipogi matosi, kad proti nepasizimi. Viska apie save jau papasakojai, gal galetum atsikabinti? Jei neiseina tai padauzyk i galva su tuo kastetu pats sau kur uzsidejas ant paveiksliuko, gal praeis.
Neprisijungęs
- Ozexplode
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-10-04
- Žinutės: 134
#160 2009-12-31 18:17
eikit prisitraukimu daryt,nemaige klavos LiNKSMU NAUJU ;DD
Neprisijungęs
- Fake'as
- Moderatorius
- Vietovė: Lietuva
- Registravosi: 2009-08-24
- Žinutės: 1572
- Atsiliepimai: 2
#161 2009-12-31 18:20
Ozexplode rašė:
eikit prisitraukimu daryt,nemaige klavos LiNKSMU NAUJU ;DD
Ne, geriau eiti Naujųjų švesti
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
#162 2009-12-31 19:14
fiure rašė:
Matosi labai gerai, kad esi durnas. Ir taipogi matosi, kad proti nepasizimi. Viska apie save jau papasakojai, gal galetum atsikabinti? Jei neiseina tai padauzyk i galva su tuo kastetu pats sau kur uzsidejas ant paveiksliuko, gal praeis.
Bandziau tave atvesti i teisinga kelia, bet tu kaip buvai tuparila, taip ir likai.. sekmes apsimetinejant dar penkias anketas susikurk cia
Neprisijungęs
- povaras
- Naujas dalyvis
#163 2009-12-31 22:35
As turiu dar du brolius, kurie dalyvauja forume, todel ir su tuo paciu niku buna parasyta skirtingi duomenys, o pats, esi kakutis, tad nevesk kitu kazkur, nes pats nueisi utiutiu ir atsiknisk
Neprisijungęs
- [)esperado
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2009-07-31
- Žinutės: 425
- Atsiliepimai: 1
#164 2010-01-01 12:43
povaras rašė:
As turiu dar du brolius, kurie dalyvauja forume, todel ir su tuo paciu niku buna parasyta skirtingi duomenys, o pats, esi kakutis, tad nevesk kitu kazkur, nes pats nueisi utiutiu ir atsiknisk
Tai tegul registruojasi ir nemala čia š..... kas per mada ant to pačio niko krūva žmonių rašinėti. Rezultate tavim niekas netikės, jei skirtingu duomenų prirašinėta....
Neprisijungęs
- Happybody
- Atkaklus dalyvis
- Vietovė: Vln
- Registravosi: 2009-11-21
- Žinutės: 101
#165 2010-01-01 18:29
Pjauna del nieko off topika varo , eikit geriau sportu uzsimkit ka ?: D
Neprisijungęs
- povaras
- Naujas dalyvis
#166 2010-01-02 16:53
[)esperado rašė:
povaras rašė:
Tai tegul registruojasi ir nemala čia š..... kas per mada ant to pačio niko krūva žmonių rašinėti. Rezultate tavim niekas netikės, jei skirtingu duomenų prirašinėta....
man ir nereikia kad manim tiketu, ypac toki kaip pastarasis. pasidalinu savo pasiekimais, kam jie nepatinka tai neskaitykit
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
#167 2010-01-02 16:57
povaras rašė:
[)esperado rašė:
povaras rašė:
man ir nereikia kad manim tiketu, ypac toki kaip pastarasis. pasidalinu savo pasiekimais, kam jie nepatinka tai neskaitykit
Zinoma, toks kaip as, kad tiketu tau neitinka, tau reikia tu 15kiniu, kuriem galetum savo pasakas sekt
Ok, uzteks offtopint. Gal tau ir bus sunku patiket, bet cia gincytis, koliotis ir irodinet savo tiesas tikrai man neteikia malonumo.
Zodziu sorry, kad as tavim netikiu. Baigiam sitas nesamones. Sekmes
Neprisijungęs
- OutOfControl
- Naujas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-02
- Žinutės: 3
#168 2010-01-02 18:08
Uzsiemiau prisitraukimais, gidejau, kad sis pratimas labai sveikas ir didina istverme ir yra treniruojama didzioji dalis kuno raumenu. Anksciau padarydavau vos 10 dabar padarau 24, klausimas kaip ta skaiciu padidint, ristis svori ar didint seriju kieki? Prisitraukimus darau uz nugaros ir delnai nuo saves. Zn, kad iki darimo prisitraukimu su viena ranka toli bet gal yra kas padaro ir gali ka patarti
Neprisijungęs
- povaras
- Naujas dalyvis
#169 2010-01-02 18:27
As tai viena savaite darau be svoriu, kita su gyra prisirises. Darau 3x max pirmadieni, treciadieni, penktadieni. Nu cia su tuo svoriu po to paivairint galima, padarai pirmadieni pvz be svorio, po to su svoriu treciadieni, po to vel be svorio penktadieni ir pns. Daryt kaip patinka labiau
Neprisijungęs
- povaras
- Naujas dalyvis
#170 2010-01-02 18:28
vilain rašė:
povaras rašė:
[)esperado rašė:
Tai tegul registruojasi ir nemala čia š..... kas per mada ant to pačio niko krūva žmonių rašinėti. Rezultate tavim niekas netikės, jei skirtingu duomenų prirašinėta....man ir nereikia kad manim tiketu, ypac toki kaip pastarasis. pasidalinu savo pasiekimais, kam jie nepatinka tai neskaitykit
Zinoma, toks kaip as, kad tiketu tau neitinka, tau reikia tu 15kiniu, kuriem galetum savo pasakas sekt
Ok, uzteks offtopint. Gal tau ir bus sunku patiket, bet cia gincytis, koliotis ir irodinet savo tiesas tikrai man neteikia malonumo.
