Sveiki atvykę į Kulturizmas.net diskusijų forumą!

Šis diskusijų forumas geriausia vieta rasti patarimą visais Jus dominančiais klausimais kultūrizmo tema - raumenų auginimas, riebalų deginimas, kūno formų tobulinimui, sveikatos priežiūra! Bendraukite su žmonėmis, kurie jaučia aistrą kultūrizmui, fitnesui ir geroms kūno formoms. Dalinkitės savo įspūdžiais, patirtimi ir patarimais!

Nors galite naršyti forumuose be registracijos, norint pasinaudoti visomis galimybėmis kurias mes siūlome, Jūs turite užsiregistruoti. Registracija trunka vos 30 sekundžių ir Jūs gaunate pilną priėjimą prie visko įskaitant nuosavo profilio, bendravimo asmeniniais pranešimais, temų kūrimo ir atsakymo rašymų, balsavimo, treniruočių žurnalų skelbimo, nuotraukų įkėlimu ir specialių pasiūlymų.

Tapkite Kulturizmas.net diskusijų forumo nariu šiandien visiškai nemokamai – tai užtruks viso labo 30 sekundžių! Registruotis dabar!

Prisijungti arba Registruotis

vilain
Dažnas dalyvis
Vietovė: Vilnius
Registravosi: 2009-01-14
Žinutės: 726
Atsiliepimai: 0

#151 2009-12-29 22:24

Re: Prisitraukimai

OZ rašė:

Vaikai i foruma renkates pimpaliukais pasimatuot?

Nea, Taves, tikro vyro suaugusio, dedes pasiklausyt smile
off topic, bet man atrodo, kad pas tave depresuxa, tai tu isilieji ant visu is eiles smile

Neprisijungęs

fiure
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-17
Žinutės: 11

#152 2009-12-31 13:55

Palyginus su tavim isai tikrai didelis didelis dede, isvis, ko tu pristoji prie zmoniu? Eik i savo one.lt ir aukink ten, cia tu neidomus esi, neidomi ir tavo nuomone, kurios tu neturi

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis

#153 2009-12-31 14:34

fiure rašė:

Palyginus su tavim isai tikrai didelis didelis dede, isvis, ko tu pristoji prie zmoniu? Eik i savo one.lt ir aukink ten, cia tu neidomus esi, neidomi ir tavo nuomone, kurios tu neturi

okey, didelis dede! auk didutis! kai uzaugsi daugiau nei 160cm ir 55kg, duok zinot  smile

Neprisijungęs

povaras
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-11
Žinutės: 38

#154 2009-12-31 15:51

vilain rašė:

fiure rašė:

okey, didelis dede! auk didutis! kai uzaugsi daugiau nei 160cm ir 55kg, duok zinot  smile

matau, kad durniui proto neikresiu wink

Neprisijungęs

OZ
Misteris Teorija
Registravosi: 2007-01-07
Žinutės: 1635
Atsiliepimai: 4

#155 2009-12-31 15:55

vilain rašė:

OZ rašė:

off topic, bet man atrodo, kad pas tave depresuxa, tai tu isilieji ant visu is eiles smile

man nelabai idomu kas tau atrodo, tai kartais gali ir neminkyt bereikalo klaviaturo wink

Neprisijungęs

lawlis
Dažnas senbūvis
Vietovė: Vilkija
Registravosi: 2009-02-18
Žinutės: 1877

#156 2009-12-31 16:43

OZ rašė:

vilain rašė:

OZ rašė:

man nelabai idomu kas tau atrodo, tai kartais gali ir neminkyt bereikalo klaviaturo wink

tau to pacio palinkeciau

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis

#157 2009-12-31 17:31

OZ rašė:

vilain rašė:

OZ rašė:

okey, sutarta smile

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis

#158 2009-12-31 17:33

povaras rašė:

vilain rašė:

fiure rašė:

matau, kad durniui proto neikresiu wink

butent! as protu niekada ir nepasizymejau, bet bent jau neapsimetineju ir nemeluoju  tongue
Galetum naujuju proga prisipazint ir tu wink

Neprisijungęs

fiure
Naujas dalyvis
Registravosi: 2009-09-17
Žinutės: 11

#159 2009-12-31 18:13

Matosi labai gerai, kad esi durnas. Ir taipogi matosi, kad proti nepasizimi. Viska apie save jau papasakojai, gal galetum atsikabinti? Jei neiseina tai padauzyk i galva su tuo kastetu pats sau kur uzsidejas ant paveiksliuko, gal praeis.

Neprisijungęs

Ozexplode
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-10-04
Žinutės: 134

#160 2009-12-31 18:17

eikit prisitraukimu daryt,nemaige klavos wink LiNKSMU NAUJU ;DD

Neprisijungęs

Fake'as
Moderatorius
Vietovė: Lietuva
Registravosi: 2009-08-24
Žinutės: 1572
Atsiliepimai: 2

#161 2009-12-31 18:20

Ozexplode rašė:

eikit prisitraukimu daryt,nemaige klavos wink LiNKSMU NAUJU ;DD

Ne, geriau eiti Naujųjų švesti big_smile

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis

#162 2009-12-31 19:14

fiure rašė:

Matosi labai gerai, kad esi durnas. Ir taipogi matosi, kad proti nepasizimi. Viska apie save jau papasakojai, gal galetum atsikabinti? Jei neiseina tai padauzyk i galva su tuo kastetu pats sau kur uzsidejas ant paveiksliuko, gal praeis.

Bandziau tave atvesti i teisinga kelia, bet tu kaip buvai tuparila, taip ir likai.. sekmes apsimetinejant wink dar penkias anketas susikurk cia big_smile

Neprisijungęs

povaras
Naujas dalyvis

#163 2009-12-31 22:35

As turiu dar du brolius, kurie dalyvauja forume, todel ir su tuo paciu niku buna parasyta skirtingi duomenys, o pats, esi kakutis, tad nevesk kitu kazkur, nes pats nueisi utiutiu ir atsiknisk

Neprisijungęs

[)esperado
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2009-07-31
Žinutės: 425
Atsiliepimai: 1

#164 2010-01-01 12:43

povaras rašė:

As turiu dar du brolius, kurie dalyvauja forume, todel ir su tuo paciu niku buna parasyta skirtingi duomenys, o pats, esi kakutis, tad nevesk kitu kazkur, nes pats nueisi utiutiu ir atsiknisk

Tai tegul registruojasi ir nemala čia š..... kas per mada ant to pačio niko krūva žmonių rašinėti. Rezultate tavim niekas netikės, jei skirtingu duomenų prirašinėta....

Neprisijungęs

Happybody
Atkaklus dalyvis
Vietovė: Vln
Registravosi: 2009-11-21
Žinutės: 101

#165 2010-01-01 18:29

Pjauna del nieko off topika varo , eikit geriau sportu uzsimkit ka ?: D stangahanteliaistanga_v_r

Neprisijungęs

povaras
Naujas dalyvis

#166 2010-01-02 16:53

[)esperado rašė:

povaras rašė:

Tai tegul registruojasi ir nemala čia š..... kas per mada ant to pačio niko krūva žmonių rašinėti. Rezultate tavim niekas netikės, jei skirtingu duomenų prirašinėta....

man ir nereikia kad manim tiketu, ypac toki kaip pastarasis. pasidalinu savo pasiekimais, kam jie nepatinka tai neskaitykit

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis

#167 2010-01-02 16:57

povaras rašė:

[)esperado rašė:

povaras rašė:

man ir nereikia kad manim tiketu, ypac toki kaip pastarasis. pasidalinu savo pasiekimais, kam jie nepatinka tai neskaitykit

Zinoma, toks kaip as, kad tiketu tau neitinka, tau reikia tu 15kiniu, kuriem galetum savo pasakas sekt big_smile
Ok, uzteks offtopint. Gal tau ir bus sunku patiket, bet cia gincytis, koliotis ir irodinet savo tiesas tikrai man neteikia malonumo.
Zodziu sorry, kad as tavim netikiu. Baigiam sitas nesamones. Sekmes wink

Neprisijungęs

OutOfControl
Naujas dalyvis
Registravosi: 2010-01-02
Žinutės: 3

#168 2010-01-02 18:08

Uzsiemiau prisitraukimais, gidejau, kad sis pratimas  labai sveikas ir  didina istverme ir yra treniruojama didzioji dalis kuno raumenu. Anksciau padarydavau  vos 10 dabar padarau 24, klausimas kaip ta skaiciu padidint, ristis svori ar didint seriju kieki? Prisitraukimus darau uz nugaros ir delnai nuo saves. Zn, kad iki darimo prisitraukimu su viena ranka toli bet gal yra kas padaro ir gali ka patarti hmm