Zodziu sorry, kad as tavim netikiu. Baigiam sitas nesamones. Sekmes
Jei tu tokiu rezultatu nepasiekes, nereiskia kad ir kiti negali to pasiekti. Galvok tu ka nori, man neidomus nei tavo pasiekimai, kuriu tikriausiai dideliu nera, nei tu, nei tavo nuomone
Neprisijungęs
- vilain
- Dažnas dalyvis
#171 2010-01-02 18:33
povaras rašė:
vilain rašė:
povaras rašė:
man ir nereikia kad manim tiketu, ypac toki kaip pastarasis. pasidalinu savo pasiekimais, kam jie nepatinka tai neskaitykitZinoma, toks kaip as, kad tiketu tau neitinka, tau reikia tu 15kiniu, kuriem galetum savo pasakas sekt
Zodziu sorry, kad as tavim netikiu. Baigiam sitas nesamones. SekmesJei tu tokiu rezultatu nepasiekes, nereiskia kad ir kiti negali to pasiekti. Galvok tu ka nori, man neidomus nei tavo pasiekimai, kuriu tikriausiai dideliu nera, nei tu, nei tavo nuomone
nei tu zinai ka as pasiekes, nei zinai kas as toks, tai ir patylek, kalba ne apie mane eina.. As tik zinau, kad 17 metu vaikiukas kaip tu negali but daug pasiekes, tai kodel tureciau tavim tiket? irodyk ir uzsiciaupsiu
Neprisijungęs
- atletas525
- Atkaklus dalyvis
- Registravosi: 2009-09-26
- Žinutės: 143
#172 2010-01-02 18:51
OutOfControl rašė:
Uzsiemiau prisitraukimais, gidejau, kad sis pratimas labai sveikas ir didina istverme ir yra treniruojama didzioji dalis kuno raumenu. Anksciau padarydavau vos 10 dabar padarau 24, klausimas kaip ta skaiciu padidint, ristis svori ar didint seriju kieki? Prisitraukimus darau uz nugaros ir delnai nuo saves. Zn, kad iki darimo prisitraukimu su viena ranka toli bet gal yra kas padaro ir gali ka patarti
tai jo jei yra galimybe riskis svorius ir ziurek kaip geriau gausis beto nebutinai daryk uz nugaros gali ir paprastus prie kaklo,o del darymo su viena ranka kazkaip nematau naudos is to taciau galiu ir klyst nelabai domejausi situo tai jei ka apsvieskit kas zino buciau dekingas
Neprisijungęs
- atletas525
- Atkaklus dalyvis
#173 2010-01-02 18:54
povaras rašė:
vilain rašė:
povaras rašė:
man ir nereikia kad manim tiketu, ypac toki kaip pastarasis. pasidalinu savo pasiekimais, kam jie nepatinka tai neskaitykitZinoma, toks kaip as, kad tiketu tau neitinka, tau reikia tu 15kiniu, kuriem galetum savo pasakas sekt
Zodziu sorry, kad as tavim netikiu. Baigiam sitas nesamones. SekmesJei tu tokiu rezultatu nepasiekes, nereiskia kad ir kiti negali to pasiekti. Galvok tu ka nori, man neidomus nei tavo pasiekimai, kuriu tikriausiai dideliu nera, nei tu, nei tavo nuomone
nu jau taip gini savo nuomone bet manau taip kalbant niekas nepatikes geriausias variantas imeti trumpa video ir visos kalbos baigsis
Neprisijungęs
- unfazed
- Dažnas dalyvis
- Registravosi: 2010-01-02
- Žinutės: 215
#174 2010-01-02 19:03
O kam čia įrodynėt kažką? realiai koks skirtumas, manau, kad svarbiausia yra ka pats pasieki, o ne kiti. O ten, kad Petras spaudžia 150kg, tai nei šilta nei šalta turėtų būti.
Neprisijungęs
- atletas525
- Atkaklus dalyvis
#175 2010-01-02 19:58
tiesiog po tokiu drasiai isreikstu ir itikinanciu zodziu mest tokias atmaskes kaip nematau tolko irodinet kazka arba neturiu galimybiu nufilmuot tai jau zinok susidaro tokia nuomone kad.......
Neprisijungęs