Neprisijungęs

povaras
Naujas dalyvis

#169 2010-01-02 18:27

As tai viena savaite darau be svoriu, kita su gyra prisirises. Darau 3x max pirmadieni, treciadieni, penktadieni. Nu cia su tuo svoriu po to paivairint galima, padarai pirmadieni pvz be svorio, po to su svoriu treciadieni, po to vel be svorio penktadieni ir pns. Daryt kaip patinka labiau smile

Neprisijungęs

povaras
Naujas dalyvis

#170 2010-01-02 18:28

vilain rašė:

povaras rašė:

[)esperado rašė:

Zinoma, toks kaip as, kad tiketu tau neitinka, tau reikia tu 15kiniu, kuriem galetum savo pasakas sekt big_smile
Ok, uzteks offtopint. Gal tau ir bus sunku patiket, bet cia gincytis, koliotis ir irodinet savo tiesas tikrai man neteikia malonumo.

Jei tu tokiu rezultatu nepasiekes, nereiskia kad ir kiti negali to pasiekti. Galvok tu ka nori, man neidomus nei tavo pasiekimai, kuriu tikriausiai dideliu nera, nei tu, nei tavo nuomone wink

Neprisijungęs

vilain
Dažnas dalyvis

#171 2010-01-02 18:33

povaras rašė:

vilain rašė:

povaras rašė:

Jei tu tokiu rezultatu nepasiekes, nereiskia kad ir kiti negali to pasiekti. Galvok tu ka nori, man neidomus nei tavo pasiekimai, kuriu tikriausiai dideliu nera, nei tu, nei tavo nuomone wink

nei tu zinai ka as pasiekes, nei zinai kas as toks, tai ir patylek, kalba ne apie mane eina.. As tik zinau, kad 17 metu vaikiukas kaip tu negali but daug pasiekes, tai kodel tureciau tavim  tiket? irodyk ir uzsiciaupsiu smile

Neprisijungęs

atletas525
Atkaklus dalyvis
Registravosi: 2009-09-26
Žinutės: 143

#172 2010-01-02 18:51

OutOfControl rašė:

Uzsiemiau prisitraukimais, gidejau, kad sis pratimas  labai sveikas ir  didina istverme ir yra treniruojama didzioji dalis kuno raumenu. Anksciau padarydavau  vos 10 dabar padarau 24, klausimas kaip ta skaiciu padidint, ristis svori ar didint seriju kieki? Prisitraukimus darau uz nugaros ir delnai nuo saves. Zn, kad iki darimo prisitraukimu su viena ranka toli bet gal yra kas padaro ir gali ka patarti hmm

tai jo jei yra galimybe riskis svorius ir ziurek kaip geriau gausis beto nebutinai daryk uz nugaros gali ir paprastus prie kaklo,o del darymo su viena ranka kazkaip nematau naudos is to taciau galiu ir klyst nelabai domejausi situo tai jei ka apsvieskit kas zino buciau dekingas

Neprisijungęs

atletas525
Atkaklus dalyvis

#173 2010-01-02 18:54

povaras rašė:

vilain rašė:

povaras rašė:

nu jau taip gini savo nuomone bet manau taip kalbant niekas nepatikes geriausias variantas imeti trumpa video ir visos kalbos baigsis

Neprisijungęs

unfazed
Dažnas dalyvis
Registravosi: 2010-01-02
Žinutės: 215

#174 2010-01-02 19:03

O kam čia įrodynėt kažką? smile realiai koks skirtumas, manau, kad svarbiausia yra ka pats pasieki, o ne kiti. O ten, kad Petras spaudžia 150kg, tai nei šilta nei šalta turėtų būti.

Neprisijungęs

atletas525
Atkaklus dalyvis

#175 2010-01-02 19:58

tiesiog po tokiu drasiai isreikstu ir itikinanciu zodziu mest tokias atmaskes kaip nematau tolko irodinet kazka arba neturiu galimybiu nufilmuot tai jau zinok susidaro tokia nuomone kad.......

Neprisijungęs

Prisijungti arba Registruotis

Kopijuoti draudžiama © 2005 - 2024 Kulturizmas.